ULTIMUL ”AMICAL” AL IRLANDEI ÎNAINTE DE EURO E AZI CU BELARUS

ULTIMUL ”AMICAL” AL IRLANDEI ÎNAINTE DE EURO E AZI CU BELARUS

Calificată la Campionatul European după ce a terminat pe locul 3 în grupa preliminară, după Germania și Polonia, și-apoi după ce a trecut cu șansă de Bosnia la baraj, unde a ajuns doar grației victoriei Poloniei asupra Scoției, în ultima rundă, reprezentativa Irlandei abordează turneul final din perspectiva unei echipe ce nu are nimic de pierdut. Adversare îi vor fi Suedia, Belgia și Italia, pe hârtie mai bune, dar selecționerul Martin O`Neill și jucătorii săi se consideră capabili să furnizeze măcar o surpriză. Azi, Irlanda își dispută ultimul test de dinainte de Euro, acasă, contra celor din Belarus, meci ce ar trebui să alunge și ultimele semne de întrebare ale lui O`Neill. Nu e singurul ”amical” al zilei, dar în program există și partide ale echipelor de club. În Grecia se va termina play-off-ul pentru cupele europene, în vreme ce în Italia se joacă o partidă decisivă pentru play-off-ul de promovare în Serie A.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

PAOK – PANATHINAIKOS, ora 19:15 (GRECIA SUPER LEAGUE, PLAY-OFF)

PAOK e la un egal de preliminariile Ligii

Dispută directă pentru un bilet în preliminariile Champions League. Înaintea ultimei etape din play-off-ul de cupe continentale, în care au intrat echipele dintre locurile 2 și 5 la terminarea sezonului regulat (campioană a ieșit Olympiakos), favorită este PAOK. Formația din Salonic conduce grupa cu 11 puncte, unul peste Panathinaikos și două peste AEK, astfel că un egal i-ar fi suficient să prindă premiul dorit. PAO este obligată să învingă: un egal ori un eșec ar trimite-o în Europa League, unde ajung echipele de pe pozițiile a 2-a și a 3-a.

Cu cel mai bun atac, dar și cea mai solidă apărare din play-off, golaveraj 7-2, PAOK este singura neînvinsă din serie. Cu tot cu sezonul regulat, nu a mai cedat de 7 jocuri, 4 încheiate cu victorii, iar un 1-3 ”afară” cu Panionios este unicul eșec din ultimele 10 partide. Pe teren propriu vine după 5 succese consecutive (4 din ele la zero), cu câte minimum două goluri date, după 0-1 în derbyul local un Iraklis, doar a doua înfrângere stagională acasă în campionat.

Și ea cu 7 goluri date, însă și 5 încasate în play-off, Panathinaikos a câștigat precedenta dispută, 1-0 pe propria arenă cu codașa Panionios, după ce anterior suferise unicul insucces din serie, 1-3 cu AEK, totodată singurul din ultimele 9 confruntări (5 triumfuri), cu tot cu sezonul regulat. Doar o dată nu a înscris în această perioadă. Pe teren străin i-a fost greu de câtva timp: de 5 deplasări încoace a înregistrat două remize și 3 înfrângeri, serie negativă precedată de 4 victorii la rând. În întreg sezonul, 40 din totalul de 59 de reușite au fost în repriza secundă.

Turul din play-off s-a terminat 1-1 (M. Berg 46 – Harisis 49). PAOK a ajuns la 3 dispute directe fără înfrângere după ce, în sezonul regulat, a realizat 3-1 acasă în singurul său succes de 7 precedente încoace (4 cedate), apoi 2-2 la Atena.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PAOK – PANATHINAIKOS

PANIONIOS – AEK ATENA, ora 19:15 (GRECIA SUPER LEAGUE, PLAY-OFF)

AEK încă mai speră la un loc superior

Panionios nu are pentru ce să mai lupte. Înaintea ultimei etape din play-off-ul de cupe continentale, în care au intrat echipele dintre locurile 2 și 5 la terminarea sezonului regulat (campioană a ieșit Olympiakos), echipa ”roș-albastră” ocupă ultima treaptă din grupă, fără nici o victorie și cu doar un punct în cont. În schimb, cu 9 puncte, AEK se găsește pe poziția a 3-a și este sigură de participarea în viitoarea Europa League, dar speră să mai urce un loc, distanța față de Panathinaikos, care joacă la Salonic cu PAOK, fiind de numai un punct.

Cel mai slab atac și cea mai fragilă defensivă din play-off au gazdele, golaveraj 1-7. Au pierdut ultimele 4 jocuri, fiecare fără să fi marcat, iar cu tot cu sezonul regulat nu au mai învins de 7 partide (6 eșecuri), de la un 3-1 acasă cu PAOK. O remiză încadrată de câte o înfrângere, cu un gol dat și 4 luate, au bifat în precedentele dispute de pe propria arenă, unde nu s-a impus decât într-o treime din anterioarele 9 vizite primite, 4 terminate fără să fi înscris.

Cu golaveraj negativ, 5-6, AEK nu s-a mai înclinat de două confruntări (o victorie, o remiză albă). Un 0-3 ”afară” în derbyul cu Panathinaikos este unicul insucces din anterioarele 4 meciuri, două dintre ele câștigate.  Totuși, nu s-a impus decât în două din ultimele 6 confruntări. Pe teren străin i-a fost și mai greu: nu a câștigat deloc de 8 deplasări încoace, cu 3 remize (două ”albe”) și 5 eșecuri, inclusiv precedentele 3, marcând doar câte un gol în numai două din aceste dispute.

AEK a triumfat scurt în turul din play-off, scor 1-0 (Mandalos 57), după ce în sezonul normal terminase 1-1 ”afară” și 2-0 acasă. Ultimul succes al lui Panionios, și unicul din precedentele 8 dueluri directe, a fost un 1-0 pe propria arenă în septembrie 2012.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PANIONIOS – AEK ATENA 

TRAPANI – SPEZIA, ora 21:30 (ITALIA SERIE B, PLAY-OFF

Trapani, 17 jocuri fără eșec

Trapani și Spezia susțin meciul decisiv pentru un loc în finala play-off-ului de promovare în Serie A, în care au intrat echipele clasate între pozițiile 3 și 8 la finalul sezonului regulat. Gazdele pornesc cu avantajul victoriei din tur, scor 1-0 (Coronado 78). Pe a 3-a treaptă la finalul stagiunii normale, cu 73 de puncte în 42 de etape, elevii versatului Serse Cosmi au intrat direct în semifinalele barajului. În schimb, cum au terminat campionatul pe locul 7, cu 66 de puncte, adversarii au trebuit să dispute și ”sferturile”, 2-1 la Cesena. Învingătoarea va juca finala cu câștigătoarea dintre Pescara și Novara (2-0 în tur).

O perioadă extraordinară traversează Trapani. Trupa ”alb-vișinie” nu a mai pierdut în campionat de nu mai puțin de 17 jocuri, cu 4 egaluri și 13 victorii, inclusiv ultimele trei. 6 din aceste partide le-a încheiat fără gol primit. Precedentul eșec, 0-4 ”afară” cu Virtus Entella pe 13 februarie, este și singurul din ultimele 20 de meciuri, doar două terminate fără să fi marcat. Perioada de invincibilitate de pe propria arenă este de 9 dispute, cu 4 remize (una ”albă”) și 5 succese, începând de la un 1-2 cu Latina pe 23 ianuarie. În 21 de confruntări stagionale acasă a cedat de numai 3 ori.

Eșecul din tur a fost primul suferit de Spezia după alte două jocuri încheiate cu un egal și un triumf. În ultima vreme nu a avut un parcurs regular: de pildă, de 8 meciuri încoace a înregistrat 3 victorii, două remize albe și 3 înfrângeri. Mai bine s-a descurcat ”afară”, unde un 0-4 la Como, acum două vizite făcute, este singurul insucces din anterioarele 11 deplasări, 6 dintre ele câștigate și alte 7 terminate cu gol dat.

Trapani a fost mai bună și în sezonul regulat, cu 5-1 acasă și 2-1 ”afară”. Ultima victorie a Speziei, totodată singura din precedentele 8 dueluri directe, a fost un 3-0 în aprilie 2015, pe teren propriu. Pe ”Stadio Polisportivo Provinciali” nu a triumfat niciodată.

AICI GĂSIȚI COTELE LA TRAPANI – SPEZIA

SERBIA – ISRAEL, ora 21:15

Două ”naționale” așteptând viitoarele preliminarii cu selecționeri noi

Pe stadionul ”Karageorge” din Novi Sad are loc o confruntare într-o două echipe care au ratat turneul final al CE 2016. Serbia a fost una dintre marile dezamăgiri ale preliminariilor: a terminat grupa sa de 5 participante abia pe locul 4, cu doar 4 puncte în cont și golaveraj negativ, 8-13. Dincolo, Israel a sperat până spre final să prindă barajul, fără a reuși, încheindu-și seria de 6 pe a 4-a poziție.

Preluată recent de Slavoljub Muslin, Serbia a disputat 4 teste după încheierea eliminatoriilor printr-un 1-2 acasă cu Portugalia: au fost întâi două eșecuri în Cehia și Polonia, apoi două victorii, în Estonia și cu Cipru. Nici acasă nu s-a comportat nemaipomenit: în precedentele 6 vizite primite a câștigat 3 și a pierdut tot atâtea, 4 dintre ele fiind cu gol dat și luat mereu.

Israel nu a mai câștigat de 4 partide, oficiale și amicale, cu o remiză albă urmată de 3 înfrângeri consecutive. Mai mult, un 4-0 pe teren propriu cu Andorra este singura victorie din anterioarele 8 meciuri, 5 dintre ele pierdute și alte 4 încheiate fără să fi înscris. Tot de 4 dispute nu s-a mai impus pe teritoriu străin (un egal, 3 insuccese, cu doar două goluri înscrise și 8 încasate), serie începută după trei triumfuri la rând. Din aprilie, pe bancă a fost instalat Elisha Levy.

Doar o dată s-au mai întâlnit cele două reprezentative. S-a întâmplat tot într-un meci de verificare, în februarie 2011, dar în Israel, la Tel Aviv, unde Serbia a triumfat cu 2-0 (Z. Tosici 23, Trivunovici 76).

AICI GĂSIȚI COTELE LA SERBIA – ISRAEL

IRLANDA – BELARUS, ora 21:45

Ultimul test al Irlandei înainte de Euro

Reprezentativa Irlandei dispută ultimul meci de pregătire dinaintea startului de la Euro 2016, unde face parte din grupa E alături de Belgia, Italia și Suedia. Adversara ”verzilor”, ajunși la turneul final numai după barajul contra Bosniei (1-1, 2-0), este Belarus, care a terminat pe locul 4 în grupa sa preliminară. Confruntarea de pe ”Turners Cross” din Cork este prima din istorie dintre cele două selecționate.

De 5 partide, oficiale și amicale, nu au mai pierdut insularii, cu 3 egaluri la unu și două victorii la zero. Ba, un 1-2 în Polonia în eliminatorii este singura lor înfrângere din ultimele 13 jocuri, 6 dintre ele câștigate. În această perioadă nu au marcat doar în testul cu Anglia (0-0). Pe teren propriu au remizat în precedentele două meciuri. Însă tot acasă nu s-au mai înclinat de 12 confruntări (5 remize, 7 succese), de la un 1-5 în fața Portugaliei, într-un ”amical” din iunie 2014. Numai o dată de 22 de vizite primite încoace nu au înscris, însă în 16 cazuri au dat maximum două goluri.

Bielorușii nu au mai învins și nici nu au marcat de 4 dispute, indiferent de întrecere, cu trei remize albe urmate de o înfrângere, 0-3 într-un test în Irlanda de Nord. Precedentul triumf a fost un 1-0 în Slovacia, în preliminarii. De altfel, ei nu s-au mai impus decât în două din ultimele 10 confruntări, 4 fiind pierdute. Același triumf cu slovacii este unicul de 6 deplasări încoace, anterioarele 3 terminate fără să fi marcat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA IRLANDA – BELARUS

 

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă