E TIMPUL PENTRU CHAMPIONS LEAGUE, E VREMEA CELOR PUTERNICI

E TIMPUL PENTRU CHAMPIONS LEAGUE, E VREMEA CELOR PUTERNICI

Am spus-o de mai multe ori. Cea mai importantă competiție din lume la nivelul echipelor de club are două variante într-un sezon. Mai întîi avem Liga Campionilor. În faza grupelor, cu meciuri multe și majoritatea frumoase, dar și cu prezența printre coloși a unor echipe mai mici.

A doua parte e Champions League. Meciuri eliminatorii, super-dueluri. Cele mai bune echipe rămase în competiție, cele care luptă cu adevărat pentru supremație. Aici e spectacolul campionilor, aici vom avea marile meciuri, unde nici o greșeală nu e admisă, pentru că poate fi fatală.

V-ați întrebat vreodată care sînt cuvintele acestui imn pe care-l ascultăm cu atîta plăcere? Dacă da, iată-le:

Pînă vor începe meciurile, vă propun să vedeți un film. E un film realizat de Canal Plus Spania, împărțit în două părți. E o trecere în revistă a tuturor sezoanelor din această competiție magică, mai întîi Cupa Campionilor Europeni, apoi Liga Campionilor, mai puțin sezonul 2012-2013, pe care-l avem incă proaspăt în memorie și pentru care am adăugat o scurtă trecere în revistă la final.

Veți avea ocazia să vedeți, sau să revedeți, depinde de vîrstă, fotbaliști uriași, echipe fantastice, execuții colosale. Va fi și Steaua prezentă, cu triumful de la Sevilla și finala cu Milan. Sînt imagini ce nu trebuie să lipsească din amintirile nici unui admirator al acestui sport. De la marele Real Madrid al lui Di Stefano pînă la Chelsea a lui Didier Drogba, tot ce trebuie să știți despre competiția pe care am numit-o mereu C1.

Poftiți, așadar, la Legenda Champions League! Vizionare plăcută.

PARTEA 1. Veți vedea cum s-a născut competiția și cine au fost eroii săi din primii ani pînă la mijlocul anilor 70.

PARTEA A 2-A. Parcurgem ușor istoria spre timpurile noastre. De la dominația englezilor pînă la Milanul lui Sacchi, cu Steaua 1986 printre ele. Se va vorbi mult despre Duckadam și penaltyurile sale. De la golul lui Madjer pînă la cel al lui Zidane. De la finala nebună de la Barcelona pînă la Barcelona lui Messi.

În final, așa cum am promis, tot ce-a fost important în sezonul 2012-2013.

Ce va fi în sezonul care va începe, vom vedea. S-a dat startul spre Lisabona, care în 2014 înseamnă paradisul

7 Comentarii
  • GaG spune:

    FELICITARI pentru acest „deliciu”

  • George spune:

    http://www.youtube.com/watch?v=qCLPkN7RnjE

    Ai vazut acest video?Mourinho despre Messi!

  • ionutzz spune:

    multumim… inca o data

  • Razvan spune:

    Eu ma intreb..daca ai facut o scurta prezentare in mare a tot ce inseamna aceasta minuata competitie si ai adus in discutii echipe de tot felul care au dominat candva europa..cum de nu ai spus nici un cuvant despre Jvuentus care in anii 90 a jucat consecutiv 3 finala plus o semifinala?(da ai adus in discutie milanul lui sacchi…)asta este pur si simplu o curiozitate…p.s toate stirile trebuie sa cuprinda neaparat barcelona messi real madrid ronaldo…..

    • George spune:

      Sunt perfect de acord cu tine. Din pacate, lumea uita de adevaratele valori ale fotbalului si mass-media ridica in slavi in ziua de azi fotbalul spaniol.

      Dar nu e numai vina presei. In ziua de azi majoritatea oamenilor nu se bucura sa vada un fotbal agresiv, un tackling perfect…ei se bucura s avada cum Dani Alves si Pique sau mai stiu eu cine se rostogolesc de 3 ori dupa gol si danseaza samba.

    • juve spune:

      nu pot uita golul din offside al lui mijatovic din finala din 98 si nici blestemata finala din 97.intr-adevar juve a dominat clar fotbalul timp de cativa ani…dar ce sa-i faci azi sunt alte generatii…copiii cu acces la net dicteaza presei acum.de aia vedem numai barca si real in media.rating.rating facut de copii…e un fel de disney fotbal acum.nu conteaza valoarea.doar cantitatea.nu conteaza cat de bun e bale.conteaza doar ca s-au dat 100 mil pe el.deci trebuie sa fie bun:) iar ma enervez…

  • Alin spune:

    O intrebare crede.ti ca real madrid a castigat vreo cupa cu ajutorul lui franco ; in spania multi simpatizati ai barcei sustin ca multe cupe din uefa se datoreaza lui franco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă