”AMICAL” DE LUX PE ”WEMBLEY”, DAR FĂRĂ CRISTIANO RONALDO

”AMICAL” DE LUX PE ”WEMBLEY”, DAR FĂRĂ CRISTIANO RONALDO

Anglia se pregătește de Euro cu un test în compania Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, dar care vine pe ”Wembley” tocmai fără Cristiano Ronaldo. După succesul din finala Champions League de la Milano, starul Realului a primit din partea staff-ului ”naționalei” lusitane câteva zile de odihnă, pe care le petrece în Ibiza. Chiar fără cel mai important actor, ”amicalul” dintre Anglia și Portugalia reprezintă o bună oportunitate de a vedea nivelul celor două reprezentative. Pentru Anglia e ultimul meci de pregătire, în schimb Portugalia va juca și cu Estonia, înaintea plecării spre Franța, partidă la care e de așteptat să evolueze și Cristiano Ronaldo. În programul zilei de azi regăsim și întâlniri din campionatul Braziliei sau din MLS.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

ANGLIA – PORTUGALIA, ora 21: 45

Portugalia merge pe ”Wembley” fără Cristiano Ronaldo

Reprezentativa Angliei susține ultimul test înainte de plecarea spre turneul final al CE din Franța. În vizită pe ”Wembley” vine Portugalia, care va mai disputa o partidă de verificare până la Euro, acasă împotriva Estoniei.

Cu 2-1 s-au terminat ultimele 3 meciuri ale englezilor: a fost întâi un eșec, cu Olanda, apoi două victorii, cu Turcia și Australia, toate în ”amicale” pe teren propriu. Înfrângerea în fața batavilor este singura din ultimele 5 partide, restul de 4 fiind câștigate. De asemenea, e și unica suferită ca gazde în precedentele 12 jocuri, oficiale și de pregătire, perioadă în care au marcat mereu: în 5 din anterioarele 6 vizite primite au dat câte două goluri.

Și Portugalia s-a impus în ultimele două dispute, ambele pe propria arenă, dar nu a avut un traseu constant: de 5 confruntări încoace și-a trecut în cont 3 succese și două înfrângeri, ambele fără să fi înscris. Mai bine i-a mers ”afară”: un 0-1 în Rusia este singurul eșec din precedentele 8 deplasări, indiferent de întrecere, restul de 7 încheindu-le numai cu triumfuri. Același duel este singurul din anterioarele 17 vizite făcute în care lusitanii nu au marcat, dar în 7 cazuri numai câte o dată.

Ultima întâlnire dintre cele două ”naționale” s-a produs în iulie 2006, în ”sferturile” Mondialului din Germania, meci încheiat 0-0 și câștigat la penalty-uri de portughezi cu 3-1. Trecutele 4 dueluri directe s-au terminat cu remize în timpul regulamentar. Precedentul succes englez a fost un 3-0 într-un test din aprilie 1998, jucat acasă. Lusitanii nu s-au impus niciodată în Insulă, unde gazdele au realizat 3 remize și 5 triumfuri.

Din efectivul inițial, selecționerul englez Roy Hodgson a renunțat la Drinkwater, mijlocașul campioanei Leicester, și la Delph și Townsend, dar l-a păstrat pe Rashford, tânărul atacant lansat recent de Manchester United. Omologul Fernando Santos l-a lăsat la odihnă pe Cristiano Ronaldo și este tentat să înceapă cu jucători mai puțin utilizați precum Danilo, Adrien, Joao Mario și Eliseu.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ANGLIA – PORTUGALIA

PALMEIRAS – GREMIO, ora 03:00 (BRAZILIA, BRASILEIRO SERIE A)

Gremio e lider, Palmeiras a început oscilant

Palmeiras nu a început nemaipomenit noul campionat. După 4 etape, formația din Sao Paulo nu a adunat decât 6 puncte, din două victorii și două înfrângeri. Ambele triumfuri le-a obținut pe teren propriu, și nu oricum, ci cu 6 goluri date și nici unul încasat. Înaintea noii runde se găsea pe locul 8, cu unul mai sus față de cel ocupat la finalul ediției trecute.

Pe e 3-a poziție în campionatul anterior, ceea ce-i dă dreptul să evolueze în viitoarea Copa Libertadores, Gremio era lider cu 10 puncte în cont. A ratat victoria și nici nu a marcat doar în prima etapă, 0-0 pe terenul campioanei Corinthians, după care a câștigat tot fără să ia gol: este singura echipă din cele 20 care a rămas cu defensiva neîntrecută.

În stagiunea precedentă, fiecare formație a triumfat pe teren propriu, Gremio cu 1-0, Palmeiras cu 3-2. Trupa din Porto Alegre nu a mai învins pe ”Estadio Municipal Paulo Machado de Carvalho” din noiembrie 2008, scor 1-0. Din acel moment, gazdele au realizat 4 egaluri și 3 victorii, ultimele două la rând.

Șase fotbaliști de la Palmeiras s-au antrenat limitat în ultimele zile, anume Arouca, Cristaldo, Dracena, Barrios, Egidio și Cleiton Xavier, dar toți sunt recuperabili. De partea cealaltă, probleme medicale ridică Marcelo Oliveira, Wesley, Fred, Bobo. Griji sunt produse și de faptul că 6 jucători de află la final de contract, iar de la 1 iulie pot pleca liberi, de aceea se insistă pentru noi acorduri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PALMEIRAS – GREMIO

LOS ANGELES GALAXY – KANSAS, ora 05:30 (SUA MLS)

Duel cu gândul la play-off

Los Angeles Galaxy și Sporting Kansas City se înfruntă cu gândul la același obiectiv: prezența în play-off-ul de calificare în Seria finală, în care intră echipele dintre pozițiile 3 și 6 din ambele Conferințe. Momentan, doar gazdele sunt în grafic: acestea ocupă locul 5 în Conferința de Vest, cu 20 de puncte strânse în 12 etape jucate. În schimb, adversara se găsește pe a 7-a treaptă, cu 17 puncte în 15 runde disputate.

Galaxy nu a mai câștigat de 3 partide, cu două egaluri urmate de un eșec: 2-3 în deplasare cu Montreal Impact a devenit prima înfrângere după 9 meciuri de imbatabilitate, cu 4 victorii și 5 egaluri. De 8 meciuri marchează și primește constant gol. Pe propria arenă nu a pierdut deloc în actuala stagiune: a obținut două egaluri și 4 triumfuri, cu gol dat și luat mereu.

Kansas suferă de câtva timp. A cedat ultimele două etape, iar un 2-1 acasă cu Orlando City este unicul succes din precedentele 10 confruntări, 7 dintre ele pierdute, 4 fără să fi marcat. De altfel, nu a înscris decât în două din anterioarele 5 runde. Pe teren străin a avut un start de sezon bun, cu două triumfuri la zero. S-a poticnit apoi: au urmat 5 partide terminate cu o remiză la unu încadrată de câte două eșecuri, ultimele fără să fi marcat.

Cele două formații s-au înfruntat la începutul lunii mai la Kansas, meci încheiat 1-1 (B. Davis 30 – Giovanni Dos Santos 42). Sezonul anterior, fiecare se impusese pe teren propriu cu același scor, 2-1. Sporting nu a mai triumfat în fief-ul celor din Los Angeles din august 2010, scor 2-0: de atunci, Galaxy a legat 3 victorii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LOS ANGELES GALAXY – KANSAS

 

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă