ATLETICO VIZEAZĂ VICTORIA LA VALENCIA ȘI AȘTEAPTĂ UN AJUTOR DE LA EIBAR

ATLETICO VIZEAZĂ VICTORIA LA VALENCIA ȘI AȘTEAPTĂ UN AJUTOR DE LA EIBAR

După pasionantele dueluri de ieri din Anglia și Germania, lupta pentru titlu se mută azi în Spania, acolo unde primele două clasate, Barcelona și Atletico, își dispută partidele în deplasare, pe terenuri pretențioase, dar și-n Italia, cu Juve mergînd la Bergamo. Atletico așteaptă mai întîi un semn de la Eibar, unde speră să se producă o surpriză, apoi vizează victoria pe ”Mestalla”. Valencia-Atletico e meciul zilei, programul fiind completat de partide din Premier League, Serie A și Ligue 1, fără să uităm, desigur, al doilea episod al Derbyului României.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL, ora 15:30

Cu 33 de puncte și un golaveraj sărac, 31-37, Crystal Palace nu ocupa decît locul 14 înaintea etapei a 29-a. De nu mai puțin de 11 runde nu a mai cîștigat , cu 4 egaluri și 7 înfrîngeri. A marcat doar în ultimele 6 dintre aceste partide, în schimb de alte 9 încasează constant gol. Nu a mai învins de 5 meciuri (o remiză, 4 înfrîngeri) pe teren propriu, unde a obținut doar 4 din cele 9 succese din cont, completate de două nuluri și 8 eșecuri din totalul de 13. A înscris în 9 din aceste jocuri, luînd gol în 10.

Cu un meci mai puțin, Liverpool se găsea înaintea etapei pe a 8-a poziție, cu 41 de puncte, 6 pînă la zona cupelor europene. Este neîntrecută de trei runde, cu un egal urmat de două triumfuri nete, 6-0 cu Aston Villa la Birmingham și 3-0 acasă cu Manchester City. În ultimele 8 vizite făcute, trupa germanului Jurgen Klopp a intercalat cîte un eșec cu cîte o victorie. A înscris în numai 8 partide de ”afară”, unde adunat 6 succese, 3 remize și 5 înfrîngeri.

Cu o surpriză s-a terminat disputa din tur, cînd Crystal Palace a învins pe ”Anfield” cu 2-1 (Bolasie 21, Dann 82 – Coutinho 42), după ce triumfase tot acolo și cu o stagiune în urmă, cu 3-1, dar pierduse acasă cu 2-1. Ultima victorie a lui Liverpool acasă a fost un 3-1 în octombrie 2013. De 11 dueluri directe se marchează mereu, în 10 de ambele părți.

Trei jucători cu probleme medicale la gazde, anume Puncheon, K. Appiah și McArthur. Sub observație sînt portarul Hennessey și vîrful de atac Connor Wickham, o decizie în ceea ce-i privește urmînd a fi luată înaintea partidei. În schimb a revenit după suspendare Pape Souare. La Liverpool, Lucas Leiva s-a reaccidentat și va lipsi cel puțin 5 săptămîni, În aceeași situație se găsesc Rossiter, Joe Gomez, Ings, dar Sakho și Sturridge au revenit la antrenamente, după ce au lipsit miercuri cu City, apt de joc fiind și Coutinho, de asemenea menajat contra ”cetățenilor”.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL

MARSEILLE – TOULOUSE, ora 15:00

Marseille încearcă să se apropie de zona întrecerilor continentale, față de care o separă 6 puncte. Acum, în cont are 36 de puncte, fiind abia pe locul 13 înaintea etapei a 28-a după ce a realizat puține victorii, numai 8, dar multe egaluri, 12. Posedă cel mai bun atac de la locul 10 în jos, golaveraj 37-28, iar de 7 partide înscrie mereu, în 6 însă numai cîte o dată. ”Olimpicii” sînt fără succes de 3 jocuri, cu o înfrîngere și două remize la unu. 1-2 acasă cu PSG este unicul lor eșec din anterioarele 14 runde, plus 9 egaluri (șase de 1-1) și 4 triumfuri, toate în deplasare. De 11 meciuri nu au mai cîștigat pe teren propriu, unde au obținut numai două victorii, ultima tocmai pe 13 septembrie, 4-1 cu Bastia: de atunci, pe ”Velodrome” au înregistrat 8 remize și 3 înfrîngeri.

Pe a 19-a poziție, penultima, prima retrogradabilă, cu numai 22 de puncte, 6 pînă la salvare, Toulouse abia ce a schimbat antrenorul, cu Pascal Dupraz înlocuindu-l pe Dominique Arribage. Alb-violeții nu au strîns decît 4 triumfuri, completate de 10 egaluri și 14 eșecuri, stînd slab și ofensiv, și defensiv, golaveraj 27-47. De 8 jocuri nu a mai învins, cu două remize și 6 insuccese, înscriind în numai trei dintre ele. Precedenta victorie, 3-1 cu Reims pe 9 ianuarie, a fost în deplasare, de unde, în total, a revenit cu două succese, 3 egaluri și 9 eșecuri: a înscris în 6 dintre ele, dar niciodată în anterioarele 3. Doar o dată în ultimele 11 dispute nu a luat gol.

Nedecis s-a încheiat meciul din tur, 1-1 (Braithwaite 67 – Batshuayi 90). Anterioara înfruntare a avut loc tot la Toulouse în Cupa Ligii, cu gazdele învingătoare după prelungiri, scor 2-1 (Ben Yedder 25, Braithwaite 99 – Nkoudou 27). A fost primul triumf al alb-violeților din ultimele 8 dueluri directe, cu 3 remize și 4 victorii Marseile, inclusiv sezonul trecut, 2-0 acasă, 6-1 ”afară”. Toulouse nu s-a mai impus pe ”Velodrome” din decembrie 2012, scor 1-0.

Ocampos, Dja Djedje și Zambo Anguissa au probleme medicale în tabăra gazdelor. De la oaspeți, un singur jucător se află la infirmierie, Mihai Roman.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA MARSEILLE – TOULOUSE

INTER MILANO – PALERMO, ora 21:45

Cu a treia cea mai bună apărare, dar și cu un atac modest, golaveraj 34-25, Inter se afla înaintea etapei a 28-a pe locul 5, de Europa League, cu 48 de puncte. Milanezii au obținut numai o victorie în ultimele 4 runde, pe lîngă un egal și două eșecuri. O remiză, apoi două succese și-au trecut în cont după a treia și ultima înfrîngere de acasă, 0-1 cu Sassuolo, pe 10 ianuarie. Pe teren propriu au mai realizat 8 triumfuri (șase cu 1-0) și două nuluri. În precedentul joc s-au înclinat la Torino, 0-2 cu Juventus, în prima partidă fără gol dat după alte patru în care reușiseră să o facă. În 19 din totalul disputelor au înscris numai cîte o dată, iar în 4 – deloc.

Abia pe a 17-a poziție, prima neretrogradabilă, Palermo are 27 de puncte și un golaveraj sărac, 27-47. Este fără victorie de 6 etape (3 egaluri, 3 eșecuri), precedentele două fără să fi înscris. De alte 4 meciuri nu a mai triumfat pe teren străin (două remize, două înfrîngeri), unde a adunat 3 succese, 3 nuluri și 7 eșecuri, înscriind în 8 dintre ele.

Cu 1-1 (Gilardino 66 – Perisici 60) s-a terminat confruntarea din tur. Sezonul trecut, Inter a remizat tot la unu ”afară”, însă s-a impus pe propria arenă, scor 3-0. Ultima victorie a lui Palermo a fost acasă, 1-0 în aprilie 2013. Pe ”San Siro”, milanezii nu au cedat niciodată în 27 de dueluri directe, cu 19 victorii și 8 nuluri.

Roberto Mancini abordează această întîlnire cu efectivul complet, doar Jovetici avînd mici dureri musculare. La oaspeți, accidentați sînt Sorrentino și Goldaniga, în timp ce Lazaar este incert.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA INTER MILANO – PALERMO

EIBAR – FC BARCELONA, ora 17:00

Cu un traseu peste așteptări, Eibar crede în șansele sale de a prinde un bilet în Europa League. Momentan, de acest țel o separă 6 puncte, după 27 de etape acumulînd 36, cu care se află pe locul 8, stînd bine ofensiv, nu și defensiv, golaveraj 40-36. Totuși, a pierdut ultimele 3 runde și are o singură victorie de 7 jocuri încoace. În precedenta vizită primită a cedat, 0-1 cu Las Palmas. Per total, pe propria arenă a bifat 7 succese, 3 egaluri (toate 1-1) și 4 înfrîngeri, fără a înscrie în trei dintre acestea.

FC Barcelona este lider cu 69 de puncte, 8 peste Atletico. Catalanii au cele mai multe victorii (22), cele mai puține egaluri (3) și eșecuri (două), cel mai bun atac înaintea rundei, cu 74 de reușite, și a doua apărare, cu 22 de goluri încasate. Ei sînt invincibili de 20 de runde, cu 3 remize și 17 triumfuri, precedentele 10 consecutive, iar în toate competițiile – de 35 de jocuri, un record. Seria au început-o după un 1-2 la Sevilla. De altfel, ambele înfrîngeri le-au suferit în deplasare, unde au mai cedat 4 puncte din egalurile cu Espanol, în unicul meci în care n-au înscris, și cu Valencia. De ”afară” au mai revenit cu 9 triumfuri. Trupa ”blaugrana” înscrie mereu de 10 meciuri, de alte 5 încasînd constant.

Luis Suarez a făcut legea în înfruntarea de pe ”Camp Nou”, 3-1, înscriind de trei ori (21, 48, 85), după ce Borja Baston deschisese scorul (10). Tot catalanii s-au impus în cele două dueluri din stagiunea anterioară, 3-0 acasă, 2-0 în deplasare. Acestea sînt și unicele lor confruntări din Primera.

Ekiza, Luna, Jaime, Keko, Jota Peleteira sînt jucătorii de la gazde ajunși pe mîna medicilor. Luis Enrique nu are probleme medicale decît cu Rafinha, care abia și-a reluat pregătirile după o indisponibilitate de aproape 6 luni, în schimb va lipsi Neymar, care e suspendat.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA EIBAR – FC BARCELONA

VALENCIA – ATLETICO MADRID, ora 21:30

Valencia nu mai are voie să calce strîmb în tentativa de a ocupa o poziție de cupă europeană. Deocamdată, are probleme: se afla abia pe locul 9 înaintea etapei a 28-a, cu 34 de puncte, la 8 distanță de ultima poziție continentală. Ultimii din clasament cu golaveraj pozitiv, 32-20, ”liliecii” sînt printre primii la egaluri, 10. Numai un eșec au suferit în ultimele 4 runde, plus trei victorii cu 2-1. Acasă au cedat precedenta partidă, 0-3 cu Bilbao, ba un 2-1 cu Espanol este unicul succes din anterioarele 8 întîlniri de pe ”Mestalla” (toate cu gol încasat), plus 5 remize și două înfrîngeri.

Cu 61 de puncte, 8 sub liderul FC Barcelona, Atletico dispune de cea mai bună apărare, cu nu mai puțin de 18 jocuri fără gol încasat (inclusiv anterioarele 4), fără a străluci în atac, golaveraj 39-11. Un egal și 4 triumfuri a obținut după ultimul eșec, 1-2 cu FC Barcelona pe ”Camp Nou”, în unicul insucces pe lîngă 5 victorii în ultimele 6 meciuri ”afară”. În deplasare a suferit 3 din totalul de 4 înfrîngeri, plus 10 succese, toate la zero, și un egal, și a primit 5 din cele 11 goluri.

Greu a triumfat Atletico în tur, scor 2-1 (Jackson Martinez 32, Ferreira-Carrasco 40 – Alcacer 72 penalty). Sezonul trecut, Valencia a terminat 1-1 ”afară” și 3-1 pe propria arenă, în singura sa victorie din ultimele 8 dueluri directe (3 remize, 4 eșecuri). Precedentul succes al lui Atletico pe ”Mestalla” datează din aprilie 2014, 1-0, totodată unicul din trecutele 12 vizite făcute, în toate competițiile. De 11 meciuri între cele două se înscrie constant, în actuala edițiie ambele punctînd mai des după pauză.

Bakkali și Abdennour au probleme medicale la gazde și ies din planurile antrenorului Gary Neville. Dincolo, Diego Simeone nu-i are la dispoziție pe Tiago și Savici, dar s-au recuperat Godin și Ferreira-Carrasco.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VALENCIA – ATLETICO MADRID

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă