ROMA ȘI MONACO VOR SĂ PROFITE DE AVANTAJUL DIN TUR

ROMA ȘI MONACO VOR SĂ PROFITE DE AVANTAJUL DIN TUR

Astăzi se vor completa primele locuri libere de la tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor, mâine urmând a se știi lista completă a participantelor. În cele mai echilibrate meciuri ale programului de azi, Roma și Monaco au o șansă foarte mare în urma rezultatelor din tur. În special monegascii, care au știut să profite săptămâna trecută de situația incertă de la Villarreal și de problemele de lot existente acolo câștigând cu 2-1, dar și Roma, care putea scoate la Porto chiar mai mult de un egal, dacă nu ar fi rămas în 10 oameni după eliminarea lui Vermaelen. Ludogorets are de asemenea o șansă foarte mare, după 2-0 în tur cu Viktoria Plzen, la fel și Celtic, după 5-2 cu campioana Israelului. Tot azi se joacă și meciuri din Cupa Ligii Angliei, cu Liverpool încercând să-și panseze rănile după surprinzătorul eșec suferit în campionat, cu Burnley. Toate detaliile și cotele mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

AS ROMA – FC PORTO, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Roma favorită după 1-1 în tur

AS Roma și FC Porto susțin bătălia decisivă pentru intrarea în faza grupelor. Se anunță un duel echilibrat, pornind de la un 1-1 (Andre Silva 61 penalty – Felipe 21 autogol) consemnat în manșa întâi, între două echipe solide, cu apetit ofensiv.

După confruntarea de pe ”Dragao”, AS Roma s-a dezlănțuit în startul din Serie A, 4-0 pe teren propriu cu Udinese, scor stabilit de trei oameni de atac (”dublă” Perrotti, Dzeko, Salah). A fost al 12-lea joc la rând, mereu cu gol dat, în care echipa condusă de Luciano Spalletti nu a pierdut, cu începere de la un 0-2 la Madrid cu Real, în Ligă. Tot în fața trupei ”blanco” a suferit și ultimul eșec acasă (0-2), acum 8 jocuri ca gazdă, totodată singura înfrângere de 16 vizite primite încoace, în toate competițiile.

Pe lângă disputa din tur, FC Porto a mai jucat alte două în campionat, ambele câștigate. Preluați din această vară de Nuno Espirito Santo (ex-Valencia), înlocuitorul lui Jose Peseiro, ”alb-albaștrii” sunt imbatabili de 6 meciuri, de la un 1-3 pe propria arenă cu Sporting, în aprilie. În aceeași lună a încasat și anteriorul eșec ”afară”, 0-1 cu Pacos Ferreira. De 9 partide înscriu constant. Lusitanii își pun mari speranțe în Andre Silva, care a marcat în toate cele 3 meciuri  din noul sezon. Atacantul de 20 de ani a înscris pentru Porto 6 goluri în ultimele 5 partide oficiale: niciun alt tânăr jucător nu a reușit acest lucru în ultimele 4 decenii.

La romani există mai mulți absenți cerți, respectiv Rudiger, Mario Rui, Nura, toți accidentați, plus Sadiq, nerevenit încă după Olimpiadă. În plus, incerți sunt Florenzi și Torosidis. Oaspeții nu se pot baza pe Depoitre, dar s-a refăcut Evandro.

Înaintea turului, nu mai puțin de 35 de ani trecuseră de la singurele partide oficiale dintre FC Porto și AS Roma. Atunci, din ”dubla” desfășurată în turul secund al defunctei Cupe a Cupelor, formația portugheză a ieșit triumfătoare, 2-0 pe teren propriu și 0-0 în Italia. Pe de altă parte, echipa peninsulară a disputat 5 ”duble” cu rivale portugheze și nu a pierdut-o decât pe prima, într-un total de 5 triumfuri, 4 remize, 3 insuccese (3-2-1 acasă). Dincolo, Porto s-a impus în ultimele două duble confruntări cu echipele italiene, cu Inter în 2005 și cu Napoli în 2014. În total, a adunat 27 de dispute cu trupele peninsulare, bilanț 7 victorii, 9 egaluri, 11 eșecuri (3-3-8 în deplasare).

AICI GĂSIȚI COTELE LA AS ROMA – FC PORTO

 

HAPOEL BEER SHEVA – CELTIC, ora 21:45  (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Va fi suficient pentru Celtic avantajul din tur?

La prima sa experiență în Ligă, Hapol Beer Sheva nu are deloc o misiune ușoară contra lui Celtic. Ca să pătrundă în faza grupelor, Hoban și colegii săi trebuie să remonteze handicapul din tur, când scoțienii s-au impus acasă cu 5-2 (Rogic 9, Griffiths 39, 45, Dembele 73, Brown 85 – Lucio Maranhao 55, Melikson 57).

Gazdele au disputat deja 10 meciuri oficiale în noul sezon. La început s-au descurcat bine, dar de ceva timp dau rateuri: în ultimele 4 partide au pierdut de două ori. Primul dintre eșecuri, 0-1 cu Ashdod în Cupa Ligii, este singurul suferit de Hapoel pe teren propriu în precedentele 24 vizite primite, în toate competițiile.

Celtic, dimpotrivă, a debutat în actuala stagiune cu un insucces, 0-1 ”afară” cu Lincoln, din Gibraltar, în calificările din Ligă, după care și-a revenit: au urmat 7 jocuri terminate cu un egal și 6 victorii, anterioarele 5 consecutive. Mai mult, de 3 dispute încoace a arătat un apetit ofensiv deosebit, cu 14 goluri date și 4 încasate.

Dacă gruparea israeliană e la cel dintâi play-off, Celtic a mai trecut de 5 ori prin asemenea situații. De două ori le-a depășit, iar în 3 cazuri a fost eliminată, inclusiv în precedentele două ediții, când a cedat cu Maribor, respectiv Malmo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HAPOEL BEER SHEVA – CELTIC

 

AS MONACO – VILLARREAL, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Monaco e în avantaj căci Villarreal are multe probleme

AS Monaco începe revanșa cu Villarreal la adăpostul victoriei cu 2-1 (Fabinho 3 penalty, Bernardo Silva 72 – Pato 36) obținute pe ”El Madrigal”, a doua din istorie pe teren spaniol. În schimb, pentru ”Submarinul galben” a fost primul eșec all-time încasat din partea unei formații franceze.

Pentru echipa din Principat, rezultatul din tur a confirmat forma bună din startul de sezon, fără nici un eșec, cu un egal și două succese, în week-end impunându-se la Nantes cu 1-0. Pe ”Louis ll” nu s-a mai înclinat de 7 partide, ba a cedat numai o dată de 15 vizite primite încoace.

Villarreal, dimpotrivă, a pornit greu actuala stagiune. După primul meci cu Monaco a urmat cel de la Granada, din debutul Primerei, terminat 1-1. De altfel, a avut multe probleme și în pregătiri: nici un triumf în ultimele 6 teste, cu 3 egaluri urmate de tot atâtea eșecuri. E drept, echipa a fost dată peste cap de plecarea neașteptată a antrenorului Marcelino, dar și de multele absențe.

Inclusiv în Principat au spaniolii destule indisponibilități. Cele mai importante sunt exact acolo unde ar trebui să le fie acum punctul forte, în atac, cu Bakambu, Soldado, Cherishev accidentați, în aceeași situație fiind Jonathan Dos Santos, Bonera, Jaume Costa. Lor li se adaugă Sansone, fără drept de joc deoarece, în acest sezon, a jucat deja în Europa cu fosta lui echipă, Sassuolo. În plus, incert e ”căpitanul” Bruno Soriano. Unica veste bună pentru noul tehnician Fran Escriba este revenirea fundașului central Victor Ruiz, suspendat în tur. La mijloc e posibil să debuteze Alfred Ndiaye.

Și Monaco are problemele sale de efectiv. Falcao, Vagner Love, Carrillo, Mbappe sunt în recuperare, iar B. Mendy e suspendat. Lipsa ultimului, coroborată cu posibila absență a lui Sidibe, cu probleme medicale, ar putea duce la folosirea pe flancurile defensivei a lui Raggi și Fabinho, ceea ce ar elibera un loc la mijloc pentru Moutinho, lângă Bakayoko.

AICI GĂSIȚI COTELE LA AS MONACO – VILLARREAL

 

PLZEN – LUDOGORETS, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Ludogorets mai are un pas până la grupe

Moți, Keșeru, Prepeliță și colegii săi de la Ludogorets au marea șansă de a participa încă o dată în grupele Ligii, pe lângă cea din 2014. Ei au de apărat victoria din manșa întâi cu Viktoria Plzen, scor 2-0 (Moți 51 penalty, Misidjan 64), căutând să nu repete rușinea din ediția trecută, când au fost eliminați de către moldovenii de la Milsami.

Eșecul din Bulgaria nu le-a picat deloc bine celor din Plzen, care apoi au cedat apoi și în campionat, 0-2 chiar pe teren propriu cu Zlin. Anterior, în actuala stagiune, Viktoria înregistrase 3 egaluri și două victorii, în toate competițiile. Totuși, acasă nu s-a impus deloc în anterioarele 3 vizite primite, cu două remize și un eșec, marcând numai o dată și luând 3 goluri. Cu o înfrângere terminase și sezonul trecut pe ”Doosan Arena”.

După triumful din primul meci cu cehii, Ludogorets a bătut-o cu același 2-0 și pe Montana, în campionat, una dintre reușite fiind semnată de Keșeru cu un șut lobat de la circa 40 de metri. Anterior, trupa din Razgrad suferise unicul eșec stagional, 0-1 la Sofia cu Levski, totodată singurul joc din acest sezon în care nu a putut să înscrie.

În afara confruntării din Bulgaria, cele două formații s-au mai întâlnit doar într-un ”amical” în ianuarie 2016. Atunci, tot Ludogorets a învins, cu 2-1 (Marcelinho 28, Lucas Sasha 52 – Koncal 56). Notabil, Plzen nu a câștigat nici una din ultimele 8 apariții în cupele continentale.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PLZEN – LUDOGORETS

 

BURTON – FC LIVERPOOL, ora 21:45 (ANGLIA, CUPA LIGII)

Liverpool are un meci numai bun pentru reabilitare

FC Liverpool își începe traseul din Cupa Ligii odată cu turul doi, în deplasare. Adversară îi este Burton Albion, formație din liga secundă, într-un meci considerat numai bun pentru reabilitarea ”cormoranilor”. Aceștia tocmai au dezamăgit  în Premier League: deși au avut o posesie de 80 la sută, ei au pierdut la Burnley, scor 0-2. Totuși, ”nu e cazul să ne panicăm”, a declarat antrenorul Jurgen Klopp, convins că ”dacă doar un singur meci mi-ar schimba gândurile, atunci ar însemna să fiu un idiot”. În prima etapă se bifase un 4-3 pe terenul lui Arsenal.

Pe ”Pirelli Stadium”, tehnicianul german are ocazia să lucreze la acomodarea celor nou veniți, precum Mane, Wijnaldum, Matip, Karius, Klavan. Nu va beneficia însă de Lucas Leiva, accidentat, incert fiind Emre Can. În plus, Benteke tocmai a fost vândut la Crystal Palace pentru aproximativ 32 de milioane de euro.

Nici Burton nu a început nemaipomenit campionatul. După 4 etape, echipa pregătită de Nigel Clough din decembrie 2015 a adunat numai 4 puncte, însă toate au fost obținute în ultimele două runde, 3-1 acasă cu Sheffield Wednesday și 2-2 la Blackburn. Ceva mai devreme fusese succesul din prima etapă a Cupei Ligii, 3-2 după prelungiri cu Bury.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BURTON – FC LIVERPOOL

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă