EVERTON VREA SĂ EVITE DINAMICA NEGATIVĂ

EVERTON VREA SĂ EVITE DINAMICA NEGATIVĂ

După un start foarte bun de sezon, cu un egal în etapa inaugurală și apoi 4 victorii consecutive, Everton a pierdut în week-end-ul trecut primul său meci în campionat, 0-1 la Bournemouth, unica partidă în care n-a putut da gol. Ronald Koeman știe că acesta poate fi un moment periculos, de aceea o victorie în confruntarea de azi cu Crystal Palace e foarte importantă pentru a evita intrarea echipei într-o dinamică negativă. Condusă de Alan Pardew, un antrenor cu experiență în fotbalul englez, Crystal Palace vine pe ”Goodison Park” cu aceeași idee, căci are, la rându-i, 3 succese consecutive. Tot azi se mai joacă și-n Bundesliga, cu revelația RB Leipzig, într-un ușor regres, întâlnind pe Augsburg, în Primera Division, cu Real Sociedad și Betis căutând să urce în zona pozițiilor europene, în Ligue 1, cu Rennes încercând să-și continue traseul bun pe teren propriu contra lui Guingamp, programul zilei fiind completat de partide din Scoția, Olanda, Portugalia și din Liga 1 de la noi. Avancronici, detalii și cote, mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

EVERTON – CRYSTAL PALACE, ora 22:00 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Everton încearcă să-și revină după primul eșec stagional

Everton caută să se regrupeze după ce etapa trecută a suferit primul eșec din actuala Premier League, 0-1 la Bournemouth. Acesta este și singurul meci stagional în care nu a putut marca. Anterior, formația din Liverpool înregistrase 4 victorii consecutive, precedate de un egal în runda inaugurală. Cu 13 puncte în cont, ocupă locul 5 după 6 etape, contând pe un golaveraj 10-4 și pe una dintre cele mai solide defensive, niciodată întrecută mai mult de o dată. Traseul de acasă l-a început cu un nul, 1-1 cu Tottenham, urmat de două succese cu 4 goluri date și numai unul încasat. Cu sezonul trecut, pe ”Goodison Park” nu a mai pierdut de 6 confruntări, 4 câștigate.

Și Crystal Palace se descurcă bine (10 puncte, a 7-a poziție), într-un parcurs progresiv. Echipa antrenată de Alan Pardew a suferit cele două înfrângeri din actualul campionat în primele două meciuri, ambele fără să fi înscris, după care nu a mai cedat deloc, realizând o remiză, apoi 3 triumfuri, cu 3-2 la Sunderland în ultimul. De 4 dispute nu numai că a rămas invincibilă, dar a și marcat și a luat mereu gol, ceea ce înseamnă că apărarea i-a fost mereu înfrântă. Dintre cele 3 deplasări, a pierdut-o  doar pe prima, 0-1 cu Tottenham, completată de două succese.

Cinci jucători au probleme medicale la gazde, anume Gibson, McCarthy, Besic, Pennington, Browning. Într-o situație asemănătoare se găsesc, în cealaltă tabără, Souare, Dann, Remy.

Cu două egaluri (0-0, 1-1) s-au terminat duelurile directe din ediția trecută, după ce acum două campanii fiecare echipă se impusese pe terenul celeilalte, Everton cu 1-0, Crystal Palace cu 3-2. De altfel, ”albaștrii” nu au mai învins acasă de 3 precedente (două eșecuri, un egal), de la un 4-0 în aprilie 2005.

AICI GĂSIȚI COTELE LA EVERTON – CRYSTAL PALACE

 

RB LEIPZIG – AUGSBURG, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Deși în ușor regres, RB Leipzig încă e neînvinsă

La primul său sezon în Bundesliga, RB Leipzig se comportă peste așteptări. Aflată pe locul 7, cu 9 puncte în 5 etape, trupa preluată din iulie 2016 de fostul mijlocaș austriac Ralph Hasenhuttl se numără printre cele doar 4 echipe încă neînvinse. Totuși, a avut un parcurs în regres, e adevărat contra unor adversare tari. În primele 3 etape și-a trecut în cont un egal și două victorii, inclusiv un 1-0 acasă cu Dortmund, iar în următoarele două doar a remizat, 1-1 și cu Monchengladbach, și la Koln. ”Alb-albaștrii” au marcat în toate partidele, în alte 3 luând gol, golaveraj 9-4.

Pe a 11-a poziție, cu 7 puncte, Augsburg nu a pierdut și nu a luat gol în ultimele două etape, cu un nul, apoi un succes, 1-0 pe propria arenă cu Darmstadt. Ambele înfrângeri stagionale le-a încasat acasă, din deplasare revenind cu un triumf, 2-1 la Bremen, și un egal, 0-0 la Leverkusen. Contează pe o defensivă onorabilă, dar atacul este modest, golaveraj 4-6. Cu tot cu sezonul anterior, roș-albii” nu s-au mai înclinat ”afară” de 5 partide, 3 câștigate, de la un 2-4 la Mainz în aprilie.

De două ori s-au mai înfruntat cele două formații, de fiecare dată în Cupă. În ambele cazuri a învins RB Leipzig, numai în deplasare și fără gol luat, 1-0 în octombrie 2011 și 2-0 în august 2013.

Gipson, Klostermann, Janelt, Byd și I. Toure sunt jucătorii indisponibili la gazde. La rândul lor, oaspeții nu se pot baza pe Callsen-Bracker, Gelios, Framberger, Friedrich, Caiuby, Kohr, M. Schuster, Bobadilla.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RB LEIPZIG – AUGSBURG

 

RENNES – GUINGAMP, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Rennes a dezamăgit până acum și caută să-și revină

Prima formație din clasament cu golaveraj negativ, 8-10, Rennes a dezamăgit în primele 7 etape, ocupând doar locul 11, cu 10 puncte. Runda trecută chiar a încasat-o rău, 0-3 pe terenul nou-promovatei Dijon. De altfel, probleme are numai în deplasare, de unde nu a revenit decât cu un punct în 4 meciuri, cu un singur gol dat, dar 8 încasate. În schimb, pe propria arenă nu a iertat pe nimeni, cu 3 victorii în tot atâtea partide și cu gol luat doar în ultima vizită primită, 3-2 cu Marseille. Sezonul anterior îl terminase cu 3 dispute fără succes, două pierdute.

Guingamp se află pe a 8-a poziție, cu 11 puncte și golaveraj 9-7. A avut un start de Ligue 1 bun, după care a șchiopătat, având un singur succes de 4 jocuri încoace. La fel s-a comportat și pe teren străin: după un egal și un triumf, a legat apoi două înfrângeri, precedenta fiind un 0-1 la Bastia, singura partidă stagională în care nu a izbutit să marcheze, însă niciodată nu a dat mai mult de două goluri. Un 2-0 la Nancy este unicul triumf de 6 deplasări încoace.

Doar Chantome se află pe mâna doctorilor la gazde. Dincolo, probleme medicale acuză Diallo, Lemaître, Didot, Martins-Pereira și Benezet.

Sezonul trecut, fiecare echipă a învins pe arena celeilalte, Rennes cu 2-0, Guingamp cu 3-0. Ultima victorie acasă a gazdelor de acum a fost un 1-0 în aprilie 2015. Acesta este, însă, singurul succes din precedentele 4 vizite primite, două pierdute și 3 terminate fără să fi marcat. Cele două formații s-au înfruntat în iulie într-un ”amical”, cu Guingamp învingătoare cu 2-1. În total, la Rennes au avut loc 21 de dueluri directe în toate competițiile, într-un bilanț favorabil amfitrionilor: 12 victorii, 5 remize, 4 eșecuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RENNES – GUINGAMP

 

REAL SOCIEDAD – BETIS SEVILLA, ora 21:45 (SPANIA PRIMERA DIVISION)

Vecine de clasament, Sociedad și Betis vor să ajungă în zona europeană

Real Sociedad și Betis deschid etapa a 7-a din Primera din postura de vecine de clasament. Formația din San Sebastian se găsește pe locul 11, cu 7 puncte, iar cea din Sevilla ocupă o poziție mai sus, cu un punct în plus. Ele sunt primele echipe din top cu golaveraj negativ, 8-9, respectiv 8-11.

Gazdele au pierdut runda trecută la Eibar, 0-2, după ce tocmai realizaseră cea mai detașată victorie stagională, 4-1 acasă cu Las Palmas. Acesta este singurul succes din ultimele 4 jocuri. Parcursul bascilor de pe teren propriu a fost ascendent, cu un eșec, totuși cu Real Madrid (0-3), un egal (1-1 cu Espanol) și un triumf. Ei au dat gol în 4 din cele 6 dispute, luând gol în 5 dintre ele.

Betis vine după un 1-0 pe teren propriu cu Malaga. Anterior, pierduse derby-ul local cu FC Sevilla, 0-1 în unica înfrângere din precedentele 5 etape, două câștigate. În 4 dintre meciuri a marcat și în tot atâtea a luat gol, golaverajul fiindu-i stricat de acel 2-6 cu FC Barcelona din runda inaugurală, pe ”Camp Nou”. În total, de ”afară” a revenit cu un succes, 3-2 la Valencia, flancat de câte un eșec.

Patru jucători se confruntă cu probleme de sănătate la gazde, anume Yuri, Carlos Martinez, Tono și Agirretxe, primii trei ieșind sigur din calcule. În plus, Elustondo e suspendat. Din acest motiv, antrenorul Eusebio a chemat doi puști de la echipa secundă, pe Kevin Rodrigues și Jon Bautista. Griji și la vizitatori, produse de Sanabria, Mandi, Durmisi și J. Martin, ultimii doi având șanse mari de recuperare.

Fiecare echipă s-a impus pe teren propriu sezonul trecut, Real Sociedad cu 2-1, Betis cu 1-0. Pe ”Anoeta”, bascii sunt imbatabili de 8 dueluri directe, cu 4 victorii și tot atâtea egaluri: în precedentele 4 dispute au înscris ambele formații. Ultimul triumf al lui Betis în fief-ul bascilor a fost un 4-0 în decembrie 2003. Pe de altă parte, de 8 precedente încoace în Primera, Sociedad a câștigat 4, pe lângă două remize și două insuccese.

AICI GĂSIȚI COTELE LA REAL SOCIEDAD – BETIS SEVILLA

 

MOTHERWELL – HEARTS, ora 21:45 (SCOȚIA, PREMIERSHIP)

Două echipe cu gândul la play-off

Confruntare între două formații care au ca prim obiectiv pătrunderea în play-off-ul de titlu, fază în care vor intra primele 6 clasate la încheierea sezonului regulat. Momentan, ambele se află în grafic. După 7 etape, Motherwell ocupă locul 5, cu 9 puncte, în vreme ce Hearts se află pe podium, pe a 3-a poziție, cu 11 puncte.

De unul dintre cele mai bune atacuri beneficiază gazdele într-un golaveraj 10-9. De 4 runde nu au mai pierdut, cu o victorie și 3 egaluri, inclusiv în ultimul joc, 1-1 la Partick Thistle. Pe propria arenă a avut un traseu în creștere, început cu o înfrângere, continuată cu o remiză, apoi și cu un succes, 4-2 cu Hamilton. Din totalul de 7 partide, 6 le-a încheiat cu gol dat și luat mereu, o alta terminând-o 0-0, acasă cu FC Dundee.

Hearts contează pe cea mai solidă apărare, golaveraj 11-6. A început campionatul cu un eșec, 1-2 acasă cu Celtic, însă după aceea nu a mai cedat decât o dată, 0-1 la St. Johnstone acum două meciuri. Totuși, nu a mai învins de două confruntări, ambele fără să fi marcat, după ce anterior legase 3 triumfuri. De pe teren străin s-a întors, în ordine, cu o remiză, o victorie și o înfrângere, cu gol dat doar în 2-1 la Partick Thistle.

În 4 jocuri s-au înfruntat cele două echipe în sezonul trecut, două în sezonul regulat, două în play-off. În primele trei mai bine s-a descurcat Hearts, cu două victorii acasă (2-0,  6-0) și un egal ”afară” (2-2), apoi s-a impus și Motherwell (1-0 pe propria arenă). Totodată, de 8 dueluri directe nu a mai cedat Motherwell în meciurile de acasă cu Hearts, cu 4 victorii și 4 remize, triumfând în 3 din anterioarele 4 vizite primite. Precedentul eșec a fost un 1-2 în decembrie 2010.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MOTHERWELL – HEARTS

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă