Articolul precedent

SLAVEN BILIC, COȘMARUL ”CORMORANILOR”

SLAVEN BILIC, COȘMARUL ”CORMORANILOR”

Slaven Bilic a fost în acest sezon un mic coșmar pentru ”cormorani”. De trei ori s-a întîlnit West Ham cu Liverpool și nu doar că n-a pierdut, dar nici măcar nu a primit vreun gol. Al patrulea episod se dispută azi și e una dintre atracțiile zilei, în Cupa Angliei, pe terenul lui West Ham. Ceea ce se constituie într-o problemă suplimentară pentru Jurgen Klopp și ai lui, antrenorul german fiind și în convalescență după o operație de apendicită. E un mijloc de săptămînă dedicat cupelor, astfel că-n programul de azi regăsim și partide din Cupa Germaniei sau Cupa Franței.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

WEST HAM – LIVERPOOL, ora 21:45 (Cupa Angliei)

Trei partide a disputat în acest sezon West Ham cu Liverpool și nu numai că nu a pierdut vreodată, dar nici măcar nu a primit vreun gol. Două întîlniri au avut loc în Premier League, cu o dublă victorie a londonezilor, 3-0 în deplasare și 2-0 acasă. A urmat meciul de pe ”Anfield” din ”16”-imile Cupei, terminat 0-0, ceea ce a dus la rejucarea de acum de pe ”Boleyn Ground”. Ultimul eșec al ”ciocănarilor” într-un duel direct a fost ”afară”, 0-2 în ianuarie 2015, iar pe propria arenă – 1-2 în aprilie 2014.

Formația condusă de croatul Slaven Bilici a pierdut meciul anterior, 0-1 la Southampton, după o serie pozitivă de trei jocuri, cu două egaluri și o victorie. De 11 partide nu s-a înclinat acasă (6 succese, 5 remize), în 10 dintre ele cu gol dat. În întreaga stagiune, West Ham a suferit trei înfrîngeri pe teren propriu, în toate competițiile, completate de 8 triumfuri și 5 remize, perioadă în care doar o dată nu a înscris, însă numai de două ori a dat mai mult de două reușite. În 7 dintre partide defensiva nu i-a cedat. Cu 39 de puncte după 25 de etape, ocupă locul 6 în Premier League.

Pe a 9-a poziție, cu 35 de puncte, totodată prima echipă cu golaveraj negativ, 32-36, Liverpool nu a mai cîștigat de 4 meciuri (două eșecuri, două egaluri), 3 fără să marcheze. Precedentul succes, 5-4 cu Norwich, l-a realizat în deplasare, de unde, în total, a revenit cu 8 triumfuri, 6 remize și 5 înfrîngeri. În 12 dintre jocuri a înscris și tot în atîtea a încasat gol. Și în faza anterioară ”The Reds” au avut nevoie de o rejucare: 2-2, apoi 3-0 cu Exeter. La rîndul său, West Ham a trecut cu 1-0 de Wolverhampton. Învingătoarea dintre ele se va duce în ”optimi” la Blackburn.

Ogbonna, Jenkinson, Tomkins, Byram, D. Sakho și Lanzini sînt jucătorii cu probleme medicale din efectivul gazdelor. În aceeași situație se găsesc, în cealaltă tabără, Coutinho, Rossiter, Gomez, Ings, Allen și Lovren. Pe bancă este posibil să nu se afle Jurgen Klopp, suspect de apendicită.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA WEST HAM – LIVERPOOL

SOCHAUX – AS MONACO, ora 22:00 (Cupa Franței)

Suferindă în Ligue 2, unde se află tocmai pe locul 19, penultimul, cu 22 de puncte în 25 de runde, Sochaux încearcă să impresioneze în Cupă, deși îi merge rău de ceva timp. Echipa preluată din octombrie 2015 de Abert Cartier nu a mai cîștigat de patru meciuri, cu trei egaluri și un eșec. Din precedentele 6 partide, în 5 a dat și a luat mereu gol. 3-0 cu Ajaccio pe 18 decembrie este ultimul succes de acasă, urmat de o remiză și două înfrîngeri. A înscris constant în anterioarele 6 jocuri de pe teren propriu într-un bilanț stagional de șase triumfuri, șase egaluri și cinci înfrîngeri: în 11 din aceste partide a marcat, în 10 a luat gol.

Pe poziția secundă în Ligue 1, AS Monaco a suferit un singur eșec în ultimele 9 meciuri, căruia i s-au adăugat 6 succese și două remize. Numai o dată de 8 jocuri încoace nu a înscris și nu a luat gol în 3 din precedentele 4 meciuri. Trupa din Monte Carlo a cedat în ultima deplasare, 0-3 la Angers, după trei dispute cu un egal și două victorii. În întreg sezonul s-a descurcat bine pe teren străin: 8 triumfuri, 6 egaluri, 5 eșecuri, marcînd în 16 din cele 19 partide și încasînd gol în 15.

Pînă în actuala fază a ”optimilor”, Sochaux a terminat 2-1 după prelungiri cu Strasbourg, 1-0 prel. cu Nancy, 2-0 la Pagny sur Moselle, 2-1 la Bastia. Dincolo, monegascii au încheiat 10-2 cu Saint-Jean Beaulieu și 3-1 după prelungiri la Evian.

Ultimele întîlniri dintre cele două formații au avut loc în stagiunea 2013-2014 din Ligue 1. Atunci, AS Monaco a remizat în deplasare, 2-2, și s-a impus pe teren propriu, 2-1. Precedentul succes la Sochaux a fost un 3-0 în august 2007. De atunci s-au consemnat trei victorii ale gazdelor și o remiză.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA SOCHAUX – AS MONACO

BAYER LEVERKUSEN –  WERDER BREMEN, ora 20:00 (Cupa Germaniei)

De 7 meciuri nu a mai pierdut Leverkusen, de la 1-2 cu Hertha la Berlin pe 5 decembrie. De atunci, „farmaciștii” și-au trecut în cont 4 victorii și 3 egaluri, în ultimul izbutind să-i reziste lui Bayern, 0-0 acasă, în primul meci după alte 19 în care nu au putut să marcheze. Două înfrîngeri au suferit pe ”BayArena” în actuala stagiune, ambele în campionat, anterioara pe 7 noiembrie, 1-2 cu FC Koln. În rest, au obținut 7 triumfuri și 5 remize: doar în două din 14 partide nu au marcat, iar în alte 5 nu au luat gol, inclusiv precedentele trei.

Dacă Bayer ocupă locul 5 în Bundesliga, cu 32 de puncte și a doua cea mai bună apărare, întrecută de 21 de ori în 20 de etape, adversara din ”sferturile” Cupei, Bremen, se află abia pe a 16-a poziție, de baraj pentru evitarea retrogradării, cu 19 puncte și cea mai fragilă defensivă, cu 41 de goluri încasate, doar ca Stuttgart. Werder tocmai a fost învinsă la Monchengladbach, 1-5, după ce în trecutele două jocuri bifase o victorie ”afară” cu Schalke și un egal acasă cu surpriza Hertha. De 8 partide marchează și primește mereu gol. În acest sezon, toate competițiile, s-a descurcat bine în deplasare: 6 succese, două egaluri, 5 înfrîngeri. În doar unul din aceste jocuri defensiva i-a rămas nebătută.

În fazele anterioare, Leverkusen a trecut de Sportfreunde Lotte (3-0), Viktoria Koln (6-0), Unterhaching (3-1), numai în deplasare. De cealaltă parte, Bremen le-a eliminat pe Wurzburger Kickers (2-0 după prelungiri), FC Koln (1-0), Monchengladbach (4-3).

În septembrie s-a disputat precedentul duel direct, în Bundesliga, la Bremen, unde Bayer a triumfat cu 3-0 (Mehmedi 31, Brandt 58, Kampl 65). Stagiunea trecută Werder s-a descurcat mai bine, cu 3-3 în deplasare și 2-1 acasă. Leverkusen s-a impus ultima oară pe propria arenă  în mai 2014, scor 2-1: în fața alb-verzilor nu a mai cedat din mai 2008, scor 0-1, de atunci obținînd trei triumfuri și patru remize. În anterioarele 12 precedente s-a marcat constant.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA BAYER LEVERKUSEN –  WERDER BREMEN

STUTTGART – BORUSSIA DORTMUND, ora 21:30 (Cupa Germaniei)

Disputa dintre VfB Stuttgart și Borussia Dortmund, din ”sferturile” Cupei este, totodată, confruntarea dintre echipa cu cea mai slabă apărare din Bundesliga, cu 41 de goluri încasate, precum doar Bremen, și formația cu cea mai prolifică linie ofensivă, cu 52 de reușite. Decalajul se resimte în clasament, unde gazdele ocupă abia locul 12, cu 24 de puncte, iar adversara se află pe poziția secundă, cu 21 de puncte în plus.

Totuși, 7 partide fără eșec a legat Stuttgart, în toate întrecerile, cu două egaluri urmate de cinci victorii, mereu cu gol dat și primit. Precedenta înfrîngere a fost chiar în fața Borussiei, care s-a impus acasă cu 4-1 (Gonzalo Castro 3, Aubameyang 19, 90, Niedermeier 65 autogol – Didavi 40), în campionat. Pe propria arenă, Maxim și colegii lui nu au mai pierdut de patru jocuri: după un 0-4 cu Augsburg au ”scos” o remiză, apoi trei succese. Din cauza startului de sezon slab, bilanțul de acasă este modest: cinci triumfuri, un nul, cinci insuccese.

Imbatabilă de trei meciuri și cu un singur eșec de șase partide încoace, Dortmund nu a înscris în ultimul joc, 0-0 la Berlin cu Hertha, însă o făcuse în precedentele cinci. A bifat patru eșecuri stagionale ”afară”, plus 11 victorii și 3 egaluri, în numai două din aceste meciuri nemarcînd.

În etapele trecute, VfB le-a depășit pe Holstein Kiel (2-1), Carl Zeiss Jena (2-0), Eintracht Braunschweiger (3-2 după prelungiri). În schimb, Borussia le-a bătut pe Chemnitzer (2-0), Paderborn (7-1), Augsburg (2-0).

În ultima înfruntare de la Stuttgart, din februarie 2015, Dortmund a cîștigat cu 3-2 după ce remizase pe teren propriu, 2-2. Șvabii nu i-au mai învins pe galben-negri de la un 4-1 acasă în ianuarie 2010: de atunci, Borussia a obținut 6 triumfuri și 5 remize, respectiv un nul și patru succese, ultimele trei consecutiv, pe ”Mercedes Benz Arena”.

Antrenorii ambelor echipe, Jurgen Kramny, respectiv Thomas Tuchel, iau în calcul odihnirea cîtorva titulari, mizînd și pe jucători mai puțin utilizați. De pildă, la gazde, este posibil ca printre noii intrați să se numere Langerak, Klein, Rupp și Kraveț.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA STUTTGART – BORUSSIA DORTMUND

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă