Articolul urmator

”MECIUL ANULUI” LA MADRID ȘI MANCHESTER

”MECIUL ANULUI” LA MADRID ȘI MANCHESTER

Conform statisticilor, doar 17 la sută dintre echipele ce au revenit acasă cu un 0-2 în prima manșă a unei faze eliminatorii din Champions League au izbutit să treacă mai departe. Real Madrid nu se sperie însă de statistici, iar jucătorii lui Zidane par hotărâți să arate că eșecul din Germania a fost un accident. La Madrid se vorbește despre ”meciul anului” și nimeni nu ia în calcul o eliminare ce ar zgudui serios atmosfera pe ”Bernabeu”. În cealaltă confruntare șoc a zilei, City pornește ca favorită în fața lui PSG grație remizei din tur și a faptului că 0-0 și 1-1 sunt rezultate de calificare pentru ”cetățeni”. Și aici putem spune că este meciul anului, căci ambele proiecte, City și PSG, vin după ani mulți de investiții masive, iar rezultatele internaționale ar fi trebuit deja să apară. Afișul zilei cuprinde și partide din prima ligă a Scoției, dar și din a doua divizie engleză. Detalii, ultimele informații și cote, mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

MANCHESTER CITY – PARIS SG, ora 21:45

City are prima șansă, dar PSG speră să repete prestația cu Chelsea

Urcată în premieră în ”sferturile” Ligii, Manchester City pornește cu prima șansă în disputa cu PSG datorită rezultatului din tur, 2-2 (Ibrahimovici 41, Rabiot 59 – De Bruyne 38, Fernandinho 72). ”Cetățenilor” le-ar fi, astfel, suficient un 0-0, rezultat pe care l-au mai scos contra parizienilor în primul lor duel direct disputat în grupele Europa League 2008-2009, dar și un 1-1. Adversarii sunt condamnați să înscrie și să învingă ori să facă egal de la trei goluri în sus. În anterioara vizită în Anglia, chiar în ”optimile” actualei campanii, ei s-au descurcat bine, câștigând pe terenul lui Chelsea cu 2-1 în primul lor triumf în 7 prezențe în Insulă, completat de 3 egaluri și 3 insuccese.

După o perioadă de slăbiciune cu 3 meciuri fără gol dat (două remize albe, plus un 0-1 cu concitadina United), City și-a revenit și a înregistrat alte trei partide cu două victorii încadrând remiza din turul cu PSG. Recentul 2-1 cu West Bromwich este, totuși, doar al doilea succes din precedentele 6 jocuri de acasă, din toate competițiile, pe lângă un egal și 3 înfrângeri. În întreaga stagiune s-a înclinat de 6 ori pe ”Etihad”, însă numai o dată în Champions League, 1-2 cu Juventus, pe lângă două triumfuri și un egal.

Campioană după un 9-0 la Troyes, PSG a fost adusă cu picioarele pe pământ de Monaco, 0-2 în primul eșec stagional pe ”Parc des Princes”, urmat  de două victorii între care s-a intercalat egalul din prima manșă cu City. Aceeași înfrângere este singura din ultimele 8 înfruntări, indiferent de întrecere, plus două remize și 5 succese. Pentru a 4-a oară la rând în ”sferturi”, trupa pregătită de Laurent Blanc a încasat, în întregul sezon, numai trei eșecuri (două ”afară”), dar numai unul în Ligă, 0-1 pe terenul Realului. În celelalte trei vizite făcute în Champions s-a impus pe linie.

Până acum, City a mers mereu mai departe în Europa după ce a remizat în turul din deplasare. Două dintre aceste calificări au venit tot în urma unor rezultate de 2-2. La rândul său, PSG a ieșit triumfătoare dintr-o ”dublă” continentală în 6 din cele 12 situații în care a terminat turul de pe teren propriu cu un egal: totuși, de trei ori a făcut 2-2 acasă și de fiecare dată a fost eliminată. În 9 jocuri din actuala ediție, gazdele doar o dată nu au luat gol, în vreme ce adversara nu a marcat doar în cele două dispute cu Real.

city-psg

Pe trei jucători nu pot conta gazdele, anume accidentații Sterling, Delph, plus Nasri, netrecut pe lista UEFA. Lor li se adaugă și Kompany, pe care City a sperat să-l recupereze până la ora returului, dar n-a reușit. În afara lor, incerți sunt Hart, Fernando și Yaya Toure. De partea cealaltă, parizienii nu au la dispoziție doi oameni foarte importanți, pe David Luiz și Matuidi, ambii suspendați, în schimb ar putea reintra Verratti, suferind de pubalgie de mai multă vreme. Sub semnul întrebării stă folosirea lui Pastore, cu probleme la umăr.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER CITY – PSG

REAL MADRID – WOLFSBURG, ora 21:45

”Meciul sezonului” pentru Real Madrid

Împotriva lui Wolfsburg, Real Madrid dispută ”meciul sezonului”, cum l-a catalogat Zinedine Zidane, după ce echipa sa a pierdut neașteptat prima dispută, din Germania, scor 0-2 (Ricardo Rodriguez 18 penalty, Arnold 25), în cea dintâi înfruntare directă dintre cele două formații. Madrilenii trebuie, așadar, să marcheze de cel puțin două ori pentru a urca în semifinalele Ligii, iar pentru asta ”avem nevoie de o seară magică”, potrivit lui Cristiano Ronaldo.

Înfrângerea din tur este singura suferită de gruparea ”blanco” în actuala Ligă și tot unica de 8 partide încoace. Ba, a cedat în doar două rânduri în ultimele 20 de meciuri, în toate competițiile. În tot sezonul, pe teren propriu a disputat 21 de jocuri, încheiate cu două insuccese (Barcelona, Atletico), un egal și 18 victorii, precedentele patru la rând, cu doar un gol luat și 17 date. În Ligă s-a impus în toate cele 4 vizite primite, cu 15 reușite și fără ca defensiva să-i cedeze vreodată, numai PSG scăpând mai ieftin (1-0). Din totalul de 9 dispute nu a înscris în două, alte 7 încheindu-le fără ca defensiva să-i ia gol.

Pentru Wolfsburg, triumful cu Real este singurul din anterioarele 5 meciuri, indiferent de întrecere, pe lângă două egaluri acasă și două eșecuri ”afară”. În 21 de confruntări stagionale pe teren străin s-a impus de 7 ori, plus 4 remize și 10 insuccese, inclusiv ultimele două. În Champions League a triumfat în anterioarele două deplasări după alte două pierdute. Într-un singur meci din totalul de 9 nu a marcat, iar în alte 5 nu a primit gol.

Prezentă pentru a 6-a oară consecutiv în ”sferturile” Ligii, Real a ajuns în semifinale în 5 din aceste cazuri. Ba, a mers mai departe în 9 din precedentele 10 ”sferturi”. Bilanțul său all-time în această fază din C1 este de 26 de calificări și 6 eliminări. Din dublele înfruntări cu echipele nemțești a biruit de 12 ori, în alte 8 cazuri fiind scoasă din competiție. Ultima vizită germană pe ”Bernabeu” s-a terminat cu un eșec, 3-4 cu Schalke în ”optimile” ediției trecute, fără consecințe totuși după 2-0 în tur. Pe de altă parte, madrilenii s-au calificat în 22 de situații după ce au cedat manșa întâi din deplasare, contra a 16 eliminări, inclusiv ultimele 5, una chiar acum un sezon, în semifinale cu Juventus.

La a doua participare în Ligă, Wolfsburg a ajuns în premieră în ”sferturi”. De patru ori s-a mai duelat în duble manșe cu formații spaniole, lupte din care a triumfat numai o dată, cu Villarreal în ”16”-imile Europa League 2009-2010.De asemenea, ”lupii” nu au ratat niciodată calificarea în precedentele patru cazuri când au câștigat turul continental de pe teren propriu.

rmd-wol

La Real, Zidane poate conta pe tot efectivul după ce și Varane, și Benzema au scăpat de problemele medicale. Dincolo, indisponibili sunt Jung și Bendtner, incerți rămânând Naldo și Caligiuri. Disputa va fi condusă de o brigadă maghiară condusă Viktor Kassai, care i-a mai arbitrat doar pe madrileni: două victorii, cu Bayern și cu Liverpool, și o înfrângere, suferită însă chiar în fața altei echipe germane, Dortmund, 1-2 în grupele Ligii 2012-2013.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA  REAL MADRID – WOLFSBURG

BIRMINGHAM – LEEDS UNITED, ora 21:45 (Anglia, Championship)

O ultimă oportunitate la Birmingham

Birmingham se află în fața uneia dintre ultimele ocazii de a rămâne în disputa pentru promovare. Trupa ”alb-albastră” ocupă locul 9, cu 59 de puncte în 40 de jocuri, și doar o victorie ar ajuta-o să spere la intrarea în play-off-ul de urcare în Premier League, pe care și-l vor disputa echipele dintre pozițiile 3 și 6. Adversară îi este Leeds, o echipă relaxată, care se găsește pe a 15-a treaptă, cu 48 de puncte, la 11 depărtare de retrogradare.

Cu un golaveraj acceptabil, 45-39 (16 partide fără gol luat, 14 fără să înscrie), Birmingham a obținut runda trecută, 2-0 la Reading, prima victorie după o așteptare de 5 jocuri, cu două egaluri și 3 eșecuri. De 4 meciuri înscrie mereu. Doar un punct a obținut în precedentele două dispute de acasă, cu remiză, apoi înfrângere, venite după două succese cu 1-0. De altfel, 7 din totalul de 13 insuccese le-a suferit pe propria arenă, completate de 9 triumfuri și 3 din cele 11 remize. A înscris constant în anterioarele 9 confruntări de pe ”St. Andrews Stadium”, dar în 7 cazuri, inclusiv ultimele 5, nu a punctat decât câte o dată.

Leeds aleargă după o nouă victorie de 4 etape, perioadă în care a bifat un egal și 3 eșecuri. De 5 partide primește constant gol, dar în 4 dintre ele a și marcat. Precedentul succes, 2-1 cu Blackburn, l-a realizat ”afară” acum trei deplasări, de unde, în întregul sezon, s-a întors cu 6 din cele 11 triumfuri, pe lângă 7 remize și jumătate din totalul de 14 insuccese. A marcat în 13 din 20 de vizite efectuate. Golaverajul său este sărac, 39-49: nu a marcat în 13 dispute, nu a luat gol în 8.

Birmingham a fost mai bună în tur, când s-a impus cu 2-0 (Gray 31, Maghoma 90+1). A fost prima sa victorie după patru dueluri directe cu două egaluri, ambele stagiunea anterioară, și două înfrângeri. Tot în Championship și-a trecut în cont și precedentul triumf de acasă, 1-0 în aprilie 2013. Pentru noua înfruntare, Leeds nu se poate baza pe suspendatul Doukara.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA BIRMINGHAM – LEEDS UNITED

MIDDLESBROUGH – READING, ora 21:45 (Anglia, Championship)

Cu o victorie Boro redevine lider

Middlesbrough are nevoie de o victorie pentru a reveni la șefie, preluată cu un punct avans, 79 față de 80, de Burnley, care a câștigat în deschiderea etapei a 41-a, 1-0 acasă cu Leeds. Primele două poziții asigură promovarea directă în Premier League. În schimb, Reading vine fără nici o grijă: ocupă a 14-a treaptă, cu 51 de puncte, fără șanse la barajul de pătrundere în elită, dar la distanță suficientă și de retrogradare.

Cu cele mai multe succese (24) și cele mai puține egaluri (7), Boro posedă cea mai bună apărare și un atac mulțumitor, golaveraj 55-25. Trupa pregătită de fostul fundaș spaniol Aitor Karanka a legat 4 succese, trei dintre ele la zero, după ce anterior pierduse de două ori la rând. De 6 partide nu s-a mai înclinat acasă, cu o remiză urmată de 5 triumfuri: pe ”Riverside Stadim”, ”roș-albii” nu au pierdut decât de două ori în acest sezon (ambele 0-1), plus 15 victorii și 3 remize, doar patru din aceste dispute încheindu-le fără gol dat.

Având un golaveraj negativ, dar acceptabil, 45-46, Reading a cedat runda anterioară, 0-2 acasă cu Birmingham, după alte trei în care înregistrase un egal și două victorii. Precedentul duel ”afară” a fost un succes, 1-0 la Bolton, dar nu a triumfat decât în două din ultimele 14 deplasări. În întreaga stagiune a bifat pe teren străin 5 din totalul de 13 succese, completate de 3 din 12 egaluri și 11 din 15 înfrângeri.

Cu 2-0 (Williams 1, Blackman 88 penalty) a învins în tur Reading, ajunsă la 4 dueluri directe consecutive fără eșec, sezonul trecut realizând 0-0 acasă și 1-0 ”afară”. Ultimul triumf al lui Middlesbrough a fost tot în Championship, 3-0 pe teren propriu în decembrie 2013. În actuala stagiune, gazdele au nu mai puțin de 21 de runde fără gol primit, iar oaspeții – 11: la meciuri fără să fi înscris raportul este egal, 12-12.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA  MIDDLESBROUGH – READING

INVERNESS – HEARTS, ora 21:45

Ultima repetiție înainte de play-off și play-out

În ultimul meci din sezonul regulat, fiecare echipă știe foarte bine ce urmează. Abia pe locul 9, cu 39 de puncte în 32 de etape, Inverness va participa în play-out, unde intră ocupantele pozițiilor 7-12, în vreme ce Hearts se va implica în disputele pentru titlu, fiind pe a 3-a treaptă înainte de play-off, cu 59 de puncte, la 17 distanță de liderul Celtic.

Bine în atac, nu și în defensivă, golaveraj 40-43, Inverness a intercalat în ultimele 4 runde câte un eșec acasă cu câte o victorie ”afară”. Cele două succese de pe teren străin sunt singurele realizate în precedentele 8 jocuri. Pe propria arenă s-a impus anterior acum trei vizite primite, 3-1 cu Aberdeen pe 15 februarie. Ca gazdă a bifat jumătate din totalul de 10 triumfuri, pe lângă 4 remize și 6 înfrângeri, înscriind în numai 9 din aceste înfruntări.

Cu a treia ofensivă și a doua apărare, golaveraj 54-33, Hearts a învins-o jocul trecut pe Aberdeen, 2-1 acasă, după două înfrângeri consecutive cu câte trei goluri încasate. În anterioarele patru deplasări a combinat câte o victorie cu câte un eșec, serie venită după trei egaluri la rând. Doar o dată de 6 vizite făcute încoace nu a înscris.Totuși, numai 6 din totalul celor 17 triumfuri le-a bifat pe teren străin, pe lângă 5 remize și tot atâtea insuccese.

De două ori s-au mai înfruntat cele două formații în actuala stagiune și fiecare a câștigat acasă cu 2-0. Precedenta victorie a lui Hearts la Inverness datează din septembrie 2010, scor 3-1. De atunci, gazdele au realizat 3 succese și 5 egaluri, în toate competițiile.

AICI GĂSIȚI COTELE LA  INVERNESS – HEARTS

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă