Articolul precedent

GOLURILE ANULUI 2013

GOLURILE ANULUI 2013

Ne-am despărțit de ceva vreme de anul 2013. Am intrat, fotbalistic vorbind, destul de mult în anul 2014, curînd se vor relua și cupele europene. Poate ca nu e prea tîrziu însă să ne reamintim ceea ce a fost frumos în anul pe care recent l-am încheiat.

Am descoperit întîmplător un top al celor mai frumoase goluri ale anului 2013. Mai exact 100 de goluri, pe care m-am gîndit că merită să le vadă toată lumea. Veți regăsi cîteva reușite cunoscute, dar și nume mai puțin vizibile, de jucători mai puțini cunoscuți, din campionate mai puțin expuse. Inclusiv din fotbalul feminin. Cu comentarii în diverse limbi, ceea ce face grupajul și mai atractiv.

Nu-mi dau seama daca lipsește vreunul. Dacă s-ar mai fi putut regăsi și alte goluri în acest top. Dacă aveți vreo idee, nu ezitați să mi-o trimiteți, astfel încît să poată fi văzută de toată lumea.

Iar dacă doriți să faceți o comparație cu golurile anului 2012, le găsiți AICI.

Vizionare plăcută!

3 Comentarii
  • dragunoi laurentiu spune:

    interesant sezon, david luiz e cu 2 goluri in acest top iar messi doar cu unul :)

  • BVG spune:

    Golurile sunt fabuloase, dar am gasit si golul 101:

  • Vladimir Dohatcu spune:

    Un top foarte interesant, o selectie intr-adevar din toata lumea. E placut sa vezi goluri frumoase si din afara Europei. Pe cele de aici le vedem la tine in emisiune de cele mai multe ori, dar goluri marcate pe celelalte continente avem mai rar ocazia sa vedem. O munca impresionanta a persoanei/persoanelor care au realizat acest top, cu toate ca nu sunt total de acord cu ordinea in care le-a pus, dar asta este o chestie subiectiva. Oricum, felicitari pentru descoperirea acestui clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă