Articolul precedent
Articolul urmator

SERENA ȘI DJOKOVIC SÎNT MARI FAVORIȚI. VOR REZISTA PRESIUNII?

SERENA ȘI DJOKOVIC SÎNT MARI FAVORIȚI. VOR REZISTA PRESIUNII?

Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, a început deja la New York și se va reține atenția iubitorilor sportului, deci evident și pariorilor, în următoarele două săptămîni, pînă duminică 13 septembrie. Complexul de la Flushing Meadows reuneşte, cu rare exceptii, cei mai buni jucători din lume, iar câştigurile sunt pe măsură. Premiile totale se ridică la 42,3 milioane de dolari, în creştere cu 10 procente faţă de 2014. Învingătorii la simplu vor încasa câte 3,3 milioane de dolari, finaliştii vor lua câte 1,6 milioane, semifinaliştii având rezervate câte 805.000 de dolari. La dublu, potul cel mare se cifrează la câte 570.000 de dolari.

PARIAZĂ LIVE LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Întrecerea feminină stă sub semnul dominației exercitate de Serena Williams în circuit. Numărul 1 mondial se află în fața marii provocări de a câștiga al 4-lea US Open consecutiv, sinonim cu primul Mare Șlem de la Steffi Graff încoace, nemțoaica fiind ultima, în 1988, care s-a impus într-un an la toate cele patru mari turnee de tenis. Astfel încât una dintre cele mai frecvente întrebări, știindu-se ambiția şi voinţa americancei, este: ”Poate fi oprită Serena?”. ”Se poate”, susține australianca Samantha Stosur, dar ”cine o va face va trebuie să reușească un joc imposibil”, concluzionează ea. Sigur n-o va putea face Maria Șarapova, retrasă în ajunul întrecerii din cauza problemelor medicale.

Principala contracandidată a Serenei – care are un procentaj al victoriilor în Grand Slam de 85 la sută !- a devenit astfel Simona Halep. Românca, locul 2 WTA, se află într-un evident progres, așa cum au arătat ultimele rezultate. Ar putea fi însă incomodată de suprafața de joc, cimentul, pe care rareori s-a descurcat bine. La US Open, cel mai bun traseu l-a realizat în 2013, atunci când a urcat până în ”optimi”. ”Mă simt foarte bine fizic. Am avut rezultate foarte bune în ultimele săptămâni. Acum am încredere că pot avea mai multe succese. Mă simt mai relaxată și mai odihnită mental. Îmi place tare mult cum joc. Serena e favorita. Dacă nu ajung în finală, aș vrea să câștige ea. Dacă ajung în finală, vreau să câștig eu!”, a declarat Simona Halep. Alte rivale în formă sunt Petra Kvitova și Lucie Safarova, ambele pe partea de tablou a Simonei.

COTELE PENTRU TURNEUL FEMININ DE LA US OPEN LE GĂSIȚI AICI

La masculin, Novak Djokovici se află în postura Serenei. Și el pe primul loc în lume, sârbul are posibilitatea să facă Marele Șlem în SUA, unde nu a mai triumfat decât o singură dată, în 2011.”Novak este foarte pornit să câștige tot. În așa context, e foarte greu să-i stea cineva în cale”, anticipează specialiștii din tenis.

Cele mai mari șanse să i se opună cu succes sportivului de 28 de ani le are Roger Federer. Ajuns la 34 de ani, fostul lider mondial, ce tocmai a urcat pe poziția secundă, aleargă din 2012 după un nou triumf la un turneu de Grand Slam. Și e foarte decis sa obțină un al 18-lea mare titlu, ajutat și de forma de excepție arătată în ultima perioadă, mai ales la turneul de la Cincinatti, unde s-a impus bătându-l chiar pe Djokovici mulţumită, în special, unui serviciu devastator şi retururilor extraordinare. Un pic dezavantajat de vârstă, Federer are șansă la New York datorită faptului că setul decisiv se tranşează la tie-break şi nu-i nevoie ca unul dintre sportivi să se distanţeze la două game-uri, precum la celelalte trei turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon).

COTELE PENTRU TURNEUL MASCULIN DE LA US OPEN LE GĂSIȚI AICI

Şi competiţia de dublu masculin are favoriţi cerţi, pe fraţii Bob şi Mike Bryan (SUA). Cei doi s-au impus la US Open de 5 ori, inclusiv anul trecut. Printre cei ce le pot pune probleme se numără si jucători români. Horia Tecău cu olandezul Jean-Julien Rojer sunt pretendenţii numărul 3, în vreme ce cuplul Florin Mergea – Rohan Bopanna (India) pornesc cu șansa a 6-a.

Din punctul nostru de vedere sperăm și la o evoluție frumoasă a perechii de dublu mixat Simona Halep – Horia Tecău, aflați la prima ”colaborare” la un turneu de o asemenea importanță.

INTRĂ AICI ȘI GĂSEȘTE TOATE COTELE ZILEI

Casa Pariurilor

4 Comentarii
  • Andrei spune:

    Fara suparare, dar se vede ca acest text este doar o reclama la respectiva casa de pariuri. Nu e stilul tau de scris, e destul de simplist si limitat. Nu are vreo legatura cu analiza jocului de tenis. Publicitatea isi are rolul ei, e clar, dar trebuie sa fie si bine facuta si evidentiata. Numai bine!

    • Andrei Niculescu spune:

      Aceste texte se refera strict la un eveniment. Sunt un fel de avancronica, de tipul celor care se fac in presa de afara si care la noi au disparut. Sunt niste repere, niste informatii si atat. Textele mele obisnuite vor continua, raman texte de analiza sau opinie, eventual reportaj daca va fi cazul

  • Daniel spune:

    Pe cand putem vedea si pronisticurile tale? Macar unul pe week-end..

    • Andrei Niculescu spune:

      Sincer nu cred ca le vei vedea. Eu doar gazduiesc aceste informatii, plus ca nici nu vreau sa ma injure lumea cand pierde :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă