ZIARELE DE AZI, 9 FEBRUARIE 2013

ZIARELE DE AZI, 9 FEBRUARIE 2013

 

Marca de azi are pe copertă războiul declanșat între Real Madrid și televiziunea catalană TV3. Motivul? Un video în care jucătorii Madridului erau asemuiți cu niște hiene aflate pe urmele lui Messi. As e mai pașnic și a ales un personaj pentru copertă, Luka Modrici. Sport și El Mundo Deportivo îl readuc în prim-plan, de la New York, pe Tito Vilanova.

Gazzetta dello Sport a ales un personaj din ciclism pentru prima pagină, un pretext pentru o discuție despre problemele cu dopingul din acest sport. Corierre dello Sport rămîne fidel campionatului italian, în vreme ce TuttoSport lansează o ipoteză surprinzătoare: Del Piero la Flamengo. Se spune chiar că starul italian urmează să semneze cu echipa lui Zico.

L`Equipe merge cu rugby azi pe pagina 1, în timp ce A Bola și O Jogo se ocupă de prima ligă a Portugaliei, O Jogo prezentînd un subiect interesant ca trimitere, intenția celor de la Sporting de a-l aduce pe Figo în cadrul clubului care l-a lansat în fotbal.

Aveți ocazia să vedeți și cum arată două ziare din America de Sud dedicate sportului, Ole din Argentina și Lance din Brazilia. Și, pentru diversitate, două tabloide britanice, The Sun și Daily Star, care au un subiect cu atingere la România, carnea de cal ce se pare că ar proveni din România pe care au descoperit-o în diverse alimente.

Vă reamintesc că toate aceste subiecte, toate aceste publicații mai exact, pot fi accesate cu un simplu click pe numele fiecăruia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă