Articolul precedent

REAL MADRID RĂSPUNDE AZI LA MESAJUL BARCELONEI

REAL MADRID RĂSPUNDE AZI LA MESAJUL BARCELONEI

FC Barcelona a început în forță noul sezon din Primera Division, cu o victorie clară în fața lui Betis, iar Real Madrid și Atletico sunt chemate să răspundă astăzi. Dacă Atletico pare a avea o misiune mai ușoară pe propriul teren cu nou promovata Alaves, Real Madrid are parte de o deplasare destul de complicată la San Sebastian, mai ales că lui Zidane îi lipsesc 5 jucători foarte importanți, în frunte cu Cristiano Ronaldo. Tot un răspuns este așteptat și din Italia, de la Inter și Napoli, după victoria clară a Romei și succesul lui Juventus în fața Fiorentinei. Programul zilei mai cuprinde și două partide din Premier League, cu West Ham jucând pe noul său stadion pentru prima dată în campionat, dar și debutul lui Unai Emery în fața propriilor fani pe ”Parc des Princes”.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

 

Casa Pariurilor

WEST HAM UNITED – BOURNEMOUTH, ora 21:45 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Pe stadion nou, West Ham caută prima victorie

După deplasarea la Giurgiu, pentru meciul cu Astra din play-off-ul Europa League, de unde a plecat cu un promițător rezultat de egalitate în perspectiva returului, West Ham United întâlnește pe propriul teren pe Bournemouth. Va fi primul meci în Premier League găzduit de ”London Stadium”, fostul stadion Olimpic al Londrei, pe care-și va disputa partidele de acasă West Ham începând din acest sezon. Pe ”Upton Park”, fostul lor stadion, ”ciocănarii” au pierdut o singură dată în ultimele 17 confruntări, obținând 9 victorii și 7 remize. Ultima echipă care a plecat victorioasă de pe terenul lui West Ham a fost chiar Bournemouth, 4-3 pe 22 august anul trecut.

Pentru Bournemouth, faptul că joacă duminică n-ar trebui să fie o veste prea bună. În sezonul trecut ei au pierdut toate cele 6 confruntări disputate în această zi. Echipa pregătită de Eddie Howe, unul dintre cei mai tineri tehnicieni din Premier League, nu și-a schimbat obiceiul nici odată cu intrarea în noul sezon, pierzând în runda inaugurală, tot duminică, pe teren propriu în fața lui Manchester United.

West Ham United a dat cel puțin gol în fiecare din ultimele 15 meciuri jucate în toate competițiile. Francezul Payet, păstrat la echipă în ciuda ofertelor venite după prestația bună de la Euro, fiind implicat în 11 goluri în ultimele 13 apariții. El va fi titular și contra lui Bournemouth, în schimb Slaven Bilic l-a pierdut pe Andre Ayew, accidentat luni în meciul pierdut cu Chelsea, care ar putea rămâne indisponibil până la Crăciun. Feghouli, Sakho și Manuel Lanzini sunt și ei indisponibili, în schimb nou venitul Calleri și-ar putea face cu această ocazie debutul în Premier League.

AICI GĂSIȚI COTELE LA WEST HAM UNITED – BOURNEMOUTH

 

CHIEVO – INTER, ora 21:45 (ITALIA, SERIE A)

Inter vrea să-și arate forța încă din prima etapă

Considerată de mulți drept echipa care ar putea încerca să se opună lui Juventus în acest sezon de Serie A, Inter debutează în deplasare, la Verona, pe terenul lui Chievo, unica echipă din acest oraș rămasă în primul eșalon după retrogradarea lui Hellas. E primul meci oficial al lui Frank de Boer pe banca ”nerazzurrilor”, olandezul fiind adus în urmă cu două săptămâni în locul lui Roberto Mancini, cu care Inter își începuse pregătirea de vară.

Chievo și Inter s-au mai întâlnit o dată într-o etapă inaugurală a sezonului, în 2004, când s-a terminat 2-2, tot la Verona. De altfel, Inter s-a prezentat în general bine la începutul stagiunilor, în ultimii patru neprimind nici măcar gol în prima etapă, cu un bilanț de 3 victorii și un rezultat de egalitate. În sezonul trecut, Inter a bifat 12 partide în care nu a primit gol, grație organizării defensive cu care Mancini s-a remarcat la toate grupările pe care le-a antrenat. Rămânând la stagiunea precedentă, de remarcat că Inter a câștigat cu 1-0 pe terenul lui Chievo, în septembrie, cu gol marcat de Icardi, același argentinian fiind autorul unicului gol al victoriei cu același scor obținută de Inter, la Milano, în februarie.

Desemnat căpitan de Roberto Mancini, Icardi e așteptat să semneze săptămâna prelungirea contractului cu gruparea ”nerazzurra” până în 2021, ocazie cu care va pune capăt speculațiilor legate de o eventuală plecare a lui în această vară. El ar trebui să fie titular și la Verona, într-o așezare 4-3-3, linia ofensivă fiind completată de nou venitul Candreva, adus cu 22 de milioane de euro de la Lazio, și croatul Perisic. În linia de mijloc își va face probabil debutul un alt jucător nou transferat, argentinianul Banega, în vreme ce-n apărare va fi turcul Erkon, în stânga.

Chievo, tot cu Rolando Maran pe bancă, și-a păstrat în mare parte lotul din sezonul trecut, suplimentat valoric prin achizționarea lui Mpoku, de la Standard Liege (4,5 milioane euro) și aducerea portarului Sorentino, de la Palermo. Mpolu este însă accidentat și nu va putea juca, în aceeași situație fiind Floro Flores și Izco.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHIEVO – INTER

 

REAL SOCIEDAD – REAL MADRID, ora 21:15 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Real Madrid vrea să răspundă Barcelonei de la San Sebastian

După victoria clară a Barcelonei de sâmbătă, 6-2 pe teren propriu cu Betis, este așteptată reacția celor de la Real Madrid. Campioana Europei, care are deja 4 sezoane consecutive fără titlu în Spania, joacă în deplasare primul său meci din actualul sezon de Primera, dar o face pe un stadion, ”Anoeta”, pe care s-a simțit bine în ultimii ani. S-au adunat deja 10 partide disputate aici în care au înregistrat o singură înfrângere, un 2-4 acum două campionate. De fapt, acel eșec rămâne unicul al madrilenilor în fața bascilor în ultimele 18 partide, cu un bilanț de 14 victorii și alte trei rezultate de egalitate.

Pe de altă parte, Real Madrid n-a avut parte de meciuri ușoare atunci când a început campionatul în deplasare. Doar de două ori din ultimele 5 situații de acest gen a ieșit învingătoare, anul trecut de exemplu, la debutul lui Rafa Benitez, gruparea ”blanco” terminând la egalitate, 0-0, pe terenul lui Sporting Gijon, nou promovată la acea dată. Real Sociedad în schimb are o singură înfrângere în ultimele 5 situații când a început sezonul acasă, obținând 3 victorii și o remiză.

Pentru această confruntare de pe ”Anoeta”, Zinedine Zidane se confruntă cu serioase probleme de lot. Nu mai puțin de 5 titulari obișnuiți nu pot fi la dispoziția antrenorului francez, în frunte cu Cristiano Ronaldo, aflat încă în recuperare după accidentarea din finala Europeanului. Keylor Navas, Pepe, Modric și Benzema completează lista indisponibililor, pe care se află și Coentrao, revenit la echipă după împrumutul la Monaco. E de presupus că Zidane îl va titulariza din nou pe Marco Asensio, revenit de la Espanol, care a lăsat o bună impresie în pregătiri și care se va alătura lui Bale și Morata în linia de atac. Unde ar putea prinde câteva minute și Mariano, un catalan cu origini dominicane, promovat la prima echipă după ce a fost golgheter în sezonul trecut la Real Madrid Castilla, în a treia divizie.

Real Sociedad a rezolvat vineri problema atacantului Oyarzabal, care a fost aproape să plece la Athletic Bilbao, dar căruia i-a fost prelungit într-un final contractul. El va fi titular în atac, alături de Juanmi și Carlos Vela. Singura grijă a lui Eusebio Sacristan, antrenorul bascilor, e forma fizică a fundașului central Inigo Martinez, care a suferit o microruptură musculară acum două săptămâni, dar care e anunțat titular.

În sezonul trecut, Real Madrid a câștigat pe ”Anoeta” cu 1-0, gol Gareth Bale, scorul pe ”Santiago Bernabeu” fiind 3-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA REAL SOCIEDAD – REAL MADRID

 

ATLETICO MADRID – ALAVES, ora 23:15 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Încă o nou promovată la debut pentru Simeone

Atletico Madrid are parte de un debut de campionat pe teren propriu, adversară trupei lui Diego Simeone fiind Deportivo Alaves. Echipa din Vitoria revine în Primera Division după 10 ani de absență. E al doilea sezon consecutiv pe care Atletico îl începe acasă în fața unei nou promovate, după ce anul trecut UD Las Palmas fusese adversar, madrilenii obținând o victorie scurtă atunci, 1-0, cu gol Griezmann, principalul marcator al echipei în perioada Simeone, cu 44 goluri.

Atletico și Alaves s-au înfruntat de 6 ori pe terenul celor dintâi. Bilanțul e pozitiv pentru gazde cu 4 victorii, un egal, 1-1 în decembrie 2005, și un eșec, 0-1 în mai 2003, care au fost și ultimele vizite ale bascilor pe ”Calderon”.

Va fi o confruntare între doi tehnicieni argentinieni. Revine în Primera Division și antrenorul oaspeților, argentinianul Mauricio Pellegrino. Ultima sa experiență n-a fost deloc fericită, în sezonul 2012-2013 fiind demis de la Valencia după ce adunase doar 18 puncte în primele 14 etape. Ulterior, el a pregătit două echipe din Argentina, pe Estudiantes, de unde a fost de asemenea demis, și pe Independiente, cu care a terminat sezonul pe locul 5.

Diego Simeone are o singură probleme de lot, dar foarte importantă, vedeta Griezmann, care e suspendat. Oricum francezul încă nu e pus la punct cu pregătirea fizică, după ce s-a alăturat târziu echipei, fiind implicat la Euro până în final. Va debuta Kevin Gameiro în linia de atac, posibilă fiind și prezența lui Gaitan.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO MADRID – ALAVES

 

PSG – METZ, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Emery se prezintă pe ”Parc des Prince” și vrea o victorie concludentă

Campioana Franței și principala favorită la câștigarea titlului și-n acest sezon se prezintă în fața propriilor fani de pe ”Parc des Princes” după o victorie scurtă în runda inaugurală, 1-0 în Corsica, la Bastia, cu un gol destul de târziu marcat de Kurzawa. Adversar la prima partidă pe teren propriu a parizienilor este nou promovata Metz, care a furnizat una din surprizele primei etape, învingând acasă cu 3-2 pe Lille.

Ultima confruntare dintre cele două echipe pe ”Parc des Princes” a fost în aprilie 2015, cu PSG cîștigătoare, 3-1. Pastore a fost atunci pasator decisiv la toate cele trei goluri, unul dintre ele fiind reușit de Verratti, care de atunci nu a mai reușit să marcheze în Ligue 1. În anul 2016, PSG a marcat 85 de goluri în 34 de meciuri oficiale, ceea ce înseamnă o medie de 2,5 pe meci.

După acel 0-1 cu Manchester City, din sezonul trecut, parizienii au adunat 14 meciuri fără eșec, cu un singur egal și 13 victorii. Ei au câștigat deja un trofeu, Supercupa Franței, trecând clar de Lyon cu 4-1.

Va fi primul meci pe ”Parc des Princes” pentru Unai Emery pe banca PSG-ului. Problemele sale vin din compartimentul defensiv, unde Thiago Silva e accidentat, iar Marquinhos e încă la Rio de Janeiro, unde tocmai a câștigat medalia de aur cu echipa olimpică a Braziliei. Astfel că partenerul lui David Luiz în zona centrală va fi din nou tânărul Kimpembe, internațional de tineret al Franței, dar cu origini congoleze. După ce a prins un sfert de ceas la Bastia, e foarte posibil ca Marco Verratti să fie titular de această dată, revenirea italianului după multe luni de absență fiind o veste foarte bună pentru Emery. Zona de atac va fi rezervată, în mod normal, lui Di Maria, Cavani și Ben Arfa.

La Metz, care a adunat doar 28 de puncte în deplasare în sezonul trecut din liga secundă, principala absență e cea a fundașului stânga Assou-Ekoto. Va juca în schimb fostul atacant al parizienilor, Erding, care a reușit o ”dublă” în victoria cu Lille din prima etapă și care are 4 goluri marcate în ultimele 4 partide jucate în Ligue 1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PSG – METZ

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă