PENTRU LYON AU RĂMAS DOAR COMPETIȚIILE INTERNE

PENTRU LYON AU RĂMAS DOAR COMPETIȚIILE INTERNE

Pentru Lyon, azi se încheie o săptămînă cu multe probleme. Vinerea trecută, Olympique a pierdut cu un categoric 3-0 pe terenul celor de la Nice, apoi marți s-a înclinat, acasă, în fața belgienilor de la Gent, cu golul decisiv încasat în ultimele secunde. Eliminată din Ligă și imposibil să mai prindă chiar și locul 3, cu trimitere în Europa League, Lyon se concentrează doar pe competițiile interne, în principal pe campionat, miza fiind ocuparea poziției secunde, cu trimitere directă în viitoarea ediție a Champions League.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

OLYMPIQUE LYON – MONTPELLIER (ora 21:30)

 După 14 etape în Ligue 1 se găsește chiar pe această poziția secundă, cu 25 de puncte, la 13 distanță de liderul PSG. Runda trecută a cedat la Nice (0-3), eșec venit la capătul a 5 partide de imbatabilitate (patru victorii, un egal). Adversar în duelul de pe ”Gerland” este Montpellier, echipa antrenată de Roland Courbis aflîndu-se într-o revenire de formă, care i-a permis o ușoară urcare în clasament. După ce în primele 7 runde a adunat un singur punct, în următoarele 7 a strîns 14. De 5 partide nu a mai pierdut, cu două remize în deplasare și trei succese în propriul fief. Cîte un gol a luat în ultimele trei jocuri. Formația condusă de Courbis nu a putut învinge deloc pe teren străin, de unde a revenit cu trei egaluri și tot atîtea înfrîngeri. Acum ocupă locul 14, cu 15 puncte.

Pe teren propriu, în total, Olympique a bifat două remize albe, o înfrîngere, apoi patru succese la rînd, fără gol primit. Învinsă acasă o singură dată în 7 meciuri, la 1-2 cu Rennes pe 22 august, defensiva este a patra cea mai bună din campionat, cu 10 goluri primite, după cea a lui PSG (7), Angers și Lille (cîte 9).

De două ori a cîștigat Lyon sezonul trecut, ba chiar detașat, 5-1 în ambele partide directe. La același scor s-a impus Montpellier în ultimul său triumf contra ”olimpicilor”, în octombrie 2013, acasă. Pe ”Gerland” n-a mai învins din decembrie 2009 (2-1).

Ambele formații înscriu mai mult în repriza a doua. Antrenorul lyonez Hubert Fournier îi are indisponibili pe Umtiti, Fofana, Kalulu, Fekir, Jallet. Oaspeții nu pot miza pe Marveaux, Lasne, Jourdren, Saihi, Berigaud.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OLYMPIQUE LYON – MONTPELLIER

DARMSTADT – FC KOLN (ora 21:30)

Ocupanta locului 13, cu 14 puncte în 13 etape, Darmstadt nu a mai cîștigat de patru partide, perioadă în care a înregistrat un egal și trei eșecuri, cu două goluri date și șapte primite. Pe teren propriu stă și mai rău: nu a obținut decît o victorie, 2-1 cu Bremen pe 22 septembrie, completată de trei remize și trei înfrîngeri.

FC Koln, în schimb, nu a mai pierdut de trei partide, două remize albe acasă și triumf la Leverkusen, 2-1, singurul joc din ultimele 5 în care a înscris. În deplasare, trupa austriacului Peter Stoger a fost tranșantă, cu trei succese și tot atîtea eșecuri. În Bundesliga se află pe a 9-a treaptă, cu 19 puncte.

Nou-promovată, Darmstadt nu s-a mai întîlnit cu FC Koln din sezonul 1981-1982, cînd a terminat 1-1 în deplasare și 2-4 acasă. Nici anterior nu triumfase, 1-2 și 0-1 în 1978-1979.

Dacă gazdele marchează mai des în repriza întîi, adversarii o fac la reluare. Principalii lor puncheuri sînt Heller, cu 5 reușite, respectiv Modeste, cu 6. În privința efectivului, antrenorul lui Darmstadt, Dirk Schuster, nu poate conta pe Platins, Ivana, Kazimi, Volk, toți accidentați. Koln nu are jucători cu probleme medicale majore.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DARMSTADT – FC KOLN

LEVANTE – BETIS SEVILLA (ora 21:30)

Instalarea pe bancă a lui Rubi în locul lui Lucas Alcaraz i-a prins bine lui Levante. După un eșec previzibil pe terenul Valenciei au urmat un egal, apoi o victorie la Gijon, 3-0, în prima partidă din aprilie încoace în care a înscris atît de mult. A fost doar al doilea triumf stagional, după cel cu Villarreal de acasă (1-0), unde a mai înregistrat trei remize și două înfrîngeri. Startul slab de campionat are consecințe în clasament: echipa valenciană se găsește tocmai pe locul 19, penultimul, cu 10 puncte în 12 partide.

Betis Sevilla se află pe a 12-a poziție, cu 15 puncte. Cele mai multe le-a adus din deplasare. Nu a pierdut decît prima vizită făcută, 0-5 cu Real. Ulterior, ”afară” a obținut două egaluri și trei triumfuri (cea mai bună serie invincibilă actuală din Primera), în vreme ce acasă, de pildă, a pierdut ultimele patru meciuri.

Pe stadionul ”Ciudad de Valencia” se confruntă două echipe cu atacuri dintre cele mai slabe. Levante nu a marcat decît 10 goluri, iar Betis are doar unul în plus. Numai Malaga (5) a punctat mai puțin. De asemenea, cele două formații sînt singurele care încă nu au înscris în primul sfert de oră, preferînd repriza secundă. Alt fapt notabil, gazdele posedă cea mai fragilă defensivă, învinsă de 23 de ori, precum doar Espanol.

Șase dintre cele 10 reușite ale lui Levante le-a semnat brazilianul Deyverson. Și Betis are un marcator redutabil, pe Ruben Castro, care a înscris 7 goluri și a dat și două pase decisive. Coincidență, acesta a marcat și la singurele două victorii realizate de andaluzi în ultimele 9 jocuri contra lui Levante, în campionat.

Precedentele dueluri directe în Primera au fost în sezonul 2013-2014, cu Betis mai bună: 0-0 la Sevilla, 3-1 în deplasare. Anteriorul triumf al lui Levante datează din martie 2012, 3-1 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LEVANTE – BETIS SEVILLA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă