Articolul precedent

ROONEY – THE GOAL MACHINE

ROONEY – THE GOAL MACHINE

Pentru că e week-end, vă propun un film. Ceva mai lung de data asta, dar cine iubește fotbalul și partea lui cea mai frumoasă, golurile, va rămîne pînă la final în fața monitorului. Așa cum am rămas și eu, de altfel.

Filmul îi este dedicat lui Wayne Rooney. Așa se și numește: ”Wayne Rooney – Goal Machine”. Veți vedea în ceva mai mult de o oră o groază de goluri, veți auzi în aproape o oră o groază de superlative din partea comentatorilor televiziunilor engleze ce au transmis acele meciuri. Comentariile în engleză au farmecul lor, pentru că limba engleză are farmecul ei.

Casa Pariurilor

Veți vedea, printre altele, și acel gol ”out of this world” marcat de Rooney contra lui Manchester City, în 2011. O bijuterie dintre cele mai fine, un diamant, care a ajuns inclusiv pe o motocicletă Lange Jansen, creată special chiar de fotbalist pentru a fi vîndută în scopuri caritabile.

Sîntem atît de ocupați să dezbatem cine e mai bun dintre Messi și Cristiano Ronaldo, sîntem atît de înfierbîntați cînd vorbim despre El Clasico,  încît uităm că mai există în lumea asta și alți fotbaliști colosali. Wayne Rooney este unul dintre ei și nu trebuie să fii suporter al lui Manchester United pentru a remarca asta.

Iar apoi, vă propun un documentar, tot cu Rooney drept protagonist, din cunoscuta serie ”Football Heroes”.

Vizionare plăcută!

Casa Pariurilor

3 Comentarii
  • ionutzz spune:

    Andrei, de ce nu incercati sa dati filmele astea si pe Digisport? in primul rand pentru educatia oamenilor…. e pacat ca le vad putini oameni.

  • ovidiu spune:

    Un super jucator care a marcat atat de mult in conditiile in care are sarcini defensive foarte importante pe tot parcursul meciurilor, spre deosebire de alti marcatori ca van nisterlooy, inzaghi, raul

  • cosmin spune:

    Fotbalist legendar…din categoria ”nedreptatzitzii balonului de aur” :).buna campania Andrei!Ash prefera un articol mai amplu, cu mai multe pareri personale despre tema in cauza pe langa film..ar fi mai interesant.. scrii Ok ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă