LUDOGORETS VISEAZĂ DIN NOU LA CHAMPIONS LEAGUE

LUDOGORETS VISEAZĂ DIN NOU LA CHAMPIONS LEAGUE

După participarea de acum doi, când au pătruns în elita fotbalului european după acea ”dublă” de poveste cu Steaua, bulgarii de la Ludogorets visează din nou la grupele Champions League. Echipa celor trei români, Moți, Prepeliță și Keșeru, încă n-a început campionatul în Bulgaria, ceea ce ar putea fi un ușor handicap în perspectiva acestei prime manșe împotriva muntenegrenilor de la Mladost, câștigători în premieră ai titlului în țara lor. Nu-i singurul meci din turul doi preliminar în programul zilei de azi, unde regăsim și o altă veche cunoștință, Rosenborg, care visează de asemenea la o revenire în grupele Ligii. Tot azi se joacă și returul primei semifinale din Copa Libertadores, cu Sao Paolo având șanse minime în fața columbienilor de la Nacional Medellin, după 0-2 în tur. Detalii și cote mai jos. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ROSENBORG – NORRKOPING, ora 20:15 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Duel nordic cu Liga Campionilor în vizor

Duel nordic la Trondheim, între două echipe aflate în plin sezon. Norvegienii de la Rosenborg se confruntă cu suedezii de la Norrkoping în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Cele două formații au intrat direct în această fază. Ele nu s-au mai înfruntat până acum.

Lider în campionat, cu 36 de puncte în 15 etape, Rosenborg este imbatabilă de 21 de jocuri, în toate competițiile. În acest interval a realizat 4 egaluri și 17 victorii, 9 dintre ele fără gol luat. Totuși, în 7 din ultimele 9 meciuri defensiva i-a cedat mereu, de 6 ori numai câte o dată. Și acasă bilanțul arată bine: nu s-au mai înclinat pe ”Lerkendal” de 16 partide, încheiate cu două remize (una ”albă”) și 14 succese, precedentele 10 consecutive. În anterioarele 6 vizite primite a marcat și a luat mereu gol.

Norrkoping ocupă poziția secundă în campionat, cu 27 de puncte în 13 runde. Este neînvinsă de 8 dispute, indiferent de întrecere, cu 3 egaluri și 5 victorii: în anterioarele două confruntări a marcat numai o dată, dar nici nu a luat gol. Două egaluri încadrate de câte un triumf la zero a bifat în ultimele 4 deplasări, ba nu a pierdut decât o dată de 6 apariții ”afară” încoace, cu gol dat în toate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ROSENBORG – NORRKOPING

 

LUDOGOREȚ – MLADOST, ora 20:30 LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI

Ludogorets visează din nou la grupe

Keșeru, Moți, Prepeliță și colegii lor de la Ludogoreț se duelează cu muntenegrenii de la Mladost Podgorica pentru un bilet în turul 3 preliminar al Champions League. Este prima dispută dintre cele două formații, ambele fiind scutite de prima fază eliminatorie.

Dacă sezonul trecut l-a terminat cu două eșecuri, Ludogoreț a mers mai bine în pregătirile din această vară. A început cu două victorii, cu Slavia Praga (2-1) și Dinamo Tbilisi (3-0), a continuat cu un egal (1-1 cu Dinamo Moscova), apoi un eșec (1-2 cu Dinamo Kiev), pentru ca încheierea, mai lejeră, să o facă un 3-0 cu Lokomotiv Gorna, una dintre cele mai bune echipe din liga a doua bulgară. Acum, în Ligă, trupa din Razgrad caută să nu mai repete rușinea din sezonul trecut, când a fost eliminată în turul 2 preliminar de moldovenii de la Milsami Orhei. Recent, și-a întărit lotul cu fundașii Palomino (ex-Metz) și Plastun (ex-Karpati Lvov) și cu mijlocașul Campanharo (Bragantino).

Revenită în prima ligă în sezonul 2010-2011, Mladost a cucerit în premieră titlul în Muntenegru, în 2015-2016, stagiune terminată cu două înfrângeri. Participarea pentru întâia oară în fazele preliminarii ale Ligii a fost precedată de câteva prezențe în Europa League, unde cel mai sus a urcat în 2013-2014, când a trecut de Videoton și FK Senica înainte de a fi eliminată de FC Sevilla în turul 3 preliminar. Cu excepția sârbului Bukorac și a slovenului Cvjeticanin, echipa din Podgorica mizează pe jucători autohtoni, lipsiți de experiență internațională. Din actualul lot doar 4 fotbaliști au evoluat anterior în străinătate.

¸AICI GĂSIȚI COTELE LA LUDOGOREȚ – MLADOST

 

CRUSADERS – FC COPENHAGA, ora 21:00 LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI

FC Copenhaga speră să treacă de handicapul lipsei meciurilor

Crusaders, din Irlanda de Nord, susține prima manșă cu FC Copenhaga din turul 2 preliminar al Champions League. Cele două echipe se află în fața primei dispute directe din istorie.

Gazdele sunt imbatabile de 7 partide, în toate competițiile, cu 6 victorii urmate de un egal, 5 din aceste partide terminându-le cu apărarea intactă. De alte 12 meciuri înscriu constant. Pe teren propriu nu au mai pierdut de 13 jocuri, 9 dintre ele câștigate, de la un 0-2 cu Ballymena United în campionat: de atunci, doar o dată nu au mai marcat. În plus, de 6 vizite primite încoace, au luat goi numai în ultima.

FC Copenhaga încă nu a început campionatul. În vacanța de vară, gruparea daneză a avut un start bun în partidele de verificare, cu 3 victorii, între care un 3-0 cu rușii de la Amkar Perm, după aceea au venit două eșecuri la același scor, 0-1, cu Astra Giurgiu, apoi cu Dinamo Zagreb. Sezonul trecut l-a terminat cu două succese, precedate de un 2-4 la Hobro, singura înfrângere din anterioarele 14 confruntări oficiale. Același insucces este, de asemenea, unicul suferit de 9 vizite făcute încoace, toate încheiate cu gol dat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CRUSADERS – FC COPENHAGA

 

NACIONAL MEDELLIN – SAO PAULO, ora 03:45 COPA LIBERTADORES, SEMIFINALE

Sao Paolo speră la o minune după 0-2 în Brazilia

Atletico Nacional Medellin și Sao Paulo dispută meciul decisiv pentru calificarea în finala Copei Libertadores. Gazdele columbiene pornesc cu prima șansă datorită victoriei din prima manșă, scor 2-0 (M. Borja 82, 88). În cealaltă semifinală se confruntă Boca Juniors și Independiente Del Valle, 1-2 în tur.

De 9 partide, în toate competițiile, nu a mai pierdut Nacional, cu 5 egaluri și 4 victorii, ultimele două consecutive. În această perioadă doar o dată nu a marcat, iar în alte 4 rânduri nu a luat gol. Seria pozitivă a început-o după un 0-1 cu Santa Fe, singurul eșec suferit pe teren propriu în precedentele 6 vizite primite. Mai mult, în anterioarele 26 de jocuri de acasă nu s-a înclinat decât de două ori.

Sao Paulo nu a cedat și nici nu a primit gol de două meciuri, cu un nul și un succes. Anterior legase 3 înfrângeri în care marcase numai o dată. Mai mult, a înscris în anterioara dispută, 3-0 cu America Mineiro în campionat, după alte 3 în care nu punctase deloc. Pe teren străin i-a fost și mai greu. Ultimele 3 deplasări au însemnat tot atâtea eșecuri, cu un singur gol dat și 6 încasate. Ba, de 8 vizite efectuate încoace, ”afară” a triumfat doar o dată, acum 4 partide (1-0 cu Cruzeiro). În precedentele 33 de apariții în arene adverse, numai de trei ori a înscris câte două goluri, exact câte i-ar trebui acum să intre măcar în prelungiri, în rest a dat câte unul ori nici unul.

Înaintea turului, cele două grupări se întâlniseră anterior în noiembrie 2014, în semifinalele Copei SudAmericana. Atunci, fiecare a învins acasă cu 1-0, dar calificarea a obținut-o Atletico Nacional, 4-1 la loviturile de departajare. Și mai devreme fuseseră alte 4 dueluri directe, încheiate cu două remize și două succese ale lui Sao Paulo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NACIONAL MEDELLIN – SAO PAULO

 

NEW YORK RED BULLS – ORLANDO CITY, ora 02:30 SUA MLS

Orlando încă mai speră la play-off

Cele două formații din Conferința de Est se luptă să prindă un loc în play-off-ul de calificare în faza finală a MLS (campionatul profesionist nord-american cu 17 participante din SUA și 3 din Canada), în care vor intra formațiile dintre locurile 3 și 6 la sfârșitul sezonului regulat, din ambele serii. Momentan, doar gazdele sunt în grafic. Înaintea noii etape, NY Red Bulls se află pe a 4-a poziție, cu 24 de puncte în 19 etape jucate, în vreme ce Orlando City se găsește pe a 8-a treaptă, cu 21 de puncte în 17 runde disputate.

Trupa din New York se descurcă bine în atac, dar are probleme în apărare, golaveraj 28-25. De 4 jocuri nu a mai învins, cu două egaluri și tot atâtea eșecuri, iar în ultimele două nu a marcat deloc. Anterior avusese 4 victorii consecutive fără gol încasat. Acasă a cedat două din primele 3 partide, după care nu a mai iertat nimic, realizând 5 victorii urmate de o remiză albă: nu a luat nici un gol în precedentele 5 vizite primite.

Și Orlando beneficiază de o ofensivă eficientă, cu 28 de reușite, însă defensiva este una dintre cele mai modeste, cu 29 de goluri încasate. Nu a câștigat și nici nu a marcat de două runde: recentul 0-4 la Dallas este singurul eșec din anterioarele 7 jocuri, pe lângă două succese și 4 remize, 3 dintre ele la doi și una albă. Traseul de ”afară” l-a început bine, 1-0 cu New York City, însă continuarea a lăsat de dorit, cu 4 înfrângeri și două egaluri. Pe de altă parte, nu a marcat doar în ultima deplasare.

În actuala stagiune, cele două echipe s-au întâlnit în aprilie la New York, meci terminat 3-2 (Grella 65, B. Wright-Phillips 69, 75 – Larin 3, Ouimette 84 autogol) pentru Red Bull, apoi în mai la Orlando, scor 1-1 (Molino 67 – B. Wright-Phillips 19). În septembrie 2015, City s-a impus pe ”Red Bull Arena” cu 5-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NEW YORK RED BULLS – ORLANDO CITY

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă