Articolul precedent
Articolul urmator

SĂ NE ÎNDREPTĂM ATENȚIA ȘI SPRE LIGILE SECUNDE!

SĂ NE ÎNDREPTĂM ATENȚIA ȘI SPRE LIGILE SECUNDE!

E o primă paranteză rezervată echipelor naționale în acest sezon, motiv pentru care activitatea în întrecerile interne este mult diminuată. Se vor juca la sfârșitul săptămânii primele meciuri din preliminariile europene ale Mondialului din 2018, în timp ce-n America de Sud continuă seria confruntărilor începută de mai multe luni. Astfel că-n momentul ăsta programul zilei e dominat de partide din ligile secunde, care merită și ele o doză substanțială de interes. Fără a beneficia de mediatizarea de care au parte Premier League, Primera, Serie A, Bundesliga ori Ligue 1, ligile secunde din aceste țări oferă dueluri atractive și un parcurs de anduranță, cu multe surprize. O simplă privire asupra meciurilor de azi ne aduce în prim-plan nume precum Kaiserslautern, Fortuna Dusseldorf, Cesena, Perugia, Sochaux, pe care le regăseam nu demult în diviziile de elită. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

KAISERSLAUTERN – FORTUNA DUSSELDORF, ora 21:15 (GERMANIA, 2.BUNDESLIGA)

Kaiserslautern încearcă să-și regăsească ambițiile

FC Kaiserslautern avea ambiții mari în vară, când l-a instalat pe bancă pe fostul internațional turc Tayfun Korkut. Realitatea este, deocamdată, alta. După disputarea a două runde, formația ”roș-albă” se găsea la retrogradare, pe locul 17, cu doar un punct în cont. Pe acesta l-a obținut runda precedentă, 1-1 la Wurzburger, fiindcă în primul joc stagional luase rău bătaie chiar acasă, 0-4 cu Hannover. Ca o confirmare a problemelor sale, a pierdut și în Cupă, 3-4 după prelungiri la Hallescher. Stagiunea anterioară o încheiase tot cu o înfrângere, 2-5 ”afară” cu St. Pauli, după 6 partide imbatabile, 4 dintre ele câștigate.

Fortuna a avut emoții serioase cu retrogradarea în ediția precedentă, terminată abia pe a 14-a poziție. Acum, caută mai multă liniște, ceea ce, momentan, îi reușește. Înaintea noii etape, trupa din Dusseldorf se afla pe a 3-a treaptă, neînvinsă, cu 4 puncte în cont. Victoria a fost una importantă, 1-0 pe teren propriu cu Stuttgart, după ce l-a start revenise cu un 2-2 de la Sandhausen. Ulterior, a mers mai departe și în Cupă printr-un clar 3-0 pe arena celor de la Hansa Rostock. Cumulat cu sezonul precedent, Fortuna nu a mai cedat în campionat de 4 meciuri, cu un nul și 3 succese la zero.

În campania 2015-2016, fiecare echipă a învins pe propria arenă, FC Kaiserslautern cu 3-0, Fortuna cu 4-3, după ce cu o ediție în urmă fuseseră consemnate două de 1-1. Totuși, numai în campionat, gruparea din Dusseldorf a cedat numai o dată în ultimele 9 dueluri directe: anteriorul triumf pe ”Fritz Walter Stadion” a fost un 1-0 în decembrie 2013.

AICI GĂSIȚI COTELE LA KAISERSLAUTERN – FORTUNA DUSSELDORF

 

CESENA – PERUGIA, ora 21:30 (ITALIA, SERIE B)

Cesena o ia de la capăt: vrea promovarea

Cesena începe o nouă cursă de a reveni în Serie A. Sezonul trecut a avut șansa sa și nu i-a lipsit prea mult să o realizeze: a intrat în play-off-ul de promovare, unde a fost însă eliminată greu de Spezia, 1-2. În acest sezon a disputat deja două partide oficiale în Cupă. Le-a câștigat pe ambele, la fel cum a făcut și în cele 4 partide de pregătire. Înfrângerea cu Spezia, suferită chiar acasă, este singura din ultimele 5 jocuri din campionat.

În schimb, Perugia nu a prins play-off-ul. Având acum alte pretenții, a mutat în această vară pe bancă, unde l-a instalat pe Christian Bucchi. Schimbarea i-a prins bine, deoarece ”roș-albii” s-au impus în primele dispute oficiale stagionale, amândouă din Cupă. S-au comportat bine și în meciurile de verificare, nici unul pierdut, terminate cu o remiză albă și 3 victorii, cu doar un gol încasat. Nu e de omis faptul că Perugia i-a pus punct trecutei Serie B fără nici o victorie în ultimele 6 runde, două cedate, și cu numai un succes în precedentele 9 jocuri.

Cesena s-a descurcat mai bine în duelurile directe din stagiunea anterioară, 0-0 ”afară” și 2-1 acasă. Precedentul succes al Perugiei pe ”Dino Manuzzi” s-a consemnat în februarie 2005, scor 1-0, tot în Serie B.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CESENA – PERUGIA

 

SOCHAUX – BREST, ora 21:30 (FRANȚA, LIGUE 2)

Duel între două echipe neînvinse, cu pretenții la promovare

Confruntare între două formații neînvinse după primele 4 etape din liga secundă franceză, ambele cu pretenții de promovare în elită. Înaintea noii runde, Sochaux ocupa locul 4, cu 8 puncte, în vreme ce Brest se află pe prima poziție, cu două puncte în plus.

Sochaux s-a descurcat mai bine pe teren străin decât acasă. Fiindcă, dacă din ambele deplasări s-a întors cu victorii, între care un 3-1 la Troyes, pe propria arenă nu numai că nu a câștigat, dar nici nu a marcat, înregistrând 0-0 și cu Valenciennes, și cu Orleans. Cu tot cu sezonul trecut, ”galben-albaștrii” sunt invincibili în Ligue 2 de 6 partide, 4 terminate cu succese, începând de la un 2-3 chiar acasă cu Auxerre. În precedentele 3 vizite primite nu a luat gol. În acest sezon, Sochaux a rămas imbatabilă, tot fără gol luat, și în cele două jocuri din Cupa Ligii, 0-0/4-2 la penalty-uri cu Gazelec Ajaccio și 2-0 chiar cu Brest.

Brest și-a început traseul printr-un 0-0 la Ajaccio, cu Gazelec, după care a legat 3 triumfuri, cu 8 goluri date și 3 încasate. În cealaltă deplasare s-a impus la Paris, 3-0 cu Red Star. În campionat, trupa roș-albă este neîntrecută de 5 partide, cu două remize albe și 3 victorii. Aceste succese, însă, sunt singurele din ultimele 12 apariții în Ligue 2. Și ea a jucat două meciuri în Cupa Ligii, 0-0/5-3 la penalty-uri cu Valenciennes și amintitul 0-2 la Sochaux.

În stagiunea trecută, fiecare formație a triumfat pe propria arenă, Brest cu 1-0, Sochaux cu 2-1. Pe ”Stade Auguste Bonal” au avut loc anterior 14 dueluri directe. Brest a putut învinge o singură dată, 2-1 acum 3 dispute, în rest gazdele au realizat 10 victorii și 3 egaluri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SOCHAUX – BREST

 

ATLETICO PARANAENSE – BOTAFOGO, ora 02:00 (BRAZILIA, SERIE A)

Atletico Paranaense caută să iasă din spirala negativă

Printr-una dintre cele mai grele perioade trece Atletico Paranaense. De 3 etape încoace, formația de pe locul 9, cu 30 de puncte în 21 de etape și golaveraj 20-20 (15 reușite au fost în repriza secundă), nu numai că nu a luat nimic, dar nici nu a marcat, pierzând mereu cu 1-0. Mai mult, un 1-0 acasă cu campioana Corinthians este singura victorie din ultimele 5 runde, 4 terminate fără să fi marcat. Acasă, precedentul joc l-a pierdut, 0-1 cu liderul Palmeiras, eșec suferit după 12 meciuri imbatabile, 9 terminate cu triumf și alte 7 fără gol luat.

Botofogo, în schimb, nu a mai cedat de două jocuri, ambele câștigate la zero. De două ori s-a înclinat în precedentele 8 dispute. Clasată pe locul 13, cu 26 de puncte în 20 de etape și golaveraj 27-29, trupa din Rio de Janeiro s-a întors din anterioara deplasare cu toate punctele, 1-0 cu Sao Paulo, în primul succes după o așteptare de 4 înfruntări, 3 pierdute. De altfel, nu s-a impus decât de două ori de 24 de vizite făcute încoace. Numai o dată în ultimele 6 meciuri nu a înscris.

În turul de acasă, Botafogo a învins cu 2-1 după ce, sezonul trecut, Atletico se impusese în ambele dispute cu același 2-0. Gruparea din Parana nu a mai cedat pe ”Estadio Joaquim Americo Guimaraes” de 5 precedente, 0-3 în august 2008, din acel moment triumfând fără excepție.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO PARANAENSE – BOTAFOGO

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă