ZIARELE DE AZI, 12 FEBRUARIE 2013

ZIARELE DE AZI, 12 FEBRUARIE 2013

Revine Liga Campionilor, astfel că majoritatea publicațiilor de azi abordează această temă, fie ca subiect principal, fie ca trimiteri spre paginile de interior.

Marca vorbește, evident, despre duelul dintre Real și Manchester United, dezvăluind că vor fi 5000 de englezi pe ”Bernabeu”, dintre care 1000 fără bilet. As are aceeași temă de discuție, dar cu o altă abordare. Cele două publicații din Catalunya profită de faptul că Barcelona nu joacă în această săptămînă, astfel că El Mundo Deportivo îi are pe copertă pe Iniesta și Mireia Belmonte, desemnați de ziar cei mai buni sportivi ai anului 2012, în vreme ce Sport vorbește despre întîlnirea dintre Tito Vilanova și Andoni Zubizaretta, de la New York, pentru a definitiva structura echipei în sezonul viitor. Tot în Sport, ca trimitere, problemele medicale ale lui David Villa.

L`Equipe are pe copertă meciul Valencia-PSG, cu un titlu obișnuit pentru această publicație. Ciudat, Gazzetta dello Sport abordează tema unui posibil transfer la Inter al lui Icardi, de la Sampdoria. Același subiect are pe copertă și Corierre dello Sport, doar TuttoSport a ieșit cu meciul celor de la Juventus, în Ligă, la Glasgow.

A Bola și O Jogo discută despre campionatul Portugaliei, iar Ole despre cel al Argentinei.

Pentru final, vă propun și numărul de azi al revistei France Football.

Vă reamintesc, dacă doriți să citiți variantele on-line ale acestor publicații, o puteți face cu un simplu click pe fiecare nume în parte, în textul de deasupra. Majoritatea au un conținut diferit pe on-line față de ediția tipărită, dar există la unele și posibilitatea, contra-cost, de a citi ”ziarul” in format pdf.

 

 

 

3 Comentarii
  • Vasile spune:

    Interesante toate ziarele, majoritatea trateaza subiectul principal al zilei, si anume Champions League. Am vrut sa fac o precizare: foarte interesant Kicker-ul de astazi, in care este un material legat de problemele Borussiei inainte de meciul cu Sahtior, de asemeni un material legat de Schalke, care este obligata sa se califice pentru a nu compromite un sezon slab in Bundesliga,dar si criza de la Stuttgart si posibila plecare a lui Labadia.

  • Vasile spune:

    Da, acuma m-am uitat mai bine, imi cer scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă