SPORTING GIJON ÎNTRE A FI SAU A NU FI ÎN PRIMERA

SPORTING GIJON ÎNTRE A FI SAU A NU FI ÎN PRIMERA

Una dintre echipele cu priză la public în Spania, Sporting Gijon caută cu disperare să se salveze de la retrogradare. Având de partea sa o masă de suporteri extrem de atașați, Sporting caută să obțină toate cele 3 puncte în confruntarea cu Eibar de pe ”El Molinon”. Alte repere ale zilei de azi vin din Bundesliga, cu un meci ce implică ambele zone ale clasamentului, Augsburg-Koln, dar și din Ligue 1, unde PSG, deja campioană, joacă pentru public în fața unui Rennes care n-a renunțat încă la lupta pentru un loc în Europa.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

PARIS SG – RENNES, ora 21:30

PSG joacă pentru public, Rennes mai speră la Europa

Cu titlul în buzunar de acum 5 etape, PSG mai joacă doar pentru spectacol: după 34 de jocuri a adunat 86 de puncte, nu mai puțin de 27 peste următoarea clasată, Lyon. Oaspeții de la Rennes au, însă, o miză reală: cu 52 de puncte în 35 de runde, ei ocupă locul 7 și încă speră să urce pe 4, pentru Europa League, de care îi despart 5 puncte.

Cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare, golaveraj 89-18, cu cele mai multe victorii (27) și cele mai puține eșecuri (două), PSG a legat trei victorii, cu 12 goluri date și numai unul luat, de la ultimul eșec, 0-2 acasă cu AS Monaco, totodată singurul stagional acasă și tot unicul din ultimele 6 jocuri, plus o remiză albă și 4 succese. Elevii lui Laurent Blanc au suferit cele două înfrângeri din actuala Ligue 1 în precedentele 7 etape. În tot sezonul nu au marcat în 4 partide, 3 din ele  acasă, unde, în total, au bifat 13 succese, 3 egaluri și un insucces.

Rennes are una dintre cele mai bune ofensive, însă suferă în defensivă, golaveraj 51-46. De 3 partide nu a mai învins, cu două înfrângeri cu 3-0 și un egal, 1-1 acasă cu Monaco, rezultate care au pus capăt unei serii imbatabile de 5 meciuri, cu un egal și 4 victorii. Nici pe teren străin nu s-a comportat strălucit: a câștigat doar două din precedentele 6 deplasări, completate de 3 înfrângeri și o remiză, înscriind în doar jumătate dintre aceste confruntări.

Thiago Motta est singurul jucător cu probleme medicale de la gazde. De partea cealaltă, Rennes nu poate conta pe F. Diagne, suspendat, iar situația lui Y. Gourcuff, Diallo, Cavare și Ntep este incertă.

PSG s-a impus destul de greu în tur, scor 1-0 (Di Maria 75), și a ajuns la al 3-lea duel direct consecutiv fără eșec. Anteriorul triumf al lui Rennes, totodată unicul de 6 precedente încoace, a fost chiar pe ”Parc Des Princes”, 2-1 în mai 2014.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA PARIS SG – RENNES

AUGSBURG – FC KOLN, ora 21:30

Koln vrea să prindă trenul spre Europa, Augsburg se teme de retrogradare

Duel important pentru ambele echipe. De pe locul 12, cu 36 de puncte în 31 de etape, Augsburg încearcă să scape definitiv de pericolul retrogradării. În schimb, FC Koln ocupă a 8-a poziție, cu 40 de puncte, și își joacă una dintre ultimele cărți de a prinde un bilet în Europa League, obiectiv de care o separă 5 puncte, cu 3 runde înaintea finalului.

Gazdele au un atac acceptabil, dar sunt fragile în defensivă, golaveraj 40-48. Au legat 3 victorii, ultimele două fără gol luat, după o așteptare de 6 jocuri, cu 3 egaluri și 3 eșecuri. De 12 partide înscriu mereu. S-au impus în precedenta dispută de acasă, 1-0 cu Stuttgart, după alte 5 de pauză (3 remize, două insuccese). De altfel, doar 3 din totalul de 9 triumfuri le-au realizat pe teren propriu, completate de 5 egaluri și 7 înfrângeri.

Cu un golaveraj modest, 36-40 (doar 6 meciuri fără gol luat, 3 pe teren străin), FC Koln vine după două victorii, cu 7 goluri date și 3 încasate, lăsând în spate o perioadă de 9 etape mai modestă, cu numai două succese, plus două egaluri și 5 eșecuri . Numai o dată în anterioarele 5 confruntări nu a înscris. Mai bine i-a fost ”afară”, unde nu a pierdut de 5 runde (două egaluri, 3 triumfuri), ba un 0-1 la Monchengladbach este singura înfrângere din ultimele 10 vizite efectuate. Jumătate din cele 10 apariții stagionale pe teren străin le-a tranșat în deplasare, pe lângă 6 egaluri și 4 insuccese. Numai o dată în precedentele 8 deplasări nu a marcat.

Destui jucători cu probleme medicale la gazde. În această situație se găsesc Callsen-Bracker, Verhaegh, Esswein, Trochowski, Ottl. În plus, Caiuby este suspendat, precum și Bittencourt, de la oaspeți.

Augsburg a învins în tur cu 1-0 (Bobadilla 64) și a rămas invincibilă de 4 dueluri directe, cu o remiză albă și 3 victorii, toate la limită. Ultimul succes al lui FC Koln a fost un 3-0 în octombrie 2011, acasă, iar în deplasare – 3-1 în mai 2008, în liga secundă. În actuala Bundesliga, gazdele au macat echilibrat în ambele reprize. Adversarii, dimpotrivă, au 70 la sută dintre reușite în repriza a doua.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA AUGSBURG – FC KOLN

SPORTING GIJON – EIBAR, ora 21:30

Sporting nu are voie să greșească

Gijon nu are voie să calce deloc strâmb. Cu doar 32 de puncte după 34 de etape, Sporting nu ocupă decât locul 18, primul retrogradabil, iar orice punct pierdut, mai ales acasă, ar cântări greu în bătălia de supraviețuire în Primera. În vizită îi vine o echipă, Eibar, rămasă fără un obiectiv clar, fiind pe o liniștitoare poziție a 12-a, cu 42 de puncte.

Printre cele mai slabe formații la realizări, golaveraj 35-61, Gijon s-a întors runda trecută de pe ”Camp Nou” cu un 0-6 după ce tocmai o bătuse pe FC Sevilla, 2-1 acasă, în singura victorie din ultimele 9 jocuri. Un al doilea succes de 14 jocuri încoace a fost un 2-1, tot pe teren propriu, cu Atletico. Cele două triumfuri sunt unicele din precedentele 8 vizite primite, pe lângă două egaluri și 4 eșecuri. De 12 înfruntări pe ”El Molinon” primește constant gol.

La Eibar a dezamăgit mai mult apărarea decât atacul, într-un golaveraj 46-54. ”Alb-albaștrii” nu au câștigat de două meciuri, iar un 2-1 acasă cu Real Sociedad este singurul triumf din anterioarele 11 partide, plus 3 remize și 7 înfrângeri. Cu 4-0 a pierdut în ultimele două vizite făcute (Real, Valencia): pe teren străin nu a mai câștigat de 8 dispute, cu două remize și 6 insuccese, precedentul succes ”afară”, totodată unicul de 13 deplasări încoace, fiind un 4-0 cu Betis pe 3 ianuarie.

Alex Barrera și Bernardo Espinosa sunt jucătorii cu probleme medicale de la gazde. Pe lista indisponibililor de la oaspeți se numără Luna, Ekiza și Jaime.

Eibar a triumfat în tur cu 2-0 (Keko 55, Borja Baston 62). În anterioarele întâlniri, din sezonul 2013-2014 al ligii secunde, fiecare învinsese pe teren propriu, Gijon cu 3-2, Eibar cu 3-0. Ultimul succes al lui Sporting într-un duel direct din deplasare datează din ianuarie 2008, scor 3-0, tot în divizia a doua.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPORTING GIJON – EIBAR

BIRMINGHAM  – MIDDLESBROUGH, ora 21:45

Meci cu miză doar pentru Boro

Meciul de la Birmingham mai are o miză doar pentru Middlesbrough. Dacă gazdele stau pe un relaxant loc 9 după 44 de etape, două înaintea finalului, cu 61 de puncte, în schimb, oaspeții sunt implicați în lupta pentru promovare: ei ocupă a doua poziție, cu 87 de puncte, câte au și Burnley, și Brighton, însă numai două vor urca direct în Premier League.

Ultima formație din clasament cu golaveraj pozitiv, 50-46, Birmingham suferă tare de aproape două luni. Nu a mai câștigat de 4 runde, cu două eșecuri urmate de două egaluri, iar un 2-0 la Reading, pe 9 aprilie, este singura victorie din ultimele 10 jocuri, plus 4 remize și 5 înfrângeri. De 8 partide primește gol mereu, dar a și marcat în 7 dintre ele. Pe teren propriu nu a mai învins de 5 meciuri (două egaluri, 3 insuccese), de la un 1-0 cu Hull pe 3 martie. Totuși, a înscris constant de 12 vizite primite încoace, în 9 cazuri numai câte o dată.

Cu cea mai bună apărare (22 de dispute fără gol luat) într-un golaveraj 60-28, Boro se află la polul opus: nu a mai pierdut de 8 etape, cu 6 victorii, apoi două egaluri. Nu a marcat doar în ultima, 0-0 acasă cu Ipswich, alte 4 fiind fără gol luat. Nu la fel de bine i-a mers în deplasare, dar și-a revenit: și-a trecut în cont două succese, apoi o remiză, după 3 înfrângeri consecutive, două fără să fi înscris. În anterioarele 10 deplasări nu s-a impus decât de trei ori, pe lângă 4 insuccese și 3 egaluri.

Cu 0-0 s-a încheiat disputa din tur, după ce, sezonul trecut, Middlesbrough învinsese acasă (2-0) pentru a remiza ”afară” (1-1). Ultima victorie a lui Birmingham a fost în sezonul 2012-2013 al ligii secunde, când a triumfat în ambele partide. Dincolo, Boro nu a mai câștigat pe ”St. Andrew Stadium” din august 2005, scor 3-0: de atunci, gazdele au înregistrat 3 victorii și două remize.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BIRMINGHAM  – MIDDLESBROUGH

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă