LIVERPOOL ȘI VIAȚA FĂRĂ COUTINHO

LIVERPOOL ȘI VIAȚA FĂRĂ COUTINHO

Accidentarea lui Coutinho nu-i deloc o veste bună pentru Liverpool. Dimpotrivă, oricât de mult ar încerca Jurgen Klopp să spună că nu-i așa, căci brazilianul era nu doar unul dintre cei mai în formă jucători din tabăra ”cormoranilor”, ci și responsabilul cu partea de inventivitate din jocul echipei. Meciul de azi cu Leeds e prima ocazie pentru antrenorul german să experimenteze o formulă fără Coutinho, în perspectiva bătăliilor dure din luna decembrie, perioada în care ar trebui să lipsească brazilianul. Leeds vine din liga secundă, astfel că Liverpool e favorită, mai ales că se joacă pe ”Anfield”, iar Cupa Ligii e un trofeu pe care Klopp îl vizează după eșecul din finala precedentă. Multe meciuri din diverse cupe naționale astăzi, dar în program regăsim și partide din Ligue 1, cu Monaco jucând la Dijon și vizând urcarea pe primul loc, fie și pentru o singură noapte. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FC LIVERPOOL – LEEDS UNITED, marți, 29.11, ora 21:45 (ANGLIA, CUPA LIGII)

Liverpool vrea să meargă mai departe și-n Cupa Ligii

Liverpool primește vizita celor de la Leeds în ”sferturile” Cupei Ligii. Este o confruntare între ocupanta poziției secunde din Premier League și echipa de pe locul 5 din divizia a doua. Anterior, ”cormoranii” le-au eliminat pe Burton (5-0), Derby (3-0), Tottenham (2-1), pe când oaspeții au trecut de Fleetwood Town (2-2/5-4 pen.), Luton (1-0), Blackburn (1-0), Norwich (2-2/3-2 pen.).

Finalistă în ediția trecută (1-1/1-3 la penalty-uri cu Manchester City), FC Liverpool vine acum după o imbatabilitate de 14 jocuri, în toate competițiile, cu 3 remize (două ”albe”) și 11 victorii. În ultimele două partide nu a primit nici un gol și doar o dată de 6 meciuri încoace nu a marcat. Singurul eșec din cele 16 dispute stagionale a fost un 0-2 la Burnley pe 20 august, în campionat. Invincibilitatea de pe teren propriu durează din ianuarie 2016, de la un 0-1 cu Stoke: de atunci, trupa germanului Jurgen Klopp a evoluat de 20 de ori pe ”Anfield”, cu 6 egaluri și 14 succese, precedentele 4 consecutive.

Leeds s-a impus în jocul anterior, 2-1 la Rotherham, imediat ce pierduse acasă cu Newcastle (0-2) în unica înfrângere de 7 partide încoace, indiferent de întrecere, 5 dintre ele câștigate. Acesta e și singurul meci din respectiva serie în care nu a marcat. Pe teren străin a învins mereu în ultimele 3 dispute, triumfuri precedate de două insuccese la același 0-1. Echipa antrenată de Garry Monk a cedat în 3 din anterioarele 10 deplasări.

Cele două formații s-au înfruntat ultima oară în septembrie 2009, tot în Cupa Ligii, cu Liverpool învingătoare la Leeds cu 1-0. De altfel, ”cormoranii” sunt neîntrecuți de 7 dueluri directe, 5 terminate cu victorii. Precedentul succes realizat de Leeds a fost un 2-1 în aprilie 2001, chiar pe ”Anfield”, în Premier League.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC LIVERPOOL – LEEDS UNITED

 

BETIS SEVILLA – DEPORTIVO LA CORUNA, ora 23:00 (SPANIA, CUPĂ)

Cu probleme în campionat, Depor speră să înceapă redresarea în Cupă

Betis și La Coruna își dau întâlnire în manșa întâi din ”16”-imile Cupei Spaniei. Ambele evoluează în Primera, unde, după 13 etape, prima ocupă locul 14, cu 14 puncte, iar cealaltă se află pe a 17-a poziție, cu 10 puncte. Ambele au intrat direct în această fază.

Formația din Sevilla tocmai a pierdut la Eibar, 1-3, după ce anterior o bătuse acasă pe Las Palmas, 2-0, în singura sa victorie din ultimele 4 partide, celelalte 3 fiind toate pierdute. Mai mult, de 7 jocuri încoace nu a învins decât de două ori. Același succes cu Las Palmas este primul de pe teren propriu după două eșecuri consecutive, între care un 1-6 cu liderul Real Madrid. Din cele 6 vizite primite în acest sezon, doar două câștigate, a marcat în 4, dar niciodată mai mult de două goluri, iar în alte 3 defensiva i-a fost întrecută.

De 6 partide nu a mai câștigat La Coruna, cu două egaluri și 4 înfrângeri, precedentele două la rând. Ultimele 5 dispute le-a încheiat cu gol dat și luat mereu. Anteriorul succes, și doar al doilea stagional, a fost un 2-1 acasă cu Gijon și este unicul din anterioarele 12 meciuri, 7 dintre ele cedate. ”Afară”, Florin Andone și colegii săi nu au triumfat deloc în acest sezon, cu 3 remize (două ”albe”) și 4 eșecuri (două la zero): în 3 din ultimele 4 deplasări au încasat câte 4 goluri. Anteriorul lor triumf extern s-a consemnat în finalul sezonului trecut, 2-0 la Villarreal, și este singurul de 20 de deplasări încoace.

Cele două formații s-au confruntat în august în Primera, tot la Sevilla, meci terminat 0-0. Tot acolo, Deportivo se impusese stagiunea anterioară, 2-1, în unica sa victorie din ultimele 6 dueluri directe, după care a remizat acasă, 2-2. De altfel, Deportivo nu s-a mai înclinat pe ”Benito Villamarin” de 7 jocuri, cu 3 remize și 4 succese, de la un 0-2 în februarie 2005, în Primera.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BETIS – DEPORTIVO

 

DIJON – AS MONACO, ora 22:00 (FRANȚA, LIGUE 1)

Monaco speră să urce pe primul loc

La Dijon, AS Monaco are prilejul să preia, măcar temporar, șefia în Ligue 1. După 14 etape, formația din Principat ocupă poziția secundă, contând pe 32 de puncte, numai unul mai puțin decât liderul Nice, care va evolua miercuri la Guingamp. Gazdele se află pe a 14-a poziție, cu 14 puncte.

Nou promovată, Dijon se descurcă onorabil în atac, nu și în apărare, golaveraj 18-21. Nu a mai învins de 4 runde, cu două egaluri urmate de două eșecuri. Ultima victorie a fost un 1-0 acasă cu ”lanterna roșie” Lorient și este singura de 7 partide încoace, 4 terminate cu remize. Pe propria arenă nu a pierdut decât în runda inaugurală, 0-1 cu Nantes, după care intercalat mereu câte un succes cu câte un egal, în precedenta vizită primită făcând 3-3 cu Guingamp. Mai mult, a dat câte 3 goluri în 3 din anterioarele 4 apariții acasă.

AS Monaco beneficiază, de departe, de cea mai eficientă ofensivă din Ligue 1, cu 43 de reușite, și nici în defensivă nu stă rău, cu 15 goluri încasate. Echipa portughezului Leonardo Jardin vine după 3 victorii concludente (6-0 cu Nancy, 3-0 la Lorient, 4-0 cu Marseille), însă invincibilitatea sa durează de 5 jocuri, cu un egal și 4 succese, plus golaveraj 20-3. Ultima înfrângere, totodată a doua stagională, a suferit-o la Toulouse, scor 1-3, și este singura din anterioarele 8 dispute. Ambele insuccese le-a încasat pe teren străin, un 0-4 la Nice fiind și singurul meci din totalul de 14 în care nu a putut înscrie. De ”afară” s-a mai întors cu un nul și 4 triumfuri.

Doi jucători au probleme de sănătate la gazde, anume M. Martin și Balmont, în timp ce Abeid este suspendat. Fără drept de joc pe ”Gaston Gerard” este și Jemerson, de la monegasci, care-l au accidentat pe B. Mendy.

Ultima dată când s-au întâlnit cele două formații a fost în ediția 2012-2013 din Ligue 1, când AS Monaco a terminat 1-1 acasă, apoi s-a impus la Dijon cu 2-0. Tot gruparea din Monte Carlo câștigase și primul duel direct, 1-0 pe teren propriu în octombrie 2005, în Cupa Ligii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DIJON – AS MONACO

 

CHIEVO VERONA – NOVARA, ora 19:00 (ITALIA, CUPĂ)

Chievo e favorită în fața locului 12 din Serie B

Chievo și Novara se luptă pentru un bilet în ”sferturile” Cupei Italiei. Este o dispută între două echipe care nu se comportă nemaipomenit în campionat. Gazdele se găsesc pe locul 13 în Serie A, pe când adversarii ocupă a 12-a poziție în Serie B.

Trupa din Verona a pierdut în week-end, 1-2 ”afară” cu FC Torino. Anterior o învinsese pe Cagliari, 2-1 acasă, în singura victorie din precedentele 7 jocuri, 4 dintre ele terminate cu eșecuri. Același succes este unicul de 4 vizite primite încoace, două pierdute. Trupa pregătită de Rolando Maran a marcat în toate cele 8 partide jucate pe propria arenă în acest sezon, însă în 5 cazuri, inclusiv anterioarele 4, numai câte o dată.

Novara nu a mai învins de două meciuri, cu o înfrângere și o remiză albă. Ceva mai devreme triumfase chiar la Verona, 4-0, dar cu Hellas, în unica victorie din ultimele 5 confruntări, 3 dintre ele pierdute. Nu a înscris în doar două din anterioarele 9 jocuri. Pe de altă parte, nu a cedat și nici nu a luat gol de două deplasări, cu un succes și un egal, rezultate precedate însă de 6 eșecuri consecutive, 3 fără să fi marcat.

Cele două formații s-au confruntat ultima oară în stagiunea 2011-2012 din Serie A, când Chievo s-a impus la Novara, 2-1, după ce remizase acasă, 2-2. Tot pe teren propriu a învins în primul duel direct, scor 3-0 în noiembrie 2010, chiar în Cupă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHIEVO VERONA – NOVARA

 

FC PORTO – BELENENSES, ora 23:15 (PORTUGALIA, CUPA LIGII)

Duel cu repetiție, acum 3 zile a fost 0-0

La doar 3 zile după ce au terminat 0-0 în campionat, dar la Lisabona, FC Porto și Belenenses își măsoară forțele și în Cupa Ligii. Competiția se găsește la startul fazei grupelor.

Numai cu 0-0 a încheiat FC Porto ultimele 3 meciuri, în toate competițiile, inclusiv în Champions League, la Copenhaga. Mai mult, ”alb-albaștrii” vin după 4 egaluri consecutive, precedate de un 1-0 acasă cu FC Bruges, în Ligă. Totuși, ei sunt imbatabili de 10 jocuri, jumătate câștigate și alte 8 bifate fără gol luat, cu începere de la un 0-1 la Leicester, singurul eșec de 15 meciuri încoace. Ambele înfrângeri stagionale le-au încasat ”afară”, fiind completate de 8 egaluri și 10 succese. Invincibilă în acest sezon pe ”Dragao” (3 egaluri, 5 triumfuri), Porto a cedat ultima dată acasă în aprilie, 1-3 cu Sporting.

Belenenses nu a pierdut și nici nu a luat gol de două jocuri, cu o victorie și un egal. Aceste rezultate au fost precedate, totuși, de 3 eșecuri consecutive, două la zero și toate cu câte două goluri luate. Și mai în spate, trupa din Lisabona s-a impus de numai două ori de 9 partide încoace. Nu s-a descurcat tocmai rău pe teren străin, de unde a revenit cu 3 victorii, un egal și 4 înfrângeri, marcând în 6 dintre ele.

Cu recenta dispută din Primeira, FC Porto a ajuns la 24 de dueluri directe imbatabile, cu 7 remize și 17 triumfuri: sezonul trecut a încheiat 4-0 pe ”Dragao” și 2-1 ”afară”. Ultimul eșec a fost un 0-3 în martie 2002, în deplasare. Din octombrie 2001 datează unicul insucces de pe teren propriu, scor 1-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC PORTO – BELENENSES

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă