Articolul precedent

ÎNCEPE CU ADEVĂRAT LUPTA PENTRU UN LOC ÎN CHAMPIONS LEAGUE

ÎNCEPE CU ADEVĂRAT LUPTA PENTRU UN LOC ÎN CHAMPIONS LEAGUE

După un prim tur preliminar în care am avut parte de prezențe suficient de exotice, astăzi începe cu adevărat bătălia pentru pătrunderea în grupele Champions League. Și asta pentru că în al doilea tur preliminar regăsim grupări care chiar își propun să se regăsească la tragerea la sorți a grupelor, pentru că au mai mai participat în trecut. E cazul celor de la Celtic Glasgow, unde va debuta ca antrenor Brandan Rodgers, revenit în activitate după despărțirea de Liverpool, e cazul celor de la Legia Varșovia, pe a căror bancă îl găsim pe albanezul Besnik Hasi, care în sezonul trecut a pregătit pe Anderlecht, e cazul celor de la Dinamo Zagreb, Bate Borisov, Rosenborg ori chiar Ludogorets. Programul zilei de azi cuprinde partidele tur și e completat, ca de obicei în această perioadă, de confruntări din Brazilia sau SUA. detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ZRINJSKI – LEGIA VARȘOVIA, ora 19:30 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Legia a pierdut Supercupa și vrea să se redreseze

HSK Zrinjski Mostar, din Bosnia, se confruntă cu polonezii de la Legia Varșovia în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Cele două formații au intrat direct în această fază. Ele nu s-au mai înfruntat până acum.

Gazdele au terminat sezonul trecut cu o imbatabilitate de 12 jocuri, în toate competițiile, cu 3 egaluri și 9 victorii, serie începută de la un 1-2  într-un ”amical” cu slovenii de la Olimpia Ljublijana, în februarie. În această perioadă doar o dată nu au marcat, iar 8 dintre meciuri le-au încheiat cu defensiva intactă. Pe teren propriu, Zrinjski nu a mai cedat din aprilie 2014, de la un 1-3 cu FK Sarajevo în Cupă.

Legia s-a înclinat în ultimele două partide, 0-1 în testul cu ȚSKA Sofia și 1-4 cu Lech Poznan în Supercupă, prima dispută oficială din noua stagiune. Anterior avusese 3 confruntări fără eșec, cu două victorii și o remiză. ”Afară” s-a descurcat de câtva timp și mai greu: nu s-a impus decât o dată în precedentele 5 vizite făcute, pe lângă două remize și două înfrângeri, toate fără să fi marcat. Echipa din Varșovia a fost preluată recent de albanezul Besnik Hasi, fost la Anderlecht.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ZRINJSKI – LEGIA VARȘOVIA

 

FC VALLETTA – STEAUA ROȘIE, ora 21:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Steaua Roșie vrea să-și ușureze misiunea pentru retur

FC Valletta și Steaua Roșie Belgrad susțin manșa întâi din turul secund preliminar al Champions League. Este o confruntare în premieră. Ca să ajungă aici, gazdele din Malta au jucat și prima etapă eliminatorie, când au trecut de feroezii de la B36 Torshavn prin 1-0 acasă și 1-2 în deplasare. În schimb, sârbii au intrat direct în această fază.

Eșecul din Feroe este primul suferit de FC Valletta după 4 jocuri invincibile, cu două egaluri și două victorii. De 4 partide marchează constant, dar nu mai mult de două goluri. Acasă nu a mai cedat de 12 meciuri, 9 dintre ele câștigate și alte 8 încheiate fără gol luat. Mai mult, nu s-a înclinat decât o dată de 16 vizite primite încoace, doar două terminate fără să fi înscris.

Steaua Roșie a învins în ultimul joc, 3-1 în testul cu Radomlje. Anterior, pierduse cu Pandurii Tg. Jiu (2-4) în singurul eșec din anterioarele 6 confruntări, restul de 5 fiind toate câștigate, indiferent de întrecere. De 12 jocuri, ”roș-albii” marchează mereu: ultima care le-a rezistat a fost Vojvodina, 0-0 în aprilie, în campionat. Pe teren străin nu au mai cedat de 22 de partide, după un 1-2 cu Kairat în preliminariile ediției trecute din Europa League: în precedentele 4 vizite efectuate ei au marcat și au încasat mereu gol.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC VALLETTA – STEAUA ROȘIE

 

LINCOLN – CELTIC GLASGOW, ora 21:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Brandon Rodgers debutează la Celtic tocmai în Gibraltar

Pentru al doilea sezon consecutiv, Lincoln Red Imps, din Gibraltar, a urcat în turul 2 preliminar din Champions League. Noua sa adversară este mult mai cunoscuta Celtic Glasgow, care a fost scutită de prima fază eliminatorie. Confruntarea este una în premieră.

În turul inaugural, Lincoln a jucat contra estonienilor de la Flora Tallinn, eliminați după 1-2 ”afară” și 2-0 acasă. Aceste două meciuri au fost primele din actualul sezon ale trupei din Gibraltar. Aceasta a suferit doar un eșec în ultimele 13 partide, în toate competițiile, și nu s-a înclinat decât de două ori în precedentele 32 de partide, 29 din ele câștigate, unele la scoruri precum 10-0, 11-0, 13-1, 13-0. Din echipa antrenată din aprilie 2016 de uruguayanul Julio Cesar Ribas Vlahovici se remarcă fundașul Chipolina, care a semnat două din cele 3 goluri cu Flora, și Casciaro, cel ce a dat primul gol al Gibraltarului într-un meci oficial, 1-6 cu Scoția în 2015.

Cu un nou antrenor, Brendan Rodgers, fostul manager de la FC Liverpool, Celtic este neînvinsă de 5 jocuri, un 1-2 la St. Johnstone, în campionat, fiind singurul eșec din anterioarele 22 de meciuri, indiferent de întrecere. Ultimele 4 dispute au fost ”amicale”, terminate cu două victorii la limită și două egaluri. În ultimul test a înregistrat 0-0 cu Maribor, primul duel după alte 10 în care nu a izbutit să înscrie.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LINCOLN – CELTIC GLASGOW

 

VARDAR SKOPJE – DINAMO ZAGREB, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Duel ex-iugoslav cu miză importantă

Macedonenii de la Vardar Skopje se duelează cu croații de la Dinamo Zageb pentru un bilet în turul 3 preliminar al Champions League. Este prima dispută dintre cele două formații după destrămarea fostei Iugoslavii, ambele fiind scutite acum de prima fază eliminatorie.

Vardar a terminat sezonul trecut cu 6 jocuri imbatabile, în care a înregistrat un egal, urmat de 5 victorii, trei dintre ele la zero. Ulterior, în pauza de vară a jucat 3 partide amicale, fără a impresiona, cu un succes (2-0 cu Jagiellonia), un nul (1-1 cu Sturm Graz) și o înfrângere (1-2 cu Maribor). De 20 de confruntări, în toate competițiile, marchează mereu. Acasă nu a mai cedat de 12 partide, cu două remize (una ”albă”) și 10 succese, începând de la un 1-2 în Cupă cu vicecampioana Shkendija. Acesta este, totodată, singurul insucces din ultimele  47 de vizite primite, indiferent de întrecere.

Dinamo este una dintre cele mai puternice și experimentate echipe din această fază. Un 0-1 la Split cu Hajduk este ultimul eșec suferit de trupa croată într-un meci oficial, urmat apoi de o remiză albă și 9 victorii (precedentele 5 consecutive), răstimp în care nu a încasat decât un gol. În perioada de pregătire estivală a susținut 4 teste, încheiate cu un triumf (1-0 cu FC Copenhaga), un eșec și două egaluri, între care un 0-0 cu Steaua. ”Afară” nu a cedat și nici nu a primit gol de 5 meciuri, ba s-a înclinat doar o dată în anterioarele 11 vizite efectuate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VARDAR SKOPJE – DINAMO ZAGREB

 

PALMEIRAS – SANTOS, ora 02:30 (BRAZILIA SERIE A)

Derby în Sao Paolo cu miză precisă pentru ambele echipe

Într-unul din derby-urile orașului Sao Paulo, liderul Palmeiras închide etapa a 14-a căutând să se detașeze de Corinthians, care a egalat-o la puncte, 28, prin victoria de ”afară” cu Chapecoense (2-0). Și Santos, de pe locul 6, are o țintă precisă: a adunat 22 de puncte și încearcă să intre în zona Copei Libertadores, de care o desparte numai un punct.

Cu cel mai bun atac și a treia defensivă, golaveraj 29-13, Palmeiras a pierdut de 3 ori în actuala stagiune. Ultima dată s-a întâmplat pe 6 iunie, 1-2 pe terenul lui Cruzeiro. În rest, și-a trecut în cont un egal și 9 victorii, ultimele două consecutive, cu 7 goluri înscrise și unul încasat. Acasă nu a ratat nici un punct, cu succese pe linie în 7 vizite primite: numai o dată a dat un singur gol, iar în alte 3 cazuri a marcat câte 4. ”Alb-verzii” au înscris în 12 din cele 13 partide stagionale de până acum, în alte 6 apărarea rămânându-le nebătută.

Și Santos stă bine la realizări: deține a doua cea mai bună apărare și al 3-lea atac într-un golaveraj 23-12 (74 la sută dintre reușite au fost după pauză). Runda trecută a învins-o pe Chapecoense, 3-0 acasă, după un 2-3 cu Gremio, singura înfrângere din ultimele 4 jocuri, celelalte 3 fiind toate câștigate cu minim 3 goluri date. Doar o dată în precedentele 8 meciuri nu a marcat. Pe teren străin a alternat mereu câte un rezultat pozitiv cu unul negativ: în precedenta deplasare a pierdut la Porto Alegre, 2-3 cu Gremio.

În ediția trecută, fiecare echipă s-a impus pe propria arenă, Palmeiras cu 1-0, Santos cu 2-1. ”Alb-negrii” au triumfat ultima oară pe teritoriul ”alb-verde” în octombrie 2014, scor 3-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PALMEIRAS – SANTOS

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă