SEARĂ CU ”DERBY DELLA MADONNINA” ȘI RIVER-BOCA

SEARĂ CU ”DERBY DELLA MADONNINA” ȘI RIVER-BOCA

E o duminică specială. Pentru că ne oferă cîteva evenimente speciale. Dincolo de meciurile din Liga 1, cu deplasarea mereu complicată pentru Steaua la Timișoara, seara de azi ne oferă două super-derbyuri. La Milano se joacă un ”Derby della Madonnina” mult mai tare ca-n ultimi ani, grație investițiilor făcute de Inter și AC Milan în această vară. Iar la Buenos Aires, puțin după miezul nopții, în direct pe Digisport 1, avem ocazia să trăim împreună atmosfera incredibilă din ”Superclasico”. Pe ”Monumental” se dispută un River Plate-Boca Juniors, cu Carlos Tevez în rol principal. 

PARIAZĂ LIVE LA CASA PARIURILOR PE EVENIMENTLE ZILEI AICI

Casa Pariurilor

INTER – AC MILAN

Nu-l scăpați pe Jovetici! Acesta este cuvîntul de ordine la  AC Milan pentru derbyul local de pe terenul Interului. Motive există. Adus în intersezon de la Manchester City, atacantul muntenegrean de 25 de ani și-a probat rapid calitățile. Și eficiența, deoarece a semnat toate cele trei goluri ale formației conduse de Roberto Mancini în cele două runde din campionat, la 1-0 cu Atalanta, apoi 2-1 la Carpi. În schimb, ”rossonerii” au cedat la Florența (0-2), după care au învins-o pe Empoli cu 2-1 datorită nou-veniților Bacca și Luiz Adriano.

Se anunță, totuși, un ”Derby della Madonnina” cu puține goluri. Sezonul trecut s-au înregistrat două egaluri scurte, 0-0 și 1-1 (Menez 23 – Obi 61). Astfel, seria meciurilor directe în care s-au înscris cel mult două goluri s-a lungit la șapte.

”Inter e favorită”, susține Mauro Tassotti. Oficialul Milanului a explicat că ”adversarii se află sub comanda lui Mancini de mai bine de o jumătate de an, au angrenajele făcute. Noi am schimbat antrenorul, l-am instalat pe Mihajlovici, am decis multe schimbări în lot, este firesc să ne fie afectată coeziunea. Ei au mulți jucători talentați în atac, ai noștri sunt în curs de adaptare”.

Inter nu îl are la dispoziție pe Miranda, accidentat, în locul său urmînd să intre Ranocchia, dar poate miza pe proaspăt sosiții Perisici și Ljajci. La Milan, absentează Bertolacci (accidentat), în timp ce japonezul Honda este incert din cauza unor probleme medicale.

Nu mai puțin de 213 partide oficiale s-au disputat pînă acum între cele două rivale milaneze. Interul se găsește într-un ușor avantaj: 76 de victorii, 63 de remize, 74 de eșecuri, golaveraj 291-287.

IMG_0432

AICI GĂSEȘTI COTELE LA INTER – AC MILAN

CSU CRAIOVA – CSMS IAȘI

Craiova se află în căutarea liniștii după demisia antrenorului Sorin Cîrțu. După primul hop nu a reușit să o găsească, echipa condusă de Emil Săndoi fiind eliminată de Viitorul Constanța, la penaltyuri, în ”optimile” Cupei Ligii. Se dorește, de asemenea, și o împăcare cu suporterii, deoarece a pierdut ultimele două partide de pe teren propriu. Ultimul triumf l-a realizat în deplasare, la Voluntari, scor 2-1 (Băluță 60, Vătăjelu 87 – Voduț 72).

Și Iașiul suferă. Moldovenii au ajuns la 5 partide la rînd fără victorie, perioadă în care au luat un singur punct, ultimul eșec fiind în Cupa Ligii, 0-1 acasă cu CFR Cluj. Ei n-au mai cîștigat în deplasare din 17 iulie, 1-0 pe terenul Concordiei Chiajna. La Craiova le lipsesc doi oameni, Bole și Țigănușu.

”Nu-mi doream prelungiri cu Viitorul pentru că se acumulează oboseala. Sper că jucătorii se vor reface la timp și pot da totul cu Iașul”, a afirmat Săndoi. Tot el a completat: ”Nu ne așteaptă o partidă ușoară, mai ales că moldovenii practică un joc diferit față de Viitorul. Evoluează mai compact, nu se avîntă în atac”. Sezonul trecut, în singurele precedente, fiecare formație a triumfat pe terenul celeilalte: 0-1 la Craiova, 1-3 la Iași.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA CSU CRAIOVA – CSMS IAȘI

ASTRA GIURGIU – PANDURII

Astra pare de neoprit. Cu cel mai bun atac, dar și una dintre cele mai slabe defensive, giurgiuvenii au o serie de 5 victorii în campionat, completate de recenta eliminare a Voluntariului din Cupa Ligii. Singurul moment de slăbiciune s-a produs la meciul de acasă cu ASA, pierdut incredibil cu 5-1.

De trei meciuri nu a mai pierdut Pandurii în Liga 1. A obținut o victorie și două egaluri, ultimul acasă cu Dinamo, 2-2. A pierdut însă în fața bucureștenilor, 0-2, în optimile de finală ale Cupei Ligii.

Ultimul duel direct la Giurgiu s-a terminat 2-1 (Joaozinho 72, Bukari 89 – Momcilovici 7), în septembrie 2014, urmat de un 1-1 (Cordoș 68 – Seto 87) la Tg. Jiu. Pandurii a triumfat ultima dată în fața giurgiuvenilor în aprilie 2011, 1-0 (C. Voiculeț 84). La ”directe”, Astra e prima: 8 victorii, două egaluri, două înfrîngeri, golaveraj 21-8.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA ASTRA – PANDURII

ACS POLI TIMIȘOARA – STEAUA 

Dezamăgitoare cu Dan Alexa pe bancă, Timișoara tinde să-și revină sub mandatul lui Florin Marin. Impulsionați de noul antrenor, bănățenii au învins cu 1-0 și Chiajna, în campionat, și Petrolul în ”optimile” Cupei Ligii. În plus, și-au descoperit un nou golgeter, pe Elek, autor a trei reușite în Liga 1.

Și Steaua se află în ascensiune. După eșecul de acasă cu Rosenborg, în Europa League, roș-albaștrii au învins tot, inclusiv în returul din Norvegia. Ultimul succes l-a semnat Nicolae Stanciu, la 1-0 cu Viitorul.

Din cele trei partide directe, ACS nu a cîștigat nici unul, remizînd o dată și pierzînd două. Egalul s-a produs chiar la ultimul duel cu steliștii, 0-0 în aprilie 2014. Dacă bănățenii marchează mai mult între minutele 45 și 60, dincolo este preferat intervalul 15-30.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA ACS POLI TIMIȘOARA – STEAUA

MALAGA – EIBAR

Doar o victorie a obținut Malaga în ultimele 13 partide din Primera. În rest a înregistrat 4 egaluri și 8 înfrîngeri, luînd minimum un gol. Startul actualului sezon e tot modest: un punct în două etape, fără gol marcat. Dar, ”gata, a sosit momentul să marcăm, să cîștigăm”, a anunțat antrenorul Javi Gracia.

Eibar este, însă, pe val. Retrogradată sportiv stagiunea precedentă, dar menținută în Primera deoarece a fost picată Elche din motive administrative, formația pregătită de Jose Luis Mendilibar are punctaj maxim în noul sezon, cu un golaveraj, 5-1, peste Barcelona. Antrenorul spaniol are, totuși, antecedente nedorite: a învins doar într-unul din cele 10 meciuri desfășurate împotriva Malagăi.

În ediția trecută, fiecare rivală s-a impus pe teren propriu. Malaga a triumfat cu 2-1 (Juanmi 53, Amrabat 89 penalty – M. Arruabarrena 42), iar Eibar cu 1-0 (M. Arruabarrena 52). Anterior, gazdele nu au cedat nici un ”direct” acasă, avînd patru victorii, golaveraj 9-3.

AICI GASEȘTI COTELE LA MALAGA – EIBAR

RIVER PLATE – BOCA JUNIORS

riv-boc Marele duel al Argentinei prezintă o importanță deosebită pentru ambele rivale. Cu un punct sub liderul San Lorenzo, Boca încearcă să nu piardă contactul față de un adversar care a pierdut deja într-o deplasare aparent facilă la Huracan. În schimb, River se găsește pe un fragil loc 5, iar o înfrîngere ar putea-o scoate din zona Copei Libertadores.

”Un triumf cu Boca nu ne garantează titlul”, susține antrenorul Marcelo Gallardo, convins că ”o victorie ne este necesară și la îndemînă”. Gallardo e convins că ”Boca e mai slabă decît sezonul trecut”, deși între timp adversarii l-au adus și pe Carlos Tevez. Despre care, același Gallardo a spus: ”nu va avea parte de atenție specială. Îl consider un jucător obișnuit, deci îl tratăm ca atare.

Numai un punct a smuls River în ultimele două partide de pe teren propriu. La rîndul său, Boca a pierdut precedenta partidă, chiar acasă cu San Lorenzo (0-1), după 3 victorii consecutive. A contat și faptul că golgeterii celor două echipe – Calleri (7), respectiv Cavenaghi (11) – au nimerit rar poarta adversă.

În ultimul meci din campionat, Boca s-a impus cu 2-0. River s-a revanșat însă în mai 2015 printr-un dublu succes în Copa Libertadores: 1-0 pe teren propriu și 3-0 în deplasare.

Ca să vă faceți o idee despre ce atmosferă vom avea la acest super-duel, vă ofer cîteva imagini mai jos:

AICI GĂSEȘTI COTELE LA RIVER PLATE – BOCA JUNIORS

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă