MONACO ÎNCEARCĂ SĂ SCAPE DE EVOLUȚIILE CONTRADICTORII

MONACO ÎNCEARCĂ SĂ SCAPE DE EVOLUȚIILE CONTRADICTORII

AS Monaco părea decisă ca în acest campionat să aibă un cuvânt mai greu de spus în lupta pentru titlu. Mai ales ținând cont că PSG, marea favorită din Ligue 1, încă nu-și găsește cadența sub comanda lui Unai Emery, iar jocul său, inclusiv la victorii, are destule carențe. Victoria cu 7-0 de la Metz, care deschidea alte perspective asupra unei echipe cu ștampilă mai degrabă defensivă, a fost urmată însă de un eșec cu revelația Toulouse și de un egal la Moscova, în Champions League, în urmă căruia trupa lui Leonardo Jardim a putut totuși să-și păstreze prima poziție în grupă. Ceea ce încearcă tehnicianul portughez e tocmai ieșirea din această zodie a rezultatelor contradictorii și intrarea pe un traseu mai puțin sinusoidal. Prima oportunitate e astăzi, cu Montpellier, care e mai aproape de zona retrogradării, dar care a arătat în ultima vreme un ușor progres. Programul zilei de azi oferă și un meci din Bundesliga, Hamburg-Eintracht, foarte important pentru gazde, care încă n-au învins în acest sezon și tocmai au schimbat antrenorul, dar și confruntări din Spania, Belgia ori din Liga 1 de la noi. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

 

AS MONACO – MONTPELLIER, vineri, 21.10, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Monaco încearcă să scape de evoluțiile contradictorii

AS Monaco încearcă să-și redescopere cadența după ce de câtva timp a avut rezultate contradictorii, în urma cărora a ajuns pe locul 3: după 9 etape a adunat 19 puncte, 4 mai puține decât liderul Nice. Nu-i va fi tocmai ușor deoarece pe ”Louis ll” sosește Montpellier, o echipă în revenire, aflată pe a 15-a poziție, cu 10 puncte în cont.

Trupa din Principat vine după un 1-1 la Moscova, în Champione League, cu TSKA, grație căruia e în continuare lider în grupă, cu perspective bune pentru calificarea în primăvara competiției. În campionat a pierdut runda trecută la Toulouse, 1-3, după două victorii consecutive, între care un 7-0 la Metz. Acesta a fost al doilea eșec stagional, ambele suferite ”afară”. Traseul de acasă l-a început cu un egal și l-a continuat cu 3 succese: inclusiv cu sezonul trecut, pe propria arenă nu a mai cedat de 7 meciuri, 6 câștigate, ba un 1-3 cu Bordeaux în aprilie e unica înfrângere din anterioarele 20 de vizite primite, cu gol dat în toate. Notabil, din cele 9 jocuri din actuala Ligue 1, elevii portughezului Leonardo Jardim au înscris în 8, iar în alte 3 nu au luat gol.

Montpellier este neînvinsă de două meciuri, cu o remiză și un triumf, ambele cu câte 3 reușite. În disputa precedentă a câștigat acasă, 3-2 cu Caen, în a doua victorie stagională după cea din prima etapă, 1-0 cu Angers. Pe teren străin încă nu s-a impus, înregistrând un egal și 3 eșecuri, toate cu gol dat și luat. De altfel, ”alb-albaștrii” doar într-o partidă nu au înscris și tot într-una apărarea le-a rămas nebătută.

Falcao, Dirar, A. Traore sunt jucătorii cu probleme medicale de la gazde. Scos în minutul 40 al confruntării cu ȚSKA de la Moscova, Moutinho n-are nimic grav și este operațional. Dincolo, pe mâna doctorilor se află Marveaux, W. Remy, Fito, Congre, Ninga.

Monaco a triumfat de două ori sezonul trecut, 2-0 acasă și 3-2 ”afară”, și a ajuns la 28 de dueluri directe imbatabile, cu 19 victorii și 9 egaluri. La Monte Carlo s-au adunat 22 de precedente. Gazdele s-au impus în 14, plus 7 egaluri, Montpellier învingând numai o dată, 2-1 în ianuarie 1994, acum 15 vizite făcute, în ultimele 6 dând doar un gol.

AICI GĂSIȚI COTELE LA AS MONACO – MONTPELLIER

 

HAMBURG – FRANKFURT, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Cu antrenor nou, Hamburg vizează prima victorie stagională

Una dintre deziluziile din actuala Bundesliga, Hamburg tot caută să iasă din zona retrogradării, fiind situată pe un neliniștitor loc 17, penultimul, cu numai două puncte strânse în 7 etape. Eintracht Frankfurt are altă țintă: cu 11 puncte, ocupă a 8-a poziție și aspiră la un bilet de cupe continentale, de care o separă două puncte.

Alături doar de ”lanterna roșie” Ingolstadt, Hamburg nu s-a bucurat de nicio victorie în acest sezon. Din cele două puncte, pe primul l-a obținut în runda inaugurală, 1-1 chiar acasă cu Ingolstadt, iar pe celălalt în jocul precedent, un încurajator 0-0 la Monchengladbach, singurul meci stagional în care nu a luat gol. Între cele două remize s-au intercalat 5 eșecuri, două pe propria arenă. Hanseaticii suferă tare și la eficacitate. Ei nu au mai marcat de 5 partide și, cu doar două goluri date, câte unul în primele două etape, au cel mai slab atac din campionat. Nereușitele au dus, luna trecută, la înlocuirea antrenorului Bruno Labbadia cu Markus Gisdol.

După FC Koln, Frankfurt tocmai a devenit a doua echipă care i-a rezistat liderului Bayern, 2-2 acasă. Totuși, Eintracht nu a mai câștigat de 3 partide, cu două remize și o înfrângere, precedentul succes fiind un 2-0 la Ingolstadt, în singurul triumf stagional ”afară”, pe lângă două eșecuri, ambele 0-1. Elevii croatului Niko Kovac au înscris în 4 din precedentele 5 dispute și au luat gol în 5 din 6 confruntări încoace.

Gazdele nu contează pe Cleber (suspendat), Djourou, Kohlert, Hirzel, Mickel, Seo, Feka, Jatta. La rândul său, Eintracht nu se bazează pe Anderson, Russ, Varela, D. Blum, Flum, Huszti, Stendera, Bunjaki, Rebic, Batge.

Disputele directe din ediția anterioară s-au încheiat la același scor, 0-0. Cu două sezoane în urmă Frankfurt triumfase în ambele partide cu 2-1. Hamburg nu s-a mai impus de 8 precedente, de la un 1-0 acasă în ianuarie 2011. Din acel moment a înregistrat 4 egaluri și 4 eșecuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HAMBURG – FRANKFURT

 

STUTTGART – MUNCHEN 1860, ora 19:30 (GERMANIA, 2.BUNDESLIGA)

Stuttgart are de spălat rușinea de la Dresda

VfB Stuttgart are de spălat rușinea pățită runda trecută, când a pierdut la un scor surprinzător de mare, 0-5 pe terenul lui Dynamo Dresda. Acest rezultat a avut drept primă consecință ieșirea lui Maxim și a colegilor lui din zona promovabilă: după 9 etape ei ocupă locul 6, cu 16 puncte. În vizită le vine Munchen 1860, o echipă cu probleme: nu se află decât pe a 14-a poziție, cu 8 puncte.

Eșecul de la Dresda este primul încasat de Stuttgart după 4 jocuri imbatabile, terminate cu un egal la unu și 3 victorii la zero. Tot cu Dynamo nu a marcat după ce o făcuse mereu în anterioarele 6 dispute. Din totalul de 4 înfrângeri stagionale, una a suferit-o pe teren propriu, 1-2 cu Heidenheim, completată de 3 succese, precedentele două fără gol primit.

Munchen 1860 are două triumfuri în cont, ambele realizate în primele 4 etape. Ulterior, nu a putut înregistra mai mult de un egal și 4 eșecuri, ultimele 3 consecutive. De 6 dispute primește minim două goluri, dar în 4 dintre ele a și marcat. Ultima deplasare a însemnat un 0-2 la Wurzburger, în primul insucces după 3 prezențe ”afară” imbatabile, cu două remize (una ”albă”) și un triumf, 2-1 la Nurnberg.

Din sezonul 2003-2004 al Bundesligii datează ultimele dueluri dintre cele două echipe. Atunci, VfB s-a impus de două ori, cu 3-0 în Bavaria și 2-0 pe propria arenă, și a bifat al 5-lea duel direct fără eșec, cu un egal și 4 victorii, precedentele 3 fără gol luat. Anteriorul triumf al lui Munchen 1860 s-a consemnat în decembrie 2001, 1-0 chiar la Stuttgart.

Gazdele nu-i au la dispoziție pe Ginczek, Tashchy, Besușkov, Hosogai, Ristl, Sarpei, Sonora, Wanitzek, Werner. Dincolo, adversarii nu mizează pe veteranul Ivica Olic, suspendat, dar nici pe Bonisch, Degenek, Stojkovic, Aigner, Sukalo, Ribamar, Simon.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STUTTGART – MUNCHEN 1860 

 

 

OSASUNA – BETIS SEVILLA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

După 1-6 cu Real, Betis vrea să se redreseze la Pamplona

Confruntare între două formații aflate în suferință. Timidă de la revenirea în Primera, Osasuna ocupă abia locul 19, penultimul, cu 6 puncte în 8 etape, pe când Betis se găsește doar pe a 16-a poziție, cu două puncte în plus.

Mai bună în atac decât în apărare, golaveraj 10-17, Osasuna nu a obținut decât o victorie, exact runda trecută, 3-2 la Eibar, nefiind învinsă de două partide. Din totalul de 3 egaluri, două le-a bifat pe teren propriu, completate de două eșecuri. Remarcabil, formația din Pamplona a marcat și a primit gol în 6 dintre meciuri, inclusiv în ultimele 4.

Betis vine după o corecție zdravănă, 1-6 acasă cu Real, în urma căreia golaverajul său a ajuns 8-18. Aceeași înfrângere este a doua la rând suferită de andaluzi, care nu au învins decât o dată de 5 etape încoace, 3 dintre ele pierdute. Din cele două victorii din cont, una au realizat-o ”afară”, 3-2 la Valencia, pe lângă 3 insuccese, precedentele două la același 0-1.

La gazde, probleme medicale ridică Mario și Flano. La oaspeți, doar Musonda este incert, din cauza unor dureri musculare. Ultimul revenit la antrenamente este francezul Jonas Martin.

În sezonul 2014-2015 al ligii secunde s-au consemnat precedentele dispute dintre Osasuna și Betis. Atunci, fiecare s-a impus acasă, echipa din Pamplona cu 3-2, cea din Sevilla cu 3-0 în unicul ei succes din anterioarele 4 dueluri directe. Betis nu s-a mai bucurat de un triumf pe ”El Sadar” din octombrie 2008, scor 2-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OSASUNA – BETIS SEVILLA

 

OOSTENDE – COURTRAI, ora 21:30 (BELGIA, FIRST DIVISION A)

Oostende e în grafic și intenționează să se mențină

Oostende și Courtrai deschid etapa a 11-a din elita belgiană cu un scop comun, obținerea unui bilet în play-off-ul de titlu, în care vor intra primele 6 clasate. Momentan, în grafic se găsesc doar gazdele, aflate pe locul 5, cu 17 puncte, 4 sub liderul Anderlecht. Adversarii nu sunt departe. Ei ocupă a 8-a poziție, cu 15 puncte, numai unul depărtare de țintă.

Bine în ofensivă, nu și în defensivă, golaveraj 15-13, Oostende a rămas aceeași echipă incomodă din sezonul trecut. Este neînvinsă de două runde (un egal, o victorie) și a pierdut doar o dată de 4 partide încoace. Remarcabil, a marcat în absolut toate meciurile de până acum (o singură dată peste două reușite), însă numai în alte două nu a luat gol. Pe teren propriu nu a cedat deloc, cu 4 succese, între care 1-0 cu campioana FC Bruges și cu Gent, urmate de un egal, recentul 2-2 cu St. Trond. Acum, antrenorul Yves Vanderhaeghe tocmai i-a recuperat pe Capon și Tomasevic.

Cu cel mai bun atac, dar și cu una dintre cele mai fragile apărări, golaveraj 19-17, Courtrai nu a mai câștigat de două jocuri, cu o înfrângere și un nul, având un singur succes în ultimele 4 dispute. Exceptând un 0-0 la Malines în a 3-a rundă, în toate celelalte 9 partide a înscris și a primit constant gol. Greu i-a fost în special pe teren străin, unde nu s-a impus decât o dată, 2-1 la St. Trond, plus o remiză albă și 3 eșecuri, ultimele două consecutive la același scor, 1-2. Pentru operațiunea Oostende, doar Kage este incert.

De două ori s-au înfruntat în 2015-2016 cele două echipe, fiecare învingând acasă, Oostende cu 2-1, Courtrai cu 1-0. În urmă cu două sezoane s-a consemnat ultimul succes al oaspeților pe ”Versluys Arena”, realizat la un scor incredibil, 7-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OOSTENDE – COURTRAI 

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă