ÎȘI VOR CONFIRMA FRANȚA, GERMANIA ȘI BELGIA STATUTUL DE FAVORITE?

ÎȘI VOR CONFIRMA FRANȚA, GERMANIA ȘI BELGIA STATUTUL DE FAVORITE?

Știm deja trei dintre cele 8 echipe ce vor alcătui sferturile de finală ale Campionatului European. Polonia, Țara Galilor și Portugalia au făcut ieri pasul spre turul următor, iar astăzi urmează să aflăm alte trei reprezentative care le vor urma. Franța e favorită în fața bătrânilor Irlandei în primul meci al zilei, deși irlandezii tare ar vrea să-și ia revanșa după acel deja celebru baraj de calificare pentru Mondialul din Africa de Sud, cu hențul lui Henry din final. Germania-Slovacia e a doua confruntare, cu campioana mondială având prima șansă, deși au trecut puține zile de la un surprinzător succes al slovacilor într-un ”amical” disputat chiar în Germania. Seara programează partida dintre Ungaria și Belgia, cu belgienii favoriți, dar cu maghiarii căutând să continue seria surprizelor la acest European. Toate detaliile și cotele mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FRANȚA – IRLANDA, ora 16:00 (EURO 2016, ”OPTIMI”)

Franța e favorită în fața bătrânilor Irlandei

Franța și-a impus punctul de vedere în grupa A, terminată fără eșec, cu 7 puncte în cont și cu doar un gol încasat, semnat de Bogdan Stancu din penalty. Dincolo, Irlanda a obținut in-extremis biletul de ”optimi” datorită surprinzătorului succes din ultimul joc, 1-0 cu o Italia deja calificată: ”verzii” au ocupat locul 3 în grupa E, cu 4 puncte.

”Cocoșii” doar au remizat în meciul precedent, 0-0 cu Elveția,  punând capăt unei serii de 6 victorii cu minim două goluri date. Mai mult, un 0-2 într-un test din Anglia este singurul lor eșec din ultimele 13 jocuri, alte 11 fiind câștigate, 5 dintre ele fără gol încasat. Gazdă a întrecerii, Franța a fost scutită de preliminarii, înaintea cărora a jucat 20 de ”amicale”,  terminate cu 14 victorii, două egaluri și 4 eșecuri.  Acasă s-a înclinat de două ori, cu Brazilia și Belgia, pe lângă o remiză și 10 succese, ultimele 6 consecutive. De 16 vizite primite încoace numai o dată nu a marcat.

Triumful cu Italia este primul obținut de Irlanda după 5 partide de așteptare, încheiate cu 3 egaluri și două eșecuri, toate cu gol primit. Totuși, a cedat numai de 3 ori în ultimele 17 înfruntări. 0-3 cu Belgia este unicul duel din ultimele 15 în care nu a marcat. ”Verzii” se află pentru a 3-a oară la un turneu final de CE, dar acum este prima oară când au trecut de grupe. La Euro ei nu au învins decât o dată de 9 partide încoace. În Hexagon, au cea mai bătrână echipă, cu o medie de vârstă peste 29 de ani.

Din octombrie 1981 datează ultimul eșec al Franței cu Irlanda, 2-3 în preliminariile CM 1982. De atunci, s-au mai disputat 4 partide oficiale, cu două remize și două victorii la limită ale ”Les Bleus”. În total, all-time au fost 12 ”oficiale”, cu 7 victorii franceze, două remize și 3 succese ale Irlandei. Insularii stau mai bine la ”amicale”, cu un triumf și 3 egaluri. În ultimele 5 directe s-a înscris puțin: au fost două de 0-0, două de 1-0 și un 1-1.

Noua dispută se joacă la Lyon, unde Franța nu a pierdut niciodată, bifând 5 victorii și două remize. Gazdele nu au probleme de efectiv, doar Rami antrenându-se limitat din cauza unor dureri musculare. În schimb, adversarii nu se pot baza pe Walters, accidentat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FRANȚA – IRLANDA

 

GERMANIA – SLOVACIA, ora 19:00 (EURO 2016, ”OPTIMI”)

Învinși în mai, nemții vor să arate că la Euro e altceva

Germania vine pe ”Pierre-Mauroy” din Villeneuve d Ascq fără să fi pierdut și fără să fi luat gol în grupa C, terminată pe primul loc, cu 7 puncte. În schimb, Slovacia a avut emoții: a încheiat traseul din grupa B pe a 3-a poziție, cu 4 puncte.

Privind și mai în spate, Joachim Low și elevii săi nu au cedat și nici nu au luat gol de 4 meciuri, terminate cu 3 succese și o remiză, ba nu au pierdut decât o dată în ultimele 6 jocuri. Ei par să fi depășit o perioadă mai complicată deoarece, cumulat, nu au învins decât în 5 din precedentele 10 meciuri, oficiale și amicale. Totodată, au înscris în 6 din anterioarele 7 confruntări. Nemții se află la al 12-lea turneu final consecutiv. De 3 ori au cucerit titlul, ultima oară în 1996.

Slovacii sunt neînvinși de două meciuri. Ei au câștigat doar o dată, 2-1 cu Rusia, în ultimele 4 partide, două fiind remize albe. Pe de altă parte, recentul 1-2 cu galezii este singura lor înfrângere din ultimele 11 jocuri, completată 4 egaluri și 6 succese. În 8 din anterioarele 11 partide au înscris și au primit mereu gol, celelalte 3 rezultate fiind 0-0. ”Naționala” condusă acum de Jan Kozak se află pentru prima oară la un turneu final de Euro, ca națiune de sine stătătoare, exceptând fosta Cehoslovacie.

Chiar înainte de Euro, pe 29 mai, cele două selecționate s-au întâlnit într-o partidă de pregătire la Augsburg, unde Slovacia a câștigat neașteptat cu 3-1 (Hamsik 41, Duris 44, Kucka 52 – Mario Gomez 13 penalty). Anterior, ele își împărțiseră succesele în alte două teste, fiecare impunându-se cu 2-0. Dispute oficiale au fost numai două, în eliminatoriile CE 2008, când nemții au triumfat de două ori, 4-1 ”afară” și 2-1 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GERMANIA – SLOVACIA

 

UNGARIA – BELGIA, ora 22:00 (EURO 2016, ”OPTIMI”)

Va continua Ungaria seria surprizelor?

Prezentă la o fază finală de CE pentru prima dată din 1972 încoace, Ungaria a dat peste cap pronosticurile și a câștigat grupa F cu 5 puncte în cont și cu gol înscris în fiecare din cele 3 runde. La rândul ei, Belgia a început rău grupa B, 0-2 cu Italia, apoi și-a revenit și s-a impus în următoarele două dispute fără să mai primească gol.

Preluată din iulie 2015 de germanul Bernd Storck, Ungaria este neînvinsă la acest Euro. Triumful din prima etapă cu Austria (2-0) este, însă, singurul din ultimele 6 meciuri, completat de 4 remize (una ”albă”) și o înfrângere la zero. Totuși, a pierdut de numai două ori în ultimele 15 dispute, indiferent de întrecere, 6 dintre ele terminate cu succese. Maghiarii și-au certificat prezența în Hexagon abia după barajul cu Norvegia (2-1, 1-0).

Eșecul cu Italia este singurul suferit de belgieni în ultimele 6 partide, pe lângă o remiză și 4 succese. Ei nu s-au înclinat decât de două ori în ultimele 12 jocuri, 9 dintre ele câștigate. În această perioadă au marcat în 11 dispute, dar nu au luat gol în doar două din precedentele 10, absența unor apărători precum Kompany, Boyata și Lombaerts fiind resimțită. Belgienii sunt la primul Euro din 2000 încoace, atunci fiind gazde alături de Olanda. Nu este de omis nici faptul că au cedat în 6 din precedentele 10 partide de la o fază finală.

De 12 ori s-au mai confruntat cele două echipe, cu Belgia în avantaj: 8 victorii, două egaluri, două eșecuri. Precedenta dispută oficială a fost tocmai în 1982, în grupele CM, încheiată 1-1. Unica înfruntare din ultimele două decenii s-a desfășurat într-un ”amical” din noiembrie 2009, la Gent, unde ”diavolii roșii” au învins cu 3-0 (Fellaini 38, Vermaelen 55, Mirallas 61).

Bode și Fiola sunt jucătorii cu probleme medicale de la unguri. În cealaltă tabără, Marc Wilmots are tot lotul la dispoziție, deși Dembele acuză încă dureri la glezna stângă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UNGARIA – BELGIA

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă