ÎN BRAZILIA FOTBALUL NU E ÎN PAUZĂ

ÎN BRAZILIA FOTBALUL NU E ÎN PAUZĂ

Serie A Brasileiro, campionatul brazilian de fotbal, e în plină desfășurare. De altfel, nu s-a oprit nici atunci când ”naționala” participa, oarecum efemer ce-i drept, la Copa America. Nume precum Santos, Flamengo, Corinthians, Gremio ori Fluminense sunt arhicunoscute și reprezintă și un izvor de talente pentru campionatele din Europa. Nu doar fotbalul brazilian e la ordinea zilei ci inclusiv cel din Islanda, țară ce încă nu și-a terminat aventura la European, dar al cărei campionat continuă nestingherit.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

 

IA AKRANES – STJARNAN, ora 23:00 (ISLANDA URVALSDEILD)

Scopuri precise, dar opuse pentru cele două echipe

Ambele formații au scopuri precise, dar opuse. Akranes se luptă să se distanțeze de retrogradare, după 8 etape fiind pe locul 10 (doar unul peste zona ”fierbinte”), cu 7 puncte, în vreme ce Stjarnan speră să intre în sfera cupelor europene, având un decalaj de o poziție: se găsește pe a 4-a treaptă, cu 14 puncte.

Datoare și în atac, și în apărare, golaveraj 7-15, Akranes s-a impus runda trecută, 2-1 ”afară” cu KR Reykjavik, după 4 jocuri de pauză, cu un egal și 3 eșecuri. Mai mult, nu are decât două victorii în ultimele 8 partide: doar una a terminat-o fără să fi primit gol, iar în alte 3 nu a marcat. Acasă, ”galben-negrii” nu au mai învins de două meciuri: s-au înclinat în ultima dispută, 0-1 cu Throttur, după ce mai devreme bifase o victorie, apoi un egal, fiecare cu câte un gol dat.

Stjarnan contează pe unul dintre cele mai bune golaveraje, 14-8. A câștigat meciul anterior, 1-0 acasă cu IBV, în prima victorie după o așteptare de 4 înfruntări, cu două egaluri urmate de două înfrângeri. Din cele 8 runde stagionale, în numai una nu a marcat, în timp ce în 3 defensiva i-a rămas neînfrântă. Deplasările au fost în regres: triumf, nul, eșec.

Stjarnan s-a descurcat mai bine cu o ediție în urmă, 1-1 pe propria arenă și 1-0 ”afară”, ajungând la 7 dueluri directe consecutive fără eșec în campionat. Precedentul triumf al lui Akranes a fost un 1-0 în iunie 2000 în deplasare, iar acasă: 6-2 în august 1997. În ianuarie 2016 cele două formații s-au luptat în ”Fotbolti.net Cup”, Akranes triumfând cu 6-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA IA AKRANES – STJARNAN

 

PHILADELPHIA – NY RED BULLS, ora 02:00 (SUA OPEN CUP)

Philadelphia vrea să continue și-n Open Cup

Philadelphia Union și New York Red Bulls se înfruntă, într-o manșă unică, în ”optimile” Cupei. Ambele formații evoluează în Conferința de Est a campionatului profesionist nord-american: după 17 etape, prima este lider, cu 26 de puncte, iar adversara ocupă locul 3, cu 3 puncte mai puțin.

Două eșecuri încadrând o victorie au înregistrat gazdele în ultimele 3 jocuri. Aceste înfrângeri sunt, însă, singurele din precedentele 12 partide, în toate competițiile, 5 dintre ele câștigate. De 14 meciuri înscrie constant, perioadă în care numai de două ori nu a luat gol. Philadelphia a cedat anteriorul duel de acasă, 2-3 cu Whitecaps, suferit după 13 dispute invincibile, doar una fără gol dat.

De două meciuri nu a mai învins Red Bulls, cu un eșec și o remiză. Totuși, nu a pierdut decât o dată în precedentele 7 partide ori, și mai în spate, s-a înclinat de două ori de 11 confruntări încoace, indiferent de întrecere. În ultimele două jocuri a marcat și a luat gol mereu, după alte 5 partide cu apărarea intactă, toate câștigate. Cu un insucces, apoi un nul s-a întors din anterioarele două deplasări, precedate de două victorii la zero, între care un 7-0 cu concitadina FC New York.

Trupa din Philadelphia nu a mai triumfat de 3 dueluri directe oficiale, cu un egal urmat de două eșecuri. Ultimul său succes a fost un 2-0 ”afară” în mai 2015, iar acasă – 3-1 în iulie 2014. În februarie trecut, cele două echipe au susținut un ”amical”, tot pe terenul lui Union, încheiat 0-0.

În faza anterioară, Philadelphia a depășit-o pe teren propriu pe City Islanders cu 3-2. Dincolo, Red Bulls a eliminat-o pe Rochester Rhinos, 1-0 în deplasare. În ediția precedentă, Union a ajuns până în finala Open Cup, 1-1/6-7 la penalty-uri cu Sporting Kansas City.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PHILADELPHIA – NY RED BULLS

 

GREMIO – FC SANTOS, ora 01:30 (BRAZILIA SERIE A)

Santos caută să-și revină după două eșecuri

Gremio Porto Alegre și FC Santos au aspirații înalte în acest sezon. Posturile lor confirmă acest lucru: înaintea etapei a 12-a, gazdele ocupau locul 5, cu 18 puncte, doar unul sub zona Copei Libertadores, în vreme ce rivala se afla pe a 3-a poziție, cu 19 puncte, 3 până la liderul Palmeiras.

”Alb-albaștrii” s-ar fi găsit într-o ipostază și mai bună dacă în ultimele două runde nu pierdeau de fiecare dată, cu câte două goluri luate, după alte 4 meciuri imbatabile. Din cele 11 jocuri din actuala stagiune (golaveraj 17-12), nu au marcat doar în primul și în ultimul. S-au împiedicat și în precedenta vizită primită, 1-2 cu Vitoria Bahia, după ce triumfaseră mereu fără gol primit în anterioarele 4 dispute stagionale de acasă.

Santos contează pe cea mai bună apărare și pe al doilea atac într-un golaveraj 18-9. A realizat două succese consecutive, cu 7 goluri date și două luate, de la un 0-1 ”afară” cu Atletico Paranaense, singura înfrângere din ultimele 6 etape, 5 dintre ele câștigate, 4 fără gol primit. Pe teren străin a suferit 3 din totalul de 4 insuccese stagionale, completate de un egal și două triumfuri, ultimul fiind un 4-2 la Fluminense.

În ediția anterioară, Gremio a fost mai bună: 3-1 ”afară”, 1-0 pe propria arenă. A ajuns, astfel, la 3 dueluri directe invincibile. Precedentul succes al lui Santos a fost chiar la Porto Alegre, 2-0 în august 2014, în Cupă, iar în campionat – 4-2 acasă în iulie 2012. ”Alb-negrii” nu s-au mai impus pe ”Arena do Gremio” în campionat din august 2010, scor 2-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GREMIO – FC SANTOS

 

FLAMENGO – INTERNACIONAL, ora 01:30 (BRAZILIA SERIE A)

Două echipe care speră la mai mult în acest sezon

Pe un dezamăgitor loc 12 sezonul trecut, Flamengo caută să se revanșeze în actuala ediții. Chiar îi merge mai bine: înaintea etapei a 12-a se găsea pe locul 6, cu 17 puncte, la două distanță de podium. Și Internacional speră la mai mult: în urmă cu o stagiune a terminat pe a 5-a poziție, imediat sub zona Copei Libertadores, dar acum, după 11 runde, ocupa a doua treaptă, cu 20 de puncte, două mai puține decât liderul Palmeiras.

Flamengo nu s-a remarcat prea tare la realizări, golaveraj 12-11. A pierdut ultimul joc, 1-2 acasă cu Fluminense, după 3 partide imbatabile, cu două victorii cu 1-0 și un egal la doi. De 9 meciuri încoace doar o dată nu a marcat, alte 3 încheindu-le fără gol luat. Acasă a cam suferit: a început bine, cu o remiză și două succese, dar nu a continuat la fel, înregistrând apoi un nul și două înfrângeri cu gol dat și luat mereu.

Internacional s-a descurcat bine și în ofensivă, și în defensivă, golaveraj 15-10. De ceva timp are probleme. Nu a mai câștigat de 3 jocuri, cu un egal încadrat de câte un eșec, anteriorul triumf fiind un 2-0 acasă cu Atletico Mineiro. De 5 dispute marchează constant, dar în 4 dintre ele și defensiva i-a cedat. Seria deplasărilor a avut un debut ideal, cu două victorii, însă urmarea a lăsat de dorit: două înfrângeri urmate de un egal. A înscris în 4 dintre aceste meciuri și în tot atâtea a încasat gol.

Sezonul anterior fiecare echipă s-a impus pe arena celeilalte, Flamengo cu 2-1, Internacional cu 1-0. Ultima victorie a trupei din Rio pe teren propriu a fost un 2-0 în octombrie 2014. De 12 dueluri directe se înscrie constant.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLAMENGO – INTERNACIONAL

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă