Articolul urmator

ASTRA CREDE ÎN MINUNI, DAR WEST HAM VA FOLOSI CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ

ASTRA CREDE ÎN MINUNI, DAR WEST HAM VA FOLOSI CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ

După ce Steaua a părăsit Liga Campionilor, refugiindu-se însă în grupele Europa League, Astra încearcă să se regăsească și ea la tragerea la sorți de mâine a echipelor calificate. Deși 1-1 nu-i cel mai rău scor posibil și invită la unele scenarii optimiste, pe modelul celui din sezonul trecut, când la Londra s-a terminat 2-2, scor ideal și de această dată. Misiunea campioanei României este însă extrem de grea, diferența de valoare față de West Ham fiind evidentă. În plus, Slaven Bilic, antrenorul gazdelor, a anunțat ca va folosi cea mai bună echipă. Programul zilei este extrem de populat cu meciuri din această fază a competiției, existând și o paranteză sud-americană, un fel de Supercupă, ce aduce fața-n față câștigătoarele competițiilor de pe acest continent din 2015. Toate detaliile și cotele mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ROSENBORG – AUSTRIA VIENA, ora 20:00 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Afară din Ligă, Rosenborg vrea să se revanșeze în Europa League

Eliminată din calificările Champions League după 2-1 și un surprinzător 0-3 cu APOEL Nicosia, Rosenborg caută să se revanșeze prin pătrunderea în grupele Europa League. Rezultatul din primul meci cu Austria Viena este destul de încurajator deoarece a pierdut turul din deplasare cu doar 2-1.

Lider detașat în campionat, cu 50 de puncte adunate în 21 de etape, Rosenborg a încasat doar 4 eșecuri în actuala stagiune, unul pe plan intern și trei în Europa. După insuccesul din Austria, unicul de 5 dispute încoace, a suferit, dovadă și rezultatul cu care a revenit de la Brann Bergen, 1-1. Însă toate aceste înfrângeri le-a înregistrat pe teren străin. Acasă, trupa din Trondheim este invincibilă de 15 partide, cu un egal și 14 victorii: în precedentele 13 vizite primite a câștigat tot. Ultimul eșec pe ”Lerkendal” a fost un 0-2 cu Lazio în noiembrie 2015, în grupele Europa League.

Austria Viena ocupă locul 5 în campionat, cu 9 puncte în 5 runde. A triumfat în ultimele două meciuri, victorii venite după două eșecuri la rând, indiferent de întrecere: în toate aceste 4 confruntări a marcat și a luat mereu gol. În 11 partide stagionale, vienezii au fost tranșanți, fără nici un egal, cu 3 egaluri și 8 victorii. Doar una din aceste înfrângeri a încasat-o în deplasare, chiar în ultima, 1-3 la Graz cu Sturm, precedată de 4 succese consecutive. Respectivul eșec e unicul din anterioarele 7 vizite efectuate.

O singură dată s-au mai aflat față în față cele două formații. Acest lucru s-a petrecut în 1993, în turul 1 al Ligii Campionilor, când Austria Viena a mers mai departe după 1-3 în Norvegia și 4-1 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ROSENBORG – AUSTRIA VIENA

 

WEST HAM – ASTRA, ora 21:45 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Astra crede în miracole, dar West Ham va începe cu cea mai bună echipă

La Londra, Astra încearcă să evite răzbunarea celor de la West Ham, în fața cărora nu a pierdut niciodată. Turul din acest play-off s-a terminat 1-1, după ce sezonul trecut a reușit să îi depășească, 2-2 în Anglia și 2-1 la Giurgiu, tot în calificările Europa League.

West Ham tocmai a obținut prima victorie din noua Premier League, 1-0 acasă cu Bournemouth, după ce în runda inaugurală pierduse cu Chelsea (1-2). A mai cedat o dată la primul meci stagional, 1-2 la Domzale în EL, după care s-a revanșat acasă, 3-0. Pe teren propriu s-a impus în ultimele 3 partide, două terminate fără gol încasat.

Astra a suferit în week-end o înfrângere drastică, 1-5 la Cluj cu CFR, și a ajuns la două jocuri la rând fără succes. Ba, un 3-1 pe propria arenă cu Poli ACS Timișoara este singura victorie din precedentele 8 confruntări, jumătate dintre ele pierdute. O remiză albă, plus două insuccese a înregistrat în cele 3 deplasări din actualul sezon: anteriorul succes ”afară” a fost acum 5 vizite făcute. Abia pe locul 11 în Liga 1, cu 4 puncte, Astra posedă una dintre cele mai fragile defensive, cu 12 goluri încasate în 5 etape.

Antrenorul gazdelor, Slaven Bilic, va folosi cea mai bună formulă. ”Meciul cu Astra e ca o finală, trebuie să învingem. E mai important decât cel cu Manchester City, din campionat, deoarece în Premier League ar fi destul timp să recuperăm”, a explicat croatul. De partea cealaltă, Marius Șumudică așteaptă mult de la Alibec, refăcut după problemele medicale.

AICI GĂSIȚI COTELE LA WEST HAM – ASTRA

 

ST. ETIENNE – BEITAR IERUSALIM, ora 21:45 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Avantaj important pentru St Etienne

St. Etienne a făcut un pas important către grupele Europa League prin succesul din primul meci cu Beitar Ierusalim, 2-1 în deplasare. ”Ne-ar fi suficient un egal, dar noi suntem foarte hotărâți să câștigăm din nou”, au anunțat francezii, beneficiari ai unei experiențe superioare. Ei au mai înfruntat doar o dată o echipă din Israel, un dublu 2-1 cu Hapoel Tel Aviv în Cupa UEFA 2008-2009. Până acum, Beitar nu mai întâlnise un adversar din Hexagon.

După victoria de la Ierusalim, St. Etienne s-a impus și în Ligue 1, 3-1 acasă cu Montpellier. În runda inaugurală cedase la Bordeaux, 2-3, în singurul eșec suferit în 5 partide stagionale: în faza anterioară din EL trecuse de AEK Atena, 0-0 pe teren propriu și 1-0 în Grecia. Tot pe ”Geoffroy-Guichard” a cedat doar o dată în precedentele 7 vizite primite.

De 4 jocuri nu a mai învins Beitar, cu două egaluri și două eșecuri: după turul cu St. Etienne a bifat un 2-2 ”afară” cu Maccabi Petah Tikva, în prima rundă din campionat. Mai mult, un 3-0 acasă cu Jelgava, tot în eliminatoriile Europa League, este unicul său succes din ultimele 8 meciuri, jumătate încheiate cu eșecuri. Formația israeliană a remizat în precedentele două deplasări, însă nu a triumfat deloc de 6 vizite făcute încoace, în 5 dintre ele dând gol. Ba, are doar o victorie în anterioarele 11 apariții ”afară”.

Gazdele l-au recuperat pe atacantul Tannane, lovit la gleznă cu Montpellier. Nu se pot baza, în schimb, pe noii veniți Veretout și Saivet. Dincolo, Beitar are așteptări mari de la ”extrema” dreaptă Omer Atzili, autor a 4 goluri în 7 dispute din actuala Europa League.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ST. ETIENNE – BEITAR IERUSALIM

 

OLYMPIAKOS PIREU – AROUCA, ora 21:45 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Olympiakos e aproape de grupe

Eliminată neașteptat din preliminariile Champions League de către israelienii de la Hapoel Beer Sheva, Olympiakos se concentrează pe traseul din Europa League. Și o face bine: turul play-off-ului de la Arouca l-a câștigat cu 1-0. A fost primul lor duel direct, totodată cel dintâi meci al echipei portugheze contra uneia din Grecia. În schimb, trupa din Pireu a evoluat de 14 ori împotriva unei adversare lusitane cu un bilanț de 7 victorii, două egaluri și 5 eșecuri: acasă a înregistrat 6 succese și o înfrângere.

Pentru Olympiakos, victoria din prima manșă a venit la capătul unei serii modeste de 6 partide amicale și oficiale fără triumf, cu două remize și 4 insuccese, patru dintre ele terminate fără să fi marcat, inclusiv în ”dubla” cu Beer Sheva (0-0, 0-1), celelalte două jocuri oficiale din acest sezon. Acasă nu s-a mai înclinat de 6 confruntări, de la un 1-2 după prelungiri cu Anderlecht în februarie trecut, în Europa League. Acesta este și singurul eșec din anterioarele 14 vizite primite. Dezavantaj: campionatul Greciei încă nu a început.

Arouca a triumfat în week-end-ul trecut, 2-0 pe propria arenă cu Nacional Funchal, în campionat, unde cedase în runda inaugurală, 0-2 la Porto cu Boavista. Această victorie a venit după o așteptare de 4 partide stagionale fără succes, cu două egaluri urmate de două eșecuri la zero: sezonul trecut îl terminase cu alte două remize. Pe teren străin nu s-a mai impus de 3 dispute și nu are decât o victorie în precedentele 6 deplasări.

Pe ”Karaiskakis” va fi o înfruntare între tehnicieni portughezi. Pe banca lui Olympiakos a fost instalat recent Paulo Bento, care l-a înlocuit pe spaniolul Victor Sanchez după ieșirea din Ligă, în vreme ce Arouca este pregătită de Lito Vidigal. Acesta nu poate conta pe ”căpitanul” Coelho, suspendat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OLYMPIAKOS PIREU – AROUCA

 

ȘAHTIOR – BASAKSEHIR, ora 22:00 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Deși a pierdut în tur, Șahtior nu e sigură de calificare

Șahtior a rămas invincibilă în confruntările cu echipele turce după ce turul de la Istanbul cu Basaksehir l-a câștigat cu 2-1. În total, au fost 7 astfel de dispute, terminate cu 6 victorii și un egal. De partea cealaltă, adversara nu a mai întâlnit niciodată o echipă din Ucraina.

Scoasă din eliminatoriile Ligii de către Young Boys Berna, după 2-0 și 0-2/2-4 la penalty-uri, Șahtior a suferit în Elveția singurul eșec din acest sezon, pe lângă un egal și 7 victorii, ultimele 4 consecutive. 5 din aceste succese au fost realizate în tot atâtea etape din campionat, unde-i lider. Pe teren propriu, trupa preluată în vară de portughezul Paulo Fonseca de la Mircea Lucescu a învins în toate cele 4 jocuri stagionale, cu 11 goluri date și numai unul luat, după ce vizitelor campaniei trecute le-a pus stop cu un eșec, unicul de 11 vizite primite încoace.

Basaksehir se prezintă pe arena din Lvov după un debut tare în Superliga turcă, 1-0 acasă cu vicecampioana Fenerbahce. A fost primul triumf stagional, început cu două remize, 0-0 pe teren propriu și 2-2 la Rijeka în faza precedentă din Europa League. Remarcabil, eșecul din turul cu Șahtior este unicul din ultimele 13 meciuri oficiale, indiferent de întrecere. Imbatabilitatea de ”afară” durează de 6 jocuri, între care 5 egaluri, iar un 0-1 la Rize în Cupă e singura înfrângere din anterioarele 12 deplasări.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ȘAHTIOR – BASAKSEHIR 

 

RIVER PLATE – SANTA FE, ora 03:15 (RECOPA SUDAMERICANA, FINALA)

O supercupă cu intârziere

Echivalentă Supercupei Europei, Recopa din America de Sud opune, în dublă manșă, echipele care au triumfat în principalele competiții continentale intercluburi. Cu decalaj însă, deoarece în actuala ediție se înfruntă câștigătoarele din 2015. Învingători în Copa Libertadores (0-0 și 3-0 cu Tigres UANL), argentinienii de la River Plate așteaptă revanșa cu columbienii de la Santa Fe, care s-au impus în Copa Sudamericana (0-0 și 0-0/3-1 la penalty-uri cu Huracan). Turul de la Bogota s-a terminat 0-0.

River se prezintă la acest retur imbatabilă de 3 partide, cu două victorii și un egal. Toate aceste meciuri au fost disputate numai pe plan internațional, deoarece campionatul Argentinei se află încă în pauză: pe cel precedent l-a terminat cu o înfrângere, 1-2 ”afară” cu Arsenal Sarandi. Formația pregătită din iunie 2014 de fostul mijlocaș Marcelo Gallardo contează mult pe terenul propriu, unde nu a mai pierdut de 12 jocuri, în toate competițiile, 7 dintre ele câștigate, inclusiv ultimele 4.

Santa Fe se prezintă pe celebrul ”Monumental” din Buenos Aires avantajată de faptul că se găsește în plin campionat. Acolo, unde, totuși, nu se descurcă nemaipomenit: ocupă doar locul 7, cu 13 puncte în 8 etape jucate. Per total, elevii argentinianului Gustavo Costas, un fost fundaș născut chiar la Buenos Aires, nu au mai învins de 3 dispute, indiferent de întrecere, cu un eșec urmat de două remize. Mai mult, nu au decât o victorie de 5 confruntări încoace. Ultima deplasare s-a soldat cu un insucces, precedat de două triumfuri, singurele însă din anterioarele 7 vizite efectuate.

Gazdele contează în premieră și pe doi nou sosiți, fundașul Lollo și atacantul Larrondo. Nu lipsesc nici Martinez și Mora, deși ambii au oarece probleme medicale. Din lotul columbienilor face parte și fostul portar al Stelei, Robinson Zapata.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RIVER PLATE – SANTA FE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă