DEPLASARE GREA PENTRU ”BĂTRÂNA DOAMNĂ” LA SEVILLA

DEPLASARE GREA PENTRU ”BĂTRÂNA DOAMNĂ” LA SEVILLA

Revine Liga Campionilor în actualitate, iar meciurile de la acest mijloc de săptămână marchează practic intrarea pe ultima turnantă a cursei de ieșire din faza grupelor. Mai sunt două etape, dar multe se pot decide în cea de față, nu doar lupta pentru calificare fiind importantă, ci și cea pentru locul 1, care asigură suficiente avantaje la eliminatoriile din primăvară. În această situație, astăzi, sunt Real Madrid și Juventus, care în principiu sunt aproape de calificare, dar care-și doresc să termine campania de toamnă pe prima poziție. Astfel că victoriile sunt azi esențiale, în special pentru Juventus, care are o misiune extrem de grea la Sevilla, unde va trebui să se descurce fără Higuain și Dybala, principalii săi marcatori. Real Madrid mizează la Lisabona pe starea de spirit excelentă dată de victoria cu Atletico, dar și pe forma lui Cristiano Ronaldo, care sigur va dori să onoreze cu goluri duelul cu echipa ce l-a propulsat în fotbalul mare. Seria meciurilor din programul de azi e deschisă de TSKA Moscova-Leverkusen, foarte interesante fiind și confruntările Monaco-Tottenham, cu mari emoții pentru londonezi, dar și FC Copenhaga-Porto, de unde ar trebui să se aleagă echipa care va însoți pe Leicester în primăvară. 

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

 

ȚSKA MOSCOVA – LEVERKUSEN, marți, 22.11, ora 19:00 (LIGA CAMPIONILOR)

Situație grea pentru TSKA, Bayer se califică deja cu o victorie

Meci foarte important pentru ambele formații. Cu doar două puncte în primele 4 etape, codașa ȚSKA Moscova este condamnată să câștige pentru a rămâne în cărțile calificării, orice alt rezultat scoțând-o din calcule. În schimb, Leverkusen contează pe 6 puncte, cu care se află pe locul 2, iar printr-un succes ar fi aproape de ”optimi” sau chiar ar face acest pas dacă Monaco (8p) o va învinge acasă pe Tottenham (4p).

Singura echipă din grupă fără triumf și având cea mai slabă apărare, golaveraj 3-7, ȚSKA nu trece printr-o perioadă fericită. Nu a pierdut de două partide, însă un 1-0 la Tula în week-end a devenit prima victorie după o pauză de 5 meciuri, cu două egaluri și 3 eșecuri. Pe teren propriu doar a remizat în precedentele două jocuri după ce mai devreme trecuse tot în campionat de Ufa (1-0). Un 0-1 cu Tottenham este unica înfrângere din anterioarele 6 vizite primite, completată de două victorii și 3 remize. Numai în Ligă, moscoviții au cedat acasă două din ultimele 3 dispute și nu s-au impus decât o dată de 10 apariții încoace pe propria arenă.

Neînvinsă în grupă, Leverkusen a cedat în ultima dispută, 2-3 chiar acasă cu revelația RB Leipzig, în Bundesliga. Acest eșec a stopat o serie invincibilă de 5 confruntări, cu un egal la doi urmat de 4 succese consecutive, două fără gol luat. Imbatabilitatea ”afară” durează de 3 meciuri (o remiză, apoi două triumfuri), un 1-2 la Bremen fiind singurul insucces din ultimele 6 deplasări, jumătate câștigate.

Gazdele nu pot conta pe Eremenko, suspendat, și nici pe Cauna, accidentat. De partea cealaltă, absentează sigur Bellarabi, cu probleme medicale mai vechi, în vreme ce L. Bender, Pohjanpalo și Iurcenko sunt incerți.

Disputa din tur s-a terminat 2-2 după ce Leverkusen a avut 2-0. A fost primul lor duel direct din istorie. ȚSKA a a evoluat de 11 ori contra echipelor germane, cu două triumfuri, un nul și 8 eșecuri, golaveraj 9-22: ambele victorii le-a realizat acasă, pe lângă 3 înfrângeri. La rândul ei, Bayer a adunat 8 dispute cu echipe ruse, bilanț 4-1-3 și golaveraj 10-11, de ”afară” revenind cu două succese și două eșecuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ȚSKA MOSCOVA – LEVERKUSEN

 

AS MONACO – TOTTENHAM, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR)

Monaco: remiza aduce biletele pentru primăvară

Lider neînvins cu 8 puncte în cont, Monaco are nevoie doar de un egal pentru a obține deja biletul pentru ”optimi”. În schimb, de pe locul 3, cu 4 puncte, Tottenham nu are voie să piardă, ba ar trebui să bată ca să rămână în calcule în condițiile în care Leverkusen (6p) s-ar impune la Moscova, cu ȚSKA (2p).

Cu cel mai bun atac din grupă, golaveraj 7-3, Monaco este imbatabilă de 6 partide, indiferent de întrecere, cu două egaluri și 4 victorii, ultimele 3 consecutive și fără gol luat, dar cu 12 date. Precedentul eșec a fost un 1-3 la Toulouse, în Ligue 1, și este singurul de 10 partide încoace. Acasă nu a pierdut deloc în acest sezon, cu două remize și 8 succese, anterioarele 3 la rând cu 15 goluri marcate și două primite. Cu tot cu stagiunea trecută, echipa antrenată de Leonardo Jardim nu s-a mai înclinat pe ”Louis ll” de 13 meciuri, 11 câștigate, iar un 1-3 cu Bordeaux este unicul insucces din precedentele 23 de vizite primite.

Cu cel mai slab atac din serie, golaveraj 2-3, Tottenham tocmai a învins-o pe concitadina West Ham în Premier League, 3-2 acasă, în primul triumf după o așteptare de 7 partide, terminate cu două eșecuri la limită și 5 egaluri. De 5 jocuri ia mereu gol, dar a și înscris în 4 dintre ele. De alte 5 confruntări nu s-a mai impus ”afară”, perioadă în care a înregistrat 4 remize (două ”albe”) și o înfrângere: ultimul succes extern a fost chiar în Ligă, 1-0 cu ȚSKA Moscova. Toby Alderweireld e în continuare indisponibil, dar Pochettino speră să-l poată folosi pe Dele Alli.

Monaco a învins în turul de la Londra cu 2-1. A fost al 3-lea duel direct all-time pe lângă cele din grupele Europa League din sezonul trecut, când Tottenham a câștigat acasă (4-1) și a remizat în Principat (1-1). Până acum, monegascii au adunat 15 dispute împotriva englezilor, cu 7 victorii, 4 egaluri și 4 eșecuri, golaveraj 19-18, bilanțul pe propria arenă fiind 3-2-2. Dincolo, Spurs are bifate 9 confruntări cu francezii, cu 4 succese, 3 egaluri și două înfrângeri, golaveraj 14-10, însă niciodată nu a triumfat în Hexagon, de unde s-a întors cu 3 egaluri și un eșec.

AICI GĂSIȚI COTELE LA AS MONACO – TOTTENHAM

 

SPORTING – REAL MADRID, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR)

Doar victoria contează pentru Sporting, dar e esențială și pentru Real

Doar victoria contează pentru Sporting. Cu numai 3 puncte în cont, echipa din Lisabona nu mai are o altă soluție în condițiile în care Real mizează pe 8 puncte, iar liderul Dortmund are 10. Madrilenii ar păși deja în ”optimi” cu un egal, însă și pentru ei victoria e esențială dacă vor să termine grupa pe primul loc.

Modestă la realizări în grupă, golaveraj 4-5, Sporting vine după două victorii consecutive, cu 8 goluri date și numai unul luat. Anterior, legase 4 partide fără succes, cu două egaluri și două eșecuri. Pe teren propriu nu a mai cedat de 3 partide, două câștigate, iar un 1-2 cu Dortmund este singura înfrângere stagională de pe ”Alvalade”, completată de un nul și 7 triumfuri. Și mai în spate, același insucces este unicul suferit de 13 vizite primite încoace, cu cel puțin un gol dat în fiecare dintre ele.

Cu cel mai bun atac din serie, golaveraj 12-7, Real nu a cedat deloc în cele 18 meciuri stagionale, încheiate cu 5 egaluri și 13 victorii, ultimele două la rând: în weekend s-a impus clar în derby-ul cu Atletico, 3-0. Cu tot cu sezonul anterior, invincibilitatea madrilenilor durează de 29 de jocuri, 22 câștigate, cu începere de la un 0-2 la Wolfsburg în ”sferturile” trecutei Ligi. Din acel moment, pe teren străin ei au realizat 4 egaluri și 11 succese, perioadă în care nu au marcat doar într-un 0-0 la Manchester, cu City. De 5 deplasări încoace au înscris mereu de minim 3 ori.

Gazdele nu se confruntă cu probleme speciale de efectiv: Gelson Martins tocmai a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a pățit nimic. În schimb, Zinedine Zidane nu-i are la dispoziție pe Kroos, Casemiro, Morata și Pepe, însă poate reintra Sergio Ramos.

În tur, Real a învins cu 2-1, remontând cu două reușite pe final, una chiar în prelungiri. Până atunci, mai existaseră 4 dueluri directe, cu două triumfuri madrilene, unul lusitan și o remiză. Astfel, Sporting a strâns 21 de meciuri contra echipelor spaniole, bilanț 6-5-10 și golaveraj 25-35, toate cele 6 victorii fiind realizate acasă, plus două nuluri și două insuccese. La rîndul său, Real a jucat de 20 de ori cu rivale portugheze, raport 13-2-5 și golaveraj 39-26, de ”afară” revenind cu 4 triumfuri, un egal și 4 înfrângeri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPORTING – REAL MADRID

 

FC COPENHAGA – FC PORTO, marți, 22.11, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR)

Duel decisiv pentru locul doi în grupă

FC Copenhaga trebuie să evite eșecul cu FC Porto pentru a mai putea spera la primăvara Ligii. Înaintea etapei a 5-a, formația daneză ocupă locul 3, cu 5 puncte, pe când adversara sa se află o poziție mai sus, cu 7 puncte. Cele două echipe se bat pe singurul bilet rămas pentru ”optimi”, unul fiind ca și acontat de Leicester (10p).

Mai bine în apărare decât în atac, golaveraj 5-2, FC Copenhaga nu a mai pierdut de 6 jocuri, cu o remiză albă și 5 victorii, ultimele două consecutive. Mai mult, un 0-1 la Leicester este singurul eșec stagional, completat de 9 remize și 18 succese, fără gol dat în doar 3 din aceste 28 de partide. Din totalul de 15 dispute stagionale de acasă a realizat două remize, una ”albă”, și 13 triumfuri, neîncasând nici un gol de 6 vizite primite încoace. Și mai în spate, pe propria arenă nu s-a mai înclinat de 32 de confruntări, 26 dintre ele câștigate, de la un 2-3 cu cehii de la Jablonec în august 2015.

Fără a se remarca la realizările din grupă, golaveraj 4-3, FC Porto este imbatabilă de 8 jocuri, cu 5 victorii și 3 egaluri, două la zero, ultimul, în week-end la Chaves, însemnând apoi eliminarea din Cupă, 2-3 la penalty-uri. Ultima înfrângere, 0-1 la Leicester, este singura de 13 partide încoace și a doua stagională. Ambele eșecuri le-a suferit pe teren străin, de unde s-a mai întors cu 3 remize, toate ”albe” (inclusiv în precedentele două deplasări), și 5 triumfuri.

Gazdele nu se pot baza pe Amankwaa, accidentat, în timp ce Santander este incert. De la vizitatori este posibil să absenteze numai Layun, cu probleme de sănătate, Ruben Neves fiind recuperat.

Terminat 1-1, duelul din tur a fost primul din istorie dintre cele două formații. Cu totul, FC Copenhaga a jucat 5 meciuri împotriva echipelor portugheze, fără a câștiga vreunul, cu două egaluri și 3 eșecuri, golaveraj 3-7, acasă bifând o remiză și o înfrângere. Dincolo, FC Porto s-a confruntat de 7 ori cu rivale daneze, bilanț 3-3-1 și golaveraj 11-6, fără a învinge ”afară”, cu două egaluri și un insucces.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC COPENHAGA – FC PORTO

 

FC SEVILLA – JUVENTUS, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR)

Fără Higuain și Dybala, Juve are o misiune grea la Sevilla

Singurele neînvinse din grupa lor, FC Sevilla și Juventus se luptă pentru șefie. Prima e lider cu 10 puncte, iar cu un egal ar merge cert mai departe, cealaltă mizează pe 8 puncte și nu poate risca să piardă: Lyon are doar 4 puncte, s-ar apropia însă periculos în cazul unui succes pe terenul codașei Dinamo Zagreb.

FC Sevilla este prima în clasament, dar și la realizări, golaveraj 6-0. În week-end a învins la La Coruna, 3-2, remontând pe final. Această victorie a obținut-o după un 1-2 acasă cu FC Barcelona, singurul eșec din ultimele 9 partide, 7 dintre ele terminate cu triumfuri. Elevii argentinianului Jorge Sampaoli înscriu constant de 12 jocuri. Aceeași înfrângere cu Barcelona este a doua suferită pe teren propriu în acest sezon (anterior cedaseră tot cu catalanii în Supercupa Spaniei), pe lângă 7 victorii.

Și Juventus se poate lăuda cu golaverajul său din grupă, 6-1. ”Bătrâna Doamnă” este imbatabilă de 5 meciuri, cu un egal încadrat de câte două succese, iar un 0-1 pe terenul Milanului este singurul eșec de 12 jocuri încoace, 10 câștigate, și tot unica dispută din acest interval în care nu a înscris. De altfel, elevii lui Massimiliano Allegri au încasat ambele înfrângeri stagionale pe teren străin, completate de 6 triumfuri.

Tremoulinas, Krohn-Dehli, Nasri, Soria și Carlos Fernandez sunt jucătorii cu probleme medicale de la gazde, existând speranțe în refacerea lui Nasri. Torinezii nu pot conta de mai multă vreme pe Dybala, Barzagli, Pjaca, toți accidentați, dar lor li s-a adăugat Higuain, care n-a făcut deplasarea. Poate reintra, însă, Chiellini, în vreme ce Lemina revine după suspendare.

Primul meci, cel de la Torino, s-a încheiat 0-0. Cele două echipe se înfruntaseră și în grupele ediției trecute a Ligii, cu fiecare învingătoare acasă, Juventus cu 2-0, FC Sevilla cu 1-0. Spaniolii au strâns 9 dueluri cu rivale italiene, bilanț 3-2-4 și golaveraj 7-7, acasă fiind imbatabili, cu două triumfuri și un nul. În schimb, Juve a evoluat de 50 de ori contra ibericilor, cu 17 victorii, 13 egaluri și 20 de eșecuri, golaveraj 55-54: raportul ”afară” este sărac, 3-5-14.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC SEVILLA – JUVENTUS

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă