ȘANSA LUI FLORIN ANDONE

ȘANSA LUI FLORIN ANDONE

Adus la Deportivo La Coruna cu un preț de transfer destul de mare pentru posibilitățile actuale ale clubului din Galicia, Florin Andone are începând de astăzi șansa de a demonstra că încrederea depusă în el n-a fost exagerată. Dacă în prima etapă a început pe banca de rezerve, intrând abia pe parcurs, astăzi, la Malaga, e de așteptat să fie titular, căci Depor l-a vândut la Arsenal pe Lucas Perez, omul numărul unu al echipei. Ceea ce înseamnă că internaționalul român e cel desemnat să acopere plecarea principalului marcator. Dincolo de acest aspect important pentru noi, programul zilei are ca principală noutate startul sezonului din Bundesliga, cu Bayern încercând să obțină al 5-lea titlu consecutiv, dar și alte partide din Franța, Olanda, Scoția sau Liga 1 de la noi. Detalii mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

BETIS SEVILLA – LA CORUNA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISON)

Betis vrea să-și repare imaginea, Depor să se descurce fără Lucas Perez

Betis este dornică să se revanșeze în fața propriilor suporteri după ce la debutul în noua Primera a suferit un eșec drastic, 2-6 cu FC Barcelona, pe ”Camp Nou”. A fost un meci în care noul antrenor Gustavo Poyet s-a arătat convins că mai are mult de muncă, doar golgheterul Ruben Castro, autor al unei ”duble”, dând satisfacție totală. De partea cealaltă, La Coruna a avut un start bun, 2-1 pe propria arenă cu Eibar, victorie tranșată în urma unui penalty controversat.

Pentru Betis, înfrângerea din Catalunya a fost a doua consecutivă, deoarece pierduse și în ultimul meci amical al verii, 0-3 cu Montpellier. Anterior, legase 7 teste imbatabile, cu un egal și 6 succese. Sezonul trecut l-a terminat cu un triumf, singurul din precedentele 5 apariții în Primera.

După victoria cu Eibar, Deportivo s-a impus și în ”amicalul” cu Compostela, scor 5-1. De altfel, Florin Andone și noii lui colegi s-au descurcat bine în examenele din intersezon, când au înregistrat 7 victorii, un egal și numai un eșec. Pe de altă parte, ediției trecute de campionat i-au pus punct cu doar un succes în ultimele 8 runde.

Oaspeții au o singură problemă de efectiv, dar foarte mare. Lucas Perez, cel mai important marcator al echipei, n-a făcut deplasarea la Sevilla pentru a putea negocia în liniște un transfer la Arsenal, care oferă 20 de milioane de euro. Ceea ce înseamnă că, aproape sigur, Florin Andone va fi titular. Probabil că Depor nu va miza pe ultima achiziție, mijlocașul sârb Brasanac, Marlos Moreno fiind incert. În același timp, Poyet este tentat să treacă de la sistemul 3-5-2 la cel cu 4 fundași. Dincolo, și La Coruna are tot lotul la dispoziție.

Deportivo a fost mai bună sezonul anterior, 2-2 acasă și 2-1 la Sevilla. De altfel, Betis nu a învins decât o dată în precedentele 8 dueluri directe (5 pierdute), 3-2 în decembrie 2012, în deplasare. Acasă nu a mai triumfat din februarie 2005, scor 2-0: de atunci, a bifat două remize și 4 eșecuri. În ultimele 5 precedente, 3 încheiate cu remize, au marcat ambele echipe.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BETIS SEVILLA – LA CORUNA

 

ESPANOL – MALAGA, ora 23:00 (SPANIA, PRIMERA DIVISON)

Espanol are restanțe în apărare

Înlocuitor al lui Costel Gâlcă la Espanol, Quique Sanchez Flores a avut la ce medita după prima etapă: atacul său a funcționat foarte bine marcând de 4 ori pe terenul Sevillei, dar defensiva a fost penibilă, cu 6 goluri încasate. În plus, echipa catalană a avut o posesie a mingii de doar 33 la sută. Nici Malaga nu s-a descurcat prea bine la debutul în actuala Primera, 1-1 acasă cu nou-promovata Osasuna Pamplona, fiind egalată pe final.

Eșecul lui Espanol de pe ”Sanchez Pizjuan” a venit după un traseu remarcabil în partidele de pregătire, cu 3 egaluri și 3 victorii. Sezonul trecut l-a încheiat cu un succes, dar nu s-a impus decât de două ori în ultimele 9 apariții în campionat, 5 dintre ele cedate. Acasă e imbatabilă de 3 runde, cu un egal urmat de două triumfuri: ediția precedentă a cedat de doar 5 ori în 19 dispute pe ”Cornella El-Prat”.

Din 8 mai, 0-1 la Vigo, nu a mai pierdut Malaga. De atunci, în Primera și-a trecut în cont o victorie și recentul egal cu Osasuna, iar în meciurile amicale a înregistrat două remize albe și 7 triumfuri. Pe de altă parte, în jocurile oficiale a câștigat doar o dată de 7 deplasări încoace, neînscriind deloc în precedentele 3. Mai mult, în 19 vizite făcute sezonul trecut a obținut numai 4 victorii, ba nu s-a impus decât în 26 la sută din deplasările ultimelor două stagiuni.

De 8 dueluri directe nu s-a mai înclinat Espanol în fața Malagăi, cu 5 egaluri și 3 victorii. Pe teren propriu, totuși, nu a învins decât o dată în precedentele 4 vizite primite, chiar sezonul trecut, scor 2-0, făcând apoi 1-1 ”afară”. Ultimul succes izbutit de Malaga a fost un 2-1 în martie 2012, la Barcelona.

Față de runda inaugurală, Sanchez Flores ar schimba masiv în apărare: dintre titulari ar rămâne numai Alvaro, parteneri noi fiindu-i Arbilla, Demichelis și Aaron. Și el recent venit, antrenorul Juande Ramos îi are incerți la Malaga pe Weligton și Juankar.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ESPANOL – MALAGA

 

BAYERN – WERDER BREMEN, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Bayern începe drumul spre al 5-lea titlu consecutiv

Bayern dă startul noii ediții din Bundesliga prin confruntarea de pe teren propriu cu Werder Bremen. Formația muncheneză este campioana Germaniei de 4 sezoane încoace, perioadă în care a învins mereu în etapa inaugurală: ultima oară când a pierdut la debut, 0-1 acasă cu Monchengladbach în 2011-2012, a și ratat titlul. Adversara sa a terminat stagiunea trecută pe locul 13.

Doar două eșecuri a suferit Bayern în Bundesliga 2015-2016, unul chiar acasă, 1-2 cu Mainz, și s-a remarcat mai ales în apărare, întrecută de doar 17 ori în 34 de etape. În acest sezon, a disputat două partide oficiale, 2-0 în Supercupa cu Dortmund și 5-0 în Cupă, ”afară” cu Carl Zeiss Jena. În meciurile de verificare a cedat doar o dată, 0-1 cu Real, plus un egal, 3-3 cu Milan, și 4 victorii, între care 1-0 cu Manchester City și 4-1 cu Inter.

Werder a scăpat cu emoții mari de retrogradare, cu obiceiuri contrastante: a beneficiat de al 6-lea cel mai bun atac, cu 50 de reușite, dar a avut și a doua cea mai slabă apărare, întrecută de 65 de ori. O remiză albă și două victorii au fost rezultatele din finalul ediției precedente. Stagiunea actuală a început-o oficial cu un eșec, 1-2 ”afară” cu Sportfreunde Lotte, în Cupă. În testele estivale a bifat 3 succese, inclusiv ultimele două, pe lângă 3 remize și 3 înfrângeri.

Din această vară, pe banca munchenezilor a apărut Carlo Ancelotti, în locul lui Pep Guardiola. În privința lotului, noutățile sunt puține: Humells și Renato Sanches au venit, plecând Gotze, Rode, Benatia. Dincolo, Viktor Skripnik se află pe banca lui Bremen din 2014. El conteazăă pe nu mai puțin de 14 noi jucători, printre care Max Kruse, Kainz, Bauer, Delaney, dar și Eilers, autor a 23 de goluri pentru Dynamo Dresda, sezonul trecut. La despărțiri figurează Ujah, Verstergaard, A Galvez, M. Pavlovici.

Din septembrie 2008 nu a mai cedat Bayern cu Bremen: atunci a fost un 2-5 chiar la Munchen. Din acel moment, bavarezii au bifat 18 dueluri directe fără eșec, în toate întrecerile, cu 3 egaluri și 15 victorii: de 13 precedente câștigă constant, ultimele 5 fără gol luat, dar cu 18 date.

7 jucători au probleme la Bayern, respectiv Badstuber, J. Boateng, Coman, Douglas Costa, Renato Sanches, Robben și Starke. În aceeași situație se găsesc, dincolo, Zetterer, S. Garcia, Veljkovici, Bargfrede, Eilers, M. Kruse, Lorenzen, C. Pizarro.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BAYERN – WERDER BREMEN

 

MARSEILLE – LORIENT, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Marseille e în căutarea primului succes

Dispută între două formații care au rămas datoare în startul noii ediții din Ligue 1. După două etape, Olympique Marseille nu a adunat decât un punct, în vreme ce Lorient nu-l are nici măcar pe acesta.

Gazdele au început sezonul prost, 0-0 acasă cu Toulouse, și l-au continuat și mai rău, 1-2 la Guingamp. Asta după ce nici în meciurile de pregătire nu excelaseră: în acest interval și-au trecut în cont doar două victorii, pe lângă 4 egaluri și 3 eșecuri. Marseille a terminat ediția 2015-2016 abia pe locul 13 și din cauza multelor egaluri, nu mai puțin de 18. Pe ”Velodrome” nu a pierdut de 4 partide, însă nu a învins decât o dată în precedentele 15 vizite primite.

Pe a 15-a poziție la finele campionatului trecut, Lorient a pornit noua campanie cu două înfrângeri, fiecare cu câte 3 goluri încasate, 2-3 la Caen și 0-3 acasă cu Bastia. Aceste rezultate slabe au fost o continuare a celor din ”amicale”, fără nici un triumf, dar cu 3 egluri și 3 insuccese. Cu tot cu sezonul anterior, are doar un triumf în ultimele 8 prezențe în Ligue 1 și tot un succes a bifat în precedentele 6 deplasări.

Trei jucători lipsesc de la Olympique, anume accidentații Diaby, Bedimo, Alessandrini. Cu același gen de dificultăți se confruntă Lorient cu Lautoa, Marveaux, Ndong, Jeannot. Notabil, gazdele s-au despărțit în intersezon de nu mai puțin de 15 fotbaliști, între care golgheterul Batshuayi, și riscă să-l piardă și pe ”căpitanul” Lassana Diarra, tentat de Galatasaray.

Cu 1-1 s-au încheiat ambele confruntări din sezonul trecut. Ultima victorie i-a aparținut lui Lorient, 5-3 chiar la Marseille în aprilie 2015, singura însă de 7 dueluri directe încoace. Olympique nu s-a mai impus din februarie 2014, 1-0 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MARSEILLE – LORIENT

 

VITESSE ARNHEM – UTRECHT, ora 21:00 (OLANDA, EREDIVISIE)

Vitesse are o problemă pe teren propriu

Vitesse Arnhem și FC Utrecht au avut un debut de stagiune diferit. În 3 etape din elita olandeză, prima a strâns 6 puncte, cu care ocupă locul 4, iar cealaltă nu se află decât pe a 15-a poziție, cu un singur punct în cont.

Cele 3 puncte pierdute până acum de Vitesse au fost ratate însă chiar pe teren propriu, 1-2 cu Den Haag. În schimb, nu a iertat nimic în deplasare, 4-1 la Tilburg și 1-0 la Kerkrade. Aceste două victorii sunt singurele din ultimele 9 partide din campionat, cu tot cu ediția trecută. Pe de altă parte, pe propria arenă nu a mai câștigat de 6 meciuri, 4 dintre ele pierdute, și are numai un succes în ultimele 9 vizite primite.

Punctul obținut de Utrecht l-a adus din deplasare, 2-2 la Heerenveen, acasă cedând de două ori, 1-2 și cu PSV, și cu Alkmaar. Același bilanț, un nul și două înfrângeri, l-a înregistrat și la finalul pregătirilor. În total, ”alb-albaștrii” nu s-au mai impus în campionat de 5 jocuri (două remize, 3 insuccese), dar pe teren străin nu a mai pierdut de 8 dispute, cu 3 victorii și 5 egaluri, inclusiv precedentele 3.

Utrecht a învins în ambele înfruntări din stagiunea anterioară, 2-1 acasă și 3-1 ”afară”, și a ajuns la 5 dueluri directe imbatabile, cu o remiză încadrată de câte două succese. Precedentul triumf obținut de Vitesse datează din noiembrie 2013, scor 3-1, la Arnhem. Acum, gazdele nu pot conta pe Foor, iar rivalii – pe Van der Maarel și Hardeveld.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VITESSE ARNHEM – UTRECHT

 

KILMARNOCK – RANGERS, ora 21:45 (SCOȚIA, PREMIERSHIP)

Rangers vrea să continue linia pozitivă

Deschiderea etapei a patra din ligă întâi scoțiană o fac Kilmarnock și Glasgow Rangers. După primele 3 runde, gazdele se găsesc pe a 10-a poziție, cu 3 puncte, în timp ce adversara ocupă primul loc, cu 7 puncte (campioana Celtic are 6, dar în două jocuri).

O victorie și două eșecuri a bifat Kilmarnock. Nu s-a impus acasă, unde s-a înclinat în etapa inaugurală, 1-2 cu Motherwell, ci pe teren străin, 2-1 la Hamilton. Tot ”afară” avea să și cedeze apoi, 0-2 la Ross County. Oricum, același succes din a doua etapă este unicul din ultimele 6 jocuri din campionat, inclusiv cu ediția trecută. Acasă a cedat în ultimele 3 partide. Mai  mult, a triumfat numai o dată în precedentele 8 vizite primite și doar de două ori de 14 dispute ca gazde.

Nou-promovată, după ce a câștigat liga secundă, Rangers a pornit timid la revenirea în elită, 1-1 acasă cu Hamilton. Ulterior însă, nu a mai ratat nimic, 2-1 ”afară” cu FC Dundee și tot 2-1 pe ”Ibrox Stadium” cu Motherwell. Progresul său este reliefat și de cele 5 victorii din Cupa Ligii, toate la zero. În toate competițiile, trupa din Glasgow nu a pierdut deloc în ultimele 4 deplasări, cu un egal urmat de 3 victorii. Pe ”Rugby Park” îi lipsesc accidentații Crooks, Windass, Waghorn, Holt.

În februarie 2016 s-au consemnat precedentele întâlniri directe. Acest lucru s-a petrecut în Cupă, cu Rangers triumfătoare, 0-0 pe propria arenă și 1-0 în deplasare. Ultimul succes al lui Kilmarnock, de acum 4 precedente, a fost un 1-0 în februarie 2012, la Glasgow, iar acasă – 1-0 în noiembrie 2011: aceste succese sunt unicele de 21 de ”directe” încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA KILMARNOCK – RANGERS

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Un comentariu
  • dragos sturzoiu spune:

    http://prntscr.com/capn4k
    „Dac? în prima etap? a început pe banca de rezerve, intrând abia pe parcurs, ast?zi, la Malaga, e de a?teptat s? fie titular, c?ci Depor l-a vândut la Arsenal pe Lucas Perez, omul num?rul unu al echipei.”

    Cu tot respectul, ast?zi se joac? Real Betis – Deportivo La Coruna. Meciul se disput? pe Estadio Benito Villamarin, care este localizat în Sevilla :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă