AZI SE DECIDE COPA LIBERTADORES CU NACIONAL MEDELLIN FAVORITĂ

AZI SE DECIDE COPA LIBERTADORES CU NACIONAL MEDELLIN FAVORITĂ

În această noapte se va cunoaște echipa căștigătoare a ediției din acest an a Copei Libertadores. Favoriți sunt columbieni de la Nacional Medellin, care în tur au remizat pe terenul ecuadorienilor de la Independiente Del Valle, iar acum dau acasă bătălia decisivă. Tot în această noapte programul oferă și câteva dueluri extrem de apetisante de la Internațional Champions Cup, cu campioana Europei, Real Madrid, înfruntând PSG, la prima apariție după finala Ligii de la Milano, dar și cu alte partide având printre protagoniste Bayern-ul lui Ancelotti, Milanul lui Montella, Liverpool sau Chelsea. Toate amănuntele și cotele mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ATLETICO NACIONAL MEDELLIN – INDEPENDIENTE DEL VALLE, ora 03:45

(COPA LIBERTADORES, FINALA)

Azi se dă Copa Libertadores, cu Nacional Medellin favorită

Columbienii de la Atletico Nacional Medellin duc bătălia decisivă cu ecuadorienii de la Independiente Del Valle pentru cucerirea Copei Libertadores, cea mai prețioasă competiție intercluburi din America de Sud. Prima parte a finalei s-a încheiat nedecis, 1-1. A fost întâia dispută all-time dintre cele două rivale.

Atletico Nacional este neînvinsă după primele 4 runde din campionat, cu două victorii și două egaluri: cele 8 puncte o plasează pe a 5-a poziție. Trupa pregătită de fostul selecționer columbian Reinaldo Rueda nu a mai cedat de 13 dispute, indiferent de întrecere, cu 7 remize și 6 triumfuri. De 7 dispute înscrie constant. Acasă nu s-a mai înclinat de 6 meciuri, cu 4 egaluri și două succese: în ultimele 3 vizite primite a înscris mereu câte două goluri. Lucruri mari se așteaptă de la atacantul Miguel Borja (23 de ani), un nou-sosit care a semnat toate cele 4 goluri din semifinala cu Sao Paulo.

Pe locul 5 după 21 de etape de campionat, cu 34 de puncte, 13 sub liderul Barcelona Guayaquil, Independiente a cedat în ultimul joc, 0-1 la Cuenca. Așa a ajuns la 4 partide fără succes, cu două remize la unu și două insuccese, serie începută după un 3-2 ”afară” cu Boca Juniors în semifinalele din Libertadores. Ultimele două deplasări au însemnat tot atâtea eșecuri, venite la capătul unei serii de 3 triumfuri. Important este grupul uruguayan compus din antrenorul Pablo Repetto (42 de ani), în funcție din septembrie 2012, și jucătorii C. Nunez, Rizotto și Tellechea.

Atletico Nacional are 15 titluri în Columbia și 18 prezențe în Libertadores, unde a triumfat în 1989 (0-2 și 2-0/5-4 la penalty-uri cu paraguayenii de la Olimpia Asuncion) și a fost finalistă în 1995 (1-3 și 1-1 cu Gremio), plus două semifinale (1990, 1991). În schimb, Independiente, alintată ”Leicester a Americii”, este marea surpriză a întrecerii. În palmares nu are nici un trofeu: a câștigat doar liga secundă, în 2009, ceea ce i-a permis să promoveze în premieră în prima divizie. În Libertadores a mai evoluat de două ori, fără rezultate deosebite.

Pe traseul său, Atletico Nacional a realizat în grupă 16 din 18 puncte posibile, după care le-a depășit pe Huracan (4-2, 0-0), Rosario Central (3-1, 0-1), Sao Paulo (2-0, 2-1). De partea cealaltă, Independiente a lăsat în urmă nu mai puțin de 4 foste câștigătoare ale Copei Libertadores. Pe Colo Colo și Atletico Mineiro le-a înfruntat în faza grupelor, iar de granzii Argentinei a trecut în ”optimi”, 2-0 și 0-1 cu River Plate, respectiv în semifinale, 2-1 și 3-2 cu Boca Juniors. Învinșii din ”sferturi” au fost mexicanii de la Pumas UNAM (2-1, 1-2/5-3 la penalty-uri).

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO NACIONAL MEDELLIN – INDEPENDIENTE DEL VALLE

 

REAL MADRID – PSG, ora 02:30 (AMICAL, INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP)

Campioana Europei intră în scenă

Real Madrid și Paris St. Germain se confruntă în ”International Champions Cup”, cel mai important turneu amical al verii, care adună 17 dintre cele mai cunoscute echipe și este programat pe 4 continente (Europa, Asia, America și Australia). Partida are loc în SUA, pe ”Mapfre Stadium” din Columbus/Ohio.

Pentru spanioli, acesta e primul meci de la câștigarea Champions League, 1-1/5-3 la penalty-uri cu Atletico. Elevii francezului Zinedine Zidane sunt neînvinși de 11 jocuri, în toate competițiile, cu două remize (una ”albă”) și 9 victorii. Ultimul eșec, și unicul de 18 partide încoace, a fost un 0-2 la Wolfsburg în Ligă. De 5 meciuri ei marchează constant.

Francezii, cu Unai Emery pe bancă, au disputat deja un meci în această întrecere, 3-1 cu Inter Milano. Ei nu au mai pierdut de 10 dispute, 9 dintre ele câștigate, perioadă în care au înscris mereu. Seria au început-o de la un 0-1 cu City la Manchester, în Ligă.

Cele două echipe s-au întâlnit în grupele ediției trecute din Champions League. Mai bună a fost Real, cu 0-0 la Paris și 1-0 (Nacho 35) pe ”Santiago Bernabeu”. Parizienii încă nu au marcat în poarta ”blanco”: ei s-au înclinat și în cele două ”amicale” anterioare cu același 0-1.

O singură achiziție au făcut madrilenii, cu Morata recuperat de la Juventus contra a 30 de milioane de euro. Totodată, Coentrao și Asensio s-au întors din împrumuturi. La plecări figurează Arbeloa și Cherishev. Dincolo, PSG are antrenor nou, cu Unai Emery adus de la FC Sevilla în locul lui Laurent Blanc. În plus, mizează pe câțiva proaspăt sosiți. În afara lui Areola, ori Bahebeck, întorși din împrumuturi, au mai venit Krychowiak, adus de la FC Sevilla cu 33,6 milioane de euro), Lo Celso (Rosario, 10), Meunier (FC Bruges, 7), Ben Arfa (Nice, liber).

AICI GĂSIȚI COTELE LA REAL MADRID – PSG

 

BAYERN – MILAN, ora 04:00 (AMICAL, INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP)

Ancelotti înfruntă Milanul

Bayern Munchen și AC Milan își dau întâlnire în ”International Champions Cup”, cel mai important turneu amical al verii, care adună 17 dintre cele mai cunoscute echipe și este programat pe 4 continente (Europa, Asia, America și Australia). Confruntarea este programată în SUA, pe stadionul ”Soldier Field” din Chicago.

Un 0-1 la Madrid cu Atletico, în semifinalele Ligii, este ultimul eșec suferit de gruparea germană. Din acel moment și-a trecut în cont două egaluri și 6 victorii, precedentele 3 la rând, toate în ”amicale”, între care un 1-0 cu Manchester City. Doar o dată în anterioarele 8 meciuri nu a înscris.

Italienii au încheiat sezonul trecut prin două înfrângeri, una în finala Cupei, 0-1 după prelungiri cu campioana Juventus. În perioada de pregătire a susținut până acum un singur test, 2-1 cu Bordeaux, doar a doua victorie din precedentele 7 confruntări, indiferent de întrecere. ”Rosso-nerii” au marcat în 5 din anterioarele 6 jocuri.

Bayern este neântrecută de 3 dueluri directe, cu un egal și două succese, ultimul în august 2015, 3-0 într-un ”amical” din cadrul ”Audi Cup”. Ultimul triumf al Milanului și al doilea din cele 9 precedente datează din aprilie 2007, scor 2-0 la Munchen în Champions League.

Ambele echipe au mutat pe banca tehnică. La Bayern a sosit Carlo Ancelotti după ce Pep Guardiola s-a dus la Manchester City. În afara lui au mai fost aduși Hummels (Dortmund, 38 de milioane de euro) și Renato Sanches (Benfica, 35), plecînd Gotze (Dortmund, 26), Rode (Dortmund, 12), Hojbjerg (Southampton, 15), Benatia (cedat la Juventus), Serdar Tasci (final de împrumut).

Milan a fost preluată de Vincenzo Montella, anterior la Sampdoria. Pe lîngă el, în ”San Siro” au mai ajuns Lapadula (Pescara, 9 milioane de euro), Vangioni (River, 0), Matri (revenit de la Lazio). În schimb, au plecat Mexes, Abbiati, KP Boateng, Balotelli.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BAYERN – MILAN

 

CHELSEA – LIVERPOOL, ora 06:35 (AMICAL, INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP)

Conte vs Klopp, spectacol la Los Angeles

Mari rivale în Premier League, Chelsea și Liverpool se află față în față și la ”International Champions Cup”, cel mai important turneu amical al verii, care adună 17 dintre cele mai cunoscute echipe și este programat pe 4 continente (Europa, Asia, America și Australia). Meciul se joacă în SUA, pe stadionul ”Rose Bowl” din Pasadena (California).

Londonezii s-au impus în precedentul test, 3-0 cu austriecii de la FC Wolfsberger. Aceasta a fost prima lor victorie după o așteptare de 5 partide, terminate cu 3 egaluri și două eșecuri. De 7 meciuri încoace, în toate competițiile, doar o dată nu au înscris.

”Cormoranii” au învins pe linie, fără gol luat, în precedentele 4 jocuri, toate de verificare, perioadă în care au marcat de 10 ori. Seria au început-o după un 1-3 cu FC Sevilla în finala Europa League, ultima dispută din stagiunea trecută, totodată singura înfrângere din anterioarele 9 confruntări, indiferent de întrecere. Au înscris fără excepție de 10 înfruntări încoace.

În sezonul precedent din Premier League, Liverpool a fost mai bună, cu 3-1 ”afară” și 1-1 acasă. Ultimul succes obținut de Chelsea, și unicul din ultimele 5 dueluri directe, a fost un 1-0 după prelungiri, la Londra, în ianuarie 2015, în Cupa Ligii.

Chelsea vine cu o noutate pe bancă, fostul selecționer italian Antonio Conte. În lot, proaspăt sosiți sunt Batshuayi, luat de la Marseille cu 39 de milioane de euro, Kante (Leicester, 35,8), reveniți din împrumuturi fiind Pasalici și Van Ginkel. La plecări apar Salah, Perica, Amelia, Falcao, Pato.

Liverpool a rămas tot pe mâna germanului Jurgen Klopp. În această vară au fost achiziționați Mane (Southampton, 41,2), Wijnaldum (Newcastle, 27,5), Karius (Mainz,6,2), Klavan (Augsburg, 5), Matip (Schalke, 0), Manninger (Augsburg, 0). La sepărară figurează Ibe (Bournemouth, 18), Skrtel (Fenerbahce, 6), Kolo Toure (Celtic, 0).

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHELSEA – LIVERPOOL

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă