INTER-FIORENTINA, DOUĂ DEZAMĂGIRI ÎN CĂUTAREA REDRESĂRII

INTER-FIORENTINA, DOUĂ DEZAMĂGIRI ÎN CĂUTAREA REDRESĂRII

Pentru Inter, derbyul cu Milan a însemnat începerea unei noi etape, cu Stefano Pioli pe bancă. Remiza scoasă in extremis în acea confruntare poate fi un bun punct de plecare, dar ea trebuie continuată cu rezultate pozitive, căci Inter nu se poate mulțumi, la valoarea lotului, cu locul 12 ocupat în momentul de față. Deși e mai sus în clasament, pe 8, nici Fiorentina nu se poate spune că stă grozav, așteptările și pretențiile fiind mult mai mari și nu-s puțini cei care cred că în cazul unui eșec azi portughezul Paolo Sousa ar putea fi demis. Iată de ce Inter-Fiorentina, duelul celor două dezamăgiri din Serie A, e meciul zilei, programul fiind completat de un alt meci din campionatul italian, Napoli-Sassuolo, confruntare între două echipe europene, dar și de un joc ce se anunță extrem de atractiv din Spania, Las Palmas-Bilbao. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

CFR CLUJ – PANDURII, luni, 28.11, ora 20:30 (ROMÂNIA, LIGA 1)

CFR e în progres, Pandurii în picaj

Dispută între două echipe care se comportă diferit de câtva timp. În progres, CFR se bate să-și consolideze poziția în play-off-ul de titlu: înaintea etapei a 17-a ocupă locul 5, cu 26 de puncte. În schimb, și din cauza problemelor financiare, Pandurii a tot picat și a ajuns pe a 10-a treaptă, cu 20 de puncte.

CFR a legat 3 victorii, ultimele două fără gol luat, de la precedentul eșec, 1-2 pe terenul Viitorului, totodată singurul de 14 jocuri încoace, 8 dintre ele câștigate. De 9 partide marchează mereu, 4 fiind terminate cu apărarea neîntrecută. De altfel, clujenii beneficiază de cel mai bun atac, cu 28 de reușite, ei stând foarte bine și în defensivă, cu doar 12 goluri încasate. Ei sunt imbatabili acasă în acest sezon, cu 3 remize, două dintre ele ”albe”, și 8 succese. Anterioara înfrângere a fost un 1-2 chiar cu Pandurii pe 1 decembrie 2015, urmată de 7 egaluri, 5 dintre ele la zero, și 11 triumfuri. Doar un gol au luat în trecutele 5 vizite primite.

De 4 meciuri nu a mai învins Pandurii, cu 3 eșecuri consecutive, două fără să fi înscris, completate de recentul 2-2 de acasă cu Timișoara. Tot pe propria arenă a bifat ultimul succes, 2-0 cu FC Botoșani în octombrie. Pe de altă parte, după un triumf ”afară” aleargă din septembrie, de la un 3-1 la Mediaș. Din acel moment, pe teren străin a înregistrat un nul și 4 înfrângeri, precedentele 3 consecutive, cu gol dat în numai două din aceste 5 deplasări.

Clujenii nu au mai bătut-o pe Pandurii de 5 dueluri directe, terminate cu 3 egaluri în Oltenia, inclusiv în tur (1-1), și cu două eșecuri acasă. Ultima lor victorie, 1-0 ”afară” în martie 2014, este și singura de 9 precedente încoace. Pe teren propriu nu s-au mai impus din martie 2012, scor 2-0, de atunci bifând un egal și 3 insuccese.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CFR CLUJ – PANDURII

 

NAPOLI – SASSUOLO, ora 20:00 (ITALIA, SERIE A)

Napoli are mare nevoie de victorie, dar și Sassuolo

Napoli are mare nevoie de un succes în tentativa de a reintra în zona cupelor continentale. Înaintea etapei a 14-a se găsea în afara acesteia, pe locul 6, cu 24 de puncte. Dincolo, în urma unui traseu sub cel din ediția trecută, Sassuolo se afla abia pe a 16-a poziție, cu 13 puncte. Plătește, probabil, și pentru participarea în Europa League.

Bine în atac, nu și în apărare, golaveraj 23-14, Napoli a realizat un egal și o victorie după un 1-2 cu Juventus, la Torino, singurul eșec din ultimele 5 runde. De 6 jocuri marchează mereu, dar a și luat gol în 5 dintre ele. Din cele 3 înfrângeri stagionale, echipa antrenată de Maurizio Sarri a suferit două ”afară”, pe lângă două remize (una ”albă”) și 3 succese.

Cu una dintre cele mai fragile defensive, golaveraj 16-25, Sassuolo nu a mai învins de 5 etape, cu un egal urmat de 4 eșecuri, 3 dintre ele cu minimum două goluri încasate. Mai mult, nu s-a impus decât o dată în precedentele 7 partide. Doar o dată nu a marcat în anterioarele 11 meciuri, însă tot în 10 dintre ele a și luat gol. În privința deplasărilor, a câștigat-o numai pe prima, 1-0 la Palermo. Ulterior, ”afară” și-a mai trecut în cont un egal și 5 eșecuri, ultimele două la rând, în toate marcându-se de ambele părți.

Doar Milik, accidentat, lipsește de la gazde, unde Chiricheș este anunțat rezervă. Dincolo, antrenorul Eusebio Di Francesco nu îi are la dispoziție pe Berardi, Letschert, Sensi, Duncan, incerți fiind Pellegrini și Biondini.

Sezonul trecut, fiecare echipă a triumfat pe teren propriu, Napoli cu 3-1, Sassuolo cu 2-1. În total, s-au adunat 6 dueluri directe, cu avantaj napoletan: 4 victorii, o remiză și un eșec.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NAPOLI – SASSUOLO

 

INTER MILANO – FIORENTINA, ora 22:00 (ITALIA, SERIE A)

Două dezamăgiri în căutarea redresării

Pe ”San Siro” se confruntă două echipe care au dezamăgit până acum în acest sezon. Înaintea etapei a 14-a, cele două protagoniste erau vecine de clasament: Inter ocupa locul 9, cu 18 puncte, în vreme ce Fiorentina se afla o poziție mai sus, cu două puncte în plus. Niciuna nu se poate lăuda cu realizările, golaveraj 18-16, respectiv 18-11.

De două runde nu a mai pierdut Interul, cu o victorie, apoi un egal, 2-2 cu Milan. Mai mult, nu a cedat decât o dată de 4 partide încoace. Din cele 13 partide, a marcat în 11, în 5 cazuri numai câte o dată. Pe teren propriu s-a înclinat doar o dată, 1-2 cu Cagliari acum 3 vizite primite. Acest eșec este completat de două egaluri și 3 victorii, ultimele două consecutive. Milanezii au marcat în fiecare din cele 6 dispute de acasă.

Cu cele mai multe remize, 5, Fiorentina nu a mai pierdut de 6 confruntări, de la un 1-2 pe terenul lui FC Torino. Din acel moment a combinat mereu câte un egal acasă cu câte o victorie în deplasare, în precedenta triumfând la Empoli cu 4-0. Anterior șirului de 3 succese externe, de ”afară” venise cu un egal și două înfrângeri. Nu a fost deplasare în care colegii lui Tătărușanu să nu fi marcat.

Doar Medel, devenit inapt până în ianuarie, absentează sigur de la ”nerazzurri”. Incerți sunt Palacio și Santon. În tabăra cealaltă, antrenorul Paulo Sousa beneficiază de întregul efectiv.

Inter a pierdut ambele partide din stagiunea anterioară, 1-4 la Milano și 1-2 la Florența. De altfel, echipa preluată recent de Stefano Pioli nu a mai învins de 4 dueluri directe, toate câștigate de Viola. Ultimele succese datează din campania 2013-2014, când milanezii s-au impus cu 2-1 și pe teren propriu, și în deplasare.

AICI GĂSIȚI COTELE LA INTER MILANO – FIORENTINA

 

LAS PALMAS – BILBAO, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Las Palmas e relaxată, Bilbao vrea să urce în clasament

Las Palmas este o formație liniștită. Înaintea etapei a 13-a, trupa din Insulele Canare ocupa locul 11, cu 16 puncte în cont, departe și de retrogradare, și de cupele continentale. Dincolo, Athletic Bilbao încearcă să pătrundă în zona cu trimitere în întrecerile continentale: cu 20 de puncte adunate se afla pe a 6-a poziție.

Ultima formație din clasament cu golaveraj pozitiv, 21-20, Las Palmas a pierdut runda trecută, 0-2 ”afară” cu Betis, după două jocuri imbatabile, încheiate cu un egal și o victorie. Totuși, recentul 1-0 de acasă cu Eibar este singurul succes din ultimele 8 meciuri, jumătate terminate cu remize. Pe propria arenă este imbatabilă în actuala stagiune, cu 3 egaluri și tot atâtea triumfuri: nu a marcat doar într-un 0-0 cu Espanol, luând gol în 3 din aceste 6 dispute.

Fără a excela la realizări, golaveraj 16-13, Bilbao este neînvinsă de 3 etape, cu două remize și o victorie. De două jocuri nu a încasat nici un gol. Anteriorul eșec, 1-2 pe terenul Realului, este și unicul de 5 confruntări încoace. Pe teren străin s-a impus de două ori în primele 3 partide, după care nu a mai câștigat deloc, bifând două înfrângeri, ambele 1-2, apoi un nul, 0-0 cu Espanol, în singura deplasare stagională în care nu a înscris.

Cu egaluri s-au terminat înfruntările din sezonul trecut, 2-2 la Bilbao, 0-0 la Las Palmas. Din 6 dueluri directe, gazdele au triumfat doar în primul, 3-0 ”afară” în octombrie 2000, iar Athletic a bătut tot o dată, 3-1 acasă în martie 2002. Pentru noua dispută, nici una dintre echipe nu are probleme speciale de efectiv.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LAS PALMAS – BILBAO

 

BRAGA – FEIRENSE, ora 22:00 (PORTUGALIA, PRIMEIRA LIGA)

Braga vrea să urce în zona de Champions League

Cu 20 de puncte strânse în 10 etape, Braga se află pe locul 5, de Europa League. Speră, totuși, să urce acum în zona Champions după ce FC Porto doar a remizat ”afară” cu Belelenses, 0-0, contând pe 22 de puncte. Și Feirense își face planuri, dar de altă natură: ocupa a 13-a poziție, cu 11 puncte, și speră să se îndepărteze de zona retrogradării.

Cu un golaveraj echilibrat, 15-9, Braga a pierdut runda trecută, 0-1 ”afară” cu Maritimo. A fost primul său eșec după 4 jocuri invincibile, cu un egal și 3 victorii, toate la limită, dar și întâiul meci stagional în care nu a putut să marcheze. Echipa antrenată de Jose Peseiro nu a cedat deloc acasă în acest sezon: traseul l-a început cu un egal, după care a legat 4 succese, ultimele 3 numai la limită.

Cu unul dintre cele mai modeste atacuri, golaveraj 8-16, Feirense nu a mai învins de 5 partide, terminate cu două egaluri la unu și 3 eșecuri la zero. Ultimul triumf datează din 18 septembrie, 2-1 cu Boavista, la Porto. De altfel, două din totalul de 3 victorii stagionale le-a realizat pe teren străin, completate de două eșecuri, ambele fără să fi înscris, apoi de recentul 1-1 de la Chaves.

Cele două formații s-au mai confruntat doar în sezonul 2011-2012 din elita lusitană. Atunci, Braga a câștigat ambele dispute, 3-0 pe teren propriu și 4-1 în deplasare.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BRAGA – FEIRENSE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă