Articolul precedent
Articolul urmator

E TIMPUL PENTRU CHAMPIONS LEAGUE, E TIMPUL CELOR PUTERNICI

E TIMPUL PENTRU CHAMPIONS LEAGUE, E TIMPUL CELOR PUTERNICI

Am spus-o de mai multe ori. Cea mai importantă competiție din lume la nivelul echipelor de club are două variante într-un sezon. Mai întîi avem Liga Campionilor. În faza grupelor, cu meciuri multe și majoritatea frumoase, dar și cu prezența printre coloși a unor echipe mai mici.

A doua parte e Champions League. Meciuri eliminatorii, super-dueluri. Cele mai bune echipe rămase în competiție, cele care luptă cu adevărat pentru supremație. Aici e spectacolul campionilor, aici vom avea marile meciuri, unde nici o greșeală nu e admisă, pentru că poate fi fatală.

V-ați întrebat vreodată care sînt cuvintele acestui imn pe care-l ascultăm cu atîta plăcere? Dacă da, iată-le:

Începe în mod oficial sezonul 2014-2015. Cu finala la Berlin, mai tîrziu decît de obicei, în primele zile ale lunii iunie. Am avut pînă acum play-off, dar play-off-ul nu e competiția în sine, e doar un preludiu, un soi de ascensor în care urci și încerci să găsești ieșirea potrivită, etajul potrivit.

BILETE LA TOATE MECIURILE DIN CHAMPIONS LEAGUE DIN ACEST SEZON GĂSIȚI AICI:

Nu vom avea echipă românească în competiție. Pentru prima dată după ceva vreme. Asta e situația, trebuia să vină și momentul ăsta în haosul ce gestionează fotbalul nostru și la modul absolut barbar în care e el condus, cu acești ”împrumutători” cu aere de finanțatori, ce se visează Florentino Perez sau Roman Abramovici, dar care au ca obiectiv doar banii din Champions League, nu și onorarea cum se cuvine a unei competiții colosale. Pe undeva e mai bine așa, oricum banii veniți de la UEFA ar fi mers într-un singur buzunar, ceea ce s-ar fi văzut în prestațiile din grupe. Măcar în Europa League, cu șansa pe care am avut-o de a nimeri în două grupe destul de accesibile, se pot face puncte, eventual se pot obține calificări în primăvară. Banii vor fi mai puțini pentru ”împrumutători”, dar poate că va crește coeficientul nostru la nivel de țară.

Începe așadar UEFA Champions League. E vremea celor puternici. Ce va fi în acest sezon, vom vedea. S-a dat startul spre Berlin, care în 2015 înseamnă paradisul fotbalistic.

Vizionare plăcută!

Iar dacă doriți să vă reamintiți ce a fost în sezonul trecut, așezați-vă confortabil în scaune și urmăriți sarabanda golurilor pe care v-o propun mai jos!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă