ZIARELE DE AZI, 14 FEBRUARIE 2013

ZIARELE DE AZI, 14 FEBRUARIE 2013

 

Nu prea e loc de ”Valantines Day” în presa sportivă de azi. Nici măcar în cea de tip tabloid, din Anglia. Altele sînt subiectele cu care se iese la înaintare.

Marca are un titlu legat de poza cu golul lui Cristiano Ronaldo, dar și de situația Madridului, care e un pic ”în aer” după meciul tur de aseară. As are aceeași imagine pe copertă și pedalează pe ideea că totul se va decide la Manchester. El Mundo Deportivo dă un preț estimativ al lui David Villa, posibilă țintă de mercato în vară pentru multe cluburi, iar Sport are un interviu exclusiv cu Xavi. Ambele ziare catalane au ca trimitere principală problemele Realului în cursa pentru cîștigarea celei de-a 10-a Ligi a Campionilor.

L`Equipe a ieșit pe copertă cu meciul de pe ”Bernabeu”. Gazzetta dello Sport, dar și Corierre dello Sport și TuttoSport rămîn cu Juventus ca subiect principal. A Bola și O Jogo abordează teme interne, de asemenea argentinienii de la Ole. Nemții de la Kicker au ieșit cu meciul de la Donețk și unul dintre personajele sale, Hummels.

Pentru diversitate vă ofer și o selecție a tabloidelor britanice de azi, The Sun, Daily Mirror și DailyStar.

Dacă doriți să citiți variantele on-line ale acestor publicații, o puteți face cu un simplu click pe fiecare nume în parte. Majoritatea au un conținut diferit pe on-line față de ediția tipărită, dar există la unele și posibilitatea, contra-cost, de a citi ”ziarul” in format pdf.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă