SHERIFF CREDE ÎN ȘANSA CALIFICĂRII

SHERIFF CREDE ÎN ȘANSA CALIFICĂRII

Mijlocul de săptămână este din nou destinat turului doi preliminar al cupelor europene. Astăzi și mâine se joacă pentru destinația Champions League, iar joi pentru Europa League. Cel mai interesant meci al zilei se joacă la Tiraspol, acolo unde Sheriff crede în șansa ei de a elimina campioana Israelului, Hapoel Beer Sheva. Echipa lui Ovidiu Hoban, titular în tur, pornește în avantaj după 3-2 acasă, dar gruparea transnistreană, care nu mai are în componența ei niciun jucător din România, crede în calificare, situație în care va înfrunta, în al treilea tur preliminar, pe Olympiakos. Tot azi joacă și FC Copenhaga, acasă cu nord-irlandezii de la Crusaders, având prima șansă după victoria cu 3-0 din tur, astfel că cei de la Astra au motive să urmărească duelul. Prima șansă de a merge mai departe o au și BATE Borisov, Legia Varșovia sau Ludogorets după rezultatele bune din prima manșă. Detalii mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

SEINAJEON – BATE BORISOV, ora 20:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

După 2-0 în tur, BATE are un avantaj consistent

Campioană surprinzătoare a Finlandei în sezonul trecut, Seinajeon se bate cu BATE Borisov pentru un bilet în turul 3 preliminar din Champions League. Mai experimentată și cu prezențe recente în grupele întrecerii, formația din Belarus s-a impus în prima manșă cu 2-0 (Kendysh 32, Rodionov 68) în primul meci all-time dintre cele două grupări.

SJK se află în plin sezon, dar nu o duce prea bine: în campionat se găsește abia pe locul 7, cu doar 23 de puncte în 17 etape și cu golaveraj negativ, 18-23. A pierdut două din ultimele 3 partide sau, și mai în spate, a suferit 4 eșecuri de 8 meciuri încoace, în toate competițiile, perioadă în care a luat gol mereu, marcând în 6 din aceste dispute. Acum două jocuri a pierdut cu HjK, 2-3, în singura înfrângere acasă din precedentele 6 vizite primite, celelalte 5 fiind toate câștigate. În numai 3 a înscris mai mult de un gol.

Și ea cu campionatul început, fiind lider cu 35 de puncte în 15 runde, BATE este invincibilă de 6 partide, cu un egal la unu și 5 victorii, trei dintre ele fără gol primit. Ba, nu s-a înclinat decât o dată în anterioarele 9 confruntări, indiferent de întrecere. De 8 jocuri înscrie constant. Pe teren străin nu a mai cedat de 3 partide (o remiză, două succese), precedate de două înfrângeri, unicele totuși de 13 deplasări încoace. A marcat mereu în ultimele 11 apariții ”afară”, în 8 cazuri câte minim două reușite.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SEINAJEON – BATE BORISOV

 

SHERIFF – HAPOEL BEER SHEVA, ora 20:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Sheriff crede în șansa calificării

Dominantă în Moldova, unde a ieșit campioană în 3 din ultimele 4 sezoane, ba a cucerit 14 din cele 16 titluri din 2001 încoace, Sheriff Tiraspol încearcă să se impună și în Europa. Aceeași țintă o are și adversara din turul doi preliminar al Ligii, Hapoel Beer Sheva, care a câștigat campionatul în Israel după o pauză de 40 de ani. În prima manșă, Ovidiu Hoban și colegii lui au triumfat greu acasă, scor 3-2 (Ogu 43, Barda 51 penalty, Radi 89 penalty – Ivancic 21, Goresh 64 autogol).

Eșecul din tur a fost pentru Sheriff al doilea consecutiv după cel din ”amicalul” cu rușii de la Tom Tomsk, 1-2. Formația transnistreană a încheiat sezonul trecut cu 3 meciuri imbatabile. Mai mult, nu cedase decât o dată, și numai în prelungiri, în ultimele 12 partide, în toate competițiile. În toată această perioadă a înscris mereu. Același 1-2 cu Zaria în extra-time, în Cupă, este singurul eșec încasat în precedentele 19 partide de acasă, pe lângă două egaluri și 16 victorii, 13 dintre ele la scoruri care acum ar duce-o în faza a 3-a eliminatorie.

Victoria din primul meci cu Sheriff a fost a 5-a consecutivă obținută de Hapoel, alte 3 fiind realizate în partide de verificare. De asemenea, a pierdut numai una din ultimele 9 partide, indiferent de întrecere. Doar o dată de 14 meciuri încoace nu a marcat. Precedentele 3 apariții”afară” au însemnat doar succese, precedate de un 1-2 cu Maccabi Haifa, unicul eșec din anterioarele 22 de vizite efectuate, 20 terminate cu gol dat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SHERIFF – HAPOEL BEER SHEVA

 

LEGIA VARȘOVIA – ZRINJSKI, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Legia n-a mai pierdut acasă din octombrie 2015

Polonezii de la Legia Varșovia se confruntă cu HSK Zrinjski Mostar, din Bosnia, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Champions League, ambele echipe intrând direct în această fază. Partea întâi a duelului s-a încheiat nedecis, 1-1 (M. Katanec 57 – N. Nikolics 49), în prima dispută oficială dintre cele două grupări.

De 4 partide nu a mai învins Legia, cu două înfrângeri, între care un 1-4 cu Lech Poznan în Supercupă, urmate de două egaluri la unu, ultimul acasă cu Jagiellonia la debutul în noul campionat. De 6 meciuri primește constant gol, dar a și înscris în 5 dintre ele. Pe teren propriu, echipa din Varșovia nu s-a mai înclinat din octombrie 2015, 0-1 cu Lech, din acel moment înregistrând 4 egaluri și 13 victorii, cu gol dat în toate.

Zrinjski este imbatabilă de 13 jocuri, în toate competițiile, cu 4 egaluri și 9 victorii, serie începută de la un 1-2  într-un ”amical” cu slovenii de la Olimpia Ljublijana, în februarie. În această perioadă doar o dată nu a marcat, iar 8 dintre meciuri le-a încheiat cu defensiva intactă. ”Afară” nu a mai pierdut de 8 dispute, cu două remize (una ”albă”) și 6 succese, defensiva nefiindu-i deloc bătută în anterioarele 4 vizite făcute. Pe de altă parte, doar o dată nu a înscris în precedentele 10 deplasări.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LEGIA VARȘOVIA – ZRINJSKI

 

MLADOST PODGORICA – LUDOGORETS , ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

La adăpostul victoriei din tur, Ludogorets are prima șansă

Keșeru, Moți, Prepeliță și colegii lor de la Ludogorets se deplasează pe terenul muntenegrenilor de la Mladost Podgorica pentru un bilet în turul 3 preliminar al Champions League. În manșa întâi, în prima dispută din istorie dintre cele două formații, ambele fiind scutite de turul 1 eliminatoriu, bulgarii au triumfat cu 2-0 (Moți 13 penalty, Lukoki 36).

Pentru Mladost, eșecul din prima manșă a fost al 3-lea oficial la rând, după cele două suferite la terminarea stagiunii trecute. Pe teren străin a avut probleme și mai mari: nu a câștigat decât una din ultimele 10 deplasări, pe lângă 3 remize (una ”albă”) și 6 înfrângeri, 4 dintre ele fără să fi înscris. Revenită în prima ligă în sezonul 2010-2011, trupa din Podgorica a cucerit în premieră titlul în 2016. Participarea pentru întâia oară în Ligă a fost precedată de câteva prezențe în Europa League, unde cel mai sus a urcat în 2013-2014, când a trecut de Videoton și Senica înainte de a fi eliminată de FC Sevilla în turul 3 preliminar. Cu excepția sârbului Bukorac și a slovenului Cvjeticanin, Mladost mizează pe jucători autohtoni, lipsiți de experiență internațională. Din actualul lot doar 4 fotbaliști au evoluat anterior în străinătate.

Ludogorets s-a impus la zero în ultimele două partide, după un 1-2 în testul cu Dinamo Kiev, singura înfrângere de 6 confruntări încoace, toate terminate cu gol dat. Trupa din Razgrad s-a înclinat în două din precedentele 3 deplasări oficiale: cele două eșecuri sunt însă unicele din ultimele 13 prezențe ”afară”, cu gol marcat în 12 dintre acestea. Acum, în Ligă, bulgarii caută să nu mai repete rușinea din sezonul trecut, când au fost eliminați în turul 2 preliminar de moldovenii de la Milsami Orhei. Recent, ei și-au întărit lotul cu fundașii Palomino (ex-Metz) și Plastun (ex-Karpati Lvov) și cu mijlocașul Campanharo (Bragantino).

AICI GĂSIȚI COTELE LA MLADOST PODGORICA – LUDOGOREȚ

 

DUNDEE UNITED – COWDENBEATH, ora 21:45 (SCOȚIA CUPA LIGII)

Dundee United încearcă o figură frumoasă în Cupa Ligii

Dundee United o întâlnește pe FC Cowdenbeath în etapa a doua din faza grupelor Cupei Ligii Scoției. După prima rundă, gazdele au două puncte: au terminat 1-1 la Arbroath, ceea ce înseamnă un punct, dar, potrivit regulamentului, au mai obținut încă unul deoarece s-au impus la loviturile de departajare, cu 5-3. La rândul lor, adversarii sunt singurii cu contul gol după ce la start s-au înclinat acasă, 1-2 cu Inverness.

Retrogradată din elita scoțiană la finele sezonului trecut, când a ocupat ultimul loc cu doar 24 de puncte în 33 de etape, Dundee United nu a mai pierdut de 5 partide, perioadă în care a bifat 3 egaluri și două victorii. În ultimele 7 partide, în toate competițiile, a marcat și a luat mereu gol. Mai rău i-a mers acasă, unde nu a mai învins de 5 meciuri, cu două egaluri și 3 înfrângeri, înscriind în numai 3 dintre ele.

Și Cowdenbeath a retrogradat la sfârșitul sezonului anterior, ajungând în liga a 4-a în urma unui baraj pierdut, 0-2 și 1-0 cu FC Queens Park. Formația echipată în alb-albastru s-a înclinat fără excepție în ultimele 3 jocuri, după ce anterior obținuse două victorii, singurele însă de 9 partide încoace, 6 dintre ele încheiate cu eșecuri. ”Afară” nu a câștigat și nici nu a înscris de 4 dispute, cu un nul urmat de 3 insuccese, începând de la un 1-0 la Peterhead, unicul triumf de 7 deplasări încoace.

Cele două grupări s-au mai înfruntat în Cupa Ligii și în august 2008, când Dundee United a învins ”afară” cu 5-1. Ulterior, în iulie 2011, a mai existat un meci amical, câștigat acasă de Cowdenbeath cu 4-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DUNDEE UNITED – COWDENBEATH

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă