STEAUA ÎNCEARCĂ O IEȘIRE DEMNĂ DIN CHAMPIONS LEAGUE

STEAUA ÎNCEARCĂ O IEȘIRE DEMNĂ DIN CHAMPIONS LEAGUE

După 0-5 în turul de la București, pentru Steaua a mai rămas în joc doar orgoliul. În returul cu Manchester City de pe ”Etihad”, vicecampioana României nu-și poate dori altceva decât o ieșire demnă din Champions League, în fața unei echipe a cărei forță a fost probată pe ”Arena Națională”. Programul zilei de azi cuprinde și celelalte partide din play-off-ul Ligii, la capătul cărora vom cunoaște toate echipele ce se vor regăsi, din septembrie, în faza grupelor. Tot azi se mai joacă și alte partide din Cupa Ligii Angliei, cu echipe de Premier League implicate, după ce ieri Chelsea și Liverpool au reușit să treacă mai departe. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

MANCHESTER CITY – STEAUA, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Steaua vrea o ieșire demnă din Champions League

După 0-5 în turul de acasă, Steaua are nevoie de un miracol neîntâlnit până acum pentru a se califica în faza grupelor, însă ”vom lupta să ne arătăm valoarea, să nu ne facem iar de râs”, a indicat antrenorul Laurențiu Reghecampf. Pentru acesta, un licăr de speranță există: ” „Nu, nu mă tem, de ce să mă tem? Nu am de ce, au fost rezultate și mai mari, la alt nivel, gen Brazilia – Germania 1-7. Încercăm să facem o echipă puternică prin mulți jucători noi”. Dincolo, Pep Guardiola a avertizat și el că ”nu suntem încă în Champions League, trebuie să ne respectăm adversarul, iar cel mai bun lucru pentru asta este să ne facem treaba, să fim serioși și să încercăm să câștigăm meciul cu ce ne-am pregătit până acum”.

City a trecut repede peste perioada de rodaj odată cu aducerea lui Guardiola. Nu a pierdut nici unul din cele 3 meciuri oficiale din aceste sezon, chiar dacă a avut un start timid, doar 2-1 acasă cu Sunderland. S-a dezlănțuit apoi: a venit triumful de la București, urmat de un 4-1 cu Stoke, în deplasare. Pe ”Etihad” nu s-a mai împiedicat de 6 confruntări, de la un 0-1 cu concitadina United în martie trecut.

Pentru Steaua, eșecul din manșa întâi este singurul suferit în 8 meciuri disputate în acest sezon. Totuși. nu a mai câștigat de două partide, deoarece, după City, a remizat în marele derby cu Dinamo, 1-1, când a ratat primele puncte în 4 etape jucate în actuala Liga 1. Anterior, ”roș-albaștrii” cuceriseră Cupa Ligii și trecuseră o altă fază preliminară din Ligă, 1-1 și 2-0 cu Sparta Praga. ”Afară”, ei nu au mai cedat de 4 jocuri, pierzând numai o dată în ultimele 11 vizite efectuate.

Ținând cont de scorul din primul meci, Guardiola e tentat să titularizeze câțiva jucători mai puțin folosiți până acum, precum Yaya Toure, Delph, Clichy, Fernando și Iheanacho, în vreme ce între buturi ar reveni Hart. În privința Stelei, va lipsi din nou Pintilii, accidentat, dar vor lipsi și ultimii sosiți, Florin Tănase, Boldrin și De Amorim. La mijloc e posibil să apară Achim, iar singurul atacant nu ar mai fi Golubovic, ci Tudorie.

De 19 ori a mai jucat Steaua contra echipelor engleze. Bilanțul este de 5 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri. City s-a mai întâlnit anterior doar o dată cu o rivală din România, 1-0 și 2-0 cu FC Timișoara în Europa League 2010/2011.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER CITY – STEAUA

 

RB SALZBURG – DINAMO ZAGREB,  ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Salzburg face apel la trecut, dar și Dinamo Zagreb e în formă

RB Salzburg încearcă să continue ceea ce i-a reușit mereu până acum: să iasă mai bine din disputele cu Dinamo Zagreb. Formația austriacă s-a întors cu un 1-1 (Rog 76 penalty – Lazaro 59) din Croația, după alte 4 dueluri directe anterioare. Primele două au avut loc în vara lui 2009, în turul 3 eliminatoriu din Champions League, când austriecii au mers mai departe după 1-1 acasă și 2-1 ”afară”. Au venit apoi partidele din grupele Europa League 2014-2015, cu Salzburg dublu învingătoare, 4-2 pe teren propriu, 5-1 în Croația.

Gazdele nu au cedat decât o dată în acest sezon, 1-3 cu Sturm la Graz în debutul campionatului. Din acel moment și-au trecut în cont două egaluri la unu și 5 victorii, 4 dintre ele la zero. Echipa antrenată de spaniolul Oscar Garcia a marcat în toate cele 11 partide stagionale, în 5 dintre ele câte o dată. Pe teren propriu neînvinsă a plecat doar Wolfsberger (1-1), în rest a mai obținut 4 victorii, 3 fără gol primit. Defensiva i-a rămas intactă și în precedentele 4 jocuri din actualele calificări din Ligă, toate câștigate. În total, Salzburg nu s-a mai înclinat pe propria arenă de 25 de meciuri, de la un 1-2 cu Rapid Viena pe 1 august 2015.

Și Dinamo se află într-o formă bună. În sezonul în curs, Mățel și colegii lui nu au pierdut deloc în 11 dispute, indiferent de întrecere, cu două remize și 9 victorii, înscriind în toate. Cu succese au încheiat și cele 4 partide disputate în preliminariile actualei Ligi. În toate competițiile, echipa din Zagreb nu a mai cedat de 21 meciuri, de la un 0-1 la Split cu Hajduk, pe 20 martie, în campionat: 9 din aceste înfruntări au fost ”afară”, cu o remiză albă și 8 triumfuri, ultimele 7 la rând.

Salzburg a mai ajuns în play-off-ul Ligii de 3 ori și mereu a fost eliminată, ultima dată de Malmo în 2014-2015. În schimb, Dinamo s-a mai aflat în această etapă de 4 ori: în 3 rânduri au trecut mai departe, însă ratarea au suferit-o chiar în fața unei echipe austriece, Austria Viena, în 2013-2014. Mai mult, echipa croată are un bilanț slab contra rivalelor din Austria, cu doar 3 victorii pe lângă 6 eșecuri și 5 remize. Ba, în deplasare a triumfat numai o dată, plus 3 înfrângeri și 3 egaluri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RB SALZBURG – DINAMO ZAGREB

 

FK ROSTOV – AJAX, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Va mai reuși Rostov o surpriză?

De o remiză albă ori de un succes are nevoie FK Rostov pentru a produce o nouă surpriză în Ligă. După ce în faza anterioară a eliminat-o pe Anderlecht, formația rusă, aflată la prima participare în UCL, pornește returul cu Ajax la adăpostul acelui 1-1 (Klaassen 38 penalty – Noboa 13) realizat pe ”ArenA” din Amsterdam. În calea olandezilor stă și istoria. Ei au mai jucat de 4 ori contra unei echipe ruse și mereu cu Spartak, în fața căreia au pierdut de fiecare dată: 1-3 și 0-1 în martie 1998, în ”sferturile” fostei Cupa UEFA, și 0-1 și 0-3 în martie 2011, în ”optimile” Europa League.

Rezultatul din tur a reanimat-o pe Rostov, care s-a impus apoi categoric în campionat, 3-0 acasă cu Tom Tomsk. Această victorie a venit după alte 3 partide terminate cu un eșec flancat de câte două egaluri. Însă, pe teren propriu, trupa preluată recent de Dmitri Kiricenko este imbatabilă de 21 de meciuri, cu începere de la un 0-1 cu Terek Groznâi în mai 2015. În acest sezon, acasă a bifat două egaluri și două triumfuri: în ultimele 3 vizite primite nu a luat gol.

Spre deosebire de adversara sa, Ajax continuă să sufere. ”Lăncierii” au ajuns la 3 jocuri consecutive fără victorie, după două egaluri cedând în week-end chiar pe propria arenă, 1-2 cu Willem Tilburg. Din 6 dispute stagionale, ei nu s-au impus decât în două. Ambele succese au fost însă în deplasare, unde nu s-au mai înclinat de 10 confruntări, de la un 0-1 la Utrecht în decembrie 2015. În mod normal, va fi ultimul meci al portarului Cilessen în tricoul lui Ajax, el urmând apoi să ajungă la Barcelona.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FK ROSTOV – AJAX

 

APOEL NICOSIA – FC COPENHAGA, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Danezii sunt fără eșec în acest sezon, dar Apoel e tare pe teren propriu

Cu 1-0 (Pavlovic 43) a pierdut APOEL primul meci cu FC Copenhaga, fără a dispera. La fel cedase formația din Nicosia în fața trupei daneze și în play-off-ul Ligii din august 2009, dar a mers mai departe după ce s-a impus apoi pe teren propriu cu 3-1. În plus, ciprioții știu să fie redutabili acasă, dovadă și faza anterioară, când au bătut-o cu 3-0 pe Rosenborg, după 1-2 la Trondheim. Tot cu 3-0 îi învinseseră ceva mai devreme și pe galezii de la TNS.

Totuși, cele două victorii din eliminatoriile Ligii sunt singurele obținute de APOEL în acest sezon. În rest, a mai înregistrat un egal și 3 eșecuri, ultimele două consecutive. Situația e cu totul alta când e vorba să fie gazdă. Echipa condusă de un antrenor născut chiar în Danemarca, Thomas Christiansen, este imbatabilă acasă de 14 meciuri, 10 încheiate cu triumfuri: precedentul eșec a fost un 1-2 cu Doxa la începutul anului.

FC Copenhaga nu a pierdut deloc în cele 11 partide stagionale. 4 dintre ele au fost în fazele precedente ale Ligii, perioadă în care a primit un singur gol, de la Astra, 1-1 la Giurgiu, dar 3-0 pe ”Telia Parken”. Anterior, se distrase cu nord-irlandezii de la Crusaders, 3-0 ”afară” și 6-0 acasă. În campionat nu a ratat decât 4 puncte în primele 6 etape, în urma a două egaluri la unu, completate de 4 victorii, 3 dintre ele la zero. Tot cu 1-1 a revenit din ultimele două vizite făcute, precedate de 3 succese, două la zero.

APOEL a evoluat de 9 ori împotriva formațiilor daneze, înregistrând 5 eșecuri, un egal și 3 victorii. De partea cealaltă, confruntările cu gruparea din Nicosia sunt unicele disputate de FC Copenhaga contra unor echipe cipriote.

AICI GĂSIȚI COTELE LA APOEL NICOSIA – FC COPENHAGA

 

FULHAM – MIDDLESBROUGH, ora 21:45 (ANGLIA CUPA LIGII)

”Boro” vrea să mențină linia bună din campionat

Fulham și Middlesbrough se confruntă în turul 2 al Cupei Ligii. Dacă gazdele au trecut în faza anterioară de Leyton Orient, 3-2 în deplasare, adversarii au intrat direct în această etapă a competiției.

Pe locul 5 în liga secundă, cu 8 puncte în 4 etape, londonezii sunt invincibili în actuala stagiune, dar într-un oarecare regres. Traseul l-au început cu 3 victorii, după care au urmat două remize: în ultimele 4 partide au marcat și au luat gol mereu. Cu tot cu stagiunea anterioară, imbatabilitatea lor durează de 6 meciuri. Acasă nu au mai pierdut de 3 jocuri, însă nu au decât 5 victorii în precedentele 13 vizite primite.

Nou-promovată în Premier League, Middlesbrough nu a avut trac și a strâns 4 puncte în primele două runde după 1-1 acasă cu Stoke și 2-1 la Sunderland. De altfel, Boro nu a mai cedat de 12 jocuri oficiale, începând de la un 0-2 la Charlton, în martie trecut. Jumătate din aceste înfruntări au fost pe teren străin, terminate cu 3 remize și 3 succese. Cu Fulham, nu-i exclus ca Aitor Karanka să-și menajeze o parte din titulari, prioritar fiind campionatul.

Cele două formații s-au întâlnit în stagiunea anterioară din Championship. Boro nu a pierdut și nici nu a luat gol, 0-0 acasă și 2-0 ”afară”. Precedentul succes realizat de Fulham a fost un 4-3 pe propria arenă în aprilie 2015, tot în divizia a doua.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FULHAM – MIDDLESBROUGH

 

SUNDERLAND – SHREWSBURY, ora 21:45 (ANGLIA CUPA LIGII)

După două eșecuri în campionat, Sunderland caută să se redreseze

Sunderland încearcă să se echilibreze după startul neașteptat de slab din Premier League. Pentru un bilet în turul 3 al Cupei Ligii, întrecere în care a intrat direct în faza secundă, se luptă cu Shrewsbury, o echipă din a 3-a divizie, care în etapa inaugurală a învins-o acasă pe Huddersfield cu 2-1.

Două partide a disputat Sunderland în actuala stagiune și pe amândouă le-a cedat cu același 2-1, și la Manchester cu City, și pe teren propriu cu nou-promovata Middlesbrough. Aceste eșecuri au ridicat la 4 numărul meciurilor fără succes, deoarece ultimele două teste ale verii le-a terminat cu 1-1. Din iulie 2016, echipa e pregătită de David Moyes. Acesta l-a înlocuit pe Sam Allardyce, plecat la ”naționala” Angliei: cu el pe bancă nu se pierduse niciunul din ultimele 6 meciuri ale sezonului trecut.

Shrewsbury ocupă abia locul 20 în campionat, cu 4 puncte adunate în primele 4 runde. În ultimul joc a învins, 2-1 cu Chesterfield, după o așteptare de două confruntări, încheiate cu un eșec și o remiză. Din cele două deplasări stagionale a revenit cu un punct. Însă, cu tot cu sezonul trecut, ”afară” nu a mai câștigat de 4 partide, 3 pierdute, având un singur succes în precedentele 7 vizite efectuate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SUNDERLAND – SHREWSBURY

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă