EXAMENT GREU PENTRU JUVE LA NAPOLI

EXAMENT GREU PENTRU JUVE LA NAPOLI

Multe meciuri interesante în această zi de sîmbătă. Cel mai important pare a fi cel de la Napoli, acolo unde Juventus dă un neașteptat examen în fața echipei lui Chiricheș, căci deja e la 10 puncte de liderul Inter. Foarte tare e și confruntarea europeană de pe ”Madrigal”, între Villarreal și Atletico Madrid, două echipe situate pe poziții de Champions League în acest moment. De remarcat și duelul românilor din Bulgaria, Ludogoreț-Litex. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

TOTTENHAM – MANCHESTER CITY

Pe continuitate încearcă să mizeze Tottenham în campionat. După un eșec în runda inaugurală, apoi trei remize, formația londoneză a descoperit și gustul victoriei, în ultimele două runde. De fiecare dată a cîștigat cu 1-0, evidențiind precaritatea ofensivă: doar 5 goluri date în 6 partide. O explicație ar fi forma slabă a lui Harry Kane. Acesta nu a marcat deloc în acest sezon de Premier League și are doar două reușite în ultimele 14 meciuri, după ce anterior înscrisese de 17 ori în 15 jocuri. În schimb, destul de bine joacă Son Heung-Min, sud coreeanul adus cu 30 de milioane de la Leverkusen avînd 3 goluri marcate în 3 partide.

Tottenham tocmai ce a fost învinsă în Cupa Ligii de Arsenal, marele rival din Londra, astfel că e de presupus că elevii lui Mauricio Pochettino vor încerca să se revanșeze în fața suporterilor în meciul cu Manchester City. Care vine pe ”White Hart Lane” din poziția de lider în Premier League, dar după ce tocmai și-a întrerupt șirul de victorii prin prima înfrîngere stagională, 1-2 acasă cu West Ham. Atunci a încasat și primele goluri, totuși păstrează cea mai bună defensivă, în vreme ce atacul, cu 12 reușite, este depășit  de cel al lui Leicester și West Ham (cîte 13). A găsit totuși întotdeauna drumul spre plasa adversă.

De fapt, City a avut două eșecuri consecutive, căci trebuie adăugată aici și înfrîngerea din Champions League cu Juventus. Ca să evite o posibilă intrare într-o spirală negativă, Manuel Pellegrini a aliniat cel mai bun ”11” posibil în Cupa Ligii, cu Sunderland, iar rezultatul final, 4-1, i-a confirmat alegerile. Transferul verii, belgianul De Bruyne, are două goluri marcate în singurele partide în care a fost titular. La City revin ”căpitanul” Vincent Kompany și francezul Nasri, dar ”cetățenii” nu se pot baza pe serviciile lui David Silva, Mangala, Delph, Clichy și Bony. Ryan Mason, Bentaleb, Dembele și Alex Pritchard nu pot juca la gazde.

Istoria recentă nu o ajută pe Tottenham, căci a pierdut 7 din ultimele 8 dueluri cu City, uneori la scoruri mari precum 1-5, 0-6, 1-4. În plus, antrenorul Mauricio Pochettino are un singur triumf în 12 jocuri directe cu omologul său, Manuel Pellegrini. Notabil, echipa din Manchester a cîștigat ultimele 5 deplasări, egalîndu-și recordul din aprilie-august 1912.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA TOTTENHAM – MANCHESTER CITY

BORDEAUX – OLYMPIQUE LYON

De trei meciuri nu a mai învins Bordeaux. Și s-a descurcat tot mai greu, căci, după două egaluri a urmat, runda precedentă, un umilitor 1-6 la Nice, prima dată după 20 de ani cînd încasează șase goluri. Asta deși a deschis scorul, prin Plasil! Dezastrul a venit însă imediat după eliminarea lui Enzo Crivelli, la pauză fiind deja 3-1 pentru gazde, ”Trebuie să schimbăm ceva, așa nu se mai poate. Cînd iei o asemenea bătaie și nu ai răspunsuri, e greu de digerat. Căutăm soluții, e obligatoriu să le găsim”, a zis antrenorul Willy Sagnol. Cei de la Lyon sînt avertizați: ”Să pregătim foarte atent meciul cu Bordeaux, care va dori să se revanșeze după un asemenea eșec”.

Olympique nu a pierdut de patru etape, cu două remize și două victorii, ultima cu Bastia (2-0), prima stagională pe teren propriu. În acest răstimp, defensiva i-a cedat numai o dată. În deplasare, Lyon e invincibilă, avînd două succese și o remiză, la Marseille.

Cu 5-0 au învins elevii lui Hubert Fournier în sezonul trecut, la Bordeaux. Returul s-a terminat 1-1. La directe, tot cei de la Lyon sînt primii: 20 de victorii, 17 remize, 10 înfrîngeri, golaveraj 71-43. Ultimul succes al lui Girondins datează din septembrie 2012, 1-0 pe propria arenă.

Crivelli, cel eliminat la Nice, e principala absență de la Girondins, ținînd cont că Cheick Diabate, Thomas Toure și Lamine Sane sînt accidentați de mai multă vreme. La Lyon, principala absență e a lui Lacazette, cu dureri la spate, pe care antrenorul Fournier a vrut să-l menajeze pentru duelul cu Valencia din Champions League. În schimb va reintra Valbuena.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BORDEAUX – LYON

NAPOLI – JUVENTUS

Două formații suferinde se prezintă pe ”San Paolo”. Din pretendente la titlu, Napoli și Juventus au ajuns mai aproape de zona retrogradării. Prima se găsește pe locul 12, cu 6 puncte în 5 runde, iar cealată o treaptă mai jos, cu un punct mai puțin, la 9 și, respectiv 10 puncte așadar de liderul Inter. Astfel că meciul de pe ”San Paolo” devine o veritabilă finală, în special pentru torinezi, care nu vor sub nici o formă să piardă contactul cu Inter.

Gazdele au avut probleme cu echipele mici, în fața cărora au luat doar 3 puncte în patru meciuri, din trei egaluri, ultima la nou-promovata Carpi , în prima remiză albă după 45 de partide. Singura dată cînd trupa lui Maurizio Sarri a dat satisfacție a fost disputa cu Lazio, cîștigată cu 5-0, ceea ce îi permite să aibă un golaveraj pozitiv, 10-6.

Torinezii au avut un start și mai slab, cu două înfrîngeri, urmate de o victorie încadrată de două egaluri, precedentul acasă cu nou-promovata Frosinone (1-1).  Ei resimt plecările lui Tevez, Pirlo, Vidal, dar și faptul că au mulți accidentați. La Napoli vor lipsi Khedira, Lichtsteiner, Mandzukic, Marchisio, Morata, Asamoah. Acuzat că nu-l exploatează cum trebuie pe Dybala, autor a două goluri, antrenorul Massimiliano Allegri  crede că marea problemă o ridică ”viteza de joc prea mică”. Pentru a puncta de cinci ori, alb-negrii au avut nevoie de 105 șuturi, 30 pe poartă.

Superioară a fost Juventus stagiunea precedentă, cînd a realizat un dublu 3-1. Ultima victorie obținută de Napoli în fața sa s-a consemnat în martie 2014, scor 2-0.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA NAPOLI – JUVENTUS

VILLARREAL – ATLETICO MADRID

Duel european între Villarreal și Atletico, acum chiar unul de Champions League, de vreme ce ambele echipe ocupă poziții în primele 4. Cum teoreticele pretendente, Valencia și Sevilla, nu confirmă așteptările, ”Submarinul galben” s-a strecurat sus, acum fiind pe a treia poziție, datorită unui parcurs excelent, fără nici un eșec, precum doar Real și Celta. Unicul pas greșit l-a făcut în runda inaugurală, 1-1 la Sevilla cu Betis. De atunci, echipa pregătită de Marcelino a obținut patru victorii la rînd, trei cu 3-1 și ultima, 1-0 la Malaga. Madrilenii, poziția a 4-a, ar fi avut un traseu asemănător dacă nu ar fi intervenit sincopa cu Barcelona, 1-2 chiar pe ”Calderon”. În rest, elevii lui Simeone au realizat numai victorii și toate la zero.  La Villarreal nu au mai cedat din octombrie 2010, 0-2.

Sezonul trecut, fiecare a cîștigat pe terenul celeilalte cu același  1-0, scor înregistrat în patru din ultimele cinci confruntări directe. În vară, Villarreal l-a pierdut pe golgeterul Vietto, vîndut chiar la Atletico, de unde l-a recuperat pe Baptistao, care a zis: ”Nu știu dacă voi celebra în cazul în care voi înscrie”. L-a mai adus și pe atacantul congolez Cedric Bakambu, de la Bursa, autor deja a trei goluri. Acesta este însă accidentat și incert pentru această partidă, la fel ca Adrian, în schimb e posibil ca Roberto Soldado să apară chir din primul minut. La Atletico lipsește în continuare Koke.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA VILLARREAL – ATLETICO MADRID

LUDOGOREȚ – LITEX LOVECI

Duel la nivel înalt în Bulgaria. Pe ”Ludogoreț Arena” din Razgrad se înfruntă primele două clasate. Campioană în ultimele patru sezoane, Ludogoreț se găsește acum pe locul secund, cu 18 puncte după 9 etape, tot atîtea cîte a adunat și liderul Litex, avantajată de meciul direct. Este, totodată, și o confruntare între români. La formația pregătită de Eduard Eranosian activează și trei jucători români, cîte unul pe fiecare compartiment, respectiv Moți, Prepeliță și Keşeru. Dincolo, pe banca trupei din Loveci se găseşte Laurenţiu Reghecampf.

Ludogoreţ tocmai a cîştigat, 2-1 cu Botev Plovdiv, după două remize consecutive. A marcat în toate meciurile, cu excepția celui de la Stara Zagora, încheiat 0-0, în timp ce acasă a cedat doar două puncte, într-un 1-1 cu Slavia Sofia.

După două partide în care a obținut un singur punct fără să înscrie (eșec acasă cu Beroe), Litex a adunat trei victorii la rînd. În deplasare nu a pierdut deloc , avînd o victorie și trei egaluri.   Titlul nu l-a mai cucerit din 2011.

Turul de la Loveci, cu alți antrenori pe bancă (sîrbul Liubomir Petrovici, respectiv portughezul Bruno Ribeiro), a revenit gazdelor cu 2-0, marcatori Danilo Moreno Asprilla (26) și Diogo Viana (86), în unica înfrîngere a lui Ludogoreț. Sezonul trecut fiecare s-a impus pe teren propriu, Litex cu 4-2, Ludogoreț cu 3-1. Ultima e mai bună la general: 7 victorii, 5 egaluri, 5 insuccese, golaveraj 27-18, bilanțul de acasă fiind 5-2-1, golaveraj 20-8.

Keșeru este golgeterul celor din Razgrad, cu 4 reușite, urmat de Marcelinho, cu trei. Dintre elevii lui Reghe, primul la goluri e Asprilla (4), secondat de B. Johnsen și Arsenio (cîte două).

AICI GĂSIȚI COTELE LA LUDOGOREȚ – LITEX

CSU CRAIOVA – PANDURII TG. JIU

Derbyul Olteniei găsește cele două rivale în creștere în campionat. Aflată pe locul 7, Craiova a cîștigat tot de trei etape, iar de 7 meciuri înscrie constant. În schimb, echipa condusă de Emil Săndoi a fost eliminată din Cupa Ligii și din Cupa României, dar abia la loviturile de departajare, semn pentru managerul Felix Grigore să susțină că ”o să batem Pandurii dintr-un penalty”.

Trezită repede după egalul cu Dinamo, echipa din Tg. Jiu (locul 4) are două victorii la rînd, cu adversare complicate, Astra și ASA. În deplasare a bifat două triumfuri, două remize și un singur insucces, 0-3 la Chiajna, după care a urmat o serie de 5 partide cu gol marcat. Golgeter e Hora, cu 6 reușite.

În anticiparea jocului, antrenorul Edi Iordănescu a declarat: ”E un joc foarte important, împotriva unei formații de calitate, care, în ciuda evoluțiilor bune, a scăpat printre degete destule puncte. Este un rival pentru play-off. Vreau să o învingem sau măcar să păstrăm distanța actuală față de ea”.

În trecuta stagiune, Craiova a remizat acasă, 1-1, dar a cîștigat la Tg. Jiu, cu 1-0. Între cele două dispute s-a intercalat un amical, adjudecat de Pandurii cu 3-0.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA CSU CRAIOVA – PANDURII

Casa Pariurilor

3 Comentarii
  • Roma spune:

    Andrei, spune-mi te rog, pe Digi Sport 4, vom vedea meciuri importante din campionatele Italiei, Frantei sau Spaniei si nu din liga a 2-a, exemplu cum sta treaba cu Digi Sport 1 = Liga 1?

  • Roma spune:

    Dar nu si liga a 2-a, nu? Sau macar a nu fie seara, sa ocupe locul in fata meciurilor din Spania, Italia sau Franta.. Sa fie de dimineata, nu seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă