TEST CU ”LEII NEÎMBLÂNZIȚI” ÎN PENULTIMUL ”AMICAL” AL FRANȚEI

TEST CU ”LEII NEÎMBLÂNZIȚI” ÎN PENULTIMUL ”AMICAL” AL FRANȚEI

Dacă selecționata României am văzut-o duminică seară, în testul pierdut cu 3-4 în fața Ucrainei, azi vom vedea la lucru Franța, în penultimul său ”amical” înainte de confruntarea cu ”tricolorii” de la deschiderea Europeanului. Se va juca la Nantes, iar adversara trupei lui Didier Deschamps este Camerun, care se prezintă cu destui jucători cunoscuți, gen Chedjou (Galatasaray), Bedimo (Lyon, Aboubakar (Porto) sau Njie (Tottenham). La francezi lipsește Griezmann, care abia azi se alătură lotului, iar Deschamps e de presupus că va căuta în această partidă, dar și cu Scoția sâmbătă seară, să se edifice asupra formulei de apărare, singurul compartiment unde, din diverse motive, mai există semne de întrebare. Urmează o perioadă plină de meciuri inter-țări, cu suficiente ”amicale” înaintea celor două turnee importante ale verii, Euro și Copa America.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

SUEDIA – SLOVENIA, ora 20:30

Suedia caută să-și găsească forma

În grupa E la Euro 2016, alături de Belgia, Italia și Irlanda, reprezentativa Suediei a ajuns la turneul final abia după ce a câștigat meciul de baraj cu Danemarca (2-1, 2-2). Adversară în partida de verificare de pe stadionul ”Swedbank” din Malmo îi este Slovenia, formație care a ratat întrecerea din Franța tot la baraj, în fața Ucrainei (0-2, 1-1).

Patru ”amicale” au disputat scandinavii după ce au obținut biletele de Euro. În acest răstimp și-au trecut în cont doar o victorie, 3-0 în Finlanda, plus două egaluri și un eșec: 1-2 în Turcia este singura înfrângere din ultimele 8 partide, oficiale și de pregătire, jumătate dintre ele fiind câștigate. De alte 9 meciuri înscriu mereu. Pe teren propriu au înregistrat două succese, apoi două remize de la un 1-4 cu Austria în grupa eliminatorie, unicul insucces din precedentele 7 vizite primite, toate cu gol dat. Mai mult, a fost îngenuncheată numai de două ori în anterioarele 12 înfruntări de acasă, 7 din ele câștigate.

Slovenia a pierdut ultimul joc, 0-1 în testul din Irlanda de Nord, venit după două dispute încheiate cu un egal și un triumf. De două ori s-a înclinat de 7 confruntări încoace, însă, și mai în spate, a suferit 7 eșecuri în precedentele 13 partide: a înscris în 9 dintre acestea și în tot atâtea a luat gol. Greu i-a fost în special pe teren străin: s-a înclinat în anterioarele două deplasări și nu a învins decât o dată de 6 vizite încoace, restul de 5 fiind toate pierdute, trei dintre ele la zero. Ba, a câștigat doar două din anterioarele 12 partide ”afară”, celelalte 10 terminându-le cu înfrângeri, 8 fără să fi înscris.

Până acum, cele două selecționate s-au mai întâlnit o singură dată. S-a întâmplat pe 26 mai 2008, într-un ”amical” jucat tot în Suedia, pe stadionul ”Ullevi” din Goteborg, unde gazdele s-au impus cu 1-0, gol Linderoth (41).

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SUEDIA – SLOVENIA

FRANȚA – CAMERUN, ora 22:00

”Cocoși” vs ”Lei neîmblânziți” în penultimul test al Franței

Pe Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau” din Nantes, Franța își măsoară forțele cu Camerun în penultimul meci de pregătire înaintea debutului de la Euro 2016 împotriva României. ”Cocoșii” și ”tricolorii” fac parte din grupa A, împreună cu Elveția și Albania.

Gazdă a turneului final, trupa antrenată de Didier Deschamps a fost scutită de preliminarii, astfel să după participarea la CM 2014 a disputat numai ”amicale”. Au fost nu mai puțin de 18 astfel de partide, terminate cu 12 victorii, două egaluri și 4 eșecuri. Doar în două din aceste meciuri nu a înscris, iar în alte 7 nu a luat gol. Contra echipei africane, Franța se prezintă după două succese la rând, unul în acest an (4-2 acasă cu Rusia), iar un 0-2 în Anglia este singura înfrângere din ultimele 8 dispute, celelalte 7 fiind câștigate fără excepție. În aceeași perioadă, acasă s-a înclinat de două ori, cu Brazilia și Belgia, pe lângă o remiză și 8 succese, ultimele 4 consecutive. A înscris în toate aceste 11 vizite primite.

Eliminată în ianuarie trecut de Cote d-Ivoire, 0-3 după prelungiri, în ”sferturile” Campionatului Națiunilor Africane (turneu în care ”naționalele” participă cu jucători care evoluează doar pe ”continentul negru”), Camerun nu a mai câștigat de trei partide, cu un eșec urmat de două egaluri. Totuși, nu a pierdut decât o dată în precedentele 11 meciuri, indiferent de întrecere, 6 încheiate însă cu remize, 4 dintre ele ”albe”. Mai mult, ”leii neîmblânziți” nu au cedat decât de două ori în anterioarele 20 de dispute, 9 încheiate cu triumfuri.

Fără Benzema și Valbuena, neconvocați, și cu Ben Arfa, Schneiderlin, Gameiro și Lacazette puși doar pe lista de rezervă, Deschamps a trebuit să renunțe la fundașii Varane, Zouma, Mathieu (toți accidentați) și Sakho, deși ultimul putea fi reținut fiindcă i-a expirat suspendarea pentru uz de substanțe interzise. Astfel, în centrul defensivei poate apărea un cuplu inedit, format din Koscielny și Mangala. Totodată, de pe lista de rezervă au fost aduși sevillanul Rami și lyonezul Umtiti. La Camerun, selecționerul Hugo Broos nu poate conta pe accidentații Nkoulou și Moukandjo, nici pe suspendatul Fortune. În schimb, din motive disciplinare a renunțat la portarul Onana: în loc a fost chemat Goda (Gazelec Ajaccio), după ce a trebuit retras și Kameni, lăsat acasă pentru a sta alături de fiul său, bolnav.

Cele două reprezentative nu s-au mai confruntat din iunie 2003, la Cupa Confederațiilor, când gazda Franța  s-a impus greu pe ”Stade de France”, scor 1-0 după prelungiri (Henry 97). Anterior mai fusese un ”amical” în octombrie 2000, încheiat 1-1 pe aceeași arenă de lângă Paris.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FRANȚA – CAMERUN

WIMBLEDON – PLYMOUTH, ora 17:00

Finală pe ”Wembley” pentru promovare în League One

Wimbledon și Plymouth se luptă pe ”Wembley” pentru accederea în League One, a treia divizie engleză. Cele două echipe s-au calificat în finala play-off-ului, în care au intrat echipele dintre pozițiile 4 și 7 din League Two, după ce în faza anterioară au trecut de Accrington (1-0, 2-2), respectiv Portsmouth (2-2, 1-0).

Wimledon a terminat pe locul 7 la sfârșitul sezonului regulat, cu 75 de puncte în 46 de etape și golaveraj 64-50. Nu a mai pierdut de 4 jocuri (două egaluri, două victorii), iar un 0-1 pe teren propriu cu Portsmouth este singurul eșec din ultimele 10 partide, 7 dintre ele câștigate. A marcat în 8 din aceste meciuri, dar niciodată mai mult de două reușite, și nu a primit gol decât în 4.

Pe a 5-a poziție s-a aflat Plymouth la finalul campionatului, cu 81 de puncte și a treia cea mai bună apărare, golaveraj 72-46. De 4 dispute nu a mai cedat, cu două remize și două succese, suferind doar o înfrângere în precedentele 7 confruntări, 4 terminate cu triumfuri. De 11 partide marchează constant, dar a și luat gol în 8 din respectivele meciuri.

În sezonul regulat, fiecare formație a câștigat pe arena celeilalte, Plymouth cu 2-0 în unica sa victorie din anterioarele 8 dueluri directe oficiale, Wimbledon cu 2-1. Între cele două dispute a mai fost una într-un turneu local, unde Plymouth s-a impus tot în deplasare, scor 3-2. În actualul sezon, cele două au disputat câte 48 de jocuri în campionat: Wimbledon are 14 dispute fără gol luat și 10 fără să fi înscris, în vreme ce raportul adversarei este de 15-6.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA WIMBLEDON – PLYMOUTH

 

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă