Articolul urmator

FIORENTINA-MILAN: MONTELLA VREA SĂ CONTINUE SERIA POZITIVĂ

FIORENTINA-MILAN: MONTELLA VREA SĂ CONTINUE SERIA POZITIVĂ

Milan a adunat două victorii consecutive și încearcă s-o lege pe-a treia, pentru a rămâne în zona nobilă a clasamentului din Serie A. Demersul nu-i însă deloc simplu, căci trupa lui Montella merge azi la Florența pentru a întâlni o Fiorentina ce n-a mai pierdut din etapa inaugurală, când a fost învinsă de Juventus. Tot ideea continuării seriei pozitive o are și Inter, echipa lui Frank de Boer având de jucat acasă, cu Bologna. Se joacă 6 partide în Italia azi și 3 în Franța, cu Nice căutând să-și recapete primul loc, ocupat acum de Monaco. Dar și 4 în Spania, unde Atletico încearcă să revină pe podium și să se apropie la două puncte de liderul Real Madrid și unul de Barcelona, condiția fiind să câștige cu Deportivo, acolo unde Florin Andone încă se află în căutarea primului gol. Probleme sunt și la West Ham United, care vine la ora meciului cu Southampton după 3 eșecuri consecutive, iar antrenorul Slaven Bilic începe să aibă emoții. Programul zilei cuprinde și un interesant derby la Praga, între Sparta și Slavia, dar și o nouă cursă de Moto GP. Detalii, avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

WEST HAM – SOUTHAMPTON, ora 18:00 (ANGLIA PREMIER LEAGUE)

Situație delicată pentru Bilic

West Ham nu are voie să mai greșească. Departe de forma din sezonul trecut, formația londoneză se chinuie în actuala Premier League, unde înaintea etapei a 6-a ocupa abia locul 18, retrogradabil, cu 3 puncte. Nici Southampton nu o duce extraordinar, dar se află mai sus, pe a 14-a poziție, cu 5 puncte în cont.

Numai cu Bournemouth, 1-0 acasă, a putut aduna West Ham puncte. Dintre cele 4 eșecuri, toate cu gol dat și luat, ultimele 3 sunt consecutive, aceasta serie negativă înregistrându-se pentru prima dată sub comanda lui Slaven Bilic. Ba, ultimele două au fost și categorice, 2-4 și cu Watford pe teren propriu, și ”afară” cu West Bromwich. Situația delicată a început să-i pericliteze poziția antrenorului, mai ales că ”ciocănarii” nu au bifat decât două triumfuri în precedentele 8 prezențe în Premier League.  Din postura de gazde au pierdut două din anterioarele 4 dispute. Totuși, aceste două înfrângeri sunt unicele de 19 vizite primite încoace, ultimele 13 terminate toate cu gol marcat.

Southampton tocmai a obținut primul succes stagional, 1-0 acasă cu Swansea. Alte două puncte le obținuse din remize tot pe propria arenă, din cele două vizite făcute revenind de fiecare dată întrecută, mereu cu câte două goluri încasate. Deplasările stagiunii trecute le încheiase cu 3 partide fără eșec, printr-un egal urmat de două victorii.

Gazdele au nevoie să înscrie, dar probleme medicale au exact doi oameni de gol, Andy Carroll și Andre Ayew. În aceeași situație se mai găsesc D. Sakho și Cresswell. ”Sfinții” au și ei accidentații lor, pe Boufal și Pied.

Fiecare echipă s-a impus pe propria arenă acum un sezon, West Ham cu 2-1, Southampton cu 1-0. Londonezii nu s-au înclinat decât o dată în anterioarele 5 vizite ale ”sfinților”, 1-3 în august 2014

AICI GĂSIȚI COTELE LA WEST HAM – SOUTHAMPTON

 

ATLETICO – DEPORTIVO LA CORUNA ora 17:15 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Atletico și-a revenit, va putea rezista Depor?

Atletico încearcă să-și continue seria invincibilă. După un start de sezon cu probleme, cu egaluri în primele două etape, echipa condusă de Diego Simeone a apăsat pe accelerație: întâi a obținut două victorii concludente fără gol luat, 4-0 la Vigo și 5-0 cu Gijon, apoi s-a întors cu un 1-1 în fața Barcelonei, pe ”Camp Nou”. Precum ediția trecută, mizează deja pe cea mai bună apărare, golaveraj 11-2. Înaintea etapei a 6-a era pe locul 4, cu 9 puncte. Ultimul eșec în campionat l-a suferit acum 7 meciuri, 1-2 ”afară” cu Levante. Pe ”Calderon”, madrilenii nu s-au mai înclinat de 19 jocuri, de la un 1-2 cu FC Barcelona, luând un singur gol de 6 vizite primite încoace.

Doar în runda inaugurală a putut La Coruna să învingă, 2-1 acasă cu Eibar. Ulterior, a pierdut de două ori pe teren propriu, numai la limită, în timp ce în deplasare a înregistrat două remize albe. De 4 partide încoace, Florin Andone și colegii lui au trimis doar o dată mingea în poarta adversă: cu 5 puncte se aflau pe a 13-a poziție după 5 runde. Pe de altă parte, victoria cu Eibar e doar a doua din precedentele 13 apariții în Primera, inclusiv cu ediția trecută, și numai a doua de 27 de jocuri încoace, 12 încheiate cu egaluri. Altfel, ”afară” nu au mai cedat de 6 partide, 5 terminate cu remize, însă un 2-0 la Villarreal este unicul lor triumf din ultimele 14 deplasări (9 remize).

Accidentați de mai multă vreme, Tiago, Moya și Cerci continuă să fie pe mâna medicilor lui Atletico. Într-o situație asemănătoare se găsesc, în cealaltă tabără, Sidnei și Joselu.

Atletico s-a descurcat mai bine stagiunea anterioară, cu un 1-1 ”afară” urmat de un 3-0 acasă. De altfel, ”roș-albii” sunt neîntrecuți de 9 dueluri directe, 7 dintre ele câștigate și tot atâtea încheiate fără gol luat. Ultimul triumf al lui Deportivo, și unicul de 15 precedente încoace, a fost un 2-1 acasă în noiembrie 2009. În ”Calderon” nu s-a mai impus din noiembrie 1999, scor 3-1. De atunci, madrilenii au realizat un egal și 10 victorii, ultimele 5 la zero.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO – DEPORTIVO LA CORUNA

 

FIORENTINA – AC MILAN, ora 21:45 (ITALIA, SERIE A)

Fiorentina și Milan încearcă să confirme

Două echipe în formă sunt Fiorentina și Milan. După un debut de campanie mai puțin reușit, ambele și-au revenit: cu un joc mai puțin, gazdele se găseau înaintea etapei a 6-a pe locul 10, cu 7 puncte, pe când adversara se afla pe a 6-a poziție, cu 9 puncte.

O singură înfrângere a încasat Viola. Acest lucru s-a întâmplat în runda inaugurală, 1-2 la Torino cu campioana Juventus. Ulterior, și-a trecut în cont două victorii cu 1-0 acasă, cu Chievo și AS Roma, pentru ca apoi să se întoarcă de la Udine cu un 2-2. Pe ”Artemio Franchi” nu s-a mai înclinat de 3 meciuri, cu un egal și două succese, toate fără gol luat, înregistrând numai un eșec în precedentele 11 vizite primite.

Milan s-a impus în precedentele două jocuri fără să ia gol, 1-0 la Genova cu Sampdoria și recentul 2-0 cu Lazio, succese venite după un neașteptat 0-1 chiar pe ”San Siro” cu Udinese. În prima deplasare stagională pierduse la Napoli (2-4). ”Afară” a triumfat într-o treime din anterioarele 9 dispute, de 6 deplasări încoace intercalând mereu câte un eșec cu câte o victorie.

Doar Astori și Vecino, victime ale unor dureri musculari, provoacă griji în tabăra Viola după ce Kalinic a fost recuperat. De partea cealaltă, sunt mai mulți ”diavoli” cu probleme de sănătate, anume Zapata, Bertolacci, M. Fernandez, Antonelli, Sosa, doar ultimii doi având șanse de recuperare.

Cu 2-0 a învins fiecare formație în meciurile din ediția trecută. Milan nu a mai câștigat pe ”Artemio Franchi” din martie 2014, scor 2-0, singura sa victorie de 5 apariții încoace în fief-ul Viola.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FIORENTINA – AC MILAN

 

SPARTA PRAGA – SLAVIA PRAGA, ora 16:30 (CEHIA 1.LIGA)

Sparta stă mai bine înaintea derbyului

Sparta așteaptă derbyul cu Slavia din postura de echipă imbatabilă în elita cehă. Înaintea etapei a 8-a, recenta învinsă a Stelei din preliminariile Champions League se afla pe locul 3, cu 15 puncte, două mai puține decât liderul Zlin. Totuși, putea sta mai bine dacă nu doar remiza în ultimele două runde, precedate de 3 victorii la rând. Elevii lui Zdenek Scasny au început traseul de acasă cu două succese, urmate de un 2-2 cu Mlada Boleslav. Ei au cea mai bună apărare într-un golaveraj 13-5. Ultimul lor eșec în campionat a fost acum 8 confruntări, în mai, 0-1 la Brno. Pe propria arenă nu s-au mai înclinat de 5 meciuri și au numai un eșec de 20 de vizite primite încoace.

Cu un joc mai puțin, Slavia se afla înaintea noii etape pe locul 7, cu 9 puncte. A pierdut o singură dată, 1-3 pe terenul campioanei Viktoria Plzen. De pe teren străin s-a mai întors cu două remize. În cele 6 meciuri disputate a marcat mereu, dar puțin, golaverajul său fiind 10-8. Același insucces de la Plzen este unicul din anterioarele 13 prezențe în campionat: pe teren străin nu a mai învins de 3 jocuri (un eșec, două egaluri) și a triumfat numai o dată în precedentele 6 deplasări.

Fiecare echipă a câștigat acasă stagiunea trecută, Sparta cu 3-1, Slavia cu 1-0 în unica sa victorie din precedentele 7 dueluri directe. În octombrie 2008 s-a consemnat ultima înfrângere acasă a Spartei în fața marii rivale , scor 1-4.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPARTA PRAGA – SLAVIA PRAGA

 

MOTO GP

Rossi și Lorenzo se duelează și-n declarații

Cursa de astăzi de Moto GP de la Aragon (Gran Premio Movistar de Aragon) a trecut aproape în plan secund pentru că toată lumea din motorsport discută imensul scandal în care protagoniști sunt doi coechipieri, ambii campioni mondiali, Valentino Rossi și Jorge Lorenzo. Cei doi oameni de la Yamaha nu sunt la primul război, ei având de-a lungul timpului mai multe clinciuri, cel mai mare fiind înregistrat la finalul sezonului trecut, când Rossi l-a acuzat pe Lorenzo că l-a ajutat pe Marc Marquez să câștige titlul mondial.

Acum, cel care a început scandalul a fost spaniolul care l-a arătat cu degetul pe italian deoarece la ultima cursă, cea de la Misano de acum două săptămâni, acesta a făcut o depășire extrem de periculoasă. „E o glumă proastă. Eu zic să nu mai depășim niciodată, Lorenzo exagerează”, a fost răspunsul veteranului din MotoGP. Lorenzo, triplul campion mondial, a replicat: „Sunt convins că am dreptate. Am văzut și reluările. Pe motocicletă nu îi pot vedea poziția exactă, dar pe imagini se vede că era mult prea aproape de mine, deci da, îmi asum părerea”.

În prima zi de antrenamente pe MotorLand Aragon, Dani Pedrosa (Honda) a fost cel mai rapid. Spaniolul confirmă forma excelentă în care se află, Pedrosa fiind cel care a câștigat acum două săptămâni în San Marino, chiar la Rossi acasă, italianul mulțumindu-se atunci cu locul doi, ultima poziție a podiumului fiind ocupată de Lorenzo.

Honda poate să spere din nou la un rezultat mare pentru că în spatele ibericului s-a clasat coechipierul său Marc Marquez și britanicul Cal Crutchlow, tot pe o motocicletă Honda. Valentino Rossi a fost doar al 4-lea, dar mai rapid cu aproape 3 zecimi decât Jorge Lorenzo, „prietenul” său de la Yamaha.

Andrea Ianone (Ducati) nu va fi prezent astăzi pe circuitul iberic. Italianul a luat această decizie la recomandarea medicilor. Acesta speră la o recuperare completă după ce acum două săptămâni, în timpul
antrenamentelor desfășurate în San Marino, a suferit o leziune la o vertebră.

Cum arată clasamentul pentru titlul mondial:

1. Marc MARQUEZ (Honda) 223p
2. Valentino ROSSI (Yamaha) 180p
3. Jorge LORENZO (Yamaha) 162p
4. Dani PEDROSA (Honda) 145p
5. Maverick VIÑALES (Suzuki) 136p

AICI GĂSIȚI COTELE LA MOTO GP 

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă