Articolul precedent

TOTTENHAM TESTEAZĂ SITUAȚIA LUI LIVERPOOL

TOTTENHAM TESTEAZĂ SITUAȚIA LUI LIVERPOOL

Cea mai bună apărare a sezonului trecut de Premier League pune la încercare astăzi un atac care a arătat interesant în precedenta deplasare pe un stadion londonez, pe ”Emirates”, când a dat 4 goluri, dar apoi a dezamăgit pe terenul lui Burnley, unde n-a mai dat niciunul și a pierdut, în ciuda unei posesii uriașe. Tottenham-Liverpool e meciul zilei, dar confruntări interesante vin și din Spania, acolo unde, într-un duel european, Celta Vigo încearcă să-și refacă imaginea șifonată chiar pe ”Bernabeu”, din Italia, cu un ”clasic” al Serie A, Lazio-Juve, Germania, cu un meci de Champions League, Leverkusen-Monchengladbach, dar și din Liga 1 de la noi, unde Steaua joacă pe terenul celor de la Pandurii. Nu-s singurele partide ale zilei, toate cotele și detaliile sunt mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

PANDURII – STEAUA, ora 21:00 (ROMÂNIA, LIGA 1)

Meci de tratament pentru Steaua

Steaua încearcă să-și trateze rănile produse de eliminarea din play-off-ul Champions League (0-5 și 0-1 cu Manchester City) la Drobeta Turnu Severin, contra Pandurilor. Cele două formații sunt, alături doar de Dinamo, neînvinse în actuala Liga 1: oltenii au 9 puncte după 5 etape, ”roș-albaștrii” au strâns 10 în 4 jocuri, având de disputat restanța cu CSMS Iași.

Două victorii și 3 egaluri a realizat Pandurii, însă doar a remizat în ultimele două runde. Mai greu i-a fost pe teren propriu: traseul de acasă l-a început cu o victorie obținută abia în prelungiri, 2-1 cu CSU Craiova, după care au urmat două remize, 0-0 cu Astra și 1-1 cu CFR Cluj. Cu tot cu sezonul trecut, trupa condusă de Petre Grigoraș este invincibilă de 11 meciuri, 4 dintre ele câștigate: ultimul eșec, totodată unicul de 19 partide încoace, l-a suferit chiar cu Steaua și tot pe ”Municipal”, 0-1 pe 30 martie. Pandurii a evoluat recent și în preliminariile Europa League, dar a fost eliminată repede, 1-3 și 1-2 cu Maccabi Tel Aviv.

Eșecurile cu City sunt singurele suferite de Steaua în actuala stagiune. Între cele două confruntări cu gruparea engleză s-a intercalat derbyul cu Dinamo, din runda trecută, terminat 1-1 acasă, în primul meci din acest campionat în care a ratat puncte. Anterior, trupa lui Laurențiu Reghecampf legase 3 succese, două în deplasare, la Ovidiu (3-1 cu Viitorul) și la Botoșani (2-0). În Liga 1 nu a mai cedat de 7 meciuri, iar un 0-2 pe terenul Astrei este unica înfrângere din precedentele 15 jocuri, cu tot cu ediția trecută.

De patru ori s-au înfruntat cele două echipe în stagiunea anterioară. Steaua s-a impus în ambele partide din deplasare, 3-0 și 1-0, încheind numai 1-1 acasă. Ultimul triumf al Pandurilor a fost un 3-1 pe propria arenă, în martie 2015.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PANDURII – STEAUA

 

TOTTENHAM – LIVERPOOL, ora 14:30 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Tottenham e fără succes cu Liverpool din 2012

Un interesant duel dintre Tottenham și Liverpool deschide a 3-a etapă din Premier League. Este o dispută între o formație care s-a remarcat sezonul trecut, terminat pe locul 3 cu cea mai bună apărare (35 de goluri încasate), și alta care a dezamăgit oarecum: a 8-a poziție ocupată o ține în afara cupelor continentale.

Spurs a început bine și noua ediție. Are 4 puncte după 1-1 ”afară” cu Everton și 1-0 acasă cu Crystal Palace. Acest ultim rezultat reprezintă, inclusiv cu sezonul precedent, prima victorie în campionat după o pauză de 5 jocuri, cu 3 egaluri și două eșecuri. Pe de altă parte, 1-2 cu Southampton din trecuta lună mai este singurul insucces din ultimele 9 vizite primite. Problemă: golgheterul Harry Kane nu a înscris niciodată în august, deși în această lună a jucat 9 meciuri, respectiv 545 de minute.

Liverpool a pornit tare actuala stagiune, 4-3 pe terenul lui Arsenal, după care s-a împiedicat rău la Burnley, 0-2, cu toate că a avut o posesie de 80 la sută. S-a ridicat apoi  repede cu ajutorul modestei Burton, din liga a doua, pe terenul căreia s-a impus cu 5-0 în Cupa Ligii. Oricum, acel eșec este primul suferit de ”cormorani” în Premier League după 4 runde de imbatabilitate, cu două remize și două succese. Nu e de omis nici faptul că ei au învins numai o dată în precedentele 4 deplasări. Trupa germanului Jurgen Klopp nu a primit gol doar în două din precedentele 13 înfruntări cu echipele de top.

La gazde, portarul Hugo Lloris continuă să fie accidentat, în vreme ce M. Dembele este suspendat. A fost recuperat, în schimb, Wimmer. În tabăra cealaltă, Emre Can și Origi sunt incerți, refăcut după durerile la umăr fiind nou-venitul Sadio Mane. Inapți rămân J. Gomez și Karius.

Confruntările din stagiunea 2015-2016 s-au încheiat cu remize, 0-0 la Londra, 1-1 pe ”Anfield”. Însă, Liverpool nu a cedat deloc în ultimele 7 dueluri directe, 5 dintre ele câștigate, cu un total de 19 goluri date și numai 5 luate. Anteriorul triumf al lui Tottenham datează din noiembrie 2012, 2-1 pe ”White Hart Lane”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA TOTTENHAM – LIVERPOOL

 

LAZIO ROMA – JUVENTUS TORINO, ora 19:00 (ITALIA, SERIE A)

11 dueluri directe fără succes pentru Lazio

Lazio încearcă să obțină ceea ce nu a mai putut de 11 dueluri directe, în toate competițiile: să o bată pe Juventus. În acest interval, torinezii au realizat un egal și 10 succese, inclusiv în ultimele 7 dispute. Romanii și-au trecut în cont precedentul succes în ianuarie 2013, scor 2-1 acasă în Cupă, totodată singurul triumf de 21 de precedente încoace. În Serie A, bilanțul este și mai dureros. Lazio a trecut ultima oară de Juventus tocmai în decembrie 2003, 2-0 la Roma. Din acel moment, ”Bătrâna Doamnă” a bifat 17 victorii și 6 egaluri.

Preluată din aprilie 2016 de Simone Inzaghi, Lazio a pornit decis noul sezon, dovadă triumful excentric de la Bergamo, 4-3 cu Atalanta. În partidele de pregătire a scos rezultate precum 1-0 cu Brighton și 0-0 cu Monchengladbach. Anterior, campania trecută o încheiase printr-un 2-4 pe propria arenă cu Fiorentina, unicul eșec de 3 vizite primite încoace. În același timp, nu s-a impus decât în 4 din precedentele 14 apariții pe ”Olimpico”.

Și Juventus a învins în runda inaugurală, 2-1 la Torino cu Fiorentina. Nu a pierdut nici în testele verii, cu două remize și 4 victorii. Remarcabil, trupa condusă de Massimiliano Allegri s-a înclinat numai o dată, 1-2 la Verona, de 29 de meciuri de campionat, însă acest eșec a survenit când nimic nu mai conta, ”bianco-nerii” având atunci deja titlul în buzunar. În tot sezonul anterior ei au strâns 5 înfrângeri, 4 dintre ele în deplasare.

Romanii au întregul lot la dispoziție, doar Keita fiind incert. Abia refăcut după unele probleme medicale, Ștefan Radu nu pare să intre în calcule, fundaș stânga urmând să fie tot belgianul Jordan Lukaku. La Juventus există doi absenți siguri, respectiv Marchisio și Sturaro.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LAZIO ROMA – JUVENTUS TORINO

 

BORUSSIA M.GLADBACH – LEVERKUSEN, ora 19:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Cel mai echilibrat duel al primei etape

Cel mai echilibrat meci al rundei inaugurale din Bundesliga are loc la Monchengladbach, unde Borussia o așteaptă pe Bayer Leverkusen. Este o dispută între două dintre reprezentantele Germaniei în grupele Champions League, vecine de clasament în ediția 2015-2016, terminată pe locul 4, respectiv 3.

Borussia are deja 3 partide oficiale în actuala stagiune, 3-1 și 6-1 cu Young Boys Berna în play-off-ul Ligii și 1-0 la Drochtersen, în Cupă. Fără eșec în ultimele 4 runde din trecuta campanie, gazdele au devenit tare de temut pe teren propriu, unde nu au cedat decât de trei ori în campionatul precedent, cu Mainz, Hamburg și Dortmund, fiind prima echipă care a răpus-o pe Bayern (3-1).  În rest, acasă au mai realizat 13 victorii din totalul de 17, plus un egal. Ultimele 7 triumfuri au fost consecutive. De asemenea, în numai două din anterioarele 29 de vizite primite nu au marcat. În ”amicalele” estivale au bifat 6 succese, două egaluri și doar un eșec.

Leverkusen a pierdut numai o dată în anterioarele 10 apariții din Bundesliga, 8 câștigate. Însă, acest lucru s-a petrecut chiar la Monchengladbach, 1-2 pe 7 mai. Sezonul trecut nu s-a descurcat deloc rău pe teren străin, de unde s-a întors cu 8 succese (din 18), 3 egaluri și 6 eșecuri. În actuala stagiune a disputat un prim joc oficial în Cupă, 2-1 la Hauenstein. În testele verii nu s-a înclinat deloc, cu două egaluri și 5 triumfuri.

Cele două grupări au făcut și o afacere în această vară: Monchengladbach l-a adus chiar de la Leverkusen pe Kramer cu 15 milioane de euro. Alți noi elevi ai lui Andre Schubert sunt Vestergaard, Benes, Doucoure, Strobl, la despărțiri apărând Granit Xhaka, Ritter, Hrgota, Nordveit, Brouwers, Stranzl. Și omologul Roger Schmidt are noutăți în efectiv: au venit Volland (ex-Hoffenheim, 20 de milioane de euro), Dragovic (ex-Dinamo Kiev, 18), Baumgartlinger, Ramazan Ocan, Danny da Costa, Schreck, au plecat Kramer, Wagener, Yulldelli, Kresici.

Ambele formații au absenți. Este vorba de Alvaro Dominguez, Doucoure, N. Schulz, M. Schulz, Sow, Drmici, respectiv Boder, da Costa, Dragovici, L. Bender, Kiessling și, mai ales, golgeterul Javi ”Chicharito” Hernandez.

Sezonul trecut, fiecare echipă a triumfat pe propria arenă, Borussia cu 2-1, Bayer cu 5-0. Ultimul succes al lui Leverkusen la Monchengladbach s-a consemnat în februarie 2014, scor 1-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BORUSSIA M.GLADBACH – LEVERKUSEN

 

REAL MADRID – CELTA VIGO, ora 21:15 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Celta e în suferinţă, Real e pe cai mari

Real și Celta își măsoară forțele după ce au avut un start total diferit în noua Primera. Dacă madrilenii au pornit tare, 3-0  cu Real Sociedad la San Sebastian, în schimb, galicienii au fost îngenuncheați chiar pe teren propriu de nou-promovata Leganes, scor 0-1.

Recent învingătoare în Supercupa Europei, 3-2 după prelungiri cu FC Sevilla, Real este de netrecut în Primera de 13 partide, toate câștigate. Ba, un 0-1 acasă în derbyul cu concitadina Atletico este singurul său eșec din ultimele 24 de jocuri. În ”amicalele” din această vară nu s-a împiedicat decât în primul, 1-3 cu PSG, completat apoi de 3 succese.

Celta a început actuala ediție la fel cum a terminat-o pe precedenta, cu un eșec fără gol dat. Mai mult, formația din Vigo a pierdut 3 din anterioarele 4 meciuri din Primera. După o victorie ”afară” aleargă de 3 dispute (un egal, apoi două înfrângeri): s-a impus în 4 din ultimele 14 vizite făcute, cu tot cu sezonul trecut. În testele estivale a avut un bilanț echilibrat, cu 4 triumfuri și tot atâtea insuccese.

Pentru această confruntare, Zinedine Zidane nu poate conta pe Cristiano Ronaldo, Benzema, Keylor Navas și Coentrao, toți în recuperare, doar Pepe având șanse să fie refăcut. Însă, pentru prima oară din mai încoace, tehnicianul francez are la dispoziție trio-ul median Modric-Casemiro-Kroos cu care s-a cucerit Liga. Totodată, cu Celta ar putea fi ultimul meci al lui James în tricoul ”blanco”, columbianul fiind nemulțumit că e rezervă. Dincolo, Eduardo Berizzo nu se bazează pe Beauvue și Ruben Blanco, ambii accidentați. Revine, însă, Cabral, îndepărtat o vreme din lot din rațiuni disciplinare.

Ultima vizită făcută de Celta pe ”Bernabeu” s-a terminat cu o fiesta a Realului, care s-a impus cu 7-1, după ce triumfase și în tur cu 3-1. Madrilenii au învins mereu în ultimele 4 dueluri directe, iar un 0-2 la Vigo, în mai 2014, este unicul lor eșec de 9 precedente încoace. Galicienii nu au mai câștigat în fief-ul campioanei Europei din noiembrie 2006, scor 2-1, de atunci suferind 4 înfrângeri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA REAL MADRID – CELTA VIGO

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă