LEIPZIG E PE CAI MARI ȘI VISEAZĂ

LEIPZIG E PE CAI MARI ȘI VISEAZĂ

Exact vinerea trecută în fața celor de la RB Leipzig se deschidea o perspectivă formidabilă, aceea de a fi, chiar și pentru o noapte, lider în Bundesliga. Lucrurile au mers chiar mai bine, eșecul Bayern-ului de la Dortmund oferindu-le oportunitatea de a petrece o săptămână pe prima poziție. Azi, o altă oportunitate se ivește, aceea de a se distanța la 6 puncte de bavarezi și apoi de a aștepta deznodământul confruntării acestora de mâine, cu Bayer Leverkusen. Condiția pentru Leipzig, care este pe cai mari și deja visează, e să bată la Freiburg, tot o nou promovată, nu atât de bine plasată, dar oricum pe o poziție liniștită în clasament. Programul zilei conține și partide din Spania, Franța, Belgia, din Liga 1 de la noi, dar și din diviziile inferioare ale acestor țări. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

CSM IAȘI – CSU CRAIOVA, vineri, 25.11, ora 20:30 (ROMÂNIA, LIGA 1)

Craiova încearcă să-și revină, dar și Iașiul caută același lucru

CSM Iași încearcă să iasă din perioada mai puțin bună prin care trece de câtva timp pe seama unei Craiova și ea lovită neașteptat runda precedentă. Runda a 17-a găsește echipa gazdă abia pe locul 12, cu 13 puncte, pe când adversara ocupă poziția secundă, cu 30 de puncte, 3 sub liderul Steaua.

Modestă și în atac (9 jocuri fără gol dat), și în apărare, golaveraj 13-19, Iașiul a remizat jocul trecut, 0-0 acasă cu Tg. Mureș, după 6 eșecuri consecutive, 5 partide din această serie terminându-le fără să fi marcat. Ultima victorie a fost un 3-2 pe teren propriu cu Pandurii, pe 20 septembrie, și este singura din ultimele 14 etape, 9 dintre ele pierdute. Două din cele 3 succese stagionale le-a realizat din postura de gazdă, plus două remize albe și 4 înfrângeri, 3 dintre dintre ele la zero.

Craiova a cedat etapa trecută chiar în Bănie, 0-1 cu Astra. Acest insucces a stopat o serie invincibilă de 4 partide, cu un egal și 3 victorii, toate cu câte două goluri date. Precedentul eșec a fost un 1-2 pe terenul Stelei și este singurul de 11 runde încoace. De altfel, 3 din totalul de 4 înfrângeri din actuala Liga 1 le-a suferit ”afară”, pe lângă două egaluri și 3 triumfuri. Notabil, oltenii au înscris în 7 din cele 8 deplasări, ei stând bine la realizări, golaveraj 23-16 (16 dintre reușite au venit în repriza a doua).

Cu 2-0 s-a impus CSU Craiova în tur. Acum o ediție, fiecare formație învinsese acasă, oltenii cu 3-2, Iașiul cu 3-0. În cele 3 dueluri directe din fieful moldovenilor, gazdele au cedat doar în primul, 1-3 în noiembrie 2014, după care au obținut două victorii (1-0, 3-0).

AICI GĂSIȚI COTELE LA CSM IAȘI – CSU CRAIOVA

 

RENNES – TOULOUSE, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Rennes e fără eșec acasă și are pretenții europene

Confruntare între două formații cu pretenții la un bilet în viitoarea Europa League. După 13 etape, gazdele ocupă locul 6, cu 21 de puncte, numai unul depărtare de țintă, iar rivalii se găsesc pe a 8-a poziție, cu 19 puncte.

Prima echipă din clasament cu golaveraj negativ, 14-17, Rennes nu a mai învins de două jocuri, cu un eșec și un egal. Totuși, recentul 0-4 ”afară” cu PSG este unica înfrângere din ultimele 6 partide, jumătate dintre ele câștigate, iar alte 5 terminate cu gol dat. Formația pregătită din iulie 2016 de Christian Gourcuff nu a pierdut deloc acasă în acest sezon, cu 5 victorii și două egaluri la unu, inclusiv în ultima vizită primită, cu Angers. Precedentul eșec a fost un 1-2 cu Bastia din finalul campaniei anterioare.

Mai bine în apărare decât în atac, golaveraj 17-12, Toulouse nu s-a mai impus de 4 runde, perioadă în care a bifat două remize, una ”albă”, și două înfrângeri. Anteriorul triumf, și singurul de 5 meciuri încoace, a fost un 3-1 acasă cu Monaco. Cu remize a revenit din ultimele două deplasări. Unicul succes extern din actuala Ligue 1 l-a realizat pe 20 septembrie, 2-1 la Lille, acum 4 vizite făcute. În rest, de ”afară” a mai revenit cu 4 remize, trei fiind 0-0, și două insuccese.

Mulți jucători cu probleme medicale sunt în tabăra gazdă. Lista îi cuprinde pe Bensebaini, Ntep, Said, Prcic, Nardi, Mexer, Chantome. Într-o situație asemănătoare se găsesc, dincolo, Musavu-King, Michelin, Akpa Akpro.

De două ori s-a impus Rennes în stagiunea precedentă, 3-1 acasă și 2-1 ”afară”, după ce acum două sezoane fusese rândul lui Toulouse să triumfe în ambele partide, 3-0 în deplasare și 2-1 pe propria arenă. Ba, ”alb-violeții” au învins în 3 din ultimele 5 vizite pe ”Roazhon Park”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RENNES – TOULOUSE

 

FREIBURG – RB LEIPZIG, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Va putea duce Leipzig visul mai departe?

RB Leipzig speră să-și continue visul frumos și la Freiburg. Deși nou-promovată, formația antrenată de austriacul Ralph Hasenhuttl a ajuns lider în Bundesliga, cu 27 de puncte în 11 etape, 3 mai multe decât campioana Bayern. Gazdele sunt plasate pe un liniștitor loc 10, cu 15 puncte.

Singura echipă din actuala Bundesliga fără nici un egal încă, Freiburg vine după două eșecuri consecutive, cu două goluri date și 7 luate. Una dintre aceste înfrângeri a încasat-o chiar acasă, 0-3 cu Wolfsburg, și este singura stagională de pe propria arenă, unde anterior înșirase 4 victorii. Același meci este unicul din ultimele 8 în care nu a putut marca. Mai mult, din totalul de 11 jocuri, doar în două nu a dat gol, însă tot în două dispute defensiva nu i-a cedat, într-un golaveraj 15-20.

Imbatabilă în acest sezon, precum doar Hoffenheim, RB Lepizig nu a ratat decât 6 puncte. Ultimul dintre cele 3 egaluri l-a înregistrat acum 7 jocuri. Patru din cele șase victorii ulterioare au fost cu gol dat și luat. De altfel, elevii lui Hasenhuttl au înscris în absolut toate etapele, în timp ce apărarea le-a rămas nebătută în 4 confruntări: golaverajul lor general este 23-9. De pe teren străin s-au întors cu două remize și 4 victorii, două dintre ele la zero, în runda trecută învingând la Leverkusen cu 3-2.

Gazdele nu îi au la dispoziție pe Kempf, Kubler, Soyuncu, Hufnagel, Meffert, Guede, Nielsen, Philipp. Din cealaltă tabără absentează Bernardo, Compper, Klostermann.

Cele două echipe s-au mai confruntat doar în stagiunea anterioară din liga secundă. Partida de la Leipzig s-a terminat 1-1, după care Freiburg a câștigat pe teren propriu cu 2-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FREIBURG – RB LEIPZIG

 

EIBAR – BETIS SEVILLA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Două echipe liniștite în căutarea victoriei

Eibar și Betis sunt două formații care nu au motive să-și facă momentan griji. După un parcurs peste așteptări, echipa gazdă se află pe locul 8, cu 18 puncte în 12 etape, în vreme ce rivala din Sevilla se situează pe a 13-a treaptă, cu 14 puncte în cont.

Mai bine în atac decât în apărare, golaveraj 17-15, Eibar s-a impus runda trecută, 1-0 acasă cu Celta, în a doua victorie din ultimele 3 jocuri. Recentul 0-1 de la Las Palmas a devenit prima partidă stagională în care nu a marcat (în 6 ocazii numai câte o dată), însă a și luat gol în alte 9. Pe teren propriu vine după două succese la rând, precedate de un surprinzător 1-2 cu Osasuna, singurul eșec acasă din actuala Primera. În rest, pe ”Estadio Municipal de Ipurua” a mai bifat o remiză și 4 triumfuri, înscriind în toate.

Cu una dintre cele mai penetrabile defensive, golaveraj 13-22, Betis a învins-o acum un meci pe Las Palmas, 2-0 pe propria arenă, triumf realizat după două eșecuri consecutive, ambele fără să fi marcat. De 6 dispute încoace, ”alb-verzii” s-au impus de doar două ori, celelalte fiind numai înfrângeri. Din totalul de 4 triumfuri din această ediție, ei au realizat două în deplasare, completate de 4 din cele 6 insuccese. Din 6 deplasări au înscris în 3, iar când au punctat au făcut-o de minim două ori.

Eibar s-a descurcat mai bine în sezonul anterior, când a terminat 4-0 în deplasare și 1-1 pe teren propriu. Nu învinsese acasă nici în precedentele întâlniri din sezonul 2000-2001 al ligii secunde, 0-0 urmat de un 0-1 la Sevilla. Pentru noua dispută, nici una dintre echipe nu are probleme deosebite de efectiv, doar portarul Adan, de la oaspeți, fiind incert.

AICI GĂSIȚI COTELE LA EIBAR – BETIS SEVILLA

 

FC BRUGES – MALINES, ora 21:30 (BELGIA, FIRST DIVISION A)

Campioana Bruges caută să-și asigure play-off-ul

Ambele formații caută să obțină un loc în play-off-ul de titlu, în care vor intra primele 6 clasate la finalul sezonului regulat. Deocamdată, doar FC Bruges se află în grafic: după 15 etape ocupă a 4-a poziție, cu 27 de puncte, 6 sub liderul Waregem. La rândul ei, FC Malines se află pe a 10-a treaptă, cu 22 de puncte, la doar 3 depărtare de țintă.

Cu cea mai bună apărare, 11 goluri încasate, însă datoare în atac, cu 21 de reușite, FC Bruges este imbatabilă de 5 jocuri, cu două egaluri și 3 victorii, una în runda trecută, 1-0 la St. Trond. A luat gol, numai câte unul, în două din aceste partide. Ultimul eșec a fost un 0-1 la Charleroi și este singurul de 9 meciuri încoace. Pe teren propriu a remizat în precedenta dispută, 1-1 cu Genk, însă în acest sezon nu s-a înclinat deloc pe ”Jan Breydelstadion”, unde a realizat două egaluri și 5 succese, toate cu gol dat și alte 3 cu defensiva neîntrecută. În total, campioana nu a mai cedat acasă de 17 jocuri, 14 câștigate, de la un 1-4 cu Anderlecht în decembrie 2015, unicul insucces de 28 de vizite primite încoace.

Ultima formație din clasament cu golaveraj pozitiv, 19-16, Malines nu a mai pierdut de 3 jocuri, cu o remiză albă și două triumfuri, plus 4 goluri date și numai unul încasat. Anterior acestei serii pierduse pe terenul lui Anderlecht, 0-2, unica înfrângere din anterioarele 5 confruntări. Traseul de pe teren străin l-a început bine, cu un nul și două victorii în primele 3 partide. După aceea, în următoarele 4 deplasări, nu a putut înregistra mai mult de două remize și două eșecuri, 3 dintre ele, inclusiv anterioarele două, încheiate fără să fi înscris.

În tur, FC Bruges s-a impus cu 2-0, la fel cum o făcuse și stagiunea precedentă, 3-0 acasă și 4-1 ”afară”. Echipa antrenată de Michel Preudhomme este neîntrecută de 4 dueluri directe, de la un 1-3 în deplasare în august 2014. În propriu fief nu s-a mai înclinat de 4 precedente (două egaluri, două victorii), de la un 0-1 în ianuarie 2012.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC BRUGES – MALINES

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă