Articolul precedent
Articolul urmator

STEVEN GERRARD, THE STORY

STEVEN GERRARD, THE STORY

Pe 30 mai a fost ziua lui Steven Gerrard. E inutil să încerc acum să explic cine este Steven Gerrard și ce reprezintă el pentru Liverpool și pentru fotbal, în general. N-am această intenție și nici nu cred că ar fi cazul. S-au scris și povestit atîtea despe ”Steve G” încît simt că n-ar mai fi loc de alte rînduri. Cel puțin acum.



Cel mai bine cred că ar fi să lăsăm imaginile să vorbească! Se spune că o imagine face cît o mie de cuvinte. Așa că vă propun să vedeți două filme documentare cuși despre Steven Gerrard. Sînt parcurse acolo destule momente importante din cariera celui mai important fotbalist din lotul actual al lui Liverpool.

Primul film se numește ”My Story” și e, de fapt, o trecere în revistă, făcută chiar de el, a unor borne semnificative. E structurat în 6 părți.

Cel de-al doilea film, se numește ”A year in my life”. Se referă la, probabil, cel mai important an din cariera lui Steven Gerrard. Un an pe care nu are cum să-l uite. Poate că ați ghicit despre ce e vorba. Dacă n-ați ghicit, veți descoperi totul cu și mai mare plăcere.

Nu trebuie să fii neapărat suporter al lui Liverpool pentru a-l admira pe Gerrard. De fapt, cred că despre un fotbalist se poate spune că este foarte mare abia atunci cînd este admirat, nu neapărat iubit, ci admirat și respectat inclusiv de suporterii echipelor adverse.

Vizionare plăcută!

Pentru început, ”My Story”, în 6 părți:

PARTEA 1

PARTEA A 2-A

PARTEA A 3-A

PARTEA A 4-A

PARTEA A 5-A

PARTEA A 6-A

Și acum, vă propun să descoperiți, sau să vă reamintiți, care a fost cel mai important an al carierei lui Steven Gerrard. ”A year in my life”:

3 Comentarii
  • stefan spune:

    Felicitari Andrei pentru cea ce faci

  • Cristian spune:

    Am vazut aceste doua filme mai demult , insa nu ai cuvinte ca sa poti descrie o asemenea LEGENDA . Dupa parerea mea legenda esti putin spus , este un jucator si un om de mare caracter . Nu ii iubit pe degeaba si nu toata lumea incearca sa il aiba ca idol . Poate la anul o sa reusesc sa`mi implinesc si eu visul si sa ajung pe Anfield , si de ce nu , sa il intalnesc si pe Stevie .

  • Andrei Tudor spune:

    Unul dintre jucatorii datorita caruia am inceput sa ma uit cu placere la fotbal si sa iubesc Liverpool..alaturi de Raul, Del Piero…legende vii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă