Articolul precedent

DESPRE ATLETICO MADRID ȘI O PASIUNE CE N-ARE CUM SĂ MOARĂ

DESPRE ATLETICO MADRID ȘI O PASIUNE CE N-ARE CUM SĂ MOARĂ

N-am mai completat de ceva vreme secțiunea video a acestui blog. Și-mi pare rău. Cuvintele sînt cuvinte, oricît de bine sau prost le pui în propoziție, imaginile sînt însă cele fac diferența. Se spune în mass-media că o imagine face cît o mie de cuvinte. Nu e o exagerare, e purul adevăr, cu condiția ca imaginea să fie bună.

Am multe filme pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Filme, filmulețe, documentare. Pe unele le-am descoperit singur, intrînd din unul în altul, altele le-am primit din partea cititorilor acestui blog sau a telespectatorilor Fotbal European. Cărora le mulțumesc și le solicit să continue să-mi trimită. Cine descoperă ceva interseant, căci universul You Tube este extrem de generos, îmi poate trimite și mie, ca astfel să vadă cît mai multă lume.

BILETE DE INTRARE LA TOATE MECIURILE LUI ATLETICO MADRID GĂSIȚI AICI:

Am găsit de curînd ceva despre Atletico Madrid. Un film în trei părți, ceva mai vechi, e adevărat, marca ”Informe Robinson”, o emisiune de pe Canal + care mie îmi place foarte tare. E ceva mai vechi, repet, dar cei care vor să-și reamintească sau, eventual, să descopere ce înseamnă Atletico Madrid vor trece cred peste acest aspect.

Atletico Madrid mi se pare cea mai în formă echipă din Spania în acest moment. O echipă care în sfîrșit, grație în special lui Diego Simeone, pare să-și fi regăsit identitatea. Nu vreau să mă refer la partea fotbalistică, am analizat destul pe Atletico în acest început de sezon și sigur că o s-o mai fac și în viitor. Mă refer la suporterii acestei echipe. Mie mi se pare că Atletico Madrid are cel mai frumos public din Spania. Am fost pe ”Calderon”, iar atmosfera de acolo e splendidă.

Mulți ar spune că exagerez, că în Spania mai există un Athletic Bilbao, un Betis, un FC Sevilla, chiar și o Valencia sau Osasuna. E o diferență, în opinia mea. E tare greu să-ți poți menține o masă de suporteri atît de dedicați într-un oraș guvernat de Real Madrid. Într-o presă, cea madrilenă, guvernată de Real Madrid. E cam ceea ce i se întîmplă în Barcelona lui Espanol. Atletico reușește să-și mențină acest public, iar asta nu se întîmplă acum cînd sînt rezultate, se întîmpla inclusiv pe vremea purgatoriului acestui club în Segunda Division.

Am promis că voi lăsa imaginile să vorbească. Mă opresc așadar aici din scris și vă invit să vedeți filmul cu pricina. Se numește ”Corazon Colchonero”. Iar la final, vă invit să vedeți și cîteva spoturi prin care Atletico Madrid încearcă să-și fidelizeze și mai mult fanii. Sub genericul ”Por que somos del Atleti”, aceste spoturi merită și ele un premiu.

Vizionare plăcută!

CORAZON COLCHONERO – PARTEA 1

PARTEA A 2-A

PARTEA A 3-A

Iar acum, spoturile publicitare despre care vorbeam:

BILETE DE INTRARE LA TOATE MECIURILE DIN PRIMERA DIVISION GĂSIȚI AICI:

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă