DEBUT ABSOLUT PENTRU LEGANES ÎN PRIMERA DIVISION

DEBUT ABSOLUT PENTRU LEGANES ÎN PRIMERA DIVISION

Runda inaugurală din Primera Division prilejuiește și un debut absolut în fotbalul de elită al Spaniei. Leganes se va regăsi în acest sezon printre granzii iberici, după surprinzătoarea promovare izbutită la finalul stagiunii trecută. Deși a rămas fără Rayo Vallecano și Getafe, zona Madridului are o nouă reprezentantă în Primera. Leganes își începe aventura pe ”Balaidos” în fața unei echipe de Europa League, Celta Vigo, pe care doar Barcelona și Real Madrid au reușit s-o întreacă în campionatul trecut la capitolul posesie. Programul de azi mai cuprinde un meci din Spania, Valencia, într-un moment destul de delicat, cu multe conflicte interne, primind replica lui Las Palmas, dar și meciuri din România, Portugalia sau Turcia. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

CELTA VIGO- LEGANES, ora 21:00 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

”Europeana” Celta începe sezonul cu o debutantă în Primera

Debut absolut în Primera Division pentru Leganes, pe ”Balaidos”, contra celor de la Celta Vigo. Echipa de lângă Madrid, prezidată de o femeie, a reușit o surprinzătoare promovare directă în Primera la capătul unui sezon remarcabil, pe care l-a terminat pe poziția secundă, cu doar un punct mai puțin decât Alaves. Leganes a încheiat precedentu campionat în liga a doua obținând trei victorii consecutive fără să primească vreun gol.

Celta Vigo s-a clasat pe un onorant loc 6 la finalul stagiunii trecute, obținând calificarea directă în grupele Europa League. Echipa lui Eduardo Berrizo e depășită doar de Barcelona și Real Madrid la capitolul posesie. E neînvinsă pe ”Balaidos” de 9 partide, de la înfrângerea suferită în ianuarie în fața lui Atletico Madrid. În această perioadă a înregistrat 5 victorii și 4 egaluri. Pe de altă parte, atunci când a avut de jucat partida de deschidere a unui sezon pe teren propriu, Celta a suferit, doar două din ultimele 7 partide de acest gen fiind câștigate, alte două fiind pierdute, trei terminându-se la egalitate.

În pauza de vară, Celta și-a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, internaționalul spaniol Nolito plecând la Manchester City pentru 18 milioane de euro. Deocamdată n-a fost aduc nimeni în schimb, dar până la încheierea perioadei de transferuri există mai multe variante. Apărarea s-a întărit în schimb prin aducerea lui Facundo Roncaglia, de la Fiorentina.

Având cel mai mic buget și lotul cel mai slab cotat dintre toate echipele din Primera, Leganes s-a întărit în general cu jucători împrumutați de la alte echipe. Antrenorul Asier Garitano, numit la echipă în 2013, răstimp în care a izbutit să urce din liga a treia până în primul eșalon, se bazează pe omogenitatea grupului cu care a reușit promovarea.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CELTA VIGO – LEGANES

 

VALENCIA – UD LAS PALMAS, luni 22.08, ora 23:00  (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Las Palmas vine pe ”Mestalla” într-un moment agitat pentru Valencia

Startul de sezon găsește pe Valencia într-un moment destul de agitat din pricina problemelor interne, iar vizita pe care o face pe ”Mestalla” UD Las Palmas provoacă destule griji printre suporterii ”liliecilor”. Insularii au lăsat o bună impresie în campionatul trecut, pe care l-au încheiat pe locul 11, destul de departe de zona sensibilă a clasamentului. Mai mult, Valencia n-a izbutit să câștige niciunul din cele două meciuri jucate cu Las Palmas în sezonul anterior, iar pe teren propriu, din 19 partide, n-a putut câștiga decât 6/

Valencia începe noul campionat cu aceeași bancă tehnică pe care a avut-o și la finalul celui precedent. Pako Ayestaran a fost al treilea antrenor al echipei într-un sezon început cu Nuno Espirito Santo și continuat cu Garry Neville. Deși dat afară după 13 etape, Nuno a rămas cu cel mai bun procentaj, obținând 5 victorii în 13 meciuri. Ayestaran a obținut 3 victorii în 8 partide, cel mai slab palmares avându-l Garry Neville, cu 3 victorii în 16 partide.

Vara a fost destul de agitată la Valencia, cu multe plecări și veniri. Doi portughezi, ambii proaspăt campioni europeni, au ținut capul de afiș în această perioadă. Andre Gomes a plecat la Barcelona, pentru 60 de milioane de euro, iar Nani a fost adus de la Besiktas contra 8 milioane. El nu a putut fi însă înscris oficial la Liga Profesionistă din cauza regulii fair-play-ului financiar, Valencia fiind nevoită să se despartă mai întâi de unii jucători. În compartimentul defensiv se poartă cele mai multe discuții. Clubul ar dori să-l vândă pe Abdenour, însă oferte are Mustafi, dorit în principal de Arsenal. Nici situația lui Paco Alcacer nu-i clară, el fiind solicitat de Barcelona, la fel ca și portarul Diego Alves.

Las Palmas și-a păstrat toți jucătorii importanți, Quique Setien completându-și lotul cu uruguayanul Lemos, adus de la Rubin Kazan cu două milioane de euro, cu croatul Livaja, tot de la Rubin, dar și cu Kevin Prince Boateng, luat liber de contract de la AC Milan.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VALENCIA – UD LAS PALMAS

 

                       PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă