CITY CU ENTUZIASMUL, REALUL CU EXPERIENȚA

CITY CU ENTUZIASMUL, REALUL CU EXPERIENȚA

Manchester City e la prima semifinală din istorie, Real Madrid la a 6-a consecutivă, căutând a doua finală în decurs de trei ani. Cam așa s-ar putea caracteriza, pe scurt, dubla manșă dintre City și Real. De aici încolo încep detaliile care pot face diferența într-o confruntare de acest gen. Realul se bazează pe forma în care a ajuns și pe starea de spirit excelentă, în vreme ce City mizează pe senzația că nu are ce pierde, iar Pellegrini pe dorința jucătorilor de a demonstra că pot face parte din lotul ”cetățenilor” și de la vară, după venirea lui Guardiola. Prima manșă dintre Manchester City și Real Madrid e capul de afiș al zilei.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

MANCHESTER CITY – REAL MADRID, ora 21:45

City vrea să facă istorie, Real mizează pe experiență

Ajunsă în premieră în semifinalele Champions League, Manchester City caută întâia sa victorie în fața unui Real ajuns în această fază a întrecerii pentru a 27-a oară (13 succese, 13 eșecuri). Anterior, cele două echipe s-au mai întâlnit în faza grupelor Ligii 2012-2013, când ”cetățenii” au remizat acasă, 1-1 (Aguero 73 penalty – Benzema 10), după ce pierduseră greu pe ”Bernabeu”, 2-3 (Dzeko 68, Kolarov 85 – Marcelo 76, Benzema 87, Cristiano Ronaldo 90). A mai fost un amical în iulie trecut, la Melbourne, câștigat tot de spanioli cu 4-1 (Benzema 21, Cristiano Ronaldo 25, Pepe 44, Cerișev 73 – Yaya Toure 45+4).

Confruntarea opune două formații în formă. City nu a mai pierdut de 7 meciuri, cu două remize și 5 triumfuri, în toate competițiile, iar un 0-1 cu concitadina United, în campionat, este singurul eșec din precedentele 11 partide. Același insucces este unicul din ultimele 6 vizite primite. În total, în întreaga stagiune, trupa chilianului Manuel Pellegrini a cedat pe teren propriu de 6 ori, plus două egaluri și 18 victorii. În Ligă, însă, nu s-a înclinat decât cu Juventus, în grupă, pe lângă o remiză albă și 3 succese.

La rândul său, Real a legat 5 triumfuri, cu 18 goluri date și 3 luate, de la precedentul eșec, 0-2 la Wolfsburg în ”sferturi” (3-0 la Madrid). Aceasta este singura înfrângere din anterioarele 12 meciuri, celelalte 11 fiind toate câștigate, totodată unicul insucces de 11 deplasări încoace. În acest sezon, indiferent de întrecere, echipa ”blanco” a pierdut ”afară de 4 ori, pe lângă 13 triumfuri și 6 remize. În doar 5 din aceste dispute nu a marcat. Până acum, în Ligă, madrilenii au revenit de pe teren străin cu 3 victorii, un egal și un eșec. Ei au ajuns în semifinalele Ligii pentru a 6-a oară la rând, dar în precedentele 5 s-au calificat în finală numai o dată.

All-time, City a mai înfruntat acasă de 7 ori formații spaniole, cu 3 victorii, două remize și două înfrângeri. În grupele actualei ediții a avut de-a face cu FC Sevilla, 2-1 pe teren propriu și 3-1 în deplasare. De partea cealaltă, Real este neîntrecută în precedentele 8 partide contra grupărilor din Anglia, cu 6 triumfuri și două egaluri. În total, în Insulă a înregistrat 6 succese, 3 remize și 5 eșecuri. În actuala Ligă, ambele echipe au câte două meciuri din 10 disputate în care nu au marcat. La jocurile fără gol încasat raportul este 2 la 8.

manci-rem

Gazdele nu pot conta în principiu pe Sterling, multă vreme accidentat, deși el s-ar putea așeza pe banca de rezerve. Probleme medicale au avut, în ultimul timp, Fernando, Fernandinho,  Aguero, Otamendi, David Silva, Yaya Toure, însă doar ultimul ar fi ceva mai grav și în mod normal nu va juca. Va reveni în schimb Kompany, care tocmai a declarat că e sută la sută apt. La Real nu există nici un absent cert. După Bale,  Zidane i-a recuperat și pe Dani Carvajal și Cristiano Ronaldo și speră să se întâmple același lucru și cu Benzema, care a făcut deplasarea la Manchester, deși nu a scăpat total de durerile musculare. În cazul în care nu va putea fi titular, francezul va fi înlocuit cu Lucas Vazquez, care tocmai a marcat la 3-2 cu Rayo.

Arbitrul înfruntării este turcul Cuneyt Cakir, un agent de asigurări de 39 de ani. Cu el la centru, nici City, nici Real nu au pierdut până acum în Europa: prima a înregistrat două victorii, iar cealaltă – 3 succese și un egal.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER CITY – REAL MADRID 

HULL CITY – BRENTFORD, ora 21:45 (Liga a 2-a, Championship)

Brentford, 6 meciuri fără eșec

Și Hull, dar și Brentford știu ce le așteaptă. După 43 de etape, cu 3 înainte de terminarea sezonului regulat, gazdele ocupă locul 4, cu 77 de puncte, și sunt sigure că vor participa în play-off-ul de urcare în Premier League, unde vor intra echipele dintre pozițiile 3-6. În schimb, adversara și-a cam terminat socotelile: de pe a 10-a treaptă, cu 59 de puncte, se află departe și de zona promovabilă, și de retrogradare.

Cu a doua cea mai bună apărare și cu al 4-lea atac, golaveraj 62-33, Hull nu a mai pierdut de 4 runde, cu două egaluri și două victorii, mereu cu câte două goluri date. Doar o dată a cedat în ultimele 6 jocuri. Mai bine i-a mers pe teren propriu, unde este imbatabilă de 12 meciuri (7 triumfuri, 5 egaluri), precedentele 5 cu gol dat constant. Oricum, acasă nu a pierdut decât o dată în acest sezon, 0-2 cu Derby pe 27 noiembrie, în rest a obținut 13 victorii și 7 egaluri.

Cu a treia cea mai bună ofensivă, însă deficitară în apărare, golaveraj 64-64, Brentford este invincibilă de 6 dispute, cu o remiză și 5 succese cu gol marcat în fiecare, serie începută după 4 înfrângeri consecutive. 3 dintre aceste triumfuri,  cu 10 goluri date și doar două luate, au fost realizate ”afară”. În total, de pe teren străin s-a întors cu 8 din cele 17 victorii stagionale, plus 4 egaluri și 9 insuccese.

Hull nu a primit gol în nu mai puțin de 19 din cele 43 de etape de până acum, în vreme ce Brentford a rămas cu defensiva neîntrecută în 7 confruntări. La meciurile în care cele două nu au înscris raportul este 10-10.

Cu 2-0 (Robertson 67, Clucas 86) a câștigat Hull în tur. Cele două formații nu se mai întâlniseră în campionat din stagiunea 2004-2005 a ligii a 3-a. Atunci, fiecare s-a impus pe propria arenă, Hull cu 2-0, Brentford cu 2-1. Ultima nu a mai învins într-un duel direct în deplasare din septembrie 1998, scor 3-2, când amândouă evoluau în a 4-a divizie.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA HULL CITY – BRENTFORD

FC BRAȘOV – FCM BAIA MAREora 19:00 (Liga a 2-a)

Brașovul încă speră la promovare

FC Brașov nu-și permite să calce strâmb pentru a putea rămâne în calculele de promovare. Înainte de închiderea etapei a 4-a din play-off-ul seriei a doua din liga secundă, formația de sub Tâmpa ocupă locul 4, cu 22 de puncte, la 6 distanță de pozițiile promovabile. FCM Baia Mare are altă țintă, anume să scape de ultimul loc, al 6-lea, pe care se află cu 17 puncte în cont.

O singură victorie, 3-2 acasă cu Chindia, au obținut brașovenii în primele 3 runde din play-off, încadrată de două eșecuri în deplasare, ambele 1-3. Cele două sincope sunt singurele din ultimele lor 8 partide, cu tot cu sezonul regulat, completate de 4 succese și două egaluri. Pe teren propriu nu au mai pierdut de 5 jocuri, cu o remiză albă și 4 triumfuri, precedentele trei cu câte 3 goluri date. Ba, nu au suferit decât o înfrângere în anterioarele 13 meciuri de acasă.

FC Baia Mare este singura formație din grupă care nu a obținut nici un punct în acest play-off. Totuși, a marcat, dar a și luat gol în fiecare din cele 3 runde. În total, nu a mai învins de 4 partide, de la un 2-0 la Satu Mare spre finalul sezonului regulat. Aceea este și singura sa victorie din anterioarele 6 deplasări, în rest a înregistrat un egal și 4 înfrângeri.

În sezonul regulat, Brașovul s-a descurcat mai bine. Întâi a remizat la Baia Mare, 1-1 (Arnăutu 21 – Codoban 48) în august, apoi s-a impus pe propria arenă cu 2-0 (Ene 49, B. Rusu 90+2), în noiembrie. Sunt unicele dispute directe dintre cele două echipe. În întreaga stagiune, în 29 de jocuri, gazdele au 12 meciuri fără gol luat, iar adversarii – 13. La partide fără să fi marcat raportul este 7 la 9.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC BRAȘOV – FCM BAIA MARE

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă