Articolul precedent

AU FOST ODATĂ HENRY ȘI ARSENAL

AU FOST ODATĂ HENRY ȘI ARSENAL

 

Am scris după eșecul lui Arsenal cu Bayern, chiar pe ”Emirates”, un text intitulat ”Arsenal, who?”. Titlul era o parafrază a unei celebre pagini întîi de ziar, ”Arsene, who?”, cu care Wenger a fost întîmpinat de ”The Sun” (acesta era ziarul). Am adus aminte pe parcursul textului despre acea echipă, ”The Invincibles”, care a cîștigat titlul în Premier Leaue, în 2003-2004, fără să cunoască înfrîngerea. Performanță rămasa și astăzi neegalată. Arsene Wenger era și atunci antrenorul, mai tînăr și parcă mai inspirat, iar în teren străluceau Henry, Bergkamp, Vieira, Pires, Ljunberg și alții.

Cel mai important personaj al acelui Arsenal era, clar, Thierry Henry. Întotdeauna mi-a plăcut acest fotbalist! Dacă l-ați uitat cumva pe francez, dacă ați uitat cît de mare a fost cariera sa, dacă ați uitat de ce era el în stare pe teren, vă propun să vă reamintiți în cele ce urmează:

 

Iată în cele ce urmează și filmul acelui sezon. L-am primit pe mail, din partea unui fan Arsenal evident, dar m-am gîndit că ar fi bine să fac cumva să fie văzut de mai multă lume. Eu cred că merită.

 

7 Comentarii
  • Darius Alexandru spune:

    In vremuri in care marile echipe ale Europei transfera staruri , Arsenal inca cumpara pusti pe care incearca sa-i transforme in jucatori de top. De asta Arsenal nu mai castiga nimic de ani de zile…
    Vorbele apartin lui Ian Wright.

  • Costache Alexandru spune:

    Dupa parerea mea, el si Zidane au fost cei mai buni jucatori din lume. Multi vor zice ca Messi este cel mai bun, dar parca Messi este robotic, Zidane si Henry isi gandeau fazele, la orice echipa ii puneai erau decisivi, Messi pararea mea este ca daca il scoti din acel sistem nu mai este acelasi. Doar o parere !

  • dragos spune:

    Interesant articol, o generatie de exceptie pe care a avut-o Arsenal! Un singur amanunt insa, „odata” din titlu se scrie legat.

  • lucian spune:

    Superbe filme! Magic fotbalist! Eu cred ca stii daca un fotbalist este imens atunci cand nu mai joaca fotbal si iti este dor sa il vezi jucand…iar de Henry mie imi este tare dor

  • lucian spune:

    Incredibil de slab portar a fost Bartez , imi aduc aminte ca la nationala Frantei era panica in careu la fiecare corner al adversarilor , Bartez nu prindea mingia decat rar,mereu o bancanea ca un portar amator. Opinia mea e ca Lobont a fost peste el .

  • Laurentiu spune:

    Cel mai bun atacant din ultimii 20 de ani , Henry > Ronaldo (brazilianu)

  • Alin spune:

    Nu stiu de ce dar mereu henry mi s-a parut mult ca stil si eleganta cu adrian ilie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă