ASTRA CAUTĂ SĂ REPETE VICTORIA DIN PREGĂTIRI

ASTRA CAUTĂ SĂ REPETE VICTORIA DIN PREGĂTIRI

După rezultatul bun al celor de la Steaua, la Praga, azi e rândul Astrei să-și facă debutul în turul 3 preliminar al Champions League. Adversarii campioanei României vin din Danemarca, dar Astra tocmai ce i-a învins pe cei de la FC Copenhaga într-o partidă de pregătire și ar vrea să repete isprava și-n această seară, rezultatul de 1-0 din acea confruntare nefiind deloc rău în perspectiva returului de la Copenhaga. Programul zilei de azi e completat de alte dueluri din aceeași fază a competiției, cel mai interesant fiind de departe meciul duelul dintre Fenerbahce și AS Monaco. Detalii și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ASTANA – CELTIC, ora 17:00 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Astana are avantajul campionatului în plină desfășurare

Astana și Celtic dispută manșa întâi din turul 3 preliminar al Champions League, în prima lor confruntare din istorie. Celtic a mai avut însă în ultimii 4 ani alte două dueluri eliminatorii cu grupări din această zonă geografică, nereușind să dea gol în niciuna dintre deplasări. Ambele formații au disputat și a doua fază eliminatorie. Atunci, kazahii au trecut de Zalgirius Vilnius (0-0, 2-1), în vreme ce scoțienii au avut oarece emoții cu Lincoln, din Gibraltar (0-1, 3-0).

Lider confortabil în campionat, cu 53 de puncte în 21 de runde, Astana este neînvinsă de 5 partide, cu o remiză albă încadrată de câte două victorii, ultimele cu 2-1. Nu a pierdut decît o dată de 13 meciuri încoace, 10 dintre ele câștigate. Pe teren propriu este imbatabilă de 14 jocuri, 12 terminate cu succese, și a marcat mereu în precedentele 16 vizite primite.

Partidele cu Lincoln sunt primele stagionale oficiale jucate de Celtic. Ulterior, s-a întâlnit cu Leicester într-un ”amical”, 1-1/5-6 la penalty-uri. Oricum, nu a cedat decât unul din ultimele 9 meciuri, 5 dintre ele câștigate și alte 7 terminate cu gol dat. Pe de altă parte, s-a înclinat în anterioarele două deplasări oficiale, ba s-a impus numai o dată în ultimele 4 vizite efectuate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ASTANA – CELTIC

 

ASTRA – FC COPENHAGA, ora 20:30 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Astea ar vrea să repete victoria din pregătiri

Astra își face debutul în principala competiție continentală intercluburi primind vizita danezilor de la FC Copenhaga în prima manșă a turului 3 preliminar. Dacă giurgiuvenii au intrat direct în această fază, adversara a disputat și etapa anterioară, când s-a distrat cu nord-irlandezii de la Crusaders, 3-0 ”afară” și 6-0 acasă.

Echipa pregătită de Marius Șumudică a jucat două meciuri oficiale în noua stagiune, 1-0 cu CFR Cluj în Supercupă și recentul 1-4 chiar acasă cu Dinamo în prima etapă din Liga 1. În perioada de pregătire din Slovenia nu a cedat deloc, înregistrând două egaluri și 3 victorii. Unul dintre succese a fost chiar cu FC Copenhaga, scor 1-0, decis de reușita semnată de Filipe Teixeira (44). Eșecul cu Dinamo este, în același timp, primul încasat acasă după 4 dispute, toate câștigate, 3 fără gol primit.

FC Copenhaga a învins tot și nu a luat niciun gol în ultimele 4 meciuri, două în eliminatoriile Ligii și două în campionat. Precedenta înfrângere, și singura de 7 dispute încoace, a fost un 0-1 în testul cu campioana croată Dinamo Zagreb. Pe teren străin a triumfat în anterioarele 3 întâlniri, după un 2-4 la Hobro, unicul insucces din ultimele 10 deplasări oficiale.

Două absențe importante la gazde: antrenorul Șumudică, suspendat, și golgheterul Alibec, accidentat. În plus, nu poate debuta nici noul venit Cristi Săpunaru, încă în urmă cu pregătirea. De partea cealaltă, tehnicianul norvegian Stale Solbakken beneficiază de toți jucătorii importanți.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ASTRA – FC COPENHAGA

 

FENERBAHCE – AS MONACO, ora 21:30 (LIGA CAMPIONILOR, CALIFICĂRI)

Două vicecampioane cu gândul la grupe

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din turul 3 preliminar al Champions League este cel dintre Fenerbahce și AS Monaco. Cele două formații au intrat direct în această fază a competiției și vin din postura de vicecampioane. Ele nu s-au mai înfruntat vreodată până acum.

Gazdele au terminat sezonul trecut cu un eșec în finala Cupei, 0-1 cu Galatasaray. Ulterior, în partidele amicale, au înregistrat două victorii, 3-1 cu FC Voluntari și 2-1 cu Panathinaikos, pentru ca încheierea să o facă un 0-0 cu Sparta la Praga. Acasă este invincibilă de 25 de partide (21 de triumfuri), în toate competițiile, de la un 1-3 cu Molde în septembrie 2015, în grupele Europa League.

Monegascii au avut un final contrastant stagiunea anterioară, cu un 1-6 la Lyon și 2-0 cu Montpellier. Perioada de pregătire a început-o printr-o serie de meciuri cu multe goluri (un 5-3, două de 3-3). Au venit apoi și succese importante, 4-1 cu Sporting Lisabona și 1-0 cu FC Basel, dar și eșecuri, 1-2 cu Lucerna și, la sfârșit, 1-3 cu Zenit. De 17 partide, indiferent de întrecere, marchează constant.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FENERBAHCE – AS MONACO

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă