ARGENTINA LA A TREIA FINALĂ ÎN DOI ANI

ARGENTINA LA A TREIA FINALĂ ÎN DOI ANI

Disputată în paralel cu Europeanul din Franța, Copa America Centenario își va afla azi câștigătoarea. Față-n față se vor afla, ca și la ediția din vara trecută, Argentina și Chile, atunci chilienii izbutind să-și adjudece trofeul la loviturile de departajare. Aflată la a treia finală în decurs de doi ani, Argentina speră să o câștige pe cea de azi, să-și ia revanșa pentru cea pierdută anul trecut și să aducă la Buenos Aires un trofeu pe care fanii îl așteaptă de foarte mulți ani. Se bazează pentru asta pe forma foarte bună a lui Messi, dar și pe cea a lui Gonzalo Higuain, care vine după cel mai bun sezon din carieră. Argentina-Chile e meciul nopții, dar înainte, la Euro, Belgia încearcă să taie avântul Ungariei, care-și dorește încă o surpriză la acest turneu final. Toate amănuntele și cotele mai jos. 

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

UNGARIA – BELGIA, ora 22:00 (EURO 2016, ”OPTIMI”)

Va continua Ungaria seria surprizelor?

Prezentă la o fază finală de CE pentru prima dată din 1972 încoace, Ungaria a dat peste cap pronosticurile și a câștigat grupa F cu 5 puncte în cont și cu gol înscris în fiecare din cele 3 runde. La rândul ei, Belgia a început rău grupa B, 0-2 cu Italia, apoi și-a revenit și s-a impus în următoarele două dispute fără să mai primească gol.

Preluată din iulie 2015 de germanul Bernd Storck, Ungaria este neînvinsă la acest Euro. Triumful din prima etapă cu Austria (2-0) este, însă, singurul din ultimele 6 meciuri, completat de 4 remize (una ”albă”) și o înfrângere la zero. Totuși, a pierdut de numai două ori în ultimele 15 dispute, indiferent de întrecere, 6 dintre ele terminate cu succese. Maghiarii și-au certificat prezența în Hexagon abia după barajul cu Norvegia (2-1, 1-0).

Eșecul cu Italia este singurul suferit de belgieni în ultimele 6 partide, pe lângă o remiză și 4 succese. Ei nu s-au înclinat decât de două ori în ultimele 12 jocuri, 9 dintre ele câștigate. În această perioadă au marcat în 11 dispute, dar nu au luat gol în doar două din precedentele 10, absența unor apărători precum Kompany, Boyata și Lombaerts fiind resimțită. Belgienii sunt la primul Euro din 2000 încoace, atunci fiind gazde alături de Olanda. Nu este de omis nici faptul că au cedat în 6 din precedentele 10 partide de la o fază finală.

De 12 ori s-au mai confruntat cele două echipe, cu Belgia în avantaj: 8 victorii, două egaluri, două eșecuri. Precedenta dispută oficială a fost tocmai în 1982, în grupele CM, încheiată 1-1. Unica înfruntare din ultimele două decenii s-a desfășurat într-un ”amical” din noiembrie 2009, la Gent, unde ”diavolii roșii” au învins cu 3-0 (Fellaini 38, Vermaelen 55, Mirallas 61).

Bode și Fiola sunt jucătorii cu probleme medicale de la unguri. În cealaltă tabără, Marc Wilmots are tot lotul la dispoziție, deși Dembele acuză încă dureri la glezna stângă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UNGARIA – BELGIA

 

ARGENTINA – CHILE, ora 03:00 (COPA AMERICA, FINALA)

Argentina caută succesul în a 3-a finală consecutivă

Precum în ediția din 2015, finala Copei America Centenario și-o dispută Argentina și Chile. Disputa de acum un an s-a terminat 0-0, însă gazdele chiliene au cucerit trofeul la loviturile de departajare, scor 4-1. De atunci, au mai fost două dueluri directe, ambele câștigate de ”pume”: 2-1 (Gutierrez 11 – Di Maria 20, Mercado 25) ”afară” în martie trecut în preliminariile CM 2018, apoi tot 2-1 (Di Maria 51, Banega 59 – Fuenzalida 90+3) în grupele actualei competiții. Precedentul succes chilian în timpul regulamentar, 1-0 acasă în octombrie 2008, este și singurul de 14 precedente încoace.

Disputând a treia finală majoră în doi ani, cu victorii pe linie, 5 la număr, la această Copa, având 18 goluri date și numai două primite, argentinienii au ajuns la o imbatabilitate de 11 jocuri, cu două egaluri urmate de 9 triumfuri. Precedentul eșec, 0-2 acasă cu Ecuador, este și singurul de 23 partide încoace, 16 dintre aceste câștigate. Elevii lui Gerardo ”Tata” Martino au marcat constant în anterioarele 10 jocuri, iar 6 dintre ele le-au terminat cu defensiva intactă. Așa s-a întâmplat și în semifinale, 4-0 cu gazdele din SUA.

Cu un nou antrenor pe bancă, argentinianul Juan Antonio Pizzi, cel ce l-a înlocuit în februarie trecut pe Jorge Sampaoli, Chile și-a revenit după o perioadă cu probleme. A câștigat ultimele 4 meciuri, cu 15 goluri date și 3 încasate, după 3 eșecuri consecutive, toate numai la limită. Oricum, de 11 confruntări încoace nu s-a impus decât în 5, pe lângă un egal și 5 eșecuri. În această perioadă, actuala campioană din America de Sud nu a primit gol doar în două jocuri, însă a înscris în 9 din aceste partide: remarcabil a rămas recentul 7-0 cu Mexic din ”sferturi”. Învinsa din semifinale s-a numit Columbia, bătută cu 2-0.

Afectat de dureri musculare, care l-au făcut să rateze două meciuri, Angel Di Maria forțează să joace în finală. Dacă nu va putea evolua, favorit să-i ia locul este Lamela.  Pe lângă starul lui PSG, probleme medicale mai au Rojo și Pastore. Dincolo, e accidentat Pablo Hernandez, însă revin Vidal și Marcelo Diaz după suspendări. Pizzi încă nu a decis pe cine să utilizeze în dreapta atacului lângă Alexis Sanchez și Eduardo Vargas: pe Puch ori pe Fuenzalida.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ARGENTINA – CHILE

 

HERCULES ALICANTE – CADIZ, ora 22:00 (SPANIA SEGUNDA B, PLAY-OFF)

Două grupări în căutarea revenirii

Două echipe cu tradiție în fotbalul spaniol, Hercules Alicante și Cadiz caută să renască. Momentan, ele se luptă să urce în Segunda, liga a doua. Cine va reuși se va decide după manșa secundă a barajului de promovare. Meciul pornește de la scorul de 1-0 pentru Cadiz, care s-a impus în turul de pe teren propriu datorită golului semnat de Carlos Calvo tocmai în minutul 85.

Fără succes de două jocuri, Hercules a pierdut în prima manșă după 17 partide de invincibilitate, cu 5 egaluri și 12 victorii. În această perioadă de doar două ori nu a marcat, iar în alte 12 meciuri nu a primit gol. Acasă nu s-a mai înclinat de 8 dispute, 6 câștigate, cu defensiva învinsă în numai 3 dintre ele. În întreaga stagiune, pe propria arenă a înregistrat 4 înfrângeri, 5 remize și 12 succese, realizând de 9 ori un scor care acum i-ar permite măcar să intre în prelungiri.

Cadiz se prezintă pe ”Jose Rico Perez” imbatabilă de 6 partide, cu un egal și 5 victorii, ultimele 4 la rând. În doar unul din aceste jocuri a luat gol și tot într-unul nu a înscris. Anterior acestei serii avea 7 confruntări fără triumf. O remiză albă urmată de 3 succese (două la zero) a realizat în precedentele 4 deplasări. În actuala stagiune, ”afară” a cedat de 5 ori, pe lângă 8 egaluri și 8 victorii: doar de două ori a înregistrat un rezultat care acum ar face-o să pierd barajul. Dintre jucătorii săi se remarcă Dani Guiza (Ex-Getafe, Mallorca, Fenerbahce), golgheterul echipei, cu 12 reușite, în ciuda celor 35 de ani ai săi.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HERCULES ALICANTE – CADIZ

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă