AZI SE DAU PRIMELE LOCURI DIN PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR

AZI SE DAU PRIMELE LOCURI DIN PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR

Azi vom afla primele echipe ce se vor regăsi la tragerea la sorți a play-off-ului Ligii Campionilor. Dorința participantelor de a obține acest avantaj e evidentă, căci, dincolo de posibilitatea de a duce mai departe visul numit grupele Ligii, el garantează prezența în faza grupelor Europa League, ceea ce reprezintă oricum o performanță. Programul zilei de azi oferă mai puține partide decât al zilei de miercuri, când vor intra în joc și echipele românești, iar atenția e reținută de confruntarea dintre Steaua Roșie și Ludogorets, după 2-2 în tur, dar și tentativele celor de la Qarabaq și Apoel Nicosia de a furniza surprizele acestei faze împotriva celor de la Victoria Plzen și Rosenborg. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

 

STEAUA ROȘIE BELGRAD – LUDOGORETS, ora 21:30 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Steaua Roșie e favorită după 2-2 în tur

Moți, Prepeliță și Keșeru dispută cu Ludogorets, la Belgrad, meciul decisiv contra sârbilor de la Steaua Roșie pentru intrarea în play-off-ul Champions League. Prima manșă din Bulgaria s-a terminat 2-2 (Jonathan Cafu 43, Keșeru 76 – Katai 48, Kanga 66).

Steaua Roșie nu a început prea convingător noul sezon. În turul 2 preliminar i-a eliminat cu oarece emoții pe maltezii de la FC Valletta printr-un dublu 2-1. Apoi, în campionat, a făcut 2-2 cu Napredak și a trecut cu 3-1 de Metalac, ambele partide acasă. Ceva mai devreme, trupa din Belgrad învinsese în ultimul test, 3-1 cu Radomlje după ce pierduse cu Pandurii Tg. Jiu (2-4) în singurul eșec din anterioarele 10 confruntări, 7 dintre ele câștigate, indiferent de întrecere. De 14 jocuri oficiale, ”roș-albii” marchează mereu: ultima care le-a rezistat a fost Vojvodina, 0-0 în aprilie, în campionat. Totuși, au și luat constant gol de 5 dispute încoace.

Înainte de Steaua Roșie, Ludogoreț îi depășise pe muntenegrenii de la Mladost Podgorica printr-o dublă victorie fără gol primit, 2-0 acasă și 3-0 ”afară”. Anterior, dacă sezonul trecut l-a terminat cu două eșecuri, trupa din Razgrad a mers mai bine în pregătirile din această vară. A început cu două victorii, cu Slavia Praga (2-1) și Dinamo Tbilisi (3-0), a continuat cu un egal (1-1 cu Dinamo Moscova), apoi un eșec (1-2 cu Dinamo Kiev), pentru ca încheierea, mai lejeră, să o facă un 3-0 cu Lokomotiv Gorna, una dintre cele mai bune echipe din liga a doua bulgară. Recent, și-a întărit lotul cu fundașii Palomino (ex-Metz) și Plastun (ex-Karpati Lvov) și cu mijlocașul Campanharo (Bragantino).

Până la înfruntarea din tur, cele două grupări se mai întâlniseră doar într-o partidă de verificare, în noiembrie 2015. Atunci, Ludogoreț a câștigat pe teren propriu cu 3-1 (Marcelinho, Cafu, Lucas – Donald Mitchell).

AICI GĂSIȚI COTELE LA STEAUA ROȘIE BELGRAD- LUDOGORETS

 

QARABAQ – VICTORIA PLZEN, ora 19:30 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Qarabaq forțează surpriza cu Victoria Plsen

Azerii de la Qarabah se bat cu cehii de la Viktoria Plzen pentru un bilet în play-off-ul Champions League. Manșa întâi din turul 3 preliminar nu a avut câștigătoare, scor 0-0, în prima partidă din istorie dintre cele două formații.

Gazdele au disputat și a doua fază eliminatorie. Învinsa lor s-a numit Dudelange, din Luxemburg, după 2-0 pe propria arenă și 1-1 ”afară”. Acestea au fost primele meciuri oficiale ale lui Qarabaq din actuala stagiune. Anterior, echipa antrenată de Kurban Kurbanov din iulie 2008 realizase eventul în Azerbaidjan, cu un singur eșec în ultimele 22 de partide interne (20 câștigate), iar în pregătiri pierduse cu Innsbruck (0-1) pentru a o depăși pe Zenit St. Petersburg, scor 1-0.

Plzen a intrat direct în turul 3 preliminar. Ulterior, a debutat și în campionat, 2-1 la Jihlava. Dacă sezonul trecut l-a încheiat cu 3 înfrângeri la rând, două fără să fi marcat, Viktoria și-a revenit în jocurile de verificare. În acest interval a realizat 4 victorii, ultima fiind un 1-0 cu Basaksehir, și două egaluri. Trupa pregătită de Roman Pivarnik a învins în ultima deplasare, însă pe teren străin nu s-a impus decât în jumătate din ultimele 8 apariții oficiale, 3 dintre ele terminate fără gol dat.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA QARABAQ – VICTORIA PLZEN

 

APOEL NICOSIA – ROSENBORG, ora 20:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Rosenborg speră ca 2-1 din tur să fie suficient la Nicosia

Apoel Nicosia și Rosenborg Trondheim susțin manșa secundă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. În primul meci, norvegienii au triumfat pe teren propriu cu 2-1 (Gytkjaer 22, Skjelvik 45 – Efrem 67).

Formația cipriotă a intrat în competiție odată cu faza a doua eliminatorie, când i-a eliminat pe galezii de la TNS fără gol primit, 0-0 ”afară” și 3-0 acasă. Acel succes este singurul din ultimele sale 6 prezențe în Ligă. APOEL încă nu a început campionatul. În ultimele săptămâni a avut programate mai multe partide de pregătire. Printre rezultate se remarcă 1-1 cu Viitorul Constanța și 2-1 cu Pas Ioannina. Pe propria arenă nu s-a mai înclinat de 13 meciuri oficiale, indiferent de întrecere, de la un 1-2 cu Doxa pe 3 ianuarie.

Rosenborg are avantajul că se află în plin campionat. Mai mult, îi merge bine, fiind lider detașat, cu doar un eșec în 17 etape jucate. În faza precedentă a Ligii, trupa din Trondheim a depășit-o pe Norrkoping, după 3-1 pe propria arenă și 2-3 în Suedia. Acea înfrângere este unica din ultimele 23 de jocuri oficiale, în toate competițiile, începând de la un 0-1 la Odd în runda inaugurală din campionat. În rest, a realizat 4 egaluri și 18 victorii. De 6 dispute înscrie mereu, dar în 5 dintre ele a și luat gol.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA APOEL NICOSIA – ROSENBORG

 

DINAMO TBILISI – DINAMO ZAGREB, ora 20:08 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Dinamo vs Dinamo, cu croații din Zagreb mari favoriți

Dinamo Tbilisi nu are deloc o misiune facilă în fața celor de la Dinamo Zagreb. În prima confruntare din turul 3 eliminatoriu al Champions League, totodată singura all-time dintre cele două grupări, croații nu au iertat pe teren propriu, unde s-au impus cu 2-0 (Soudani 39, Coric 42).

De armenii de la Alaskkert a trecut Dinamo Tbilisi în etapa a doua preliminară, prin 2-0 acasă și 1-1 în deplasare. Acea victorie este, totuși, unica din ultimele 7 apariții în Ligă. Formația georgiană încă nu a început campionatul intern: pe cel trecut l-a terminat cu 3 succese consecutive. În perioada de pregătire a avut parte de adversari tari, înregistrând o victorie (2-0 cu Maccabi Haifa), un egal (1-1 cu Legia Varșovia) și două insuccese (0-3 cu Ludogorets, 0-2 cu Dinamo Kiev). Acasă este invincibilă de 6 dispute, în toate competițiile, începând de la un 0-1 cu Dila în campionat, pe 17 martie.

Dinamo Zagreb tocmai a făcut 1-1 pe teren propriu cu Slaven Koprivnica, în campionat, după ce legase numai triumfuri în precedentele 4 partide oficiale din acest sezon. Printre ele s-au numărat și cele din turul 2 eliminatoriu al Ligii, 2-1 și 3-2 cu Vardar Skopje, din Macedonia. ”Roș-albii” sunt imbatabili de 15 jocuri oficiale, indiferent de întrecere, de la un 0-1 la Split cu Hajduk, pe 20 martie: 13 din aceste înfruntări au fost câștigate și în tot atâtea au marcat. În deplasare nu a mai cedat de 6 jocuri, cu o remiză albă și 5 succese, ultimele 4 la rând. În privința ”amicalelor”, în această vară se remarcă un 0-0 cu Steaua și un 1-0 cu FC Copenhaga.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DINAMO TBILISI – DINAMO ZAGREB

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă