MESSI VS CRISTIANO RONALDO, DUELUL GOLURILOR DECISIVE

MESSI VS CRISTIANO RONALDO, DUELUL GOLURILOR DECISIVE

 

Hai să facem și o altfel de avancronică pentru Barcelona – Real Madrid! Ce ziceți?

Vă propun mai întîi un duel al ziarelor din cele două orașe. Le găsiți oricum în revista presei, în fiecare zi pe acest blog, un demers unic în presa din România, ce vă permite să vedeți cum arată ziarele și la alții și, eventual, să faceți comparații cu ce se petrece la noi. Poate o să înțelegi astfel și de ce la noi ziarele se usucă, iar la ei supraviețuiesc crizei cu demnitate.

Catalunya și Madrid au cîte două ziare de sport fiecare.  Toate abordează în stil propiru confruntarea. Marca mi se pare cea mai bună, cu această copertă dublă, explicîndu-și astfel poziția de lider incontestabil pe piața ziarelor din Spania.

MADRID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BARCELONA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iar acum, vă propun partea cea mai așteptată. Duelul dintre Messi și Cristiano Ronaldo. S-au scris mii de rînduri despre acești doi imenși fotbaliști, despre duelul lor particular și despre duelurile lor împotriva clubului celuilalt. Să lăsăm imaginile să vorbească, mai bine zis golurile, cele date de fiecare dintre ei împotriva rivalilor dintotdeauna.

Mai întîi golurile lui Messi împotriva Realului:

 

Și acum, golurile lui Cristiano Ronaldo împotriva Barcelonei:

 

Iar la final, dacă mai aveți răbdare, vă propun să faceți un tur al ”Camp Nou”, gazda partidei de azi. Știu că mulți l-au văzut, dar probabil că mai sînt destui care și-ar dori asta. În curînd, vă promit și un articol despre cum se pot procura bilete la meciurile importante din Europa, fără a plăti suplimentar pentru asta diverselor firme de turism sau, mai nou, ziare.

4 Comentarii
  • dragunoi laurentiu spune:

    crezi ca exista o cat de mica sansa ca in viitorul apropiat sa ia nastere un cotidian de fotbal international, care sa zic sa apara poate bisaptamanal? :) s-ar gasi „investitori” pt asa ceva? clienti s-ar gasi sigur…si idei gasesti multe :)

  • dragos spune:

    Sunt prea multe doua meciuri Real-Barca in cinci zile iar apoi sase luni lipsa.Era mai bine daca federatia spianola facea o rocada a etapei din week-end cu una din aprilie sau mai.

  • lucian spune:

    Super ideea cu articolul despre cum se pot procura bilete la meciuri tari din Europa

  • jordan 11s for sale spune:

    Really enjoyed this post.Much thanks again. Really Cool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă