FENERBAHCE N-A RENUNȚAT LA LUPTA PENTRU TITLU

FENERBAHCE N-A RENUNȚAT LA LUPTA PENTRU TITLU

Intrat pe ultima turnantă, campionatul Turciei propune o pasionantă luptă în doi între Beșiktaș și Fenerbahce. Lider e Beșiktaș, care a câștigat greu duminică derbyul cu Galata (0-1, gol Mario Gomez) și s-a distanțat la 6 puncte, cu două meciuri de jucat până la final. Fener joacă azi, tot în Istanbul și tot un joc considerat în deplasare, pe terenul celor de la Basaksehir, și trebuie să câștige pentru a nu pierde contactul cu Beșiktaș și a mai spera la un pas greșit al ”vulturilor”. Meciul nu-i simplu pentru Fener, căci gazdele încearcă să-și apere locul de Europa League pe care stau în acest moment. În programul de azi regăsim și partide din Portugalia, Danemarca, Suedia, dar și din Serie B italiană, campionat extrem de interesant ca derulare și care se apropia de faza play-off-ului pentru promovare. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

BRONDBY – NORDSJAELLAND, ora 20:00

Miză doar pentru gazde

Doar Brondby mai are așteptări de la acest meci. Formația din Copenhaga ocupa locul 5 înaintea etapei a 28-a și se zbate să prindă un bilet de Europa League. În schimb, de pe 9-a poziție, cu 34 de puncte, Nordsjaelland a scăpat de orice griji, inclusiv legate de retrogradare.

Fără a excela nici în atac, nici în apărare, golaveraj 33-31, Brondby a pierdut runda trecută, 0-3 la Aalborg, într-o perioadă în care a tot alternat o victorie cu câte un eșec. Rezultatele pozitive le-a legat pe propria arenă, unde nu a mai pierdut de 5 jocuri, cu o remiză albă și 4 succese, perioadă în care nu a primit decât un gol. Mai mult, un 0-2 cu Aalborg, a treia și ultima înfrângere stagională de acasă, este singura încasată în ultimele 12 vizite primite.

Nordsjaelland deține a doua cea mai slabă ofensivă, cu 29 de reușite (doar ”lanterna roșie” Hobro are mai puține, 20), și nu se poate lăuda nici cu defensiva, întrecută de 39 de ori. ”Roș-galbenii” nu au învins în precedentele două partide (un insucces, o remiză), iar un 2-1 acasă cu Hobro este unicul triumf din anterioarele 5 meciuri. Au cedat pe linie în ultimele 3 dispute din deplasare. Ba, ”afară” nu s-au mai impus de 5 confruntări (un egal, 4 înfrângeri), un 1-0 la Hobro fiind singura lor victorie de 7 deplasări încoace. În total, de pe teren străin s-au întors cu 4 succese din totalul de 10, plus două remize și 7 eșecuri din 13.

Brondby a triumfat mereu în precedentele trei dueluri directe, inclusiv în actuala stagiune, cu două succese cu 2-0. Anteriorul triumf al lui Nordsjaelland a fost pe teren propriu, 2-0 în noiembrie 2014. În fieful ”galben-albaștrilor” a câștigat ultima oară în mai 2012, scor 1-0, de atunci gazdele înregistrând 3 victorii.

În acest sezon, gazdele au 12 partide fără gol luat (8 acasă), iar adversarii – 7 (3 ”afară”). La meciuri fără să fi marcat raportul este egal, 8-8. Ambele echipe au marcat mai mult la reluare, Brondby cu 61 la sută dintre goluri, Nordsjaelland – cu 66 la sută.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA BRONDBY – NORDSJAELLAND

SPEZIA – BRESCIA, ora 21:30

Duel pentru play-off: Spezia e în grafic, Brescia încă nu

Ambele formații vizează play-off-ul de promovare, în care intră echipele clasate între locurile 3 și 8. Înaintea etapei a 40-a, numai Spezia se află în grafic: ocupă a 7-a poziție, cu 62 de puncte. În schimb, de pe a 10-a treaptă, cu 54 de puncte, Brescia are nevoie neapărat de o victorie, altfel va ieși din cursă.

De două runde nu a mai pierdut Spezia, cu o victorie și un egal fără gol luat. Mai mult, nu s-a înclinat decât o dată în ultimele 6 jocuri (3 câștigate), un 0-1 cu Pescara chiar acasă. De altfel, pe teren propriu nu a învins decât în două din precedentele 5 partide, pe lângă un egal și două eșecuri. Per total, pe ”Stadio Albeto Picco” a bifat 4 din cele 9 înfrângeri stagionale, completate de 9 succese și 6 remize. Golaverajul său este 45-40, având 17 etape fără gol încasat și alte 11 fără să fi înscris.

Prima echipă din clasament cu golaveraj negativ, 50-56 (12 runde fără gol primit, 13 fără să fi marcat), Brescia a cedat la limită anterioarele două meciuri, ba un 2-0 pe propria arenă cu Virtus Entella este singurul triumf de 8 dispute încoace, plus 3 remize și 4 insuccese. Și mai greu i-a fost ”afară”, unde nu s- a mai impus de 8 confruntări, cu un egal și 7 eșecuri. În întreaga stagiune, din deplasare a revenit cu doar 3 victorii, 5 egaluri și 11 din totalul de 13 înfrângeri.

Turul din decembrie de pe ”Rigamonti” s-a încheiat nedecis, 1-1 (Andrea Caracciolo 69 – Calaio 23). În august cele două echipe se înfruntaseră și în Cupă, cu Spezia învingătoare acasă, 1-0. De altfel, în campionat, ”alb-negrii” sunt imbatabili de 7 dueluri directe, 4 câștigate. Ultimul succes al ”rândunelelor” a fost pe propriul teritoriu, 1-0 în martie 2008: la Spezia nu au mai câștigat din mai 2007, scor 3-1.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SPEZIA – BRESCIA

ESTORIL – AROUCA, ora 22:00

Duel pentru ultimul bilet spre Europa

În disputa de pe ”Estadio Antonio Coimbra da Mota” se află în joc ultimul bilet de Europa League. Pe locul 8 înaintea etapei a 33-a, cu 46 de puncte, Estoril va rămâne în cărți doar printr-o victorie la scor. În schimb, de pe a 5-a poziție, cu 52 de puncte, Arouca și-ar atinge obiectivul și cu un egal.

Prima echipă din clasament fără golaveraj pozitiv, 38-38 (câte 8 runde fără gol dat, respectiv primit), Estoril este invincibilă de 3 jocuri, cu două succese la limită și o remiză. Doar o dată a pierdut în ultimele 5 partide, iar de 11 meciuri încoace înscrie constant. Acasă a legat 3 triumfuri de la precedentul eșec, 1-2 cu Sporting Lisabona, totodată singurul din anterioarele 5 vizite primite, celelalte 4 fiind toate câștigate. În tot sezonul, s-a comportat bine acasă, cu 9 victorii din 13, plus 3 egaluri și 4 înfrângeri din totalul de 12.

Satisfăcătoare în atac, chiar și în defensivă (7 confruntări fără să fi marcat, în alte 14 nu a luat gol), golaveraj 44-35, Arouca nu s-a mai înclinat de 5 etape, cu două remize albe și 3 succese. Ba, un 1-5 cu Sporting la Lisabona este unicul insucces din anterioarele 13 dispute, 8 câștigate. Același eșec este singurul suferit în ultimele 6 meciuri de ”afară”, pe lîngă un nul și 4 triumfuri. Numai o dată de 11 vizite făcute încoace nu a înscris.

Arouca s-a detașat în tur datorită unui penalty transformat de David Simao în minutul 20. Este primul succes al său după alte 8 dueluri directe terminate cu 4 egaluri și 4 victorii ale lui Estoril, care a bifat 1-1 ”afară” și 1-0 acasă în sezonul trecut.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA ESTORIL – AROUCA

IFK GOTEBORG – DJURGARDENS, ora 20:00

Două echipe în căutarea revenirii

Nici una dintre combatante nu a avut un start de sezon ieșit din comun. Înaintea etapei a 8-a, IFK Goteborg ocupa locul 8, cu 11 puncte, în vreme ce Djurgardens se găsea pe a 4-a poziție, cu un punct în plus.

Gazdele au obținut cel mai detașat succes stagional runda trecută, 6-2 pe terenul codașei Gefle. Așa au pus capăt unei serii nereușite de 4 jocuri, cu două egaluri urmate de două eșecuri. Precedenta apariție pe propria arenă a fost un 0-3 cu Malmoe, prima înfrângere acasă după o victorie, apoi un egal, totodată singurul meci din totalul de 7 în care echipa din Goteborg nu a izbutit să marcheze. În alte două confruntări defensiva i-a rămas intactă. Golaverajul său este 15-12.

Djurgardens a triumfat etapa anterioară, 3-0 acasă cu Ostersund, după 3 înfrângeri consecutive. Două din aceste insuccese au fost în deplasare și sunt unicele meciuri stagionale în care nu a înscris. Anterior, ”afară” mai înregistrase două triumfuri. ”Roș-albaștrii” nu au încasat gol în 3 din cele 7 etape de până acum.

De 4 meciuri nu a mai pierdut IFK cu Djurdardens, cu o victorie și 3 egaluri, două sezonul trecut, 0-0 acasă și 2-2 ”afară”. Tot cu o remiză s-a terminat și ”amicalul” lor din martie, scor 1-0. Precedentul triumf al lui Djurgardens a fost un 2-1 în octombrie 2013 pe propria arenă, iar la Goteborg – 4-0 în iunie 2011. Din acel moment, pe ”Ullevi” s-au consemnat două succese ale gazdelor și 3 remize.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA IFK GOTEBORG – DJURGARDENS

ISTANBUL BASAKSEHIR – FENERBAHCE, ora 20:00

Fener trebuie să bată ca să țină aproape de Beșiktaș

Fenerbahce nu are voie să greșească deloc în plină bătălie de titlu cu Besiktas. După 31 de etape, ”galben-albaștrii” ocupă locul 2, cu 70 de puncte, 3 mai puține decât liderul înaintea noii runde. Și Basaksehir are o luptă de dus, pentru ultimul bilet de Europa League: se află pe a 4-a poziție, cu 50 de puncte, doar unul peste o Ankaraspor tocmai ținută în șah acasă de Bursa (3-3).

Gazdele au o linie ofensivă eficientă, dar mai scârțâie în apărare (11 meciuri fără gol primit, 6 fără să fi înscris), golaveraj 49-34. Echipa pregătită de fostul selecționer Abdullah Avci doar a remizat în ultimele două runde, însă este neînvinsă de 6 jocuri, cu 4 egaluri și două victorii. Doar o dată a pierdut de 8 partide încoace și nu s-a impus decât de două ori în precedentele 9 meciuri, 7 terminate cu gol luat. În alte 7 a marcat. 3 eșecuri a suferit acasă în acest sezon, ultimul fiind un 2-3 cu Ankaraspor pe 3 martie: de atunci, pe propria arenă, ”alb-albaștrii” au realizat două succese și un nul. Aceeași înfrângere este singura suferită în precedentele 11 vizite primite.

Cu cea mai bună apărare, 22 de goluri primite (niciunul luat în 17 jocuri), și al 3-lea atac, 55 de reușite (nu a marcat în doar 3 runde), Fenerbahce este imbatabilă de 4 etape, cu o remiză albă urmată de 3 victorii, cu un singur gol luat și 11 date. De asemenea, un 1-2 la Konya este unicul insucces din ultimele 11 confruntări. ”Galben-albaștrii” au cele mai puține eșecuri din Superlig, numai 3, dar toate încasate ”afară”, de unde s-au mai întors cu 4 egaluri și 8 triumfuri, nemarcând în doar două din aceste partide.

Cu 1-0 (Nani 84) s-a impus în tur Fener, ajunsă la a 3-a dispută directă fără eșec, cu două victorii acasă și o remiză ”afară”. În deplasare nu a mai triumfat din noiembrie 2010, de atunci înregistrând două înfrângeri, apoi un nul. Precedentul succes al lui Basaksehir a fost un 2-0 în mai 2013 pe propria arenă.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA ISTANBUL BASAKSEHIR – FENERBAHCE

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă