MOURINHO, ZLATAN ȘI POGBA SE PREZINTĂ FANILOR PE ”OLD TRAFFORD”

MOURINHO, ZLATAN ȘI POGBA SE PREZINTĂ FANILOR PE ”OLD TRAFFORD”

Începând din acest sezon, în Premier League se va juca și vinerea, atunci când calendarul nu va fi foarte aglomerat. Manchester United inaugurează acest nou tronson orar al fotbalului englez, acasă, contra lui Southampton, echipă care a pus mari probleme la ultimele sale două prezențe pe ”Old Trafford”. Un prilej numai bun pentru Mourinho, Ibrahimovic și Pogba să se prezinte în fața propriilor suporteri, mai ales că United vine după un succes destul de concludent în runda inaugurală. Astăzi se pune în mișcare și caravana Primerei Division, cu două partide, între care reține atenția probabilul debut al lui Florin Andone la Deportivo, chiar pe ”El Riazor”, cu Eibar, celălalt meci, primul în ordine cronologică, fiind Malaga-Osasuna. Programul e completat cu o confruntare din Franța, Lyon-Caen, dar și alte jocuri din Liga 1 de la noi, din Scoția, dar și de diverse competiții de la Olimpiadă. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

MANCHESTER UNITED – SOUTHAMPTON, ora 22:00 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Mourinho la prima apariție pe ”Old Trafford”

După victoria obținută în runda inaugurală din Premier League, 3-1 în deplasare cu Bournemouth, Jose Mourinho are o primă întâlnire cu fanii pe teren propriu . În vizită vine Southampton, o echipă care a învins în ultimele sale două apariții pe ”Old Trafford” cu același scor, 1-0. Anterior, ”sfinții” adunaseră 27 de ani, cu 19 partide în prima ligă engleză, fără să cunoască victoria pe legendara arenă din Manchester.

United a cucerit deja un trofeu în noua stagiune, 2-1 în Supercupa cu campioana Leicester. Pe ”Old Trafford” e neînvinsă din ianuarie, chiar de la acel eșec cu Southampton, cu 11 meciuri în toate competițiile în care au obținut 8 victorii și 3 remize. În meciurile verii, Mourinho și oamenii săi au cedat numai o dată, 1-4 cu Dortmund, plus o remiză albă cu Everton și două triumfuri, inclusiv un 5-2 cu Galatasaray.

Jose Mourinho a lăsat de înțeles că-l va folosi în premieră pe Paul Pogba, devenit cel mai scump jucător din lume după ce Manchester United a plătit 105 milioane de euro lui Juventus pentru achiziționarea lui. Chris Smalling este și el refăcut și ar putea fi utilizat chiar din primul minut, probabil în locul lui Daley Blind.

Southampton a terminat sezonul precedent pe locul 6, european. Cu toate acestea, antrenorul Ronald Koeman a ales să plece la Everton, în locul său fiind instalat francezul Claude Puel. Față de campionatul trecut, echipa la care e în continuare legitimat Florin Gardoș a rămas fără 3 oameni importanți, Sadio Mane (plecat la Liverpool), Graziano Pelle (plecat în China, la Luneng) și Victor Wanyama (plecat la Tottenham). În schimbul lor s-au încasat 70 de milioane de euro, însă capitolul achiziții a rămas destul de sărac, doar cu Hojbjerg (adus de la Bayern cu 15 milioane de euro) și Nathan Redmond (adus de la Norwich) ca nume mai cunoscute. În prima etapă, pe teren propriu, ”sfinții” doar au remizat cu Watford, cu gol egalizator reușit de noul venit Redmond.

Portughezul Jose Fonte, dorit de mai multe cluburi europene, inclusiv de Manchester United, e în continuare nepregătit după participarea la Euro și nu va juca. Nici Ryan Bertrand nu poate fi folosit, astfel că-n partea stângă a apărării va fi titularizat din nou tânărul Matt Target.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER UNITED – SOUTHAMPTON

 

MALAGA – OSASUNA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Revenind după doi ani în Primera, Osasuna deschide noul sezon la Malaga

Malaga și Osasuna deschid sezonul de Primera Division pe ”La Rosaleda” cu stări de spirit diferite. Malaga a avut o vară destul de agitată, atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului și își dorește să aibă un campionat chiar mai bun decât precedentul, când a terminat pe locul 8, foarte aproape de pozițiile europene. La rândul său, gruparea din Pamplona revine în elita fotbalului spaniol și încearcă să se mențină la acest nivel.

Cu Juande Ramos instalat antrenor în locul lui Javi Gracia, plecat în Rusia la Rubin Kazan, Malaga a adus foarte mulți jucători, majoritatea însă împrumutați sau liber de contract. Keko, adus de la Eibar cu 5 milioane de euro, reprezintă principala investiție, în vreme ce Sandro și Diego Llorente au venit împrumut de la Barcelona, respectiv Real Madrid, un alt nume cunoscut, sosit în aceleași condiții de la Basel, fiind Kuzmanovic. În perioada de pregătire a obținut în general rezultate pozitive, doar ultima partidă amicală fiind pierdută, 1-2 la Cadiz.

Din nou în Primera, după doi ani de Segunda, timp în care s-au înregistrat multe schimbări la nivel administrativ, Osasuna merge pe banca tehnică tot pe mâna veteranului Enrique Martin, cu care s-a reușit promovarea. Singura mișcare semnificativă la nivel de transferuri este plecarea lui Mikel Merino la Borussia Dortmund, în schimbul a 3,5 milioane de euro.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MALAGA-OSASUNA

 

DEPORTIVO LA CORUNA – EIBAR, ora 23:00 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Depor cu Florin Andone la atac

Deportivo La Coruna începe o nouă aventură în Primera Division cu mult entuziasm și cu multe noutăți, adversar pe ”El Riazor” fiind Eibar, una din surprizele plăcute ale primei părți din sezonul trecut.

După clasarea pe locul 15 la finalul sezonului trecut, Depor s-a despărțit de Victor Sanchez, în locul său fiind numit Gaizka Garitano, ultima dată pe banca lui Valladolid, pe care n-a rezistat însă decât 3 luni. Gruparea galiciană s-a agitat mult în perioada de transferuri, izbutind să aducă destul de mulți jucători noi. Cea mai scumpă achiziție este ce a lui Florin Andone, cumpărat de la Cordoba cu 4 milioane de euro. Internaționalul nostru a primit numărul 10, ceea ce înseamnă că e văzut ca un pilon important al echipei. În plus, o mare realizare este păstrarea golgheterului Lucas Perez, despre care s-a spus că e dorit de foarte multe echipe, inclusiv de FC Barcelona.

Eibar a rămas tot pe mâna lui Jose Luis Mendilibar, adus în vara trecută chiar în locul lui Gaizka Garitano, adversarul său din această partidă. Spre deosebire de sezonul trecut, terminat pe locul 14, gruparea bască a pierdut doi jucători importanți, golgheterul Borja Baston, al cărui împrumut de la Atletico Madrid a expirat, și Keko, plecat la Malaga în schimbul a 5 milioane de euro.

În perioada de pregătire, Depor a pierdut o singură dată, în chiar primul ”amical” al verii, în fața celor de la Celta. Apoi a obținut numai victorii, inclusiv un recent 2-0 cu Villarreal. De partea cealaltă, Eibar a avut rezultate oscilante, ultimele trei teste aducând însă ceva îmbunătățiri, cu două remize și o victorie, 1-0 cu Osasuna.

În sezonul trecut, Eibar a remizat acasă cu Depor, 1-1 în aprilie, pierzând pe ”El Riazor” în decembrie 2015, scor 0-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DEPORTIVO-EIBAR

 

OLYMPIQUE LYON – CAEN, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Lyon vrea să-și mențină prima poziție

După concludenta victorie obținută în etapa inaugurală din Ligue, 3-0 în deplasarea de la Nancy, cu care s-a instalat, grație golaverajului, pe prima poziție în clasament, Olympique Lyon întâlnește pe propriul stadion pe Caen cu dorința de a confirma startul reușit.

Lyon începuse noua stagiune printr-un 1-4 în Supercupa cu PSG. Ediției trecute i-a pus capăt cu un eșec, 1-4 la Reims, încasat după 10 meciuri invincibile, 8 dintre ele câştigate. Echipa condusă de Bruno Genesio nu s-a înclinat deloc în testele verii, dintre care se remarcă 2-1 cu Zenit, 1-0 cu Sporting Lisabona, 3-2 cu Benfica. De 16 jocuri marchează constant. Ca și cu Nancy, nu poate evolua Tolisso, accidentat. În schimb, în mare formă pare a fi golgheterul Lacazette, autorul unei triple în prima etapă.

Caen e una din revelațiile din sezonul trecut. Echipa pregătită din 2012 de Patrice Garande (anterior fusese timp de 7 sezoane antrenor secund) a terminat campionatul pe locul 7, la doi pași de cupele europene. În prima etapă a câștigat cu 3-2 în fața lui Lorient, dar după ce a revenit de la 0-2. Golurile decisive, ultimele două, au fost marcate de atacantul croat Ivan Santini, adus cu 2,5 milioane de euro de la Standard Liege, cealaltă reușită, prima, fiind opera lui Ronny Rodelin, cumpărat cu un milion de euro de la Lille.

Lyon are 7 victorii în ultimele 10 confruntări cu Caen pe teren propriu, palmaresul general fiind de 10 succese, 3 remize și un singur eșec, în februarie 2012, când Caen s-a impus cu 2-1. În sezonul trecut, Lyon a bătut cu 4-1 pe noul ”Parc Olympique”, iar la Caen, acum aproape un an, succesul a fost tot al lyonezilor, chiar mai aspru, 4-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LYON-CAEN

 

DUNDEE FC – HAMILTON, ora 21:45 (SCOȚIA, PREMIER LEAGUE)

Dundee încearcă să obțină primul succes pe teren propriu

74 de victorii are Dundee FC în confruntările sale ”all-time” cu cei de la Hamilton, față de doar 36 ale adversarilor, alte 33 de partide terminându-se la egalitate. Cele două se vor afla din nou față-n față în cea de-a treia etapă a primei ligi din Scoția.

O victorie și un eșec are Dundee în cele două partide disputate până acum. Începutul a fost bun, cu victorie în deplasare, 2-1 pe terenul lui Ross County, apoi a venit un eșec  pe teren propriu contra celor de la Rangers. Care, de altfel, nu i-au putut învinge pe cei de la Hamilton în etapa inaugurală, partida ce a consemnat reîntoarcerea celor de la Rangers în primul eșalon terminându-se la egalitate, 1-1. A rămas singurul punct al celor de la Hamilton, căci în meciul de pe teren propriu au pierdut cu Kilmarnock.

4 meciuri s-au jucat între cele două în sezonul trecut. Dundee a învins acasă cu 4-0, în decembrie 2015, dar a pierdut partida disputată tot pe teren propriu în mai, scor 0-1, în confruntările din deplasare înregistrând un rezultat de egalitate, 1-1, și un eșec, 1-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DUNDEE FC-HAMILTON

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă