PAUZĂ DE EURO, INTRĂ-N SCENĂ MALTA, ESTONIA, FEROE SAU GIBRALTAR

PAUZĂ DE EURO, INTRĂ-N SCENĂ MALTA, ESTONIA, FEROE SAU GIBRALTAR

E zi de pauză la Europeanul din Franța, prilej de analize, comparații și planuri de viitor. Există însă fotbal și-n aceste zile și nu doar la nivel de partide amicale, de pregătire, ci chiar oficiale. Au început tururile preliminarii pentru Champions League și Europa League, prilej numai bun de a oferi prim-planul unor echipe din Malta, Estonia, Feroe sau chiar Gibraltar.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FLORA TALLINN – LINCOLN, ora 19:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Premieră pentru Estonia: vine în vizită o echipă din Gibraltar

Confruntare în premieră pe ”Le Coq Arena” din Tallinn. Gazdele de la Flora dispută primul meci cu Lincoln Red Imps, din Gibraltar, în turul inaugural al preliminariilor din Champions League.

După 17 etape din noua stagiune, formația estoniană se găsește doar pe locul 4, cu 31 de puncte, 9 mai puține decât concitadina Levadia. În toate competițiile, are 11 meciuri invincibile, cu 3 remize (două ”albe”) și 8 victorii de la ultima înfrângere, 1-2 chiar acasă cu Levadia, pe 26 aprilie. În numai 3 din aceste meciuri a luat gol, remarcându-se un 11-0 cu Peedu în Cupă. Același eșec în fața liderului este unicul suferit pe propria arenă în actuala stagiune, pe lângă 5 remize (4 ”albe”) și 8 victorii, 7 dintre acestea la zero.

Campioană sezonul trecut cu doar un eșec în 27 de runde, Lincoln nu a jucat nici un meci oficial în noua stagiune. Ultima dispută a fost un 2-0 cu Europa în Rock Cup, pe 22 mai. Echipa antrenată din aprilie 2016 de uruguayanul Julio Cesar Ribas Vlahovici are 11 triumfuri la rând, în toate competițiile, și nu s-a înclinat decât o dată în precedentele 30 de partide, 28 din ele câștigate, unele la scoruri precum 10-0, 11-0, 13-1, 13-0. Eșecul l-a suferit cu Europa, în deplasare, 0-2 pe 29 februarie. În aceeași fază din ediția trecută a Ligii a eliminat-o pe Santa Coloma (0-0, 1-2), fiind apoi depășită de Midtjylland (0-1, 0-2).

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLORA TALLINN – LINCOLN

 

FC VALLETTA – B36 TORSHAVN, ora 20:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Avantajul feroezilor în fața maltezilor

Maltezii de la FC Valletta și feroezii de la B36 Torshavn se confruntă pentru prima oară în istorie în turul primei faze eliminatorii din Liga Campionilor. Partida de pe ”Hibernians Stadium” este condusă de românul Radu Petrescu.

Din 30 aprilie nu au mai jucat gazdele un meci oficial. Atunci a fost un 1-1 acasă cu Hibernians, principala lor învinsă în lupta pentru titlu. Oricum, Valletta nu a mai forțat pe finalul campionatului, terminat cu o singură victorie în ultimele 4 etape. Acasă nu a mai pierdut de 11 meciuri, cu 3 egaluri și 8 victorii (7 fără gol încasat), de la 0-2 cu Pembroke Athleta.

În schimb, Torshavn are avantajul că se află în plin sezon. După 16 runde ocupă abia locul 4, cu 26 de puncte, 5 sub liderul Vikingur. Nu traversează o perioadă prea bună: nu a mai câștigat de 5 jocuri, cu 3 remize (două ”albe”) urmate de două înfrângeri, perioadă în care nu a dat decât două goluri. Mai mult, a triumfat de numai două ori în precedentele 9 meciuri. De alte 3 dispute nu s-a mai impus pe teren străin, ba a triumfat în doar una din precedentele 6 deplasări, jumătate încheiate fără să fi înscris.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC VALLETTA – B36 TORSHAVN

 

PARTIZANI TIRANA – SLOVAN BRATISLAVA, ora 19:00 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Partizani Tirana vrea să confirme ascensiunea fotbalului albanez

Partizani Tirana și Slovan Bratislava susțin manșa întâi din turul 1 preliminar al Europa League. Cele două formații nu s-au mai înfruntat niciodată până acum și ambele sunt înaintea primului meci oficial din actuala stagiune.

Pe locul 2 în ediția trecută a campionatului albanez, Partizani a pierdut anteriorul joc. Ba, s-a înclinat de două ori în precedentele 3 partide. În schimb, a marcat mereu de 9 dispute încoace. Ultimele două apariții pe propria arenă au însemnat tot atâtea înfrângeri, după alte 8 dispute de imbatabilitate, indiferent de întrecere.

Tot pe poziția secundă a terminat și Slovan în campionatul slovac după un final de sezon în care nu s-a regăsit. Atunci a avut 5 partide consecutive fără victorie (3 egaluri, două eșecuri), în toate competițiile, o serie nereușită continuată apoi în meciurile de pregătire, prin două insuccese cu un gol dat și 6 încasate. Ultimul triumf a fost pe 24 aprilie, 2-0 cu Skalica.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PARTIZANI TIRANA – SLOVAN BRATISLAVA

 

RABOTNICKI – BUDUCNOST, ora 19:00 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Duel pentru Europa în spațiul ex-iugoslav

Rabotnicki Skopje și Buducnost Podgorica se luptă pentru un bilet în turul 2 preliminar al Europa League. Până la acest prim meci din runda inaugurală, formația macedoneană nu s-a mai întâlnit niciodată cu cea din Muntenegru.

Pe locul 4 la finele campionatului trecut, Rabotnicki a pierdut la mijlocul lunii mai finala Cupei, 0-2 cu vicecampioana Shkendija. A fost unul din cele două eșecuri, amândouă acasă și fără gol dat, cu care a închis stagiunea, precedate de 3 dispute imbatabile. Ulterior, ”roș-albii” au jucat două meciuri de verificare, ambele câștigate, 3-1 cu NK Zagreb și 2-0 cu Omonia Nicosia.

Și Buducnost a pierdut finala Cupei, dar mai greu, 0-0/3-4 la loviturile de departajare cu Rudar Pljevlja, după ce terminase campionatul pe poziția secundă. Este neînvinsă și fără gol primit de 3 confruntări oficiale. În privința deplasărilor, ”alb-albaștrii” nu au cedat decât o dată în ultimele 7 vizite efectuate, pe lângă un egal și 5 victorii, numai într-un duel din acest interval nemarcând.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RABOTNICKI – BUDUCNOST

 

INTER TURKU – SEINAJOEN,  ora 18:30 (FINLANDA VEIKAUSLIIGA)

Campioana nu se regăsește

Campioană surprinzătoare sezonul trecut, SJK a început neașteptat de modest noua stagiune: după 14 etape nu ocupă decât locul 7, cu 17 puncte, la 14 depărtare de liderul HjK Helsinki. ”Alb-negrii” încearcă să mai îndrepte situația la Turku, în fața unui Inter debusolat, aflat abia pe a 10-a poziție, prima neretrogradabilă, cu 14 puncte în cont.

Deficitare și în atac, și în apărare, golaveraj 12-19 (9 dintre reușite au fost la reluare), gazdele au pierdut jocul anterior, 1-2 la KuPS, după ce tocmai obținuseră singura victorie din ultimele 5 runde, 1-0 acasă cu HIFK, celelalte 4 fiind toate cedate, două fără să fi marcat. Pe teren propriu s-a impus cu 1-0 în două din precedentele 3 vizite primite. Oricum, în 7 meciuri acasă a adunat 10 din totalul de 14 puncte.

Cu cea mai slabă ofensivă, doar 11 reușite (nu a punctat în 7 jocuri), și modestă și în defensivă, întrecută de 18 ori, SJK s-a înclinat în anterioarele două etape, înfrângeri venite după 5 etape de imbatabilitate, cu  un egal și 4 victorii. De 5 confruntări încoace, numai o dată nu a înscris, iar de două ori nu a primit gol. În 7 deplasări stagionale a învins numai o dată, 3-2 la RoPS acum două vizite făcute, pe lângă două remize albe și 4 insuccese, 3 dintre ele la zero.

Inter a pierdut ambele întâlniri din sezonul trecut fără să fi marcat, 0-2 acasă și 0-1 ”afară”. Ultimul său triumf a fost un 1-0 în august 2015, în deplasare, iar acasă – 2-1 în aprilie 2014.

AICI GĂSIȚI COTELE LA INTER TURKU – SEINAJOEN

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă